Miłośniczki H&M - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-07-25, 20:49   #61
paula-zla
Zakorzenienie

Dot.: H&M'owe miłośniczki-łączmy się:)

Zgłasza się kolejna wielbicielka H&M, chociaż kiedyś nie mogłam się przekonać do tego sklepu.
Teraz najchętniej złapałabym szefa H&M Poland na męża coby mieć zniżki na ubrania.
Cytat:
Napisane przez glamooroous Pokaż wiadomość
Postanowiłam się pochwalić dzisiejszym zakupem Leggi jeansowe z H&M za 79.90. Z jasnego jeansu, leżą świetnie, są bardzo wygodne i za kilka dni jak będę miała okazję to wracam po ciemnoszare
Mam szare, bardzo dobrze się je nosi.
Cytat:
Napisane przez starlit Pokaż wiadomość
ja rowniez uwielbiam H&M, chyba polowa moich ciuchow jest stamtąd
podoba mi sie to, ze maja takie uniwersalne ciuchy, duzy wybor no i ceny nie sa bardzo wygorowane

dziewczyny powiedzcie mi, czy u Was mozna jeszcze dostac te buciki z zalacznika w kolorze czarnym i japonki z kokardka?
bo w krk juz nie ma, spoznilam sie z tymi japonkami, a te satynowe peep toe niestety rozwalilam po 3 miesiacach, ale byly megawygodne i chcialabym jeszcze jedne, mimo ze jakosc nie byla jakas super...
Ostatnio widziałam jakąś zabłąkaną parę czarnych peep toe, mogę się zorientować, czy jeszcze się ostały w sklepie, a na japonki z kokardką sama się czaiłam w Galerii Krk bo u mnie nie ma Divided nad czym baaaardzo ubolewam.
i don't want to get over you

wymienię
paula-zla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-25, 21:09   #62
starlit
catch me if I fall.

Cytat:
Napisane przez paula-zla Pokaż wiadomość
Ostatnio widziałam jakąś zabłąkaną parę czarnych peep toe, mogę się zorientować, czy jeszcze się ostały w sklepie, a na japonki z kokardką sama się czaiłam w Galerii Krk bo u mnie nie ma Divided nad czym baaaardzo ubolewam.
bylabym ci wdzieczna jakby jakims cudem bylby to rozmiar 38 albo 39 to moglabys wziac je dla mnie? Oczywiscie wszystkie koszty pokrywam

Autorka zachecala do chwalenia sie ciuchami z H&M, wiec ja sie pochwale Wlasciwie rzeczy z H&M stanowia baze mojej szafy
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCF0668.jpg (70,0 KB, 56 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCF0858.jpg (100,0 KB, 59 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCF0867.jpg (66,4 KB, 63 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCF0874.jpg (104,9 KB, 59 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCF0857.jpg (81,1 KB, 88 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCF0852.jpg (97,4 KB, 132 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCF0854.jpg (69,6 KB, 55 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCF0866.jpg (78,5 KB, 48 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCF0864.jpg (91,1 KB, 64 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCF0877.jpg (102,8 KB, 112 załadowań)
Stary 2009-07-25, 21:11   #63
Kosmopolitka
Raczkowanie

H&M to chyba mój ulubiony sklep.
Moja szafa to w 3/4 właśnie H&M, a w 1/4 lumpeksy.
Mogę tam siedzieć po prostu całymi dniami.
Stary 2009-07-25, 21:12   #64
starlit
catch me if I fall.

c.d
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCF0631.jpg (83,3 KB, 39 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCF0770.jpg (36,6 KB, 57 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCF0860.jpg (96,1 KB, 46 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCF0873.jpg (119,3 KB, 116 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCF0870.jpg (78,8 KB, 88 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCF0875.jpg (87,5 KB, 138 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCF0876.jpg (110,5 KB, 102 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCF0878.jpg (61,0 KB, 67 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCF0879.jpg (59,5 KB, 73 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCF0881.jpg (57,2 KB, 38 załadowań)
Stary 2009-07-25, 21:24   #65
paula-zla
Zakorzenienie

Cytat:
bylabym ci wdzieczna jakby jakims cudem bylby to rozmiar 38 albo 39 to moglabys wziac je dla mnie? Oczywiscie wszystkie koszty pokrywam

Autorka zachecala do chwalenia sie ciuchami z H&M, wiec ja sie pochwale Wlasciwie rzeczy z H&M stanowia baze mojej szafy
Dobrze, zobaczę jutro, od razu napiszę, czy jeszcze były.

