![]() |
#61 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnic gotowych na wszystko wydanie VI - oby obfitujące w wiadomo co ;p
Cytat:
![]() edit: a któż to Nas podgląda ![]() Edytowane przez Claris Czas edycji: 2009-07-31 o 22:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#62 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Zazdrośnic gotowych na wszystko wydanie VI - oby obfitujące w wiadomo co ;p
no kto?? :P ja nie nadążam z czytaniem starej zaległej części nie ruszyłam tu na szczęście tylko 3 strony, więc jakoś poszło..... ale nic nie wiem tak czy inaczej ;P wiecie że za rok o tej porze będę żoną już, i będę na własnym weselu imprezować i zbierać siły na rzut welonem na odległość?!? ![]() od jutro już będzie "niecały rok"..... ![]() a dalej nic nie mamy OMG ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#63 |
Zakorzenienie
|
A ja się pewnie będę kładła już spać. jutro do pracy i w niedzielę. nie chce mi się ani trochę. a tak to dalej nie mam humoru i chyba nie szybko będę mieć
|
![]() ![]() |
![]() |
#64 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A Ty to zawsze narzekasz, że tyle do nadrobienia, jakoś wszystkie inne nadrabiają i wiedzą co się dzieje leniwcze Ty ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#65 |
Zakorzenienie
|
Aelitko, to chyba będziesz musiała zacząć już teraz ćwiczyć, żeby i do celu trafić i na dobrą odległość.
a gdzie suwaczek do ślubu? ![]() ---------- Dopisano o 23:35 ---------- Poprzedni post napisano o 23:33 ---------- a ślubu i przygotowań zazdraszczam. mnie to szybko nie grozi. jakoś po dzisiejszym dniu czarno to wszystko widzę. |
![]() ![]() |
![]() |
#66 |
Zakorzenienie
|
aaa, dotarlam!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#67 |
Zakorzenienie
|
aaa agent Booth jest fajny
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ---------- a nie wiem....tak rozmawialismy, on widze ze duzo zrozumial swoich bledow....zobacyzmy co z tego wyniknie...
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
hej!
I ja się melduję - to już moja 3 część z Wami!! świetny tytuł (dzięki naszej "założycielce" Claris ![]() Doczytałam Was, ale już zapomniałam (znów) co chciałam po odpisywać. Byłam w pracy - ruch straszny, tyle klientek że ni było czasu oddechu złapać. Ale Tż kochany przyjechał po mnie, wymasował stopy i... zaproponował żebyśmy pooglądali w internecie pierścionki zaręczynowe (wiem że on to powiedział żeby sprawić mi przyjemność, a nie dlatego ze coś szykuje,ale mimo wszystko było mi tak miło ![]() I "wybrałam" sobie śliczności w Kruku ![]() Edit: E a tu wszytkie już śpią ![]() Basiek, Gwizdak udanych wyjazdów!!! Pony ja prosiłam i nie dostałam linka do zdjęć! ![]()
Edytowane przez rusałka_1 Czas edycji: 2009-07-31 o 23:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#69 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ruch duży w sklepie, bo to pt. a i chyba ostatni dzwonek wyprzedażowy co nie? Ja nie śpię, a powinnam, bo jutro na 9 jesteśmy z mamą umówione do fryzjera ![]() Pochwal się co tam sobie wynalazłaś w Kruku ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#70 |
Zakorzenienie
|
Ja tez to Tżtowi powiedziałam, że w tych sieciowych sklepach to dużo drożej jest. Ale to nie chodziło o konkretny pierścionek, tylko pokazanie mojego typu i gustu w tej kwestii
![]() Taak wyprzedaże, z tej drugiej strony - sprzedawcy - to masakra ![]() Ale dziś było mi miło. Doradziłam klientce sukienkę, marynarkę i dodatki na wesele. Byłą bardzo zadowolona, podziękowała wielokrotnie i pogratulowała świetnego gustu. Pochwalę się a co ![]() ![]() I za to się tą prace lubi, za wdzięczność i uśmiech ![]() Claris pochwal się jutro nową fryzurą i kolorem! ![]()
#71 |
Zakorzenienie
|
Po paru godzinach czytania - nadrobiłam i melduję się w kolejnej części
![]() Mam nadzieję, że nie będziecie przez weekend za dużo pisać, bo jutro ognisko u P., w niedzielę żużel i podobno jakiś koncert, więc pewnie na dłużej zawitam dopiero w poniedziałek ![]() Gwizdak, Basiek - miłego wypoczywania ![]() Claris - dobrze, że już wróciłaś ![]() Insane - nic nowego nie powiem - dziewczyny wszystko już napisały, a ja trzymam kciuki, żeby Wam się wszystko ułożyło ![]()
#72 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() jak już siadam wieczorem to z reguły jestem zmęczona, i czytanie 15 stron zaległych mnie dobija... wybaczcie ![]() a przygotowania - i owszem. czekamy na koleżankę, która ma nam przesłać listę zespołów z naszej okolicy (nie rozumiem czemu i sale weselne, i takie zespoły, tak słabo się reklamują przez internet. i taki słaby przez ten internet z nimi kontakt - tak jakby maili nie odbierali... tzn z salami jeszcze ok, ale napisze do jakiegoś zespołu i tak jakby w czarną dziurę!). od fotografów którzy się nam spodobali dostaliśmy odp, że mimo info na stronie że są wolni, mają zajęty ten termin (ha ha nikt nie tyka internetu choćby po to żeby uaktualnić dane), mogą wpaść tydzień później na sesję (nawet mi się podoba taki pomysł ![]() jakoś mi się wydaję, że ciągle dużo czasu a tu nawet roku już nie ma! ![]() Cytat:
