Odwyk od zakupow kosmetycznych(grupa wsparcia) - II - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-08-19, 12:41   #61
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

Dot.: Odwyk od zakupow kosmetycznych(grupa wsparcia) - II

Udało mi się wykończyć szampon, resztka Yves Rocher Energie 3w1 zużyta To dobrze, bo szampon miałam zdublowany
A żel do twarzy nivea chyba pójdzie do śmieci... Chyba że wymyślę mu jakieś inne zastosowanie, może do pleców albo dekoltu bo lekko peelinguje... A mojej twarzy nie służy.

A tusz do rzęs mi się skończył i tu z kolei mam paskudny brak, bo nie mam żadnych "nadprogramowych", pozbyłam się dawno temu. Nie licząc jakiegoś jednego, który dostałam jako gratis i który się do niczego poza wywaleniem nie nadaje bo nie widać go na rzęsach

Edytowane przez Lexie
Czas edycji: 2009-08-19 o 13:00
Lexie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-19, 12:54   #62
All_that_jazz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez KonikGarbusek Pokaż wiadomość
Już się mogę pochwalić, że zużyłam maseczkę Gruszka i Glinka Perfecty (saszetka), oraz próbkę kremu Nivea. PIERWSZY SUKCES!!!:jup i:
Gratuluję klask i:
Tak trzymaj! Będziesz ładniejsza, będziesz mieć porządek w szafkach i w łazience i twoje finanse będą w lepszej kondycji.

Ja stwierdziłam,że jednak jestem wzrokowcem i zrobiłam kolejne zdjęcia tego co mam w zapasach i czego oboje z TŻ aktualnie używamy (bo musimy to jakoś opanować, zauważyłam,ze przez mój bałagan TŻ utyka swoje kosmetyki po kątach i otwiera np.2 takie same dezodoranty na raz zamiast używać na raz jednego.)-żeby nie dublować zakupów.Np. ostatnio kupiłam płyn do prania bo byłam przekonana ,że już nie ma a w łazience w pudle z zapasami na szafie jest jeszcze jeden No ale nic zużyję.Tylko muszę kontrolować na bieżąco to co mam.
Zdjęłam to pudło na potrzebę zdjęć .Jest tak ciężkie,ze nie mogłam go całego odłożyć na miejsce. Mam kilogramy zapasów kosmetyków i chemii gospodarczej.

Zrobiłam podsumowanie i jak narazie
mam jeszcze do zużycia:
3 balsamy do ciała (1 brązujący)
2 spray do włosów (Radical i Liliputz)
4 drogeryjne odżywki do włosów (3 końcówki, 1 prawie pełna)
2 kremy do rąk (końcówki)
1 pianka do włosów
1 żel antycellulitowy
1 żel do kąpieli- bo już napoczęty po wyjeździe

Nie mam już zapasu :
żel Ziaja Intima (narazie mam-cała butla)
szamponu (obecnie mam H&S )
tonik do twarzy (obecnie brak i brak zapasu)

---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:52 ----------

Cytat:
Napisane przez lexie Pokaż wiadomość
A żel do twarzy nivea chyba pójdzie do śmieci... Chyba że wymyślę mu jakieś inne zastosowanie, może do pleców albo dekoltu bo lekko peelinguje...
Ja bym na nim zrobiła peeling do nóg-kawowy albo cukrowy.
W końcu to baza myjąca a nogi czy podeszwy stóp są w miarę tolerancyjne jeśli chodzi o środki myjące.
All_that_jazz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-19, 13:06   #63
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

Cytat:
Napisane przez All_that_jazz Pokaż wiadomość
Zdjęłam to pudło na potrzebę zdjęć .Jest tak ciężkie,ze nie mogłam go całego odłożyć na miejsce. Mam kilogramy zapasów kosmetyków i chemii gospodarczej.
Pokażesz?

