![]() |
#61 |
Raczkowanie
|
Dot.: LRP, Iwostin, Oriflame, Avon...pielęgnacja, kolorówka i inne...
COś u mnie za Iwostin krem nawilżający i jajeczko z oriflame ???
Mam błyszczyki avon, balsam brazil beat, róże w EDM (nie ma ich w wątku,ale mam je na wymianę) kolory to np. best friends, pink ribbon,soft touch i inne, podkład olive medium w formule intensive i inne odcienie podkładów. Zapraszam do mojego wątku
![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
Dot.: LRP, Iwostin, Oriflame, Avon i inne...
- La Roche-Posay EAU THERMALE, Woda Termalna 300 ml (użyta tylko 2 razy, czyli - 8 psików ciężko będzie mi się z nią rozstać ;P mogę wymienić tylko za róż mineralny o odcieniu z wish-listy tj. różowe/różowo podobne ;P jak są jakieś miniaturki to kilka, najchętniej za róże EDM Everyday Minerals) Nie interesują mnie brązujące i inne niż mineralne, nie żebym była wybredna tylko moja cera nie toleruje innych jak tylko mineralne i też nie wszystkie, dlatego podałam marki.
zajrzyj do mnie, mam interesujace Cie mineraly. ![]()
![]() |
#63 |
Zadomowienie
|
Coś u mnie za:
IWOSTIN Purritin żel do mycia twarzy 150 ml (zostało 8% może 10%, trzeba wycisnąć lub rozciąć tube by się dobrać do całości ![]() - La Roche-Posay EAU THERMALE, Woda Termalna 300 ml (użyta tylko 2 razy, czyli - 8 psików ![]() ![]() z intersujących Cię rzeczy mogę zrobic odsypki róży EDM Snuggle/Best Friends/Soft Touch/SALON FUN ![]() Edytowane przez dziubaczek Czas edycji: 2009-08-17 o 10:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 14:07 ---------- [/QUOTE]To jak byś dała tak jak pisałaś: - pół opakowania pełnowymiarowego różu snuggle 2,5g - pół opakowania pełnowymiarowego różu best friends 2,5g - soft touch wielkość sampla - salon fun pół sampla a znalazłaby się reszta/próbeczki podkładów EDM: g) olive fair (olive), f) sweet almond (olive) d) fairy light (beige) l) fawn (golden) ? ![]() to bym oddała w zamian za to wszystko LRP wode termalna 300ml i Iwostina Purritin zel(8%-10% z 150ml) ![]() to jak?:P[/QUOTE] EDIT: ok, pasuje mi taka wymiana, w takim razie piszę PW z danymi, jako że masz tylko jedną przekupkę- poproszę żebyś wysłała pierwsza, ok?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Zakorzenienie
|
przyjrzałam się temu błyszczykowi dokładnie, ma różowe drobinki (oglądałam na dłoni z bliska, inacej ich nie widać), ale trzeba się długo przygladać by je zauważyć, na ustach tworzy tafle jednego koloru, nic się nie mieni, żadnych drobinek, kolor jest "mokry" różowy i tyle. I nie mocny. Użyłam go 2-3 razy (z tym testem), a dostałam nowy.
