![]() |
#61 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część 7 :)
Cytat:
![]()
![]() |
#62 |
Doncia
|
W UK odkąd jestem konsultantką nigdy nie mozna było edytowac zzamowienia, trzeba składać dodatkowe i czekac nie wiadomo ile bo terminu dostawy ci nie podadzą, wiec i tak jestesmy w PL w lepszej sytuacji. Do tego jeszcze upust musisz wypracowywac z kazdym zamowieniem. a w PL bezpłatnie i z rabatem mozesz zamowic kolejne rzeczy.
|
![]() ![]() |
![]() |
#63 |
Zakorzenienie
|
To napewno zależy od koloru rzęs. Jeśli ktoś ma jasne, to przypuszczam, że będzie widać, że ma się brazowy tusz a nie czarny.
#64 |
Zakorzenienie
|
faktura wystawiona - zamowienie na ponad 700zł jednak
![]() - kremy z liposidami czy jakoś tak z wyprzedażowej :p - chłodzący krem/maseczka z wyprzedażowej - LBD z netto - szkatułka z netto - mgiełka do włosów z internetowej - próbki lagoon z internetowej - nowe długopisy z logo - kuferek i przywieszka do bagażu z logo dla siebie zamówiłam: - pomadkę bananową - Jet Femme Żadnych braków Edytowane przez kasia2439 Czas edycji: 2009-07-30 o 21:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#65 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#66 |
Raczkowanie
|
a co sadzicie o maseczce peel off greckie morza?
|
![]() ![]() |
![]() |
#67 |
Rozeznanie
|
nie używałam, ale z tego co pamiętam, w części 6 były o niej komentarze
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#68 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#69 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#70 |
Zakorzenienie
|
ja myślałam o niej tylko jako o cieniu...sama nie wiem
![]() ![]()
#71 |
Raczkowanie
|
Wygląda na to, że jutro (a właściwie dziś) będę składać zamówienie z k11. Uzbierało się na ponad 300zł, ale to zasługa nie moja tylko siostry, która wzięła katalogi do pracy ;) Pomaga mi zwykle, mamy taką małą spółkę -wzamian zawsze zamawiam coś fajnego dla niej ;)
Oby tylko nie było zbyt wielu braków z Netto...
#72 |
Raczkowanie
|
Witam z rana
![]() Mam pytanko - czy zestawy kosmetyczne za udział w szkoleniach kosmetycznych wliczają się do wartości zamówienia? Z góry dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
#73 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#74 |
Raczkowanie
|
Witam, mam pytanko i mam nadzieję że mnie poratujecie.
Jestem nową konsultantką i składam dopiero 2raz na swoje konto no i oczywiście obejmują mnie te głupie limity. Na przedpłatę za późno (jak mnie poinformowała pani na infolinii) a nie chcę rozbijać na dwa terminy. Jak myślicie przejdzie złożenie jednego zamówienia, odczekanie aż pobiorą do realizacji i złożenie jeszcze raz na ten sam termin? Czy może nie ma takiej możliwości i nie ma dla mnie dobrego rozwiązania.. Z góry dziękuję za odpowiedzi |
![]() ![]() |
![]() |
#75 |
Raczkowanie
|
Czy szykuje sie jakis prezent za wpisanie sie do Avonu?
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Tak więc złóż normalnie to zamówienie i raczej wszystko winno być w porządku. A w praktyce wygląda, to mniej więcej tak, że OMS dostaje maila z informacją, że limity są przekroczone i ona "poręcza", że wszystko będzie ok. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#77 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja też czasami odradzam ![]() ---------- Dopisano o 09:58 ---------- Poprzedni post napisano o 09:49 ---------- Nic szczególnego, nic specjalnego... Jest bardzo podobna do tych maseczek peel off z naturalsów. Fajna maseczka peel off jest z serii SPA sake i ryż, ale jest dość mocna, więc też nie wszystkim odpowiada, ładnie pachnie. Bardzo fajna jest też maseczka z serii SPA biała herbata. Ładnie pachnie i jest o wiele "delikatniejsza" od sake i ryż. Więc podsumowując zamiast peel off greckie morza polecam peel off biała herbata, ewentualnie peel off sake i ryz ale tylko wtedy gdy potrzebujesz mocnego peelingu i Twoja skóra jest gotowa na bardziej "extremalną" maseczke ![]()
![]() |
#78 |
Raczkowanie
|
Zastanawiam się nad kupnem serum przeciw puszeniu się włosów AT. Ma dobre opinie z tego co czytałam, może sobie poradzi z moim sianem na głowie ;)
I z oferty internetowej wezmę żel pod prysznic Mandarynka i Aloes z Naturalsów, mam taki balsam do ciała i pachnie świetnie :) A że moja skóra nie potrzebuje dużego nawilżenia, to mogę się zapachami kierować w dobieraniu takich kosmetyków ;) Szkoda, że wycofali mandarynkę z katalogów :/
#79 |
Zakorzenienie
|
Czy prawdą jest to, że avon ma obowiązek dostarczania tylko dwóch bezpłatnych katalogów od ostatniego zamówienia??
