|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#61 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Reaktywacja starego składu z wątku rozstaniowego, czyli pogaduchy na każdy tema
Dawno mnie nie było na wizażu.. wieczorem poczytam ten wątek i się odezwe
|
|
#62 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Reaktywacja starego składu z wątku rozstaniowego, czyli pogaduchy na każdy tema
hej dziewczyny
![]() moj stary znajomy sie odezwal. Dluga historia... ogolnie to w zakladzie karnym jest, wiem co teraz myslicie Ale pewnie znacie osobiscie kogos takiego, kto w glebi serca jest naprawde dobra osoba, a pakuje sie bez sensu w problemy wlasnie on taki jest. Kiedys sie poznalismy. Przy mnie byl normalny, jeszcze ja go sprowadzalam na dobra droge, uczyl sie, pracowal. Potem chcial ze mna byc a ja nie... I zaczelo sie, byl zazrosny, glupio sie zachowal nie raz. Przez ostatnie 2 lata ciagle mnie przepraszal, dzwonil,pisal, bylam nieugieta. W maju postanowilam mu wybaczyc,napisal do mnie list z zakladu. Pisalismy do siebie, jak dawniej,jak starzy znajomi w niedziele ma przepustke, chce sie spotkac, sama nie wiem co o tym myslec hmm. Pisal mi w listach, ze jestem jedyna osoba na swiecie, ktora w niego wierzy, bo tak jest pogadamy chwile, jakies 3 lata nie rozmawialismy A facetow nigdy nie rozumiem, sama mialam taka sytuacje jakis czas temu, facet z pociagu,pisalam o tym Pauli. Rozmawialismy ze soba kilkanascie minut w pociagu, poźniej rozmowy przez tel, smsy, nk...a on juz stwierdzil ze "chyba sie zakochal". Traktowalam to z przymruzeniem oka, nie wierzylam. Chcial sie spotkac, nawet wymyslilam zeby cos zrobic w tym kierunku, dzielila nas odleglosc, kiedy mialo dojsc do spotkania milczal, nawet nie raczyl sie odezwac w tym dniu. Tak bardzo chcial, caly miesiac mi marudzil, byl az upierdliwy. Kiedy sie zgodzilam, on sie odsuwal. I tak 3 razy. Gdyby nie to ze byl przystojny i chcialam go poznac, zobaczyc jaki jest na codzien (widzialam go tylko w mundurze) to nigdy bym sobie nim glowynie zawracala ![]() Paula, dobrze ze juz czujesz sie lepiej wniosek jeden,nie angazowac sie tak szybko
|
|
#63 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najgorsze jest to, że takich zagrań po prostu nigdy nie spodziewałabym się po nim. Na samym początku miałam większy dystans od niego. Po spotkaniu w Krakowie lawina ruszyła. Odbiła nam szajba. Wkręciliśmy się jeszcze mocniej. Starałam się go zrozumieć, chociaż próbowałam pojąć, dlaczego może tak postępować, ale jeżeli sam mi nie odpowie to nigdy się tego nie dowiem. Mimo wszystko, należy odróżniać prawdę od opinii większości. Napisałam mu mejla, przed chwilą został wysłany. Zobaczymy... Oboje wyjeżdżamy na weekend, ale zobaczymy, tylko spokojnie.
|
|
|
|
#64 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry pomysl z tym meilem, czasem ciezko cos powiedziec, a napisac latwiej
|
|
#65 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dlatego radzę Ci szczerze, nie wierz w każde jego słowo i miej do wszystkiego duży dystans. Powodzenia ![]() Marrellic co u Ciebie kochana??? Pisz jak tylko bedziesz mogła
|
|
|
#66 |
|
Zakorzenienie
|
the rock rozumiem, dla mnie to zwykla znajomosc, nigdy do Niego nic nie czulam
przyjaźnilismy sie, on chcial czegos wiecej. Dobrze ze mi to napisalas, napewno bede miec dystans jade za tydzien nad jezioro na weekend ze znajomymi i z eksem... ah ciekawe jak to bedzie. Jakos za duzo go w moim zyciu ![]() paula, jestem ciekawa co Ci odpisze...