Cytat:
Zrobiłam podsumowanie i jak narazie
mam jeszcze do zużycia:
3 balsamy do ciała (1 brązujący)
2 spray do włosów (Radical i Liliputz)
4 drogeryjne odżywki do włosów (3 końcówki, 1 prawie pełna)
2 kremy do rąk (końcówki)
1 pianka do włosów
1 żel antycellulitowy
1 żel do kąpieli- bo już napoczęty po wyjeździe
Końcówki już nie są takie złe, przynajmniej szybko można wywalić

A co ja mam biedna począć jak mam:

dwa balsamy brązujące (jeden pełniutki, drugi zużyty w połowie)
całe masło do ciała
dwa opakowania smarowideł na cellulit (zostało więcej niż pół)
małe opakowanie (75 ml) balsamu nawilżającego

...kiedy ja się nie znoszę smarować?

Tymi brązującymi to bym się mogła smarować gdyby one tak nie śmierdziały, niestety nie mogę tego znieść zupełnie Mają urocze drobinki (ten pełny nawet kupiłam właśnie ze względu na drobinki, ale okazało się że jest z dodatkiem samoopalacza, więc przestałam używać ) i dla tych drobinek bym się chętnie smarowała, a tu zonk.

Cytat:
Nie mam już zapasu :
Gratulacje

Przypomniałaś mi, że muszę zacząć zużywać mój tonik (jedyny, ale rzadko używany )

Cytat:
Ja bym na nim zrobiła peeling do nóg-kawowy albo cukrowy.
W końcu to baza myjąca a nogi czy podeszwy stóp są w miarę tolerancyjne jeśli chodzi o środki myjące.
Niezły pomysł, a cukrowy to po prostu wsypanie cukru? Muszę poszukać jakiegoś grubiej mielonego, bo u mnie w domu się używa takiego drobniutkiego
Stary 2009-08-19, 13:15   #64
Zuza229
Zakorzenienie

GG do Zuza229

A ja wykanczam krem do rak wisniowy. Nie wiem po co go kupowalam bo ma zbyt intensywny zapach i go nie trawie. Ale jako balsam do nog jest swietny

Mój Kochany

10 luty 2010 rok "Bo mam Ciebie.."
Zuza229 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-19, 13:30   #65
All_that_jazz
Zakorzenienie

Cytat:
Pokażesz?
Niezły pomysł, a cukrowy to po prostu wsypanie cukru? Muszę poszukać jakiegoś grubiej mielonego, bo u mnie w domu się używa takiego drobniutkiego
Pokażę.Jak tylko znajdę czytnik kart MD do aparatu.TŻ gdzieś go schował.Wrzucę przed wszystkim dla własnej wygody-przed zakupami zaglądam do wątku, korzystam z opcji "przeszukaj wątek" i wiem ile i czego mam.

Peeling może być kawowy, cukrowy-cukier trzcinowy jest np. w dobrym rozmiarze do tego celu.Można też zrobić go z solą do kąpieli czy grubo lub drobnoziarnistą solą kuchenną.
Przepisy na 2 domowe kosmetyki znajdziesz tu:
http://www.we-dwoje.pl/peeling;kawow...kul,10501.html
Balsamy też można tak zużyć lub komuś dać/wymienić/sprzedać skoro wiesz,że nie będziesz się nimi smarować bo nie lubisz albo do końca ci nie pasują.

---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ----------

A tu inny pomysł na peeling cukrowy:
http://uroda.onet.pl/1440560,2043,19...z_i_cialo.html

---------- Dopisano o 13:30 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ----------

Chyba zdjęcia wrzucę najwcześniej w niedzielę bo przejrzałam szuflady i wygląda na to,że czytnik zostawiliśmy u rodziców TŻ'ta.Jak TŻ wróci od rodziców do wrzucę aktualizację.Narazie zrobiłam i przejrzałam dokładnie na podglądzie fotki tego co mi jeszcze zalega.Na szczęście mam już za dużo tylko lakierów do paznokci i żeli do kąpieli.Muszę zredukować lakiery a o żele nie muszę się aż martwić- z pomocą TŻ'ta jakoś je wymydlimy.Tylko najpierw musimy naprawić prysznic bo się nam brodzik rozszczelnił i woda zamiast spływać wyłazi fugą między płytkami na podłodze.
Żeby nie zalewać sąsiadów myję włosy w umywalce bo muszę je sporo spłukiwać.

