![]() |
#61 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: TŻ zabrania mi...
Cytat:
![]() |
![]() |
#62 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Jeśli faktycznie byłbyś takim dojrzałym facetem to nie pisałbyś tu postów w swojej obronie i dawno zostawił dziewczynę, która Cię kompletnie nie szanuje i nie dorosła jeszcze do związku - jak wynika z Twoich wypowiedzi. Już wszystko jedno czy to jest prowokacja czy nie. Tak czy siak - godne pożałowania ![]()
![]() |
![]() |
#63 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Przepraszam, ale my nie mamy wpływu na to co zrobi z zamieszczonymi opiniami Twoja dziewcyzna - swoj rozum ma i sama decyduje co zrobić. Uważasz ją za jakąś bezwolną osobe kierowaną przezWizażanki? ![]() Edytowane przez Wroclovianka Czas edycji: 2009-08-16 o 16:05 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Zadomowienie
|
jezeli to nie jest prowokacja to radzę tylko szczerą rozmowe bo wyżalanie się jednej i drugiej osoby tu nic nie zdziała.Ale na wszelki wypadek proponuję powiadomić Moderatora o sprawdzenie IP
![]()
![]() |
#65 |
Rozeznanie
|
Autorko wątku, ten chlopak nie jest Ciebie wart! Skoro sam twierdzi, że w związku trzeba się poświęcać to dlaczego On stawia tak spra, że albo sesje albo On? Nie rozumiem zupełnie faceta... obraża Cię... nie pozwól mu na to!
„Ponieważ drogi jesteś w moich oczach, nabrałeś wartości i Ja cię miłuję” ( Iz.43,4) Aparat stały góra i dół 25.11.09r. 59.58.57.56.55.54.53.52.5 1.50kg Włosy [08.2010] ->63cm ...[?]... ->100cm ![]() paznokcie; włosy; skóra ![]() ![]() cellulit; tłuszcz; rozstępy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
IP sprawdziłam, jest inne więc to raczej nie ta sama osoba.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Wtajemniczenie
|
Ehh, alez melodramat sie z tego zrobil, jestescie mlodzi, szczegolnie autorka watku, hormony buzuja, i popelnia sie wiele bledow
Po pierwsze badzcie ze soba szczerzy, zabraniajac jej czegokolwiek nic nie wskurasz, a tylko tyle ze ona bedzie Cie oklamywala, druga rzecz, autorka watku ma prawo do realizacji wlasnych marzen, aczkolwiek powinna byc fer wobec swojego faceta i mu o tym powiedziec, a nie brnac dalej w te wszytskie tajemnice. Oklamujac go i robiac rzeczy za jego plecami dajesz mu powody by Ci nie wierzyl, i prowokujes zpodobne akcje, badz szczera chocby nie mialoby to sie spotkac z jego aprobata, masz prawo robic co chcesz, zwiazek nie jest wiezieniem, a zyje sie z druga osoba po to by w zyciu bylo nam lzej, i tyczy sie to was obojga....druga rzecz ciezko od 16to latki oczekiwac powaznego podejscia do zycia, to czas popelniania bledow, probowania i smakowania zycia..ale coz, zycze wam Dialogu przedewszytskim i pomyslnych wiatrow i umiejetnosci wspierania sie w zyciu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
Prawie jak czeski film
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Wtajemniczenie
|
A ja mysle ze dobrze ze chlopak sie wypowiedzial, tyle tu na intymnym historii dziewczyn, ale widzianych tylko ich oczami, bez mozliwosci konfronacji, czesto wychodzi ze jest jakies drugie dno, powody o ktorych pojecia nie mamy bo autorki watkow o tym nie wspominaja.
Widac ze chlopakowi zalezy, poprostu sie poplatali w tych pretensjach i zalach, ale dziewczyny kto z nas w wieku lat nastu tego nie przezywal? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Raczkowanie
|
Postąpiłaś bardzo mądrze... Jeśli ktoś Ciebie nie szanuje, nie ma sensu sie z nim dalej męczyć. Szacunek to podstawa związku. Jak można się przytulić do kogoś, kto wcześniej Cię zmieszał z błotem?