edit: za sasetki dziękuję, to strasznie niewygodne, potem mi się roztaplają w kosmetyczce i wiecej sprzątaina będzie niż malowania ![]() ![]() Edytowane przez Marei Czas edycji: 2009-08-17 o 15:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:49 ---------- Poprzedni post napisano o 18:15 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:50 ---------- Poprzedni post napisano o 18:49 ---------- Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Lady of Harley-Davidson
|
13. Iwostin Krem Intensywnie Nawilżający SPF 20 75 ml (zostało 40%, pudełko trochę zniszczone)
- Under Twenty relaksująco-odświeżający żel pod prysznic Blue*Relax, pomarańcza 250 ml (zostało 60%) 5. ZIAJA Herbika Plant krem odżywczo-kojący do cery suchej i wrażliwej 50 ml (zostało 99%, krem użyty raz ze sreberka tylko) - ORIFLAME Podkład Matte Control Foundation, podkład matujący z mikrodrobinkami krzemionki absorbującymi sebum - kolor: natural beige (3ml) x 1 - ORIFLAME Giordani Gold Podkład adaptacyjny - kolor natural beige (3ml) - ORIFLAME Giordani Gold Podkład adaptacyjny - kolor light ivory (3ml) x 1 - ORIFLAME Giordani Gold Podkład adaptacyjny - kolor porcelain (3ml) x 1 - ORIFLAME Discover Seville żel pod prysznic, pomarańcza (10ml) - ORIFLAME Aloe Vera Kojący krem nawilżający z organicznym ekstraktem z aloesu (1,5ml) x 2 saszetki - ORIFLAME Optimals Radiance Energy krem rozświetlający z witaminą C (1,5ml) - ORIFLAME Optimals Radiance Energy fluid rozświetlający z witaminą C (1,5ml) - ORIFLAME Optimals Radiance Energy balsam do twarzy 2 w1 z witaminą C (1,5ml) - ORIFLAME Optimals Oxygen Boost Krem dotleniająco-nawilżający z brązowymi algami (1,5ml) x 2 saszetki - La Roche-Posay Hydreane Legere krem nawilżający do skóry wrażliwej 2 saszetki x (2ml) - La Roche-Posay Toleriane krem ochronny (2ml) - La Roche-Posay Toleriane mleczkodo zmywania skóry i demakijarzu (4ml) - DAX Perfecta Cera Wrażliwa krem nawilżający na dzień i noc (2ml) - DAX Perfecta No Problem Killer Antytrądzikowy żel do mycia twarzy z mikrogranulkami for lady (3ml) x 2 saszetki - AVON Solutions p.m. "Moc Nawilżenia" krem na noc - AQUOLINA Bagno Doccia Fragranza żel pod prysznic czekoladowy (20ml) jeszcze kusi mnie ta torba nici ale chyba jestem juz za stara na takie gadzety ![]() ![]() ![]()
![]() |
#70 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
niestety taka wymianka byłaby dla mnie bardzo nieopłacalna. 1 ml perfum kosztował mnie w zależności które, ale niektóre powyżej 3zł (np opium, hot couture, gucci i boudoir). Boudoir w ogóle muszę wycofać z odlewek, jedynie próbki. Za krem mogę dać błyszczyk + próbki 1,8ml (takie wygodniej mi odpsikać): - Slava Zeitsev Maroussia - Miss Dior Cherie EdP - Ch. Lcaroix Tumulte, - Givenchy Hot Couture EdP Za podkład: lady vintage i 5ml Opium i 3ml max mary i 1,8ml boudoir i dorzucę formowe Rock'n'rose couture i lacoste inspiration. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
🦄
|
Witaj, interesują mnie oba podkłady, które dodałaś. Zajrzyj do mnie, poza wątkiem mam Effaclar K (jakieś 60% z 30 ml), mam też jakieś cienie (muszę przeglądnąć kosmetyczkę) i błyczyk-miniatura Biotherm nr 120.
---------- Dopisano o 21:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:13 ---------- Hehe, ja z tym Effaclarem, bo sugerowałam się Twoją listą wanted ![]() ![]() W takim razie zrezygnowałabym z tego GG, ale chciałabym Dermablend. Poza wątkiem mam co nieco, ale czego szukać? Mam cień Bourjois sypki Suivez Mon Regard użyty parę razy, ale zgubiłam pędzelek (odcień 09), kredkę do oczu Rimmel Stars 001, błyszczyk do ust Shiny Licious Maybelline (803) tylko testowany na dłoni, cień sypki do powiek APC, raz użyty (zielony), krem nowy zafoliowany do twarzy Garnier Podstawa pielęgnacji do cery wrażliwej. ---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ---------- Kochana, doczytałam- w zamyśle testerek chanel jest już Twój. Myślę, co by Ci tu dorzucić zebyś była zadowolona. Z tym błyszczykiem Maybelline to też się Twoją wish kierowałam ;p Mam jeszcze coś takiego: http://www.gosh.net.pl/gosh-cien-qua...us-p-9184.html tylko różne kolorki mają różne zużycie. Mam próbkę Mexx XX Wild, mogłabym zrobić dużą próbkę L'or albo Princess, mam jeszcze pół fabrycznej próbki różowego Guess'a, jeśli masz atomki to mogłabym porobić probki z mojej kolekcji, a i jeszcze mam fabryczną ZEN.