Wow, fajowe rzeczy, całkiem tego sporo. Czy beżowe baleriny są wygodne, nie obcierają? Zastanawiałam się, czy czasem nie kupić czarnych.

wymienię
Stary 2009-07-25, 21:25   #66
almondfairy
seriously? no.

Cytat:
Napisane przez malaa15 Pokaż wiadomość
Ja również jestem fanką H&M a zwłaszcza butów w moim rozmiarze 34(tragedia jest mieć taką małą nogę ).Choć buty nie są najlepszej jakości ale wiem że zawsze znajdę buty w swoim rozmiarze Również posiadam bardzo dużo kolczyków,ale również sweterki,spodnie i mgiełki do ciała mają bardzo ładne zapachy
o kurcze, ale masz małą nóżkę przy moim 41

książki
ubrania
almondfairy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-25, 21:34   #67
starlit
catch me if I fall.

Cytat:
Dobrze, zobaczę jutro, od razu napiszę, czy jeszcze były.

Wow, fajowe rzeczy, całkiem tego sporo. Czy beżowe baleriny są wygodne, nie obcierają? Zastanawiałam się, czy czasem nie kupić czarnych.
jeszcze nie wiem, bo to zakup z dzisiaj mam nadzieje ze beda rownie wygodne co te satynowe peep toe. I trwalsze
Stary 2009-07-25, 21:53   #68
harajuku-fish
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
Myślę, że mogę dołączyć do wątku
Mam sporo ciuchów z H&M i dodatków. Z ubrań kupuję tam głównie jeansy(ich rozmiarówka mi odpowiada i same jeansy są dobre jakościowo - niektóre mam już kilka lat i nic się z nimi nie dzieje), czasem jakieś topy/bluzki czy spódniczki. Raz kupiłam tam nawet sukienkę na wesele.

Uwielbiam kolczyki H&M i generalnie całą ich biżuterię, trochę jej mam
Mam też kilka par okularów przeciwsłonecznych, pasków, trochę bielizny(głównie staników), strój kąpielowy, jakieś 2 apaszki, akcesoria do włosów, 1 torebkę i nawet kilka kosmetyków

Ogólnie rzecz biorąc - ile razy jestem na zakupach zawsze idę do H&M
Pewnie że możesz dołączyć fajnie że Was coraz więcej
kojarzę Cię z wątku o biżuterii H&M jeśli moje kojarzenie jest okej to faktycznie biżuterii masz dużo do pozazdroszczenia

Cytat:
ja rowniez uwielbiam H&M, chyba polowa moich ciuchow jest stamtąd
podoba mi sie to, ze maja takie uniwersalne ciuchy, duzy wybor no i ceny nie sa bardzo wygorowane

dziewczyny powiedzcie mi, czy u Was mozna jeszcze dostac te buciki z zalacznika w kolorze czarnym i japonki z kokardka?
bo w krk juz nie ma, spoznilam sie z tymi japonkami, a te satynowe peep toe niestety rozwalilam po 3 miesiacach, ale byly megawygodne i chcialabym jeszcze jedne, mimo ze jakosc nie byla jakas super...
dzisiaj byłam w h&mie w plejadzie w bytomiu i cały wieszak tych balerinek był czarnych

Cytat:
Napisane przez nxxy Pokaż wiadomość
Stawiam się jako kompletna maniaczka h&m! Prosto z drzwi pędzę właśnie do hm, jestem bardzo zadowolona -- kompetentna obsługa, ceny nie za wysokie, częste przeceny, a i materiał też w miarę ok.