|
|
#67 |
|
Raczkowanie
|
witajcie kochane
![]() przepraszam, że dopiero teraz się tu pojawiłam , ale dawno mnie na necie nie było.... opowiem tylko w skrócie... jesteśmy z TZtem cały czas razem, ostatnio było bardzo milo, jednak jak są górki, to muszą być też dołki a więc kłotnie też się zdarzają... poza tym nie narzekam, pomimo , że wakacje mijają nie czuję się źle, bo już byłam nad naszym pięknym morzem i też się opaliłam dość mocno dzisiaj spędziłam mega spontaniczny dzień w Poznaniu z najlepszą kumpelą, było chodzenie po sklepach, zakupy na wyprzedażach (ahh uwielbiam ) no i kupiłam sobie spodnie długie takie szaro beżowe ( trudno określić kolor xD) z Bershki i sweterek w avanti więc humorek jest baardzo pozytywny było też zgubienie się w uliczkach i pyszne jedzonko (czyt. spaghetti ) no i tak sobie żyję , powoli, beztrosko, nie myśląc o nieszczęsnym wrześniu ![]() Pauli dziękuję za zaproszenie ![]() no i kochana nie zamartwiaj się tak bardzo wszystkim, każdy najdrobniejszym szczgółem, żyj teraźniejszością, bo jeśli uda Ci się w nią "zainwestować" , to uczynisz tym samym lepszą przyszłość ![]() trzymajcie się tam wszystkie i będę tu wpadać
|
|
|
|
|
#68 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#69 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie z Tż teraz wporządku jest.. dalej mam stracha ale jest w miare.
A u Ciebie jak?
|
|
#70 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#71 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiecie, teraz tak naprawdę zdaję sobie sprawę jak przeżywa się zawód miłosny. Dziwne, że to co przeżywałam z eksem to w ogóle nie było to samo. ![]() Cytat:
Jak narazie cicho sza, a ja jutro rano wyjeżdżam, nie będę miała dostępu do kompa przez kilka dni. Odkopałam książkę "Nie zależy mu na Tobie". Ponad dwa lata temu kupiłam ją, kiedy przeżywałam szczeniackie zauroczenie, a mój wybranek serca związał się z inną. Pomogła, bo pozbawiła złudzeń w żartobliwie-dobitny sposób. Chciałam ją sprzedać, ale coś mnie powstrzymało, jak widać słusznie. Cytat:
Dziękuję Ci bardzo. Cieszę się, że mam ogromne wsparcie wśród Was, moje Wizażanki.
|
|
|
|
#72 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Strasznie się cieszę kochana. Nie wiem czy wiesz ale K. do mnie wrócił i już jesteśmy po zaręczynach ![]() Wszystko układa się dobrze i mam nadzieję ze nadal tak bedzie. Dużo rozmawiamy i nie wmiatamy żadnych problemów pod dywan jak to mówi mój kolega Myślę, że to jest w związku najważniejsze. Szczerość i rozmowy... no i miłośćEwelka powodzenia
|
|
|
#73 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzis szalałam i przymierzałam sukienki...mam do wyboru 4 więc dylemat był...co najgorsze pokazałam sie w nich mamie ,tacie ,siostrze i szwagrowi....Kazdy miał inne zdanie
![]() W końcu postawiłam na klasykę.Będzie czarna przed kolano, bez ramiączek Mocne dodatki w kolorze złota.Efekt bardzo mi się podoba... ![]() Za to kompletnie nie mam pojęcia co zrobić w włosami.... Czy związać czy rozpuścic czy prostować czy krecić![]() ??Wiesz Paula....jesteś silną babeczką.To czuć po każdym Twoim poście. Wiem, że nie zależnie od tego jak sie skończy ta cała syytuacja będzie ok a Ty sobie dasz radę!! |
|
|
|
|
#74 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Nie ma to jak klasyczna mała czarna. Ostatnio kupiłam sobie w H&M bandażową, prezentowałam się przed J. w wersji exclusive (rozwiany, bujny włos, pończochy samonośne ), stwierdził że fajnie wyglądam, podobało mu się. Zostawiłam ją, bo wahałam się nad oddaniem, dzisiaj wyciągnęłam z szafy jeszcze z metkami i popłakałam się... ![]() Jakie masz włosy naturalnie? Jestem fanką naturalnych loków, sama posiadam proste (tylko końcówki się wywijają), ale nie podobają mnie się sztucznie nakręcone. Wygląda to dla mnie sztucznie, często uzyskany efekt jest zbyt studniówkowy. Dziękuję za dobre słowo. Każde jest dla mnie cenne, bo podnosi na duchu.