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
|
a zamiast GG dermablend? wtedy mogę oddać więcej odlewek
![]() ---------- Dopisano o 23:34 ---------- Poprzedni post napisano o 23:30 ---------- lolity moge dac Ci próbkę, ale wersji klasycznej, ponieważ L wymieniam, już ustalona wymianka, ale zapomniałam ją odznaczyć w wątku ![]() To zobacz jak z tymi odlewkami, czy oddalabyś dermablenda ![]() Edytowane przez Marei Czas edycji: 2009-08-17 o 22:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
🦄
|
No to fajnie- to ja bym Ci chętnie oddała oba te zestawy cieni i te akurat próbki, które wymieniłam to 3 są firmowe (Guess, Mexx, Zen) i mam też jedną fiolkę 2,5 ml- mogę wlać Princess. Więc z tym problemu nie ma- ale gdybyś chciała jeszcze jakieś to musisz mi dosłać fiolki. Bo mam sporo swoich flakonów tylko fiolek brak
![]()
![]() |
#74 |
Zakorzenienie
|
ok to jestesmy umowione:
Za krem mogę dać błyszczyk + próbki 1,8ml (takie wygodniej mi odpsikać): - Slava Zeitsev Maroussia - Miss Dior Cherie EdP - Ch. Lcaroix Tumulte, - Givenchy Hot Couture EdP Za podkład: lady vintage i 5ml Opium i 3ml max mary i 1,8ml boudoir i dorzucę formowe Rock'n'rose couture i lacoste inspiration. i lempicka edp 1,8ml Ty pierwsza wyślij, proszę Cię o to bardzo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Lady of Harley-Davidson
|
hej
![]() ![]() ![]() 13. Iwostin Krem Intensywnie Nawilżający SPF 20 75 ml (zostało 40%, pudełko trochę zniszczone) - Under Twenty relaksująco-odświeżający żel pod prysznic Blue*Relax, pomarańcza 250 ml (zostało 60%) 5. ZIAJA Herbika Plant krem odżywczo-kojący do cery suchej i wrażliwej 50 ml (zostało 99%, krem użyty raz ze sreberka tylko) - ORIFLAME Podkład Matte Control Foundation, podkład matujący z mikrodrobinkami krzemionki absorbującymi sebum - kolor: natural beige (3ml) x 1 - ORIFLAME Giordani Gold Podkład adaptacyjny - kolor natural beige (3ml) - ORIFLAME Giordani Gold Podkład adaptacyjny - kolor light ivory (3ml) x 1 - ORIFLAME Giordani Gold Podkład adaptacyjny - kolor porcelain (3ml) x 1 - ORIFLAME Discover Seville żel pod prysznic, pomarańcza (10ml) - ORIFLAME Aloe Vera Kojący krem nawilżający z organicznym ekstraktem z aloesu (1,5ml) x 1 saszetki - ORIFLAME Optimals Radiance Energy krem rozświetlający z witaminą C (1,5ml) - ORIFLAME Optimals Radiance Energy fluid rozświetlający z witaminą C (1,5ml) - ORIFLAME Optimals Radiance Energy balsam do twarzy 2 w1 z witaminą C (1,5ml) - ORIFLAME Optimals Oxygen Boost Krem dotleniająco-nawilżający z brązowymi algami (1,5ml) x 1 saszetki - La Roche-Posay Hydreane Legere krem nawilżający do skóry wrażliwej 2 saszetki x (2ml) - La Roche-Posay Toleriane krem ochronny (2ml) - La Roche-Posay Toleriane mleczkodo zmywania skóry i demakijarzu (4ml) - DAX Perfecta Cera Wrażliwa krem nawilżający na dzień i noc (2ml) - DAX Perfecta No Problem Killer Antytrądzikowy żel do mycia twarzy z mikrogranulkami for lady (3ml) x 2 saszetki - AVON Solutions p.m. "Moc Nawilżenia" krem na noc - AQUOLINA Bagno Doccia Fragranza żel pod prysznic czekoladowy (20ml) naszyjnik te fioletowe kulki ;P za - AVON, Little Black Dress, summer spritz, jest ponad 45/75ml, oryginalny flakon - AVON, Celebre edt, jest 65% pierwotnej pojemności - niestety nie wiem ile wynosi ale sądzę że to może być 30-mlówka - więc jest niecałe 20ml. - odlewka toniku dynamizującego garnier skin naturals do skory normalnej i mieszanej z zywa woda z owocow ok 100ml - próbki perfum: ***avon bond girl edp 0,7ml ***avon today tommorrow always edp 0,2ml ***givenchy, absolutely irresistible 1ml, kartonik, raz psikniete /z tych probek co na szaro sa moge zrezygnowac/