Najbardziej lubię dodatki, ale nie pogardzę też tuniczkami i sukienkami, natomiast na dół nie mam nic z hm ! Jeśli chcecie mogę obfocić swoją kolekcję.

p.s jedynie nie jestem zadowolona z tuniczki zielonej w białe motyle, cudowna, ale materiał miał zaraz malutkie dziurki i taka szmatowata się stała. nie wiem dlaczego, całe 35 złotych kosztowała. A nie wiele droższa (bo za 50 zł chyba ją kupiłam) tuniczka jest jak nowa po wielu praniach, prasowaniach etc.
to fakt obsługę mają bardzo miłą jeszcze nigdy się nie zawiodłam-a często kogoś proszę bo albo rozmiaru nie umiem znaleźć albo za wysoko coś wisi albo czegoś nie ma już a ja mam nadzieję że może jednak niedowidzę i pani znajdzie
ceny średnie-czasami okropna szmatka potrafi być droga a czasami perełka za małe pieniążki
pomimo tego iż niektóre dziewczyny nie były na zakupowym zadowolone z wyprzedaży to znowu ja mam takie szczęście że ZAWSZE znajdę coś super
a jeśli chodzi o materiał to różnie to bywa czasami człowiek dotyka jakiegoś ciucha i aż ręce opadają a czasami wręcz na odwrót

Cytat:

Oczywiście że zachęcam nacieszmy oczęta swe

Cytat:
Napisane przez Kosmopolitka Pokaż wiadomość
H&M to chyba mój ulubiony sklep.
Moja szafa to w 3/4 właśnie H&M, a w 1/4 lumpeksy.
Mogę tam siedzieć po prostu całymi dniami.
ja też
dzisiaj miałam taką sytuację że już zanim wsiadłam do autobusu jakiś facet za mną lazł....w autobusie też jakoś się gapił....wychodzę centralnie pod plejadą idzie za mną....zrobiłam kółko wokół sklepów, on za mną....sobie myślę- schowam się w h&mie i zadzwonie po TŻ.... na szczęście facet zrezygował

Cytat:
c.d

ja dzisiaj niestety nie znalazłam mojego motyla ale za to kupiłam:
satynowe różowe baletki
trampki w paski
kolczyki
koszulkę zieloną
fotki zrobię jutro bo późno już, światło nie fajne i w ogóle

Dziewczyny, wiem że to wątek o h&mie ale fajnie by było jakby zrobiła się tu taka fajna swojska atmosfera i np jak któraś wróci z mega zakupów to też aby mogła się pochwalić tymi nie hmowymi co Wy na to? oczywiście bez przesady bo nas na plotkowy wyrzucą ale na przykład ja kupiłam jeszcze kilka innych rzeczy, jestem mega zadowolona i najchętniej bym się tym z Wami podzialiła ale nie wiem czy sama sobie nie zaprzeczę bo w końcu założyłam wątek o h&m
ps wiem że jest zakupowy ale chodzi mi o naszą atmosferę i fakt że możemy fajnie się tutaj zadomowić

uf.... nie przesadziłam??????

harajuku-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-25, 22:05   #69
lenka07661
Zadomowienie

To ja też sie przyłączę, bo bardzo lubię H&M i czytając ten wątek uświadomiłam sobie, że w szafie mam sporo ciuszków z tego sklepu. Moje ulubione to jeansy szwedy takie szerokie, płaszczyk zimowy i duże torebki (mam dwie takie same, czarną i turkusową). Poza tym mam sporo bluzeczek i dodatków z H&M i nabrałam ochoty na więcej Juz nie mogę sie doczekać zakupów z jesiennej kolekcji.

