![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Dot.: A co Wy chciałybyście znaleźć pod choinką?
- piżamę (może być i bawełniana
![]() - komplet bielizny - porządne perfumy - biżuterię - czarną torebkę - duuuża skrzyneczkę na biżuterię - książkę ... czyli same standardowe rzeczy. O nieralnych rzeczach nie bedę wspominała, by za bardzo nie popuścić wodzy fantazji ![]() Jak mi się coś przypomni, to dopiszę.
![]() |
![]() |
#62 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
O, fajny wątek, bo czassię zastanawiać nad tym co powiedzieć mamie kiedy pyta o prezenty
![]() No więc... Książki. Nową Musierowicz, na przykład. Depilator Termoloki ![]() ![]() Torebkę jakąś fajną Szalik, czapkę, rękawiczki ![]() Wszelkie kosmetyki kąpielowe (byle ładnie pachniały ![]() Tusz do rzęs by się przydał Pióro Coś z biżuterii, chętnie z perłami bo bardzo je lubię - bransoletka by była fajna Jakieś fajne zakolanówki/pończochy Długi sweter, który można nosić jako sukienkę byłby super. Ale mimo wszystko bezpieczniej kupić osobiście, przymierzyć itp Świece. Lubię pachnące, ozdobne świeczki. Coś do parzenia liściastej herbaty - mój stary dzbanek jest w opłakanym stanie ![]() Na razie tyle mi przyszło do głowy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Przyczajenie
|
![]()
ja chciałabym Harrego,kociaka którego obiecał mi mój TŻ...takiego mrau z czerwoną kokardką,a nawet bez kokardki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Raczkowanie
|
dla mnie wymarzonym prezentem byłoby dostać małego puchatego kotka perskiego ( oczywiscie żywego, najlepiej białego albo srebrnego) ze śliczną czerwoną kokardką ahhhh rozmarzyłam sie...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Koty nie lubią jak im się wiąże jakieś kokardki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() a ja bym pod choinka KSIECIUNIA chciala !! ![]() ![]() ![]() a tak pozatym to mam podobne zachcianki . Widze, ze tez lubicie praktyczne prezenty. Ja lubie jak najbardziej praktyczne!! mam juz urzadzony pokoj, tak jak mi sie podobalo i nienawidze jak mi ktos daje "cos do postawienia/powieszenia" . Nie lubie tez dostawac maskotek. Nie mam juz 10 latek i wcale nie sa dla mnie slodkie... Juz wole skarpetki dostac ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Rozeznanie
|
Ja bym chciała:
-perfumy (tutaj lista jest długa, pewnie ultraviolet i pewnie dostane) -czarna torebkę (dostanę od rodziców na mikołajki, a jak nie to sobie sama kupie ;]) -roświetlacz bourjois z serii vintage (od tż) -notes (też od tż) -wisiorek(od koleżanki z klasy na mikołajki, które robi w wigilie) -tusz do rzęs (na mikołajki chyba dostane) -pieniądze (od dziadków) sądzę, ze takie rzeczy dostane i będe zadowolona. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Co do maskotek, to mam tylko jedną - sporego białego misia z miękkim futerkiem, którego dostałam od TŻta w zeszłym roku na mikołajki. Jest uroczy i zajmuje miejsce na kanapie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Rozeznanie
|
Moja lista jest dłuuuga, ale najpilniejsze i największe potrzeby to:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Raczkowanie
|
A ja bym chciała :
- wieeeelkie pudło ze słodyczami (najlepiej od Nestle :P) - KENZO L'EAU PAR POUR FEMME ![]() - tydzień w domku w górach z moim W., co by sobie odpocząć od ciężkiego życia ![]() - flet poprzeczny !!! najlepiej piękną yamahę ![]() - bon na tyś zł do Peek&Cloppenburg co by sobie poszaleć ![]() i w ogóle takie różne... marzenia mam ![]() edit: o, i ja bym jeszcze: - ładną piżamkę zimową - ciepłe, pluszowe kapcie - jakieś owieczki, misie, żabcie itp. ![]()
.nikt nie jest aż tak ślepy, żeby nigdy nie przejrzeć na oczy Edytowane przez nacka Czas edycji: 2008-11-26 o 20:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Konto usunięte
|
Cześciowo wymyśliłam
