|
|
#61 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Technologia żywności i żywienie człowieka
Cytat:
Jestem po technologii, aktualnie odbywam staż w laboratorium i w takim kierunku chciałabym iść dalej. Niestety jest ciężko, bo w zakładowych laboratoriach pracują zazwyczaj 2-3 laborantki już od wielu lat i nie potrzeba nowych osób do pracy. Poza tym przemysł w Polsce upada. Jeśli nie wyjdzie - podyplomówka z dietetyki, w sumie od początku ten aspekt studiów bardziej mnie interesował, jednak za bardziej przyszłościowy uważano specjalność technologiczną - okazało się odwrotnie. Pozdrawiam pozostałe "technolożki" i "technologów"
|
|
|
#62 |
|
Przyczajenie
|
Na poprzednich stronach była mowa o materiałach od starszych roczników.
Chętnie przygarnę/odkupię/zamienię na coś tam notatki i wszelkie materiały pomocnicze
|
|
|
|
|
#63 |
|
Przyczajenie
|
ja również chętnie przygarnę takie materiały, książki itp
o jakich piszę KaTasiowa
|
|
|
|
|
#64 |
|
Przyczajenie
|
Męczę się właśnie z ostatnim semestrem studiów inżynierskich na UR w Krakowie. Niby już tak niewiele zostało, ale szczerze mówiąc mam ochotę rzucić tymi studiami
Aczkolwiek wiadomo, że to byłoby nierozsądne, więc jakoś muszę przemęczyć ten semestr, skleić jakąś pracę inż. i zakończyć choć jeden etap. Mimo że bardzo mi się już nie chce, zastanawiam się co z II stopniem? Stąd moje pytanie, dotyczące UWM: czy jakiś/aś absolwent/ka, albo student/ka TŻ na UWM może podzielić się opinią na temat uczelni? Czy warto się tam wybrać na studia magisterskie?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:12.

Jestem po technologii, aktualnie odbywam staż w laboratorium i w takim kierunku chciałabym iść dalej. Niestety jest ciężko, bo w zakładowych laboratoriach pracują zazwyczaj 2-3 laborantki już od wielu lat i nie potrzeba nowych osób do pracy. Poza tym przemysł w Polsce upada. Jeśli nie wyjdzie - podyplomówka z dietetyki, w sumie od początku ten aspekt studiów bardziej mnie interesował, jednak za bardziej przyszłościowy uważano specjalność technologiczną - okazało się odwrotnie. Pozdrawiam pozostałe "technolożki" i "technologów"