** Kiedy się czegoś pragnie, wtedy cały wszechświat sprzysięga się, byśmy mogli spełnić nasze marzenie. *
lenka07661 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-25, 22:06   #70
glamooroous
Raczkowanie

Cytat:

Cytat:
c.d
Świetne wszystkie rzeczy! Zazdroszczę
glamooroous jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-25, 22:07   #71
liquefy
Wtajemniczenie

to by było fajne, tylko zeby dzielić zakupy na h&mowe i nie ja dziś kupiłam w h&m wisiorek kokardkę i spodenki dzinsowe
We can burn brighter than the sun
liquefy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-25, 22:09   #72
paula-zla
Zakorzenienie

Skoro jest wątek zakupowy to po co zaśmiecać nasz wątek zakupami nie-H&Mowymi, ale oczywiście nie będę biła jeżeli inne zakupy pokażą się na tym wątku. To tylko moja opinia, nie wiem co myśli reszta dziewczyn.

wymienię
Stary 2009-07-25, 22:19   #73
harajuku-fish
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez liquefy Pokaż wiadomość
to by było fajne, tylko zeby dzielić zakupy na h&mowe i nie ja dziś kupiłam w h&m wisiorek kokardkę i spodenki dzinsowe
ale chyba nie tą dużą różową kokardę dzisiaj byłam w hm ale kokardek wisiorków nie widziałam...a szkoda szkoda i znowu pretekst żeby wpaść do hm

Cytat:
Skoro jest wątek zakupowy to po co zaśmiecać nasz wątek zakupami nie-H&Mowymi, ale oczywiście nie będę biła jeżeli inne zakupy pokażą się na tym wątku. To tylko moja opinia, nie wiem co myśli reszta dziewczyn.
może masz rację mogłam przemyśleć sprawę i troszeczkę zmodyfikować tytuł wątku
nie ważne

Stary 2009-07-25, 22:20   #74
Mysiaczek
Rozeznanie

Ja też jestem za tym by wrzucać tu tylko rzeczy z H&M

Mój dzisiejszy łup- pasek Matthew Williamson (trochę za duży, ale dorobi się dziurki)
wprawdzie byłam tylko obadać jeansy z działu dziecięcego czy będą pasować i muszę powiedzieć, że są świetne, że też wcześniej nie wpadłam na to, że mogę coś kupić na tym dziale
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 3742628538_b6de43417b_o.jpg (39,3 KB, 202 załadowań)
Mysiaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-25, 22:21   #75
Fancy Rebel
Zadomowienie

Zdecydowanie, dołączam się
Sklep w którym jest wszystko czego chce, od podstawowych ubrań do większości moich udziwnień. Zarówno męski jak i damski dział po prostu kocham
Fancy Rebel jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-07-25, 22:25   #76
starlit
catch me if I fall.

Cytat:
Napisane przez harajuku-fish Pokaż wiadomość
dzisiaj byłam w h&mie w plejadzie w bytomiu i cały wieszak tych balerinek był czarnych
no nie, czemu w krakowie juz ich nie ma
ja swoje zamęczylam w 3 miesiace. W ogole najlepsze jest to, ze mialam je na rynku w siatce podczas swietowania 18tki kolezanki i je zgubilamchyba zostaly pod Adasiem (pomnikiem na srodku rynku) ale i tak juz sie rozwalaly

Cytat:
to fakt obsługę mają bardzo miłą jeszcze nigdy się nie zawiodłam-a często kogoś proszę bo albo rozmiaru nie umiem znaleźć albo za wysoko coś wisi albo czegoś nie ma już a ja mam nadzieję że może jednak niedowidzę i pani znajdzie
ceny średnie-czasami okropna szmatka potrafi być droga a czasami perełka za małe pieniążki
mnie sie jeszcze podoba to, ze nigdy nie ma problemu z odlozeniem jakiejs rzeczy nawet na 24 h

Cytat:
Dziewczyny, wiem że to wątek o h&mie ale fajnie by było jakby zrobiła się tu taka fajna swojska atmosfera i np jak któraś wróci z mega zakupów to też aby mogła się pochwalić tymi nie hmowymi co Wy na to? oczywiście bez przesady bo nas na plotkowy wyrzucą ale na przykład ja kupiłam jeszcze kilka innych rzeczy, jestem mega zadowolona i najchętniej bym się tym z Wami podzialiła ale nie wiem czy sama sobie nie zaprzeczę bo w końcu założyłam wątek o h&m
ps wiem że jest zakupowy ale chodzi mi o naszą atmosferę i fakt że możemy fajnie się tutaj zadomowić

uf.... nie przesadziłam??????
ja myslę, ze oprocz h&m-owych zdobyczy mozemy pokazywac tylko takie super, z ktorych jestesmy szczegolnie zadowolone Bo jak kazda zacznie wklejac wszystkie swoje nabytki to sie balagan zrobi szczegolnie znajac zakupoholizm Wizazanek