W ogóle nie dajcie się dziewczyny ograniczać. Każda z nas ma prawo oddychać swoim powietrzem, być sobą, robić to, co ją pasjonuje, spotykać z ludźmi, których lubi. Nie jesteśmy ich rzeczami, żeby decydowali za nas. Mamy prawo wychodzić z domu z kim chcemy. To nasze życie. Nie można rezygnować z siebie, bo w pewnym momencie w nasze życie wkradnie się rozgoryczenie spowodowane niespełnieniem. A związek też się może rozpaść, a potem zostajemy same. Bez żadnych znajomych, bo na pewno go zdradzimy na spotkaniu z nimi, bez pasji, bo caly czas jemu poświęciłyśmy... ---------- Dopisano o 00:39 ---------- Poprzedni post napisano o 00:25 ---------- W ogóle poczekajmy na wypowiedź autorki. To nie fair oceniać sprawę jako prowokację, gdy ona nie zabrała głosu. Może komuś się nudzi i założył konto jako jej facet? Zresztą w niektórych mieszkaniach ludzie mają po kilka laptopów z bezprzewodowym internetem, więc to może być jedna i ta sama osoba, ale dziewczyna od dawna ma tu konto, więc jakoś mi się w prowokację nie chce wierzyć...
![]() |
#71 |
Zadomowienie
|
Oh, ludzie ludzie. To żadna prowokacja. Założył tutaj konto "zbluzgany" czyli mój TŻ. Wypowiedział się. Dzisiaj rozmawialiśmy, bardzo go zabolały słowa które tutaj pisałyśmy. Ogólnie juz nie wiem co o tym myśleć. Polały się łzy, bo ja go kocham. Narazie mamy przerwe kilkudniową.
Prosiłam moderatorkę o zamknięcie wątku, ale odpowiedziała, że to nie zgodne z regulaminem więc tego nie zrobi. ![]() No cóż, wszelkie rady jakie są zostały już napisane. Zobaczymy co czas pokaże. Nie przekreślam nas jeszcze , póki co. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Skad wiedziłes o tym watku? Skad wiesz, co znaczy Tz, nowi tego nie wiedza. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#74 |
Przyczajenie
|
Naqprawde co poniektóre osoby to psizą tutaj tylko podejżenia o to że Axa i ja czyli zbluzgany, to jedna i ta sama osoba
![]() A skąd wiedziałem o wątku i co to TŻ? A Czy jak Wy jesteście u chłopaka, nie wchodzicie na wizaż?? Axunia u mnie siedzi czasem na wizażu,stąd wiem co to TŻ. A znaleść wątek to ŻADEN problem. Wpisałem sobie w google: Axunia wizaz.pl , potem posty tego użytkownika i wszycho. Troche pomyślunku ! I wy chcecie mi rady dawać i wogóle wypowiadać sie i nalatywać na mnie.? ![]() I lepiej proszę na tego posta nie pisać znów swoich "mądrości", które tylko nalatują na mnie. Nie znacie mnie, a oceniacie nie wiem jak. Forum powinno służyć radą i pomocą, a nie czerpaniu przyjemnosci z dojeżdżania kogoś publicznie. Ciesze sie ze ktoś zauważył że słusznie iż pojawiłem sie na tym forum. I nie służy to temu żeby niewiem jakie brudy prać, po prostu jedziecie po mnie jak po świni. Dajcie sobie luz i co poniektórzy niech sie wogóle nie wypowiadają. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 | ||
Wtajemniczenie
|
Melodramat aż wierzyć się nie chce. I śmieszne i żałosne jest to co wyprawia zbluzgany i axunia.
Co do czepiania się zbluzganego o prowokacje - przecież to jeszcze prostsze! Każdy może mieć dostęp do dwóch, pięciu, dziesięciu komputerów! Co nikt rodziny, koleżanek, kolegów, pracy, kafejki w pobliżu nie ma? I jeżeli to zabawa kilku osób to nawet osobiście nie trzeba, wystarczy uzgadniać wszystko przez tel. Zbluzgany nie bądź śmieszny i rób z kogo innego idiotki. Cytat:
![]() Do Axuni: patrząc po języku i stylu wyrażania się Twojego chłopaka, o jego stosunku do innych ludzi podtrzymuję poprzednią opinię, cytuję: Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Rozeznanie
|
Axunia, współczuję ci faceta. Spotkałam wiele fuzji, dziecinady i głupoty, ale takiej smiesznej odmiany jeszcze nie widziałam, dosłownie popłakałam sie ze smiechu przed monitorem.
