![]() |
#61 |
Raczkowanie
|
Dot.: Sen, sny i inne koszmary
Mi się bardzo często śni szatan, opętanie moje/znajomego/członka rodziny.
Przyznam, że lekko to niepokojące, budząc się z takiego snu pierwsze co robię to modlitwa.
![]() |
#62 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Zależy co Ci bardziej pasuje do tego snu ![]()
![]() |
![]() |
#63 |
Raczkowanie
|
A ja słyszałam, że sny interpretuje się na odwrót. Ale może po prostu masz jakieś stresy i Twój organizm reaguje w ten sposób?
![]() |
#64 |
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny!
![]() Mama mojego chłopaka zginęła w wypadku jakieś 5 lat temu, my razem jesteśmy od 3 lat. Zbyt dużo mi o niej nie opowiadał, to dla niego ciężki temat. Wyobraźcie sobie ze w nocy śniło mi się, że byłam u niego w domu, był opuszczony, nikt już tam nie mieszkał (chłopak nie rozmawia ze swoim ojcem i głównie mieszka u mnie) i nagle zobaczyłam ducha jego mamy. Zaczęłam uciekać ale ona ciągle się pojawiała, kiedy już prawie wyszłam z domu pojawiła mi się scena jak jego mama próbuje się powiesić. Wiedziałam, że to z jej strony takie zagranie żebym zwróciła na nią uwagę, mimo to podbiegłam i chciałam pomóc a ona wtedy powiedziała mi, że mam się troszczyć o moją mamę, kochać ją i szanować bo nigdy nie wiadomo co się stanie.... Po tym uciekłam do swojego domu i od razu przytuliłam się do mamy, później nagle wszystko zrobiło się straszne, nie mogłam nic powiedzieć ani oddychać tak jakby jego mama chciała we mnie wstąpić i usłyszałam w głowie słowa "poddaj się", poczułam, że ona we mnie "weszła" i wtedy jakimś zmutowanym głosem powiedziałam do mamy "jestem...." i sen się urwał. Wyglądało to co najmniej jak w egzorcyzmach:/ Wyobraźcie sobie moje przerażenie kiedy się obudziłam :O Co o tym myślicie? Przeważnie nie wierzę w znaczenie snów ale ten naprawdę mnie "zaciekawił", jeśli tak można to ująć. Edytowane przez happy1029 Czas edycji: 2014-11-13 o 15:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Raczkowanie
|
mi też się kiedyś śniło że mam penisa i sie nim bawiłam xD
A dzisiaj np. śniło mi się że mój Tż chciał iśc z jakąś koleżanką na mecz i postawił jej bilet za 369,00 zł (!) i w tym śnie robiłam mu straszną aferę. Nawet obudziłam się wkurzona, ale jak zobaczyłam Tż-ta obok siebie to zrozumiałam że to tylko głupi sen. Ale często kiedy śni mi się że np. Tż mnie zdradza to nastepnego dnia chodzę obrażona ;/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
BAN stały
|
Jeżeli chcecie interpretacji snów to napiszcie do mnie na PW albo na ****
Edytowane przez Antymionka Czas edycji: 2025-06-07 o 09:46 Powód: link |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:26.