Cytat:
Świetne wszystkie rzeczy! Zazdroszczę
dziekuje
Stary 2009-07-25, 22:29   #77
liquefy
Wtajemniczenie

Cytat:
ale chyba nie tą dużą różową kokardę dzisiaj byłam w hm ale kokardek wisiorków nie widziałam...a szkoda szkoda i znowu pretekst żeby wpaść do hm

może masz rację mogłam przemyśleć sprawę i troszeczkę zmodyfikować tytuł wątku
nie ważne
nie, taką srebrną zwykłą jutro może uda mi się zrobić fotki moich rzeczy
We can burn brighter than the sun
liquefy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-25, 23:06   #78
Amberella
Wtajemniczenie

GG do Amberella

Melduje się kolejna wielbicielka Hennes&Mauritz. Uwielbiam ich ciuszki, buty, dodatki, bieliznę, ceny, wyprzedaże no i obsługę.
Mam u siebie 4 sklepy H&M, ale chciałabym więcej .

Cytat:
Ja bym licytowała bo kolor jest śliczny do tego motyw zeberki który jest na topie aktualnie jak wygrasz licytację (chyba że jest na Kup teraz) to się pochwal

ja mam 2 upatrzone torebki na allegro ale mnie cena powstrzymuje-nie loguję się jak oglądam bo jeszcze przez przypadek kliknę na kup teraz.... żałuję że się powstrzymałam jak były dostępne w sklepach....

ta jasna torba podobałaby mi się w jakimkolwiek kolorze--koleżanka z pracy ma taką ale zieloną i poprostu ahhh
a ta morska to na żywo jak ją pierwszy raz widziałam to nie zrobiła na mnie takiego wrażenia...ale jak zobaczyłam kilka zestawów z nią w roli głównej to inaczej zaczęłam na nią patrzeć....ale w hm ślad zaginął po niej
A mogłabyś wrzucić jakieś przykładowe zestawy

Cytat:
Postanowiłam się pochwalić dzisiejszym zakupem Leggi jeansowe z H&M za 79.90. Z jasnego jeansu, leżą świetnie, są bardzo wygodne i za kilka dni jak będę miała okazję to wracam po ciemnoszare
Świetne są, też mam ich zakup w planach.

Cytat:
Napisane przez XS-ka Pokaż wiadomość
z którego one są działu ?

były granatowe ?
Są z Divided, również granatowe, równie fantastyczne .

Cytat:
ja myslę, ze oprocz h&m-owych zdobyczy mozemy pokazywac tylko takie super, z ktorych jestesmy szczegolnie zadowolone Bo jak kazda zacznie wklejac wszystkie swoje nabytki to sie balagan zrobi szczegolnie znajac zakupoholizm Wizazanek
Jestem za - ulubione rzeczy i może też takie z bieżących kolekcji + nowinki wyprzedażowe? Można tu gromadzić wszystkie informacje, które ułatwią zapoznanie się z asortymentem i pomogą w robieniu zakupów.

Edytowane przez Amberella
Czas edycji: 2009-07-25 o 23:08
Amberella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-25, 23:20   #79
harajuku-fish
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mysiaczek Pokaż wiadomość

Mój dzisiejszy łup- pasek Matthew Williamson (trochę za duży, ale dorobi się dziurki)
wprawdzie byłam tylko obadać jeansy z działu dziecięcego czy będą pasować i muszę powiedzieć, że są świetne, że też wcześniej nie wpadłam na to, że mogę coś kupić na tym dziale
Ładny

Cytat:
Napisane przez Amberella Pokaż wiadomość
Melduje się kolejna wielbicielka Hennes&Mauritz. Uwielbiam ich ciuszki, buty, dodatki, bieliznę, ceny, wyprzedaże no i obsługę.