![]() 1. Czarny golf, taki obcisły, strasznie mi takiego ciuszka brakuje pod różne sweterki czy nietoperze. 2. Paletka cieni Inglot, bo niektórych mi brakuje także ![]() 3. Kilka książek zawodowych, na które zawsze mi szkoda kasy. 4. Jakaś duża torebka, np. czarna. Taka sportowa bardziej. 5. Buty do biegania. 6. Skórzana broszka ze stoiska w katowickiej Silesii, kto stoisko widział, ten wie, że ładne ![]() 7. Kilka książek do czytania dla przyjemności. 8. Włóczka - piękna angora, melanżowa, w odcieniach zieleni lub fioletów... Zresztą opłacona wizyta w ulubionej pasmanterii mogłaby być ![]() 9. Płyta z kawałkami jazzowymi, najlepiej składanka, bo tego się miło słucha. Na razie NRJ radio musi starczyć ![]() Chyba tyle. Chyba niezbyt wysokie wymagania, no może poza tymi butami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Zakorzenienie
|
z takich w miare realnych rzeczy do spelnienia:
- wyjazd sylwestrowy kilkudniowy gdzies z TŻtem - torebka - mieszczaca A4, ale nie za wielka, najlepiej w odcieniach szarosci ![]() - szalik lub chusta - popielate + jakas czapa ![]() - perfumy - najlepiej Hugo Boss Femme lub Lolita Lempicka, ale jakbym dostala C-Thru Black Diamond to tez sie uciesze bo sa super ![]() - swetero-tuniko-sukienke ![]() - adidasy - jak wyzej - ksiazka - 50 najlepszych wywiadow playboya lub najlepsze wywiady prasowe wszech czasow ![]() - masazer do stop ![]() - pluszowa przepaska na oczy do spania ![]() - gramofon + winyle ![]() - rowerek treningowy + 2 hantelki do cwiczen po 1kg ![]() - porzadny depilator - garnek do fondue - T-shirt jeden z tych smiesznych co teraz sa w cubusie ![]() - paleta cieni z sephory albo ruby rose tez sa ok ![]() pizamy nie chce, bo spie raczej nago lub w majtasach; kapcie cieple dostalam od TŻ ostatnio takie goralskie ![]() ![]()
Szczerość nie czyni dziewczyny najbardziej lubianą koleżanką. Ale przynosi szacunek. A kiedy dziewczyna nauczy się szacunku do siebie, zawsze jej się uda. ![]() 65,5 > 64 > 63 > 62 > 61 > 60 > 59 > 58 > 57> 56 > 52 ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Zakorzenienie
|
Ja normalnie powiedziałabym, że perfumy, ale mam ich tyle, że przez wiele miesięcy nie zużyję nawet połowy...
Za to bardzo lubię prezenty praktyczne: - bielizna typu skarpetki, rajstopy - sama nie mam czasu ani cierpliwości chodzić po sklepach i wybierać skarpetki - kosmetyki (zwykle robię listę kilkudziesięciu produktów i jak któryś dostanę, to i tak dla mnie niespodzianka) - kasa (od babci) - jakieś fantazyjne herbaty - im bardziej egzotyczne i dziwaczne, tym lepiej ![]() - papeteria, koperty, ogólnie wszystko do pisania listów
![]() |
#75 |
Zakorzenienie
|
Tylko się nie śmiejcie
![]() ![]() ![]() ![]() http://www.google.pl/search?source=i...gle&meta=lr%3D zakochałam się w nich, ostatnio sama kupiłam sobie pierwsze 2 egzemplarze i mam zamiar rozbudować kolekcję ![]() uwielbiam roślinki, a te wyjątkowo mnie zauroczyły :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Zakorzenienie
|
z rzeczy mterialnych :
- perfumki - czarną torebke która pomiesci wszystkie papierzyska do pracy i szkoły .... ![]() - golfik - organizer - tusz do rzęs - kolczyki - aktówke ..... i bardzo chciałabym zobaczyc II kreseczki na tescie ciążowym
[*] .. dzieli nas już tylko czas ... Edytowane przez Konczita Czas edycji: 2008-11-27 o 07:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() - śliczny, mięciutki kocyk - duży, błyszczący czarny lub ognisty czerwony portfel z jakimś srebrnym wisiorkiem, w każdym razie z jakimś bajerem ![]() - przydałyby się jakieś nowe kozaki, ale takie lepiej samej kupić ![]() - rozgrzewający koc-taki na prąd->jestem zamrzluchem, więc przydałby się taki. ![]() Z mniej realnych-laptop. ![]() Edytowane przez 201701160947 Czas edycji: 2008-11-26 o 21:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Zakorzenienie
|
perfumki
![]() ![]() bielizna szlafroczek albo puchaty albo satynowy.. he albo taki i taki :P jakas fajna bizuteria :P ogolnie kosmetyki do pielegnacji duuuuza torba ksiazka "100 dni po slubie" albo "piata aleja" nowy telefon jakies fajne dodatki dekoracyjne- np swiece... duzy portfel tyle mi narazie do glowy przychodzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#80 | |