Dostałam dziś z Yves Rocher kolejną ofertę z gratisem i nie czuję przymusu skorzystania z niej Zamiast jak kiedyś pomyśleć "szkoda nie skorzystać" moja pierwsza myśl to " czy mi to potrzebne i czy nie ma czegoś tańszego?" I stwierdziłam ,że po co mi żel do kąpieli kakao o małej pojemności skoro jest tańsza i większa Ziaja Masło Kakaowe?
Stary 2009-08-19, 14:00   #66
magdolena
Zakorzenienie

Jazz masz łatwiej, ja nie mam TŻ'ta ktory by mi pomogl zuzyc cos albo przypilnował. Musze sie sama pilnowac no i na szczęście mam Was.
Mysle ze ten pomysl z odkladaniem kasy na kosmetyki to dobry pomysl. Mam teraz troche pilnych wydatkow z kolorowki to pewnie zadnych zbednych rzeczy nie kupie(nawet tanich:P) bo musze uzbierac na baze pod cienie, korektor pod oczy HR, tusz (pewnie MaxFactor).
I zgadzam sie ze allegro wciaga. Ja kiedys kupilam blyszczyk clinique i cienie estee lauder i potem ciagle licytowalam... Ale nic juz nie kupilam bo jakos sie opamietywalam. Ciuchow na allegro nigdy nie upie i nie wiem jak mozna kupowac. Ja w sklepie czasami cos widze i wydaje sie dobre a jak przymierzam to okazuje sie ze zle lezy albo zwyczjanie przestaje mi sie pdobac. takze sadze ze to nie jest dobry pomysl.
Stary 2009-08-19, 14:03   #67
aaaania1989
Zakorzenienie

u mnie końcówka balsamu do nóg i mgiełki Radical-doszłam do wniosku że więcej jej nie kupie bo ma alkohol,zrobię sobie własną -i moje włosy i portfel na tym skorzystają
Stary 2009-08-19, 14:07   #68
magdolena
Zakorzenienie

Ja ostatnio uzywam do wlosow jedwabiu w plynie. Fajnie pachnie i wlosy naprawde staja sie miekkie
Stary 2009-08-19, 14:11   #69
aaaania1989
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magdolena Pokaż wiadomość
Ja ostatnio uzywam do wlosow jedwabiu w plynie. Fajnie pachnie i wlosy naprawde staja sie miekkie
ale nie przyspiesza przetłuszczania? wydaje mi się ,że do moich włosów jedwab się nie nadaje

---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ----------

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Do kosza poszły 2 puste opakowania: po emulsji do włosów Gloria i koncentracie Rebuild Ziaji
Rozważam zwrot 1 szminki z Avonu bo mimo iż kolor bardzo mi się podoba, to chyab neizbyt mi pasuje

Od jutra nowa promocja w Naturze Wybieram się po oliwkę LipoCell Ziaji (w końcu doczekałam się promocji na nią).

W poniedziałek zamówiłam w Oriflame sztyft do paznokci i tusz, ale narazie nie wpisałam do licznika, bo nie wiadomo czy je dostane (wieczny problem braków ...).
Z wymiany przyjdą 4 rzeczy.
Hosenko-można już gdzieś zobaczyć nową gazetkę z Natury?Na stronce jest nadal ta obowiązująca do dziś tylko przydałaby mi się nowa,bo jutro akurat będę w mieście i nie wiem czy mam się tam fatygować
Stary 2009-08-19, 14:12   #70
magdolena
Zakorzenienie

Ja mam dlugie wlosy(brakuje mi jakies 9 cm zeby miec do pasa) i mi sie bardzo przetłuszczają tak ogólnie, a psikam jedwabiem tak od szyi w dol i mysle ze to w ogole nie ma wplywu na przetluszczanie.