A mogłabyś wrzucić jakieś przykładowe zestawy

Jestem za - ulubione rzeczy i może też takie z bieżących kolekcji + nowinki wyprzedażowe? Można tu gromadzić wszystkie informacje, które ułatwią zapoznanie się z asortymentem i pomogą w robieniu zakupów.
4 i jeszcze Ci mało? ja to bym chciała chociaż jeden
Barzo chętnie bym Ci pokazała ale ja widziałam te zestawy na żywo jeden niedawno:
dziewczyna miała śliczną biała letnią sukienkę, takie turkusowe kolczyki, sandałki i tą torebkę bardzo mi się podobało ponieważ mocno kontrastowała ta torebka z sukienką
a drugi to dziewczyna tak bardziej na sportowo-jeansy, jedna bluzka, druga na ramiączkach, bransoletki na rękach wszystko w takich kolorach letnich

właśnie odkryłam że zgubiłam dzisiaj w sklepie (albo nei zabrałam ze sklepu w ogóle) kolczyki!!!! teraz tak siedzę i takie olśnienie, że nie wyciągałam z siatek papierowej torebeczki z kolczykami: (

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-07-25, 23:26   #80
paula-zla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mysiaczek Pokaż wiadomość

Często robię przyczajkę na dział dziecięcy i odnoszę wrażenie, że mamy robiące na nim zakupy dla swoich maluchów patrzą na mnie wzrokiem "co Ty tu dziewczę robisz" (a może to przewrażliwienie?), w szczególności gdy zachwycam się słodkimi gadżetami dla dziewczynek. Szczególnie ubóstwiam biżuterię z działu Young, zauważyłam, że nie tylko ja, skoro wiele akcesoriów nie ma już na drugi dzień (jestem w miarę na bieżąco). Idąc do sedna, spodni nigdy nie mierzyłam, a może to błąd... Wątpię jednak, że wcisnęłabym w nie swoje cztery litery. Muszę sprawdzić. A Ty należysz do drobnych dziewczyn?

---------- Dopisano o 00:26 ---------- Poprzedni post napisano o 00:21 ----------

Cytat:
Najbardziej zazdroszczę Wrocławiankom ogromnego H&M na rynku. Mogłabym tam zamieszkać, bez dwóch zdań. U nas niby galerię zbudowali, w Newsweeku o niej napisali, a baby i tak będą wybredne, bo H&M zdecydowanie za mały, Zary, Bershki i Stradiego ni ma!

wymienię
Stary 2009-07-25, 23:35   #81
Amberella
Wtajemniczenie

GG do Amberella

Cytat:
Ładny

4 i jeszcze Ci mało? ja to bym chciała chociaż jeden
Barzo chętnie bym Ci pokazała ale ja widziałam te zestawy na żywo jeden niedawno:
dziewczyna miała śliczną biała letnią sukienkę, takie turkusowe kolczyki, sandałki i tą torebkę bardzo mi się podobało ponieważ mocno kontrastowała ta torebka z sukienką
a drugi to dziewczyna tak bardziej na sportowo-jeansy, jedna bluzka, druga na ramiączkach, bransoletki na rękach wszystko w takich kolorach letnich

właśnie odkryłam że zgubiłam dzisiaj w sklepie (albo nei zabrałam ze sklepu w ogóle) kolczyki!!!! teraz tak siedzę i takie olśnienie, że nie wyciągałam z siatek papierowej torebeczki z kolczykami: (
Szkoda kolczyków . Mam nadzieję, że nie były drogie...

Cytat:
Często robię przyczajkę na dział dziecięcy i odnoszę wrażenie, że mamy robiące na nim zakupy dla swoich maluchów patrzą na mnie wzrokiem "co Ty tu dziewczę robisz" (a może to przewrażliwienie?), w szczególności gdy zachwycam się słodkimi gadżetami dla dziewczynek. Szczególnie ubóstwiam biżuterię z działu Young, zauważyłam, że nie tylko ja, skoro wiele akcesoriów nie ma już na drugi dzień (jestem w miarę na bieżąco). Idąc do sedna, spodni nigdy nie mierzyłam, a może to błąd... Wątpię jednak, że wcisnęłabym w nie swoje cztery litery. Muszę sprawdzić. A Ty należysz do drobnych dziewczyn?