BAN stały
|
Cytat:
Tchibo mnie zaskakuje. Mają niezłą biżuterię! Widziałam to w zapowiedziach katalogu na najbliższe tygodnie ale gdzieś mi zginął więc wyszperałam w necie. http://www.tchibo.pl/is-bin/INTERSHO...yName=phase_1b Biżuteria z cyrkoniami, baaaardzo ładna, co nie? Napaliłam się na tą bransoletkę okropnie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
BAN stały
|
Aha i dodam tylko, że doczytałam się, że jak w internecie coś jest wykupione, a jest z przyszłej kolekcji, to nie znaczy, że nie będzie tego w sklepie. Po prostu pula na zakupy internetowe może być wyczerpana, a kolekcja w sklepie naziemnym i tak będzie.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Przyczajenie
|
ja marzę o ekspresie, a dokładnie o wymarzonym krupsie EA8050 z młynkiem i programami do latte i cappuccino. Wspominam o nim już od roku. Może się rodzinka złoży
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Zakorzenienie
|
ale wy macie tych pomysłów
![]() ja ciuchów nie lubię dostawać w prezencie kosmetyki mogą być ale wszystko mam :P kolczyki - mam chyba 100 par... już nie mam gdzie ich chować ![]() książki - brak miejsc na pólkach, z resztą mam kilka których jeszcze nie tknęłam filmy i muzyka - mamy wszystko co lubimy z mężem przydałby się nam dywan - ale tego bym nie chciała jako prezent pod choinkę ![]() Kurka, wszystko z mężem już mamy i wszystko sobie pokupiliśmy... i oboje mamy problem z Tymi świętami bo oboje nie wiemy tak na serio co chcemy ![]() A Litopsiki kupi mi brat, więc mąż chce coś innego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Raczkowanie
|
Witam
![]() No więc : NIEREALNE: * Żeby wywalili mi z pokoju tą krowę ( ksero-drukarko-faxo-skanero-coś) * Wynieśli te krowie biurko, * Wynieśli ten komputer, * Dali mały, okrągły stolik * Dwie pufki, * I laptopa, którego tak obiecują REALNE: * duuuża kosmetyczka, ale taka żeby wszystko było tam poukładane ^^ * Sweterek w jelenie, łosie, renifery gwiazdy rosyjskie... ![]() * Miłe i rodzinne święta ![]() ![]() NIE: *ubrania nieeeeeeeee ;( * Kosmetyki ( wole wybrać sama ![]() Pozdrawiam ;* |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Raczkowanie
|
pierścionek, ten najważniejszy.... <buja w obłokach> ..ale za marzenia nie karają
![]()
![]() |
#86 |
Konto usunięte
|
ehm...
osobiście cieszyłabym się z: -konkretnych książek-już moje kochanie wie jakich (przydadzą się do pracy licencjackiej-poza tym nie ukrywam że to po prostu moje hobby) -ulubionych filmów na dvd -pachnących olejków do kąpieli, tudzież innych typowo prezentowych mazideł -biżuterii -fajnego szaliczka nie przeszkadzałoby mi też gdybym dostała kosmetyki kolorowe (zawsze można zajrzeć do kosmetyczki i zerknąć co mi się akurat kończy ![]() ![]() a jeśli chodzi o nie realne... hm... mieszkanie-może być nie wielkie-na początek takie trzydzieści metrów... albo chociaż wycieczkę do jakiegoś cieplutkiego kraju... pomarzyć zawsze można, nie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Raczkowanie
|
jkai miły wątek- można pomarzyć
![]() no to ja bym chciała... - "Biologię" Williego (?) - "Koralinę" Neila Gaimana - buty do stepu... - soundtrack z Underground i jeszczy bardzo dużo różnych rzeczy, ale nie będę już nawet wspominać tak nierealnych jak np. koń... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Zakorzenienie
|
Moje choinkowe marzenia
![]() - ekspres ciśnieniowy do kawy - ciepła piżamka - dobra książka - mp4 lub iPod - gruby szalik, koniecznie niebieski |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Konto usunięte
|
- najnowszą ksiązkę Jodie Picoult - "Jak z obrazka" i troszkęstarszą " W imię miłości" (the pact) - bo są dwie pod tym samym tytułem
![]() - obraz z ikei Wiecej zyczen nie mam i ucieszy mnie cokolwiek byleby nie bylo to ubranie w ktorym i tak nie bede chodzic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Rozeznanie
|
Ja bym chciała:
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:41.