---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ----------

Jak to dobrze ze u mnie nie ma natury
Stary 2009-08-19, 14:14   #71
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

Oddawać nie bardzo mam komu, zresztą jak oddam to kupię zaraz nowe Więc wolę zużyć. Szczególnie, że większość jest fajna, tylko ja nie umiem wyrobić tego nawyku smarowania się i po prostu wylatuje mi to z głowy błyskawicznie...
Pokombinuję na co tę nivejkę zużyć

A stare kremy do twarzy to chyba na dłonie i stopy wysmaruję, bo zapychają

Jedwabiu też używam czasem jak się za dużo nałoży to przetłuszcza, dlatego trzeba bardzo małą ilość.

Edytowane przez Lexie
Czas edycji: 2009-08-19 o 14:15
Stary 2009-08-19, 14:20   #72
magdolena
Zakorzenienie

No no... jest atrakcyjna gazetka od piatku w rossmannie. Na pewno kupie tusz MF bo jest tanszy 5zl i kredka do oczu w prezencie-a tus zjest mi potrzebny.
Kupie etz myslo blubel-jest tansze a mam teraz 2 zele pod rpsyznic w tym jeden sie konczy.
Kusi mnie tez woda toaletowa Adidas zolta. Jest tansza 10 zl i jakies paletki w prezencie. Co to za paletki???

---------- Dopisano o 14:20 ---------- Poprzedni post napisano o 14:19 ----------

lexie: ja wlasnie takiego w plynie jedwabiu nie lubie,a ten w sprayu jest o wiele bardziej funkcjonalny.
Stary 2009-08-19, 14:33   #73
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aaaania1989 Pokaż wiadomość
Hosenko-można już gdzieś zobaczyć nową gazetkę z Natury?Na stronce jest nadal ta obowiązująca do dziś tylko przydałaby mi się nowa,bo jutro akurat będę w mieście i nie wiem czy mam się tam fatygować
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=3190

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-19, 14:33   #74
All_that_jazz
Zakorzenienie

Cytat:
Kusi mnie tez woda toaletowa Adidas zolta. Jest tansza 10 zl i jakies paletki w prezencie. Co to za paletki???
Kiedyś była podobna promocja.To chyba paletki do gry-w tenisa stołowego chyba.
Bo te wody są adresowane do osób uprawiających sport.
Stary 2009-08-19, 14:42   #75
aaaania1989
Zakorzenienie

Cytat:
No no... jest atrakcyjna gazetka od piatku w rossmannie. Na pewno kupie tusz MF bo jest tanszy 5zl i kredka do oczu w prezencie-a tus zjest mi potrzebny.
Kupie etz myslo blubel-jest tansze a mam teraz 2 zele pod rpsyznic w tym jeden sie konczy.

---------- Dopisano o 14:20 ---------- Poprzedni post napisano o 14:19 ----------

lexie: ja wlasnie takiego w plynie jedwabiu nie lubie,a ten w sprayu jest o wiele bardziej funkcjonalny.
skoro masz żel pod prysznic to po co kupować znów nowe i gromadzić?? za tydzień trafi się znów promocja innego to też kupisz i zostaniesz z 4 ?

---------- Dopisano o 14:42 ---------- Poprzedni post napisano o 14:36 ----------

dziękuję nie ma nic co mnie interesuje jedynie może peelingi Joanny,chociaż znudziły mi się już
Stary 2009-08-19, 14:46   #76
magdolena
Zakorzenienie

Aniu ja z zelami pod prysznic jakos nie mam problemu. Poza tym moja mama czesto mi podbiera wiec szybciej schodza. A to mydlo ziaji juz dawno planowalam kupic wiec jak jest tansze to skorzystam.
Ha i podpaski kupie bo sa w promocji:P
Stary 2009-08-19, 14:53   #77
aaaania1989
Zakorzenienie

Cytat:
Aniu ja z zelami pod prysznic jakos nie mam problemu. Poza tym moja mama czesto mi podbiera wiec szybciej schodza. A to mydlo ziaji juz dawno planowalam kupic wiec jak jest tansze to skorzystam.
No skoro tak uważasz... ja nie mam teraz żadnego
Stary 2009-08-19, 14:57   #78
All_that_jazz
Zakorzenienie