Mam koleżankę, która składa zamówienia sporadycznie, głównie dla siebie i rodzinki. Dostała od nich właśnie taką odpowiedź. Zamawiała z katalogu 8 i oni przyślą jedynie na 10 i 11 Mi się zawsze wydawało, że mają obowiązek przesyłać zawsze jeden nowy katalog, bez względu na to ile razy ktoś zamawia. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#80 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysyłali jeden katalog jeszcze do niedawna, ale może teraz coś zmienili. 3 długopisy w starym logo był wg mnie ładniejsze i tańsze o 2,00 zł.Uważam,że takie długopisy powinni dawać konsultantkom za darmo. Wiele firm jako gadżety ma długopisy firmowe i nigdy za nie nikt nie płaci. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#81 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#82 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#83 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, znowu prośba o PRZEGLĄD jak już któraś z Was ma !! Plizzzz
![]() ![]() ![]() EDIT: mam skład nowej maseczki z Anew ![]() AQUA GLYCERIN KAOLIN ALCOHOL DENAT. MAGNESIUM ALUMINUM SILICATE BUTYLENE GLYCOL C12-15 ALKYL BENZOATE POLYSORBATE 20 POLYSORBATE 80 SILICA THIODIPROPIONIC ACID TROMETHAMINE XANTHAN GUM PARFUM SALICYLIC ACID DISODIUM EDTA METHYLPARABEN CHLORPHENESIN ECLIPTA PROSTRATA EXTRACT DILAURYL THIODIPROPIONATE SACCHAROMYCES/CALCIUM FERMENT STEARETH-20 GOSSYPIUM HERBACEUM EXTRACT SACCHAROMYCES/COPPER FERMENT SACCHAROMYCES/POTASSIUM FERMENT SACCHAROMYCES/MAGNESIUM FERMENT SACCHAROMYCES/ZINC FERMENT PALMITOYL TETRAPEPTIDE-7 SACCHAROMYCES/MANGANESE FERMENT SACCHAROMYCES/IRON FERMENT SACCHAROMYCES/SILICON FERMENT CI 77004 CI 77891 CI 60730 CI 42090
Edytowane przez kolciag Czas edycji: 2009-07-31 o 15:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#84 | |
Wtajemniczenie
|
Dostałam odp. w sprawie błędnego obrazka
Cytat:
![]() Przy mleczku do opalania z filtrem mineralnym, z netto miałam czerwoną kropę, ale na podgladzie jest, tyle że z innym numerem katalogowym ![]() Byłam w COK i okazuje się, że zamiast nabłyszczającego spayu, w Gorącej 5 jest miniaturowy szampon z AT. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#85 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#86 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Jeżeli Konsultantka złoży zamówienie, to wraz z zamówionymi produktami otrzyma jeden kolejny katalog gratis. W przypadku braku zamówienia z tego katalogu otrzyma pocztą jeszcze 2 kolejne. Jeżeli nie złoży zamówienia z tego trzeciego katalogu, to już więcej nie otrzyma. Co prawda ta osoba nadal jest Konsultantką i ma prawo składać zamówienia, ale już nie dostaje katalogów (i nie ma jej w raportach dla Liderów). Jeżeli taka Konsultantka nie złozy zamówienia przez rok od momentu złożenia ostatniego zamówienia, to umowa z nią zostanie samoistnie rozwiązana i jeżeli chciałaby zamawiać, to musi podpisac nowa umowę (i znowu ma prawo do prezentów TPS) Edytowane przez SylwiaAVONn Czas edycji: 2009-07-31 o 15:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#87 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny, do kiedy obowiazuje kat. 10 w COKach? w sensie do kiedy można z niego kupować w COKu?
#88 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#89 |
Zakorzenienie
|
ajjjjjj .... a miałam iść coś kupić.. tak to jest jak są wakacje i się przegapia terminy...
![]()
#90 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Na stronie powitalnej jest wiadomość: Cytat:
Nawet do 630 minut w prezencie coś źle podpięli, ale jeśli to co piszą jest prawdą, to jestem wściekła, bo od wczoraj mam wystawioną fakturę i gdybym o tym wiedziała, to spełniając oba warunki, mogłabym coś zamówić :/ Edytowane przez MaT Czas edycji: 2009-07-31 o 17:57 Powód: dodatkowa informacja |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:04.