![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Dot.: kilka rzeczy ,ale ciekawych:))
maseczki mogę oddać w takim razie 150ml-mam też takie opakowanie po odżywce loreal z pompką
motylki oddam, bo jak już ci pisałam rozświetlacze nie dla mnie ![]() olejek clarins również, napisałam ,że pozostała 1/4-może ciut mniej, trudno to tak precyzyjnie określić z tym kryolanem to będzie gorzej-szkoda mi go trochę-wybaczysz? u Ciebie podbają mi się te 3 rzeczy:tonik , masełko THB i olay,ale nie wiem czy nie przesadziłam ![]() myślę jednak,że chyba przesadziłam ![]() co ja bym ci mogla jeszcze dołożyć? aha-loreal to odżywka,nie maseczka-nie wiem czy też może byc? Edytowane przez abar18 Czas edycji: 2009-08-17 o 09:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Tak mysle jak i co teraz proponowac ![]() ..moze motylki + odzywka za balasam Olay + tonik.. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
DobraRada-NieGłaszczGada.
Przekupka: 258 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]() ![]() No nie wiem.... Addicta Sumemr Litchi jest ok. 70 ml... eeechh...... ![]()
![]() |
![]() |
#65 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A Basienko napewno nie wchodzi w gre do cery mieszanej tonik?? ten do suchej juz myslalam komus sprawic ![]() ![]() EDIT: ... a moze pomyslimy w takim razie z maselkiem i balsamem olay za te kryolan, motyle i troszke odzywki ![]() Edytowane przez thelila Czas edycji: 2009-08-17 o 09:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Zakorzenienie
|
powiem szczerze,że wolę ten do suchej, własnie ze wzg. na tę wrażliwość skóry, jak masz jakąs ciekawszą ofertę to go wymień, my się jakoś dogadamy
P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiec tonik nie jest tak 50/50 ![]() Basienko droga a masz jakis pomysl ?? Widzialas moja edycje?? "EDIT: ... a moze pomyslimy w takim razie z maselkiem i balsamem olay za te kryolan, motyle i troszke odzywki" |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
no to może poczekajmy-jak się sprawa wyjasni z Twoim tonikiem, a ja sie w końcu zdecyduję czy chcę oddać kryolan
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() P.S. Kochana co Ty masz za link?? za kazdym razem jak Cie cytuje to wyskakuje mi cos takiego ![]() |EDIT://to jest jakis ukryty link, ktory widac dopiero przy edycji wiadomosci albo gdy cytuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Zakorzenienie
|
to jest jakiś wirus, którego nie umie wywalić nawet informatyk, trzeba by było formatować dysk
a czy z tym tonikeim to juz sprawa przesądzona? czy jest jeszce szansa ![]() Edytowane przez abar18 Czas edycji: 2009-08-17 o 10:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ..czy jest dla nas szansa nie biorac pod uwage toniku ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 | |
Zakorzenienie
|
no dobra, to bez toniku
![]() ja daję 200ml odżywki do włosów, meteorki, i np. clarins a Ty olay i masełko? napisz też Twoj.ą wersj ę))) przypomniało mi się szukałaś jeszce produktów ziaja pro-mam maseczkę uspokajającą do cery wrażliwej i oczyszczającą z glinką -moge dołożyc jakś odlewke ---------- Dopisano o 11:57 ---------- Poprzedni post napisano o 11:54 ---------- Cytat:
wiem, i doskonale Cię rozumiem-muszę jeszcze raz dokładnie przejżeć Twój wątek Edytowane przez abar18 Czas edycji: 2009-08-17 o 11:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Zakorzenienie
|
A wiesz.. mam jeszcze tonik do suchej Vichy, butle 400ml.. moze odlewka (150-200ml)Cie zainteresuje
![]() ..maly metlik wiec konkretnej propozycji z mojej strony brak.. wacham sie z maselkiem tbs ale mysle ze gdyby w gre wchodzil kryolan to latwiej by mi sie myslalo ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Zakorzenienie
|
własnie-jakies niezdecydowane jestesmy:
![]() no to ja jestem chętna na tonik vichy-a będziesz miała do czego przelac? ---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ---------- z tym kryolan-e, pozwól się zastanowić ![]() aha a wysyłka do Ciebie za granicę? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W srode w nocy lece na weekend do PL wiec fajnie bedzie jesli wyrobimy sie z naszymi ustaleniami to i paczuchy zdaza dojsc na pl adres ![]() ..jak wpadniesz na jakis pomysl to pisz, niebawem sie zbieram ale do 12 bede zagladac do Ciebie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Zakorzenienie
|
wiesz,przemyślałam sprawę i jednak wycofuję kryolan z wymianki-zostawię go dla siebie
![]() ja wymyśliłam tak ![]() ja Tobie: odlewka odżywki 150ml, motylki, i mogę dołożyć 50ml albo maseczki oczyszczającej z zieloną glinką, albo uspokajającej ziajii pro-oczywiście jeżeli Ci podpasują Ty mi ![]() co Ty na to? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 | |
Zakorzenienie
|
choć nasze negocjacje nie są krótkie,to cieszę się bardzo,że się dogadałyśmy
![]() ![]() napisz mi tylko którą ziaję chcesz, no i piszmy adresy ![]() ![]() ja moge przesykkę wysłać nawet jutro ---------- Dopisano o 18:51 ---------- Poprzedni post napisano o 18:44 ---------- Cytat:
no niestety nic nie mam, a z wątku już nic nie wybierzesz? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ..biegne szybciochem na priv ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 | ||
DobraRada-NieGłaszczGada.
Przekupka: 258 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:07.