|
|
#61 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wrapkowe próby Reverie
Ostatnie kolczyki są wprost oszałamiające
Zakochałam się w nich od pierwszego wejrzenia!
|
|
#62 |
|
Raczkowanie
|
4 ostatnie wrzuty sa fantastyczne!
wszystko bym chciala
|
|
|
|
|
#63 |
|
Zadomowienie
|
Obejrzałam wszystkie i nie potrafię wybrać żadnego naj. Wszystkie są naj. Takie ........ delikatne i wysmakowane bym powiedziała. Bardzo podoba mi się dobór kolorów w pracach. Ehh umieć robić takie cuda- marzenie.
|
|
|
|
|
#64 |
|
Zakorzenienie
|
Świetnie Ci wychodzi ta technika!
Moim zdaniem robisz bardzo fajne komplecikie: http://www.wizaz.pl/forum/attachment...7&d=1248952456 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...9&d=1248952456 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...4&d=1248952456 Super wygląda ten wisior: http://www.wizaz.pl/forum/attachment...5&d=1248967084 Bardzo mi sie podobają te kolczyki. Są urocze, wyważone i ładnie wykonane: http://www.wizaz.pl/forum/attachment...7&d=1248967084 Na dwóch ostatnich pracach widać że coraz lepiej wychodzą Ci technicznie. Swoją drogą ładny projekt ostatnich kolczyków. Tylko wydaje mi się że masz nieostre zdjęcia, albo ostrość złapana nie na tym elemencie co trzeba. To zdjęcie świetnie wygląda artystycznie, jako samo zdjęcie (bez kolczyków bo burzą kompozycję), tylko oczywiście byłoby idealne gdyby ostrość była dobrze złapana na kwiatach. ![]() http://www.wizaz.pl/forum/attachment...3&d=1248952456
|
|
#65 |
|
Zadomowienie
|
ggagatka dziekuje za miłe słowa...tym bardziej że właściwie również Tobie Agato powinnam podziekowac za zafascynowanie tą techniką. Jakos tak w pażdzierniku zeszłego roku pierwszy raz przypadkiem trafiłam na DA na kolczyki wykonane ta techniką ...nie pamietam juz czyje. A potem trafiłam na prace Twoje,cudowne wyplatanki Moniki Laskowskiej i Gosi Domanskiej i wielu innych....i wpadłam po uszy! A i tak kilka miesięcy zajeło zanim sama odważyłam się spróbować zrobic cokolwiek. Dziekuje wam dziewczyny za zarażenie mnie tą pasją
Co do zdjęć-nadal mam z tym problem-zwłaszcza z oświetleniem - mój aparat warjuje z ostrością gdy nie ma dość swiatła (a słonecznych dni w tym moim deszczowym kraju raczej niewiele), przy sztucznym świetle znowu wszystko mi wychodzi żółtawe....Szczytem desperacji było robienie tego zdjęcia - teleobiektywem w trybie makro , stojac na krzesle by dosiegnąć statywu 2 metry od kolcy...a i tak ostrość poszła w las W kwestii zdjęć musze się wiec jeszcze sporo douczyć
|
|
#66 |
|
Zakorzenienie
|
Ostatnie kolczyki są przeboskie
I tak jak ggagatka uważam, że powinnaś troszkę popracować nad ostrością, ale sama sceneria, artyzm i klimat niektórych zdjęć po prostu mnie powala! Świetnie!
|
|
|
#67 |
|
www.dulcedo.pl
|
Ostatni wisior już widziałam ale jeszcze tu go pochwale - ŚWIETNY
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#68 |
|
Zadomowienie
|
Mam dylemat...nie za bardzo chciałam się chwalić tymi własnie kolczykami bo maja mase błędów (loopy do poprawy itd) ale mam zamówienie na zrobienie czegoś w AC i już się boje ze je skopie.... Napiszcie co myslicie o moim pierwszym ulepku z AC. Zdjęcia fatalne -wiem ale jest tak ciemno i leje że na uszach stawałam by cokolwiek było widać.
|
|
#69 |
|
Raczkowanie
|
ja się na AC nie znam ni hu hu ale ta kompozycja bardzo mi się podoba
|
|
#70 |
|
Zadomowienie
|
Też się nie znam, ale pomysł mi się podoba. Tylko takie mroczne wyszły. Takie miały być?
|
|
|
|
|
#71 |
|
Zadomowienie
|
wcześniej były nieoksydowane....ale po uwagach składusznurowadeł zdecydowałam się zaoksydowac
Rzeczywiście wyszły troche mroczne ale cóż- tak czy siak ida do szuflady
|
|
#72 |
|
Raczkowanie
|
ale dlaczego do szuflady???
troszkę je przetrzyj żeby rozjaśniały odrobinę i loopiki popraw i tyle. nie rezygnuj z nich!
|
|
#73 |
|
Raczkowanie
|
Ja nie nazwałabym tego początkami ,robisz fantastyczną bizuterie ,te oprawy wisiorów cudne ,prace pomysłowe a te kolczyki gniazda
sliczne zakochałam sie w nich ,super pomysł
|
|
|
|
|
#74 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo podobają mi się te kolczyki: <klik>. Są perfect! Ładniutki jest też komplet Elfikowy
|
|
|
|
|
#75 |
|
Raczkowanie
|
kolczyki z AC, poza ty, że nie moim w stylu, to ładnie , poprawnie wykonane. Nie rezygnuj, ćwicz, bo widzę, że chyba i ta technika nie sprawia Ci większych problemów. No i ja bym je mocno wypolerowała, a oksyda musi być w AC, bo bez niej wygląda okropnie, wg mnie. Ja się śmieję, że jak wrzucam do oksydy, to moje prace dostają duszę
![]() leonasch |
|
|
|
|
#76 |
|
Zadomowienie
|
od jakiegoś czasu obserwuję Twoje prace na digiarcie, i tutaj też się pozachwycam. Widac jak z każdą kolejną pracą jest piękniej, dokładniej i ciekawiej.
Strasznie mi się podoba ta twoja roślinnośc zawijasków... jakby prace były oplatane winoroślowymi pnączami - miękko i delikatnie Ogromnie podobają mi się oplecione plastry agatów, szczególnie ten brązowy jest cudowny. Bransoleta z miedzianych zawijasków jet po prostu zjawiskowa i niepospolita. Wiosenne - peridotowo- ametystowo kompleciki są cudne, zachwycają swoją delikatnością i ulotnościa wiosennych bzów. Elficzkowy jest słodziutki - ta krystaliczność ślicznie wygląda w tych zawijaskach i jeszcze kolczyki Royal - piękne
|
|
|
|
|
#77 |
|
Zadomowienie
|
Dziękuje wszystkim za miłe słowa-bardzo budujące.
Falling in love -rzeczywiście na digarcie bardziej widać kontrast między pierwszymi pracami a ostatnimi choć właściwie tak niewiele czasu je dzieli....Nadal pracuje nad dokładnościa i mam nadzieje że któregoś dnia bede mogła powiedzieć-oooo! to naprawde mi wyszło dobrze!!! ![]() Cayen- właśnie pracuje nad wisiorem z AC i szczerze mówiąc już się boje co tym razem pójdzie mi nie tak.....choc narazie ponieważ nie czuje jeszcze tego materiału ide po najmniejszej linii oporu i nie rzucam sie na jakies skomplikowane wzory...powolutku, po kroczku może coś z tago wyjdzie...a może nie i zostane przy wrapkach tylko
|
|
#78 |
|
Zadomowienie
|
Dzis tylko jedna fotka bo z utęsknieniem na słońce czekam-mój aparat kompletnie nie trawi takiej deszczowej pogody jak ostatnio.
Udało mi się skończyć wisior z AC i chciałam go wam oddać pod ocene. Jak narazie nie czuje tego materiału wiec jak sami widzicie ide troche po najmniejszej linii oporu...Miałam z nim troche problemów-oksyda mi sie utleniła i jakas taka szara wychodzi, gronka miały przypominać porzeczki a wyszły jakies takie....Ratunku dziewczyny powiedzcie jak się takie ładne kształtne gronka robi bo kolczyki mam rozgrzebane i boje się , że ich nie skończe
Moje próby z drucikami Moje decoupage blog ,,Rób to co lubisz a nigdy nie będziesz pracował"Konfucjusz Edytowane przez Reverie1 Czas edycji: 2009-08-09 o 21:30 |
|
|
|
|
#79 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wypakowane, nie ma wolnej przestrzeni Wisiorek jest śliczny, podoba mi się wzór. |
|
|
|
|
|
#80 |
|
Zadomowienie
|
Świetny wisiorek. Gronka bardzo dobre.
|
|
|
|
|
#81 |
|
Zakorzenienie
|
Prześliczny ten wisior! Gronka i zawijasy na AC
|
|
|
|
|
#82 |
|
Raczkowanie
|
Przepiękny wzorek!
|
|
#83 |
|
Rozeznanie
|
Moim skromnym zdaniem wisiorek bardzo udany zarówno gronka jak i element z AC, także całkowicie nie rozumiem Twojego niezadowolenia
|
|
|
|
|
#84 |
|
Zadomowienie
|
Dzięwczyny dziekuje za miłe komentarze. Generalnie przy tworzeniu biżuterii najbardziej flustrującym dla mnie momentem jest...robienie jej zdjęć. Nie wiem ja chyba za głupia na mój aparat jestem i po prostu ustawic go dobrze nie umiem, albo nie takie szkiełka mam jak trzeba. Albo jeszcze tysiąc innych błędów robie. Nie mam PSa, zdjęć nie umiem obrobic by były tak piękne jak Wasze. Kombinuje z różnymi tłami, ustawieniami aparatu itd itp a i tak zawsze cos wyjdzie albo nieostre, albo za ciemne. Czasem mam ochote aparatem o ściane rzucić.
|
|
#85 |
|
Rozeznanie
|
Co Ty się czepiasz tego gronka....., chciałaś porzeczki i sa porzeczki
Tylko pozazdrościć tak "marnej" współpracy z aparatem
|
|
|
|
|
#86 |
|
Raczkowanie
|
Jestem oczarowana Twoimi pracami,wszystkie dla mnie są przepiękne!
Ja jestem na etapie oglądania i podziwiania prac na forum. Mam nadzieję,że kiedyś moje prace będą chociaż w namiastce tak piękne jak Twoje. |
|
|
|
|
#87 |
|
Zadomowienie
|
wisiorek wyszedł śliczny , cudny tez wzrorek i ja gronkom nic do zarzucenie nie mam - bo pasuja tutaj idealnie
|
|
|
|
|
#88 |
|
Rozeznanie
|
Reverie, wysoko stawiasz sobie poprzeczkę (jak choćby z tymi gronkami, którym nic nie brakuje i ze zdjęciami, które też bardzo przyjemnie się ogląda) i dlatego Twoje prace są takie piękne
|
|
#89 |
|
Zadomowienie
|
anika7 no co-ponarzekać sobie nie moge?
zły dzień wtedy cos miałam. Na rewersie wzoru nie ma-aż tak zdolna niestety nie jestem ![]() bognakw mam nadzieje że niebawem zobaczymy Twoje prace - mi uwagi i porady innych osób duzo pomogły gdy zaczynałam wiec z niecierpliwościom czekam na Twoje prace Falling in Love dziękuje za miłe słowa tym bardziej że Twoje prace często sa dla mnie natchnieniem zuteria ja juz tak mam-wole sobie postawic poprzeczke za wysoko niż obniżac jej poziom-to mnie motywuje A przynajmniej dzieki temu widze swoje błędy i staram się je eliminowac jeśli potrafie (choc czasem mi sie to nie udaje i wtedy wściekam się sama na siebie)Dziś właściwie powtórka-powalczyłam troche z aparatem wiec mam nadzieje , że zdjęcia sa troche lepsze. Wrzucam zatem kilka jeszcze fotek poprzedniego wisiora. Dorobiłam też do niego kolczyki znów walcząc nad kształtem gronek-miały byc takie właśnie porzeczkowe. Zrobiłam jednego a mój chłop na to: a po co tak duzo kamyczków tam dałaś? :/
|
|
#90 |
|
Zadomowienie
|
Nie słuchaj chłopa, co on tam wie o gronkach
![]() Kolczyki wyglądają na dosyć ciężkie, ale bez wahania naraziłabym uszy na cierpienie
|
![]() |
Nowe wątki na forum Biżuteria
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:45.

Zakochałam się w nich od pierwszego wejrzenia!

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

zły dzień wtedy cos miałam. Na rewersie wzoru nie ma-aż tak zdolna niestety nie jestem