hmmmmmm nie rozumiem co ćwiczyć?..... ![]() dzień dobry ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#73 |
Zakorzenienie
|
O ja, patrzę, co tak cicho w wątku, a tu już nowy
![]() U nas "burza". Wieczór był pełen wrażeń, niestety. Szkoda się nawet rozpisywać. Brzuch mnie coś boli ![]() Jakaś przybita jestem. Mam za to na dziś 3 opcje: - dosprzątać dom, - wyczyścić samochód, - jechać nad wodę ![]() O dziwo, ostatnia opcja najmniej mnie kusi. A wieczorem grillowanie. Najchętniej zaszyłabym się sama w domu. Idę spać dalej ![]()
![]() |
#74 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Aelitka a za rok o TEJ PORZE (koło godz.8) to Ty będziesz padnięta leżeć w łóżku,pewnie główka będzie boleć, a tu jeszcze poprawiny ![]() ![]() Justyna Ja bym pojechała nad wodę ![]() Pozdrawiam Was wszystkie Kochaniutkie,bo ja będę pewnie dopiero wieczorkiem. Bawcie sie dobrze i... Bez chęci uchybienia komukolwiek- UWAŻAJCIE!!! Wielka Siostra Patrzy ![]()
#75 |
Wtajemniczenie
|
główka boleć nie będzie, bo nie mam zamiaru pić żadnego %
![]() a u nas będzie tak, że ci co będą spać tam przy domu weselnym to śniadanie będą mieć ![]() a my wielkie państwo wpadniemy na poprawiny;P sesese wczoraj widziałam w lodziarni dziewczynę z rodzicami i rodzeństwem, która dzisiaj ślub ma. i tak się zastanawialiśmy, co my będziemy robić dzień przed ślubem - jak odreagowywać, zmniejszać stres..... ona całkiem spokojnie wyglądała ![]() Justyna - ja dzisiaj jadę na panieńskie do krakowa i tak cholernie mi się nie chce, że trudno uwierzyć.. uhhh Edytowane przez Aelitka Czas edycji: 2009-08-01 o 07:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#76 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
TŻ jeszcze smacznie śpi obok, ale już niedługo, bo ma na 10:00 do pracy. Na 19:00 mamy tą imprezkę weselną. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#77 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
cóż to jest imprezka weselna?? uauaaaa ale mi się nie chce wstawać..... niech mnie ktoś w dupsko kopnie żebym się z wyra zwlokła.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#78 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#79 |
Zakorzenienie
|
nie wiem nie wiem...sie okaze...
![]() |
#80 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() a w ogóle to możesz nas zaprosić wszystkie na wesele ![]() ![]() jak nie będzie miejsca na sali....to my w tej stajni dla koni sobie zrobimy impreze ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#81 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja byłam pomasowana całe 2 razy kiedy sie o mnie starał, później prosiłam o cokolwiek to masował mnie tak na "odwal się". A ostatnio jak go prosiłam to usłyszałam :" skoro za każdym razem Ci odmawiam to powinnaś do tej pory wyciągnąć wnioski". Tak,że mogę sobie już tylko pomarzyć...
![]() |
#82 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny
![]() W końcu i ja dotarłam do nowej części... i chyba jeszcze kilka tych części przejdę ![]() ![]() Także do poczytania za jakieś dwa tygodnie - o już widzę ile będę miała do odrobienia ![]() Pozdrawiam ![]() ![]()
#83 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#84 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Plus jest taki, że może się w końcu opalę, bo chwilowo wyglądam jakbym z młyna wyszła ![]()
![]() |
#85 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#86 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja tez teraz jade na kilka dni z rodzicami bez tż. przynajmniej sie opale ![]() ![]() i wiem ze musi sie uczyc i wiem ze lepiej zeby sie uczyl ale z drugiej strony wiem ze nie uczy sie non stop i mysle ze jakby na 3 dni zwolnil - a nikt mu nie zabrania brac ze soba ustaw, na sloncu i tak nie moze siedziec za duzo wiec mialby czas ![]() ahhhhh |
||
![]() ![]() |
![]() |
#87 |
Raczkowanie
|
Dzięki
![]() Pocieszam się, że za trzy tygodnie będziemy sami na trochę dłuższym wyjeździe weekendowym ![]()
#88 |
Zakorzenienie
|
ojej, przebudzilam sie wlasnie, TZ juz ode mnie wybyl do pracy na 10... wiec czeka mnie samotny dzien.
ciesze sie powiem Wam, ze TZ juz zaczyna myslec o tym, co musielibysmy zrobic zeby w koncu zaczac mieszkac na wlasny rachunek i wogole... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#89 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
nie chcesz nas... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() no dobra, to chociaż na poprawe humoru, postaw weselną czystą ![]() ahh ale sie dzis zapowiada pogoda, popołudniu jedziemy nad wode hi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#90 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() tak wogóle to z ciekawości zajrzałam dziś do kwiaciarni przed pracą zobaczyć ślubne wiązanki i aż mną zatrzęsło... ( to nie na moje wesele patrzyłam ![]() ![]() już teraz mi się odechciewa nawet mojego wesela jak mam za parę badyli tyle płacić ![]() udanego wyjazdu życzę wyjeżdzającym ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:36.