---------- Dopisano o 00:26 ---------- Poprzedni post napisano o 00:21 ----------

Najbardziej zazdroszczę Wrocławiankom ogromnego H&M na rynku. Mogłabym tam zamieszkać, bez dwóch zdań. U nas niby galerię zbudowali, w Newsweeku o niej napisali, a baby i tak będą wybredne, bo H&M zdecydowanie za mały, Zary, Bershki i Stradiego ni ma!
No, to że mamy 4 H&My jest fajne, ale czasem i w tylu ciężko upolować jakieś "hitowe" rzeczy w odpowiednim rozmiarze. Za czarnymi satynowymi baletkami, o których było wyżej, śmigałam po wszystkich 4 sklepach bez szczęścia niestety - nie dostałam ich już w żadnym .
Amberella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-25, 23:42   #82
harajuku-fish
Zakorzenienie

Cytat:
Szkoda kolczyków . Mam nadzieję, że nie były drogie...
Nie nie były drogie bo aż 7 zł na wyprzedaży ale bardzo mi się podobały...
jutro przetrząsnę pokój jak wstanę-może torebka wypadła mi jak wyciągałam inne rzeczy z siatek....a jak nie to i tak mój TŻ jedzie jutro do plejady to zerknie do tego sklepu czy jakaś sierota nie zostawiła chwilę wcześniej kupionych kolczyków.........

dobranoc Wszystkim

Stary 2009-07-25, 23:47   #83
paula-zla
Zakorzenienie

Wrzucam to co mam w szafie (część kolekcji ) i co uchowało mnie się na dysku, wszystkie zdjęcia były opublikowane na wątku zakupowym.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg wi 001.jpg (42,7 KB, 52 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg wi 017.jpg (87,1 KB, 41 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg all 004.jpg (66,3 KB, 31 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg wi 003.jpg (112,8 KB, 44 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg wi 004.jpg (35,7 KB, 89 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg wi 006.jpg (39,6 KB, 53 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg wi 059.jpg (44,0 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg wi 060.jpg (61,8 KB, 52 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg wi 066.jpg (44,2 KB, 43 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg wi 058.jpg (30,4 KB, 30 załadowań)

wymienię

Edytowane przez paula-zla
Czas edycji: 2009-07-25 o 23:51
Stary 2009-07-26, 08:16   #84
lenka07661
Zadomowienie

Ta czarna sukienka jest po prostu świetna, a ja niestety nigdy nie mogłam na nią trafić Za to mam apaszkę w panterkę, którą uwielbiam

I jeszcze link do kilku zdjęć z nowej kolekcji http://www.zeberka.pl/art.php?id=5117

** Kiedy się czegoś pragnie, wtedy cały wszechświat sprzysięga się, byśmy mogli spełnić nasze marzenie. *

Edytowane przez lenka07661
Czas edycji: 2009-07-26 o 08:37
Stary 2009-07-26, 08:57   #85
WszystkoJedno
Rozeznanie

ooo proszę witam
h&m mój number one

Świat się nam przygląda i nie życzy źle.
A jeśli jest inaczej to świat mam cały gdzieś.
Bóg nam nie daruje, Bóg dokopie nam,
gdy ktoś z nas zepsuje to, co dał nam sam.

http://verifash.blogspot.com
WszystkoJedno jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-26, 09:10   #86
Fancy Rebel
Zadomowienie

Tak a propos! Nigdy nie mierzyłam, nawet nie miałam małej styczności ze spodniami z H&M w obawie, że albo sie nie zmieszczę, albo innych, mniej lub bardziej wydumanych powodów. Zatem... jak wygląda kwestia jakości spodni(chociażby jeansowych) w tym sklepie? Dobrze sie później noszą?Ogólne wrażenia, gdybyście mogły się nimi podzielić
Fancy Rebel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-26, 09:15   #87
paula-zla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lenka07661 Pokaż wiadomość
Ta czarna sukienka jest po prostu świetna, a ja niestety nigdy nie mogłam na nią trafić Za to mam apaszkę w panterkę, którą uwielbiam

