![]() |
#61 |
Przyczajenie
|
Dot.: Last minute & First minute - prośba
up
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Przyczajenie
|
Dot.: Last minute & First minute - prośba
ankieta zamknieta
Edytowane przez nieznana1989 Czas edycji: 2013-11-21 o 18:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
BAN stały
|
Dot.: last minute we wrzesniu - czekac?
Tu mam pytanie do osób, które skorzystały już z opcji LM. Czy ktoś z was miał w umowie zawarte paragrafy dotyczące zmiany hotelu, lub jego standardu ?Sam jeszcze nie korzystałem z ofert tego typu ale "wyczytałem" -
xxx A planuje własnie taki wyjazd na wrzesień, więc myślę, że warto poruszyć temat. ![]() Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2014-08-08 o 10:40 Powód: link |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Raczkowanie
|
CZEKAĆ zdecydowanie!
Teraz Ecco Holiday miało oferty do Turcji z All inclusive za 1200 zł na last minute. Aż żal było nie skorzystać... Ja akurat mam urlop w sierpniu i to 6 dni, więc za duże ryzyko tak w środku sezonu polować na okazję, więc wybrałam Turcję ze standardowej oferty. W zeszłym roku znajoma leciała właśnie we wrześniu i bez problemu znalazła ciekawą ofertę. Najpierw miała lecieć z grouponem, ale biuro upadło - masa nieprzyjemności i męczenia się o zwrot pieniędzy (na szczęście udało się, choć po długim czasie). Została z dwutygodniowym urlopem na wrzesień i bardzo się bała, ale udało się. Tak, btw, widziałyście nowy ranking wiarygodności touroperatorów według Rzeczpospolitej: http://www.rp.pl/temat/984572.html ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Przyczajenie
|
Jakie macie opinie na temat wspomnianego biura alfa star? czy ktoś podróżował z nim?
---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ---------- czy ta oferta last minute do turcji jest nadal aktualna ?? Edytowane przez arkoz Czas edycji: 2014-06-06 o 10:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Raczkowanie
|
dołączam się do pytania w sprawie Alfa Star... wykupiliśmy z mężem wyjazd z tego biuro do Egiptu przełom sierpnia i września, cały Egipt prawie już zwiedziliśmy (Kair, piramidy, Luxor) więc nastawiamy się na odpoczynek w hotelu + 2-3 wycieczki typu nurkowanie/wycieczka na pustynię.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:51.