|
|
|
|
#75 |
|
Zakorzenienie
|
Wydaje mi się że wszystkie nieporozumienia, przemilczane sprawy się w nas kumulują i kiedyś w końcu nadchodzi taki dzień że jedno z partnerów nie wytrzymuje i wyrzuca to wszystko z siebie... Łatwiejszy do strawienia jest jeden problem rozwiązany od razu z całą masą która nagromadziła się przez wiele lat związku trudno jest przejść do porządku dziennego. I to moze prowadzić do końca
Ja już tego błędu nie popełnie.
|
|
#76 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Byłam na GG na ZW, on zazwyczaj siedzi na niewidoku, ale co jakiś czas spoglądam na jego opis. Uległ zmianie, więc pewnie surfuje w necie w tym samym momencie co ja, może nawet spojrzał na pocztę. Nie daje znaku życia. Unika mnie. To cholernie boli.
|
|
|
|
#77 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z K. miałam to samo, zawsze gdy chciałam o czyms pogadać mówił 'przestań', 'nic się nie stało' i moje ulubione 'przesadzasz'... Teraz jest inaczej. Myślę że on po prostu musiał do tego dojrzeć. Wiem też że faceci tak samo jak my coś przezywają, mają tysiące myśli w głowie, boją ale nigdy tego po sobie nie pokażą... Kochana musisz być silna i czekać na jego krok Bedzie dobrze
|
|
|
#78 |
|
Raczkowanie
|
Heyka dziewczyny!
Mnie nie będzie teraz kilka dni na necie ale jak wrócę to napewno wszystko nadrobię ![]() ja teraz zbieram informacje o laptopach bo rodzice chcą mi kupić na studia ale jakoś nie wiem na jaki się zdecydować-dla mnie najważniejsze jest żeby miał dobre parametry ale ja się nie bardzo na tym znam więc...:/ teraz zastanawiam się nad dwoma firmami bo z tego co słyszałam są najsolidnijesze ale muszę się jeszcze dobrze rozejrzeć
|
|
#79 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale strasznie Ci wspolczuje, tym bardziej ze nic sie na to nie zanosilo że on tak nagle sie zmieni. Chociaz ciagle mam nadzieje, ze przeprosi Cie za tomilczenie i usprawiedliwi np klopotami osobistymi. Chociaz mu tego nie zycze. !Ja dzisiaj jakos tak mam smutny dzien, brakuje mi przyjaciolki, bo moja obecna, wczoraj napisala ze teskni. Jak jej wierzyc po tym wszystkim.Faceta tez brakuje ale mama ostatnio mi cos uswiadomila, i pare innych sytuacji, zebym nigdy nie zapominala ile jestem warta,i ze stac mnie na swietnego mezczyzne ![]() the rock szczerosc zaufanie i rozmowa to podstawy zwiazku,tak trzymajcie ja zawsze mowie o tym co czuje, co mnie boli. Trzeba
W życiu chodzi o ludzi których spotykasz na swojej drodze i o wszystko co z nimi możesz stworzyć! Edytowane przez _Ewelka___ Czas edycji: 2009-08-14 o 18:32 |
|
|
|
|
|
#80 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja mam długie proste włosy...myśle tylko czy je upiąć czy zostawić samym sobie i przejechać je prostownicą Zostane jednak chyba przy rozpuszczonych...tym bardziej , że sukienka jest bez ramiączek![]() Cytat:
Nie ma co płakać Paula....naprawdę!! Cholera ...kolejny facet , który boi się uczuć...ucieka od związku...sama nie wiem jak to wyjaśnić wiem, ze nie jest wart twoich łez....po prostu do pewnych rzeczy trzeba dojrzeć a on po prostu się boi!To, że unika Ciebie świadczy o tym jakim jest słabym facetem... Ja chyba jestem naiwna ale wierzę w to , że kiedyś każda z nas spotka tego jedynego faceta z którym naprawdę będzie szczęśliwa!! |
||
|
|
|
|
#81 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#82 |
|
Wtajemniczenie
|
Ahhh dziś weselicho
Od rana latam jak oparzona ....i włosy mam już z głowy, za to analizuje jaki makijaż zrobić hehe Wariatka ze mnie straszna!!Ciesze się, że jest piękna pogoda....gołe nóżki ...bo najbardziej w świecie nienawidzę rajstop!!Mam nadzieję , że bedę się dobrze bawić ![]() Sim co słychać??I jak wybierasz się nad morze?
|
|
|
|
|
#83 |
|
Raczkowanie
|
U mnie lenistwo, jestem teraz na wsi u babci, wzięłam sie za siebie, biegam, jeżdże na rowerze, ćwicze i ogólnie mam dobre samopoczucie.
Nad to morze sie wybieram końcem sierpnia, mam nadzieje ze pogoda mi sie uda, hehe... Baw sie dziewczyno na tym weselu, poszalej! za mnie też napewno bedziesz slicznie wyglądać!!!
|
|
#84 |
|
Raczkowanie
|
kochane mam nadzieję, że nie zepsuję Wam humoru. ale tylko takie pytanie: Czy to, że chciałabym być traktowana z ogromnym szacunkiem, prawie jak "noszona na rękach" przez faceta to tylko moja głupia egoistyczna zachcianka, czy realistyczna wizja przyszłości? bo nie wiem czy to ja jestem dziwna czy on
|
|
|
|
|
#85 |
|
Zakorzenienie
|
the rock, miałaś pokazać pierścionek zaręczynowy!
W następnym tygodniu przyjeżdza moja przyjaciólka i zaczniemy balować w klubach, albo u niej na stancji hihihi
|
|
|
|
|
#86 |
|
Zakorzenienie
|
The Rock no chyba żartujesz że wrócił i jesteście po zaręczynach
![]() naprawdę gratuluje i życzę powodzenia![]() Moi rodzice do Tż są cholernie sceptycznie nastawieni.. nie chcą go widzieć w domu it. mam nadzieje że im to szybko przejdzie.
|
|
#87 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ale miałam do nadrobienia postów, od ostatniej wizyty na forum ![]() Fajnie że powolutku każdej z Was się układa. U mnie też wakacje mijają całkiem nieźle Ostatnio miałam tak wielką ochotę napisać do byłego chłopaka i zrobiłam to. Trochę popisaliśmy, powiedział że się za często do mnie nie odzywa bo nie wie czy może, a pogadamy dłużej jak się spotkamy. Nie cierpię, ani nic z tych rzeczy ale cieszę się że nasze kontakty są na takim poziomie, całkowitej ciszy nie mogła bym chyba znieść ![]() Dobra, koniec o nim. Pozdrawiam Was |
|
|
|
|
|
#88 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moja mama tez była lekko sceptycznie nastawiona bo bała się ze on sie mna pobawi i zostawi ale juz jest ok ![]() Lady in Blue dla Ciebie ![]() http://www.apart.pl/pl/diamenty,c,ko...metystami,1139 mam właśnie taki sam
|
|
|
#89 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#90 |
|
Zakorzenienie
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:33.

Ale pewnie znacie osobiscie kogos takiego, kto w glebi serca jest naprawde dobra osoba, a pakuje sie bez sensu w problemy

Czy związać czy rozpuścic czy prostować czy krecić
Ja już tego błędu nie popełnie.