I jeszcze link do kilku zdjęć z nowej kolekcji http://www.zeberka.pl/art.php?id=5117
Akurat trafiło mnie się z kupnem tej sukienki. Kiedy ją zobaczyłam kosztowała 60 zł po przecenie, ale z żalem zostawiłam ją, bo miałam oszczędzać. Kilka dni później znalazłam ostatnią S przecenioną na 30 zł! Zdziwiłam się, że M kosztowała nadal 60 zł, nie wiem, czy ktoś z metkujących pomylił się, nie znam się na ich polityce... To prawda, bardzo ją lubię, ale nie wiem do czego ją nosić. Z rajstopami za bardzo odsłoni mi pośladki, myślałam nad legginsami... W czarnych leggach wygląda trochę przytłaczająco, nie wiem jakim kolorem ją przełamać. Szare zwracają uwagę na moje nogi, którym daleko do ideału. Macie może jakieś propozycje?

wymienię
Stary 2009-07-26, 09:36   #88
Buskowianka
Zadomowienie

Przyłączam się Zawsze jak jestem w galerii to w H&M siedzę tak przynajmniej 2h Często jeszcze wracam Muszę wszystko dokładnie obejrzeć i zawsze coś tam kupię:P Tylko tyle, że ja do najbliższego H&M mam 80km. Ale się nie zniechęcam i staram się być przynajmniej raz w miesiącu)
Stary 2009-07-26, 09:46   #89
lenka07661
Zadomowienie

Cytat:
Akurat trafiło mnie się z kupnem tej sukienki. Kiedy ją zobaczyłam kosztowała 60 zł po przecenie, ale z żalem zostawiłam ją, bo miałam oszczędzać. Kilka dni później znalazłam ostatnią S przecenioną na 30 zł! Zdziwiłam się, że M kosztowała nadal 60 zł, nie wiem, czy ktoś z metkujących pomylił się, nie znam się na ich polityce... To prawda, bardzo ją lubię, ale nie wiem do czego ją nosić. Z rajstopami za bardzo odsłoni mi pośladki, myślałam nad legginsami... W czarnych leggach wygląda trochę przytłaczająco, nie wiem jakim kolorem ją przełamać. Szare zwracają uwagę na moje nogi, którym daleko do ideału. Macie może jakieś propozycje?
Może jednak bez rajstop??
A jeśli juz nimi, to może z czarnymi, ale nie takimi kryjącymi, tylko delikatniejszymi. Ja np. uwielbiam rajstopy czarne we wzorki też czarne, nie wiem jak to wytłumaczyć, np. coś jak kabaretki, ale nie w siateczkę, tylko inne jakieś. W każdym razie ja bym cos pokombinowała z czarnymi, skoro nie chcesz zwracać uwagi na nogi, a do tego jakieś kolorowe dodatki (buty albo torebka, biżuteria).

Stary 2009-07-26, 09:53   #90
paula-zla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lenka07661 Pokaż wiadomość
Może jednak bez rajstop??
A jeśli juz nimi, to może z czarnymi, ale nie takimi kryjącymi, tylko delikatniejszymi. Ja np. uwielbiam rajstopy czarne we wzorki też czarne, nie wiem jak to wytłumaczyć, np. coś jak kabaretki, ale nie w siateczkę, tylko inne jakieś. W każdym razie ja bym cos pokombinowała z czarnymi, skoro nie chcesz zwracać uwagi na nogi, a do tego jakieś kolorowe dodatki (buty albo torebka, biżuteria).
Bez rajstop nie, bo będzie widać mi pośladki, zresztą napisałam, że moje nogi odbiegają od ideału. Rajstopy niewiele zmienią, chyba że kryjące, ona jest bardzo krótka, ledwo tyłek zakrywa (właściwie to tunika), więc myślałam nad czymś co go zakryje.
W każdym razie dziękuję za pomoc.

wymienię
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości