![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Dot.: niepotrzebne drobiazgi :)
Nie ma sprawy, ale jakbyś jednak cos wypatrzyła z kosmetyków, może nawet bym oddała cos z wysokiej półki ?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
'Oreal Ideal Balance, puder o kolorze Golden Honey, z gąbką i lusterkiem, z 8,3 g zostało ok. 7. (trochę dla mnie za ciemny)
12)Inglot, S-Bond, odżywka do paznokci słabych i łamliwych to mnie inresuje i czy mozesz zroboc foto cazkow?
![]() |
#63 |
BAN stały
|
podobają mi się pozycje: paletka do brwi, spray avon (to mgiełka?) i puder l'oreal :P
---------- Dopisano o 20:20 ---------- Poprzedni post napisano o 19:11 ---------- ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
BAN stały
|
paletka do brwi i spray za AOH i ew. jakie probki czy cos?
![]() ---------- Dopisano o 12:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ---------- byc moze :P Nie ma u mnie natury wiec cen nie znam kompletnie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Rozeznanie
|
hej szukam pełnowymiarowych produktów nie intersuja mnie próbki, interesuja mnie np jakies cienie sypkie różne kolory, dobry podkład, tusz do rzes pogrubiający nowy świeży
![]() ---------- Dopisano o 21:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:18 ---------- niestety podklad dla mnie za ciemny(nialam go nawet kiedys i tez wymienilam), tusz rimella nietety nie ma zbyt dobrych opinni takze podziekuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#68 |
Rozeznanie
|
niestety nic nie znalazlam
![]() |
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
TO MNIE INTERESUJE L'Oreal Ideal Balance, puder o kolorze Golden Honey, z gąbką i lusterkiem, z 8,3 g zostało ok. 7. (trochę dla mnie za ciemny)
Inglot, S-Bond, odżywka do paznokci słabych i łamliwych ---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ---------- niewiem.. ---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ---------- musze sie zastanowic odzywki w sumie ejszcze mam podkłąd tez nie ejst mi niezbedy..
![]() |
#70 |
Rozeznanie
|
a Recover Rimmela Ciebie by w ogóle interesował? widze ze ci zalezy
![]() ---------- Dopisano o 20:04 ---------- Poprzedni post napisano o 18:28 ---------- czy wymieniłabys sie za Inglot Sleeks, Błyszczyk nr 56, zużyte może 5%, bardzo ładny kolor i Recover Rimmela i BeYu, błyszczyk "jajo"?? ---------- Dopisano o 20:28 ---------- Poprzedni post napisano o 20:04 ---------- Summer White ![]() ---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 20:28 ---------- oki myslalam ze podklad okolo 20 (wiadomo jak w sklepie to drozej) rozumie to jak widzisz wymiane a jak za błyszczyk z inglota + podkład? ---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:05 ---------- tak to są brązujące wiesz mozemy wymienic podklad za sammer white, bo za kulki wtedy bym nic nie widziala, błyszczyki w sumie mam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Rozeznanie
|
znajdzesz cos u mnie za:
2,3,4,5,8? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Zakorzenienie
|
3)Inglot, lakier do paznokci nr 50, jasny róż, użyty raz
4)Rimmel, LycraPro, lakier do paznokci 293 Pop Rose, użyty raz 19)Spray Avon zielone jabłko i wiciokrzew, psiknięty parę razy, ale mam za dużo sprayów znajdziesz coś u mnie? ![]() pozdrawiam
![]() |
#74 |
Zakorzenienie
|
moze i cos bym znalazła, ale nie opłaca mi sie wysyłac tylko tego zapachu
![]() ---------- Dopisano o 14:50 ---------- Poprzedni post napisano o 13:48 ---------- to mi sie u ciebie podoba 2)L'Oreal Ideal Balance, puder o kolorze Golden Honey, z gąbką i lusterkiem, z 8,3 g zostało ok. 7. (trochę dla mnie za ciemny) 10)Avon, Kuracja parafinowa do rąk i stóp ok. 70/75 ml 15)Soraya Professional, Balsam do ciała WYSZCZUPLENIE I ANTYCELLULIT, zostało ok. 120 ml z 250. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Zadomowienie
|
Cześć
![]() podoba mi się u Ciebie Inglot, lakier do paznokci nr 50, jasny róż, użyty raz Może znajdziesz coś u mnie? mam poza wątkiem kuleczki brązujące oriflame (około 50)niestety bez oryginalnego opakowania, pochodzą z wymianki, dla mnie okazały się zbyt ciemne więc nie używam ![]() Proszę odpisz u mnie https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post15547702
![]() |
#76 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Rozeznanie
|
ampułki do włosów Joanna (z rzepą) 6 szt.