Chłopie, zdajesz sobie sprawę, że się wydurniasz? A i dlaczego nie skomentujesz tego, ze twoja dziewczyna załozyła wątek i sama skarzyła się na ciebie?
![]() |
#77 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może czas zająć się swoją dziewczyną i zmiana jej myslenia o Tobie/oceniania Twojej osoby a nie uświadamiania Nas jaki Ty dobry jesteś? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 | |
ForceIsStrongInThisOne...
|
Cytat:
Bo tylko oni mają ewentualne prawo Ci czegokolwiek zabronić. Twój "TŻ" nie ma prawa zakazywać, nakazywać lub zmuszać Cię do czegokolwiek.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Wtajemniczenie
|
Uwazam ze wiekszosc wypowiedzi tu to przegina! i narzucanie komus swoich swiato/zwiazko pogladow. Abstrachujac od tego czy zbluzgany to faktycznie TZ Axuni, dowodow nie macie ze tak nie jest wiec zakonczcie to osaczenie albo olejcie ten watek w ogole. Axunia pierwsza weszla i napisala nam o sytuacji swoimi oczami, dlaczego jej TZ nie ma prawa zabrac glosu w dyskusji skoro i jego to dotyczy. Internet w obecnych czasach to ogromna sila, kazdy jest tu anonimowy, bardziej odwazny ale sa tego jakies granice...jak widac wypowiedzi 'psiapsiulek' z internetu przenosza sie na real zycie tych obojga, oni oboje potrzebuja madrych rad, bo widac ze sa mlodzi i pogubieni a wy tyko jad saczycie, wszytskie takie feministki pragnace nawracac zagubione owieczki...no comment...jestem kobieta ale poprostu nie moge zniesc toku myslenia i postepowania wiekszosci z was, paplecie i paplecie i nic dobrego zazwyczaj z tego nie wynika, troche wiecej tolerancji
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() To jest forum - nikt nikomu niczego nie narzuca, wyraża tylko swoją opinię i to jest jego istota. Bądźmy poważni : przez monitor nikogo do niczego zmusić nie można i tak zrobi co sam zechce. Zresztą na tyle możliwych rozwiązań swoich problemów na czele ze spokojną rozmową, psychologiem itp, wybrali publiczne wywlekanie brudów i obrzucanie nawzajem błotem. Dlaczego więc to my nie mamy poziomu? I skąd pomyśł że to my jesteśmy czemuś winne w ich chorej sytuacji? - bo to chore było od początku. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
![]() |
#83 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#84 |
Zakorzenienie
|
yyyyyy on powinien się leczyć .. to jest człowiek który lubi mieć kontrole i będzie coraz gorzej .. jak zabrania ci twojej pasji to niestety ale coś jest nie tak .. jak chłopak cię wyzywa lub obraża to od razu kopa na do widzenia i nie marnuj się bo młoda jesteś
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Btw, co do tego tam Tzta, widac, ze jednak ja mocno kontroluje. Sam fakt wyszukiwania jej postów. Edytowane przez Gwiazdeczka1978 Czas edycji: 2009-08-17 o 15:53 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Zakorzenienie
|
bardzo dobrze zrobilas, ten chłopak nie jest Ciebie wart...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Rozeznanie
|
ale pokrecona para!!
dziewczyna robi z siebie ofiare na sile...a chlopak sie tlumaczy! nie wierze w cala ta histotie... jaka normalna para dalej bylaby ze soba????
![]() |
![]() |
#89 |
Zadomowienie
|
żadna, my też nie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Zakorzenienie
|
Nieźle się porobiło...do autorki wątku: popieram resztę dziewczyn, olej tego faceta nie jest ciebie wart. Nie może być tak, że o wszystko musisz prosić Jaśnie Pana. Z resztą jeśli faktycznie zbluzgany to Twój TŻ to dość agresywny ma poziom wypowiedzi na forum a co dopiero na żywo...ech.... ;/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:09.