Mnie też Blubel kusił żelami ale mam tyle żeli pod prysznic,że zakup kolejnego nie ma sensu.
Stary 2009-08-19, 15:04   #79
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651
Konto usunięte

Wróciłam z zakupów, kupiłam farbę do włosów (nie dopisuję, bo to jednorazowe ), balsam Perfecty ExtraSlim, no i skusiłam się na wodę termalną za 5zł - od dawna chciałam kupić, a kochany SP zrobił promocję, że przy zakupie powyżej 25zł (kupowałam jeszcze leki), wodę można kupić za 5zł zamiast 20zł chyba.
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-19, 15:10   #80
magdolena
Zakorzenienie

A i zapomnialam dodac ze kupie jeszcze ze 3 maseczki moja glinkowe bo sa w promocji.
Stary 2009-08-19, 16:34   #81
Zuza229
Zakorzenienie

GG do Zuza229

Zdołowala mnie ta ulotka z natury. Tusz rimmela 16zl kiedy ja ostatnio kupilam za 23 Przejrzalam cala ulotke i nic nie potrzebuje. A musze sobie kupic czarna kredke do oczu nie wiecie jaka jest najlepsza taka w rozsadnej cenie..

Mój Kochany

Stary 2009-08-19, 16:37   #82
aaaania1989
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Zuza229 Pokaż wiadomość
Zdołowala mnie ta ulotka z natury. Tusz rimmela 16zl kiedy ja ostatnio kupilam za 23 Przejrzalam cala ulotke i nic nie potrzebuje. A musze sobie kupic czarna kredke do oczu nie wiecie jaka jest najlepsza taka w rozsadnej cenie..
no ja właśnie jakiś miesiąc temu kupiłam za 24
Stary 2009-08-19, 17:00   #83
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

zuzylam maseczke ktora dostalam w Douglasie.A ze byla w plastikowym okraglym pojemniczku,to go wymylam i przesypalam do niego cien do oczu,ktory mi spadl i sie caly rozdrobnil.

Edytowane przez cuciola
Czas edycji: 2009-08-19 o 17:05
cuciola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-19, 18:33   #84
All_that_jazz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cuciola Pokaż wiadomość
zuzylam maseczke ktora dostalam w Douglasie.A ze byla w plastikowym okraglym pojemniczku,to go wymylam i przesypalam do niego cien do oczu,ktory mi spadl i sie caly rozdrobnil.
I bardzo dobrze zrobiłaś.Całym sercem to popieram , tym bardziej ,że i cień uratujesz i domowy recykling robisz za jednym zamachem.

---------- Dopisano o 18:33 ---------- Poprzedni post napisano o 18:23 ----------

Cytat:
Tanie i dobre są kredki Naomi.I dobra jest też-ale droższa kredka ArtDeco.
Mam ją w mojej torebce na KWC-zaraz poszukam.
Edycja- chodziło mi o tą:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...likatorem.html
Powinna być do dostania na allegro może też w drogeriach internetowych.

Edytowane przez All_that_jazz
Czas edycji: 2009-08-19 o 18:36
Stary 2009-08-19, 18:34   #85
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651
Konto usunięte

W Naturze widziałam dziś boski odcień lakieru z Essence, kosztował niecałe 6zł, a takiego kolorku nie mam... Kusił strrrasznie, ale się jednak oparłam. Za dużo mam lakierów...
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-19, 18:38   #86
All_that_jazz
Zakorzenienie

Cytat:
Dobry jest ten tusz?