Smooth Legs, to duże nieużywane, z czterema nasadkami Haloween, żel pod prysznic 50 ml Woda toaletowa Chupa Chups, Divine Paradise, ok.10 ml ![]()
„Wierzę w kolor różowy. Wierzę, że najlepszym sposobem na spalanie kalorii jest śmiech. Wierzę w pocałunki. Wierzę, że można być silnym, kiedy wszystko wydaje się iść źle. Wierzę, że szczęśliwe dziewczyny są najładniejsze. Wierzę, że jutro będzie kolejny dzień i wierzę w cuda.” Audrey Hepburn |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Zakorzenienie
|
podoba mi się parę rzeczy. Znajdziesz coś u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Zakorzenienie
|
Podoba mi sie :
20)Ampułki do włosów Joanna (z rzepą) 6 szt. 22)Haloween, żel pod prysznic 50 ml ---------- Dopisano o 19:23 ---------- Poprzedni post napisano o 19:04 ---------- umowa stoi ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:31 ---------- Poprzedni post napisano o 19:23 ---------- mam jeszcze dwukolorowy rozswietlacz z avonu z pompka jest swietny ale ja uzywam juz tylko mineralow wiec u mnie lezy.moge wrzucic zdjecie jak zechcesz.podoba mi sie jeszcze u ciebie kuracja do wlosow z Avonu ![]() ---------- Dopisano o 19:52 ---------- Poprzedni post napisano o 19:31 ---------- fotke znajdziesz u mnie ![]()
![]() |
#82 |
Wtajemniczenie
|
U Ciebie podobają mi się te rzeczy, ale mam pytanie, czy balsam nie ma zapachu samoopalacza? Bo nie znoszę tego
![]() Przepraszam, że dopiero teraz odpisuję, ale przeoczyłam Twoją wiadomość ![]() 20)Ampułki do włosów Joanna (z rzepą) 6 szt. 10)Avon, Kuracja parafinowa do rąk i stóp ok. 70/75 ml 13)Delon, Daily Moisturizer, Body Bitter PASSION FRUIT. Świetny balsam, przywieziony rok temu z USA. Lekko brązuje skórę. Użyty raz (wtedy jeszcze nie doczytałam, że ma właściwości brązujące. ;p) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Wtajemniczenie
|
wolałabym jednak od razu cały oddać
![]() ---------- Dopisano o 16:27 ---------- Poprzedni post napisano o 15:24 ---------- to zaproponuj co by Ci odpowiadało i za co ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
BAN stały
|
niestety puder będzie za ciemny, a szkoda ;(
---------- Dopisano o 17:12 ---------- Poprzedni post napisano o 16:59 ---------- tak, na pewno. Niestety nic innego nie widzę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Wtajemniczenie
|
kuracja AVON kosztuję około 12 zł, a masło DELAN w przeliczeniu 25zł na nasze, więc trochę nie pasuję mi taka wymiana...
Proponuję kurację AVON, masło DELAN i ampułki JOANNA za: - paski NIVEA (ile byś chciała?) - piankę AVON, - odżywkę ekspresową GARNIER. Co Ty na to? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Wtajemniczenie
|
hehe
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
pudru (jestem raczej blada) peelingu enzymatycznego odzywek do wlosow , (regenerujacych) znalazlabys cos poza watkiem ![]() ---------- Dopisano o 17:54 ---------- Poprzedni post napisano o 17:33 ---------- niestety nie lubie produktów avonu do wlosow, a moze masz jakies maseczki do twarzy? ![]() ---------- Dopisano o 18:45 ---------- Poprzedni post napisano o 17:54 ---------- bylabym zainteresowana tym pudrem ---------- Dopisano o 18:58 ---------- Poprzedni post napisano o 18:45 ---------- kuleczki kredke krem do skorek - bo chyba tylko to cie interesowalo ![]()
![]() |
![]() |
#89 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#90 |
Zadomowienie
|
Witaj, niestety maseczki już nie mam, ale jeżeli dobierzesz coś do XX-a (jest dokładka
![]() 4)Rimmel, LycraPro, lakier do paznokci 293 Pop Rose, użyty raz 12)Essence, paletka do brwi, użyta jeden raz. 19)Spray Avon zielone jabłko i wiciokrzew, psiknięty parę razy, ale mam za dużo sprayów Mogłabyś wrzucić zdjęcia lakieru i paletki? ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:32.