![]() |
#77 |
Raczkowanie
|
niestety nic
postanowienia noworoczne: =>dbam o włosy i paznokcie ![]() =>czesciowy Vitarianizm =>cwicze =>medytacja i rozwoj =>pozytywne nastawienie ![]() ![]() ![]() drozdze od 24.01.11 wymiankowy: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=312683 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Zakorzenienie
|
a co by cię interesowało za saszetki z light ivory?
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#80 |
Zakorzenienie
|
a ile bym Ci tego miała odlać?
---------- Dopisano o 14:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:32 ---------- może być 10ml? Co do pojemników, to wolałabym,żebyś coś na to wysłała [prowadzę teraz wspólne zakupy, które mnie 'spłuczą ' z reszty fiolek.] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Zakorzenienie
|
ok
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za dermablend?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Raczkowanie
|
przykro mi, dermablend jest już wymieniony, pisze obok
Edytowane przez Sakh Czas edycji: 2009-08-19 o 17:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Dla Ciebie: - Iwostin Krem Intensywnie Nawilżający SPF 20 75 ml (zostało 40%, pudełko trochę zniszczone) - ORIFLAME Natural Skincare Tender Care Krem uniwersalny do ust, wysuszoną skórę, skórki wokół paznokci 15ml (zostało 95%) - i odlewka 2 ml Lancome Miracle jak przyślesz fiolkę a dla mnie: - 1.Błyszczyk AVON rosebaum nowy,bez folii 6 ml - 2.Błyszczyk AVON Golden, nowy 1 w folii po 6 ml - róże EDM (best friend sampelek,soft touch i pink ribbon - jedno prawie całe jak masz i próbeczka drugiego- którykolwiek to jest ) - Próbka AVON Christian Lacroix Absynthe Czekam na przesyłkę z niecierpliwością ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz coś u mnie za 6. AVON Solutions a.m. rozjaśniający przebarwienia krem na dzień SPF 20, 50ml (nowy 100%, nie używany, kupiony w katalogu 11/2009 )?? bardzo by mi zależało
![]()
![]() |
#87 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Rozeznanie
|
Podoba mi się u Ciebie:
- AVON Solutions plus Pure Pore-Fection kremo-żel "Matowa Perfekcja" 50ml (zostało 98%, przetestowany tylko) - AVON Clearskin Oczyszczający tonik przeciw wągrom 125ml ewentualnie: - Ziaja Pro Maska Oczyszczająca z glinką zieloną + dermabrazja (max.10ml) - Ziaja Pro Maska Ściągająca z glinką zieloną (max.10ml). Odpisz u mnie, proszę. ![]()
„Wierzę w kolor różowy. Wierzę, że najlepszym sposobem na spalanie kalorii jest śmiech. Wierzę w pocałunki. Wierzę, że można być silnym, kiedy wszystko wydaje się iść źle. Wierzę, że szczęśliwe dziewczyny są najładniejsze. Wierzę, że jutro będzie kolejny dzień i wierzę w cuda.” Audrey Hepburn |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:00.