---------- Dopisano o 18:38 ---------- Poprzedni post napisano o 18:37 ----------

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;13803491]W Naturze widziałam dziś boski odcień lakieru z Essence, kosztował niecałe 6zł, a takiego kolorku nie mam... Kusił strrrasznie, ale się jednak oparłam. Za dużo mam lakierów...[/QUOTE]
Znam to. Mnie ostatnio kusiły 3 piękne kolory w inglocie ale też oparłam się pokusie.
Stary 2009-08-19, 18:55   #87
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

a ja w sumie nigdy lakierow nie kupowalam bo zawsze daje mi mama. A kolory podobaja nam sie podobne. Wiec przynajmniej lakiery mnie nie kusza.

polecam kredke czarna Deborah-bardzo fajna jest

Edytowane przez cuciola
Czas edycji: 2009-08-19 o 19:06
cuciola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-19, 19:27   #88
loverynka
Zakorzenienie

Ja mam z 10 kredek Naomi, bo były w ofercie firmy. Fajne są. Każda w innym kolorze.

loverynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-19, 19:56   #89
ganimedea
Zakorzenienie

Reeeeeeeeeeeety, ależ naprodukowałyście

Cytat:
Napisane przez Ł@siczk@ Pokaż wiadomość
Melduje sie poslusznie

Od 15 sierpnia nie kupilam NIC! Wczoraj gadalam z mezem i powiedzial, ze jak wytrwam w odwyku do 31 grudnia, to kupi mi UWAGA...Pelnowymiarowe opakowanie Meteorytow Beige Chic Normalnie mdleje, jak je widze w drogeriach...
Brawo, a TŻ zmyślny chłop - zna Cię, więc najlepiej potrafi zmotywować. Grunt to zasiać ziarenko chęci do zmian, co już się stało.

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Do kosza poszły 2 puste opakowania: po emulsji do włosów Gloria i koncentracie Rebuild Ziaji
Rozważam zwrot 1 szminki z Avonu bo mimo iż kolor bardzo mi się podoba, to chyab neizbyt mi pasuje
Cytat:
Udało mi się wykończyć szampon, resztka Yves Rocher Energie 3w1 zużyta To dobrze, bo szampon miałam zdublowany
Cytat:
Nie mam już zapasu :

Wszystkie małe i większe sukcesy prowadzą nas do zwycięstwa z nałogiem.

Cytat:
A ja wykanczam krem do rak wisniowy. Nie wiem po co go kupowalam bo ma zbyt intensywny zapach i go nie trawie. Ale jako balsam do nog jest swietny
Też szukam różnych zastosowań dla mniej trafionych produktów . Ostatnio zaczęłam używać peelingu Avonu jako kąpieli do stóp . Ładnie pachnie, świetnie się pieni, a do szorowania to ja wolę scruby - przynajmniej czuję się porządnie wymasowana i oczyszczona.

Cytat:
Cytat:
A i zapomnialam dodac ze kupie jeszcze ze 3 maseczki moja glinkowe bo sa w promocji.
Trzymamy za słowo, że nie kupisz nic spoza listy

Cytat:
Napisane przez cuciola Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 19:56 ---------- Poprzedni post napisano o 19:52 ----------

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;13803491]W Naturze widziałam dziś boski odcień lakieru z Essence, kosztował niecałe 6zł, a takiego kolorku nie mam... Kusił strrrasznie, ale się jednak oparłam. Za dużo mam lakierów...[/QUOTE]

Cytat:
Znam to. Mnie ostatnio kusiły 3 piękne kolory w inglocie ale też oparłam się pokusie.
Z tego powodu przestałam wchodzić do drogerii . Latem dopada mnie chęć kupowania lakierów, a te spryciule zawsze ulokują się gdzieś pod ręką, gdzie można je pomacać z kolejki i kuszą . Tym bardziej Wam gratuluję

Odwyk pielęgnacyjny
Zbiory-kolorówka
ganimedea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-19, 20:02   #90
Zuza229
Zakorzenienie

GG do Zuza229

Cytat:
Dobry jest ten tusz?
.

Jak dla mnie rewelacyjny. Mialam juz kilka z roznych serii, marek i ten jest najlepszy

Ej ja chce ten błyszczyk z rosmana z promocji

Mój Kochany

Edytowane przez Zuza229
Czas edycji: 2009-08-19 o 22:19
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości