![]() |
#61 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Wymienie perfumy,odlewki i inne NOWY WATEK!!!
Cytat:
![]() ![]() ![]() to dla mnie w takich ilosciach: - Chanel eau premiere 5ml w atomizerze - Apparition 9 ml w atomizerze <- to ungaro tak? - Fragonard Belle de Nuit 5ml (tylko tyle mam ) - Kylie Couture 6ml( w probce) - Sephora Carmel 10ml( w atomizerze) - Chanel Madmoiselle 4ml - Provocative Arden 10ml miniaturka z atomizerem + balsam 30ml - Lolitka zlota 5ml - Cat deluxe 4ml - Neonatura Souffle 4ml - odlewka E.Arden Sunflower 20ml za moje, dla Ciebie: - ORIFLAME Giordani Gold Bronzing Pearls Puder w perełkach rozświetlający tj. Natural Radiance 25g - ORIFLAME Giordani Gold Podkład adaptacyjny - kolor porcelain (3ml) x 10 saszetek = 30ml - ORIFLAME O.R.E Powder Scrub 40g z ubytkiem 1,5cm. - AVON Solutions a.m. rozjaśniający przebarwienia krem na dzień SPF 20, 50ml ?? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
sampel EDM korektor jaki konkretnie? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Zakorzenienie
Przekupka: 96 pkt / 100% pozyt.
|
Ja jestem bladziochem i musze Ci powiedziec ze dla mnie kolor jest bardzo dobry a sklad:
mica ethylhexyl palmitate magnesium caprylyl glicol tocopheryl ascorbyl jestemalergiczkai dla mnie jest dobry ---------- Dopisano o 13:52 ---------- Poprzedni post napisano o 13:51 ---------- nie pamietam co do tego korektora EDm ale jest jasny i dobrze kryjacy ale nazwy niepamietam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#68 |
Raczkowanie
|
no wiem ze jest super, bylam wczoraj w sephorze i wlasnie ja wycofali ze sprzedazy i juz nie maja
![]() olejku truskawkowego to raczej nie, jakos nie lubie truskawkowych rzeczy ;p a jedwab joanny do kiedy i i ile ml? i ten peeling garniera masz tez gdzies date waznosci? Nie chce po prostu gromadzic kosmetykow ktore zaraz sie skoncza bo sama mam sporo i nie wiem i tak co uzywac ;P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
|
Krem Garniera ma date 12miesiecy od otwarcia a nie byl otwierany.Peeling Garniera byl otwarty miesiac temu i tez ma date waznosci 12 miesiecy od otwarcia wiec zostalo 11 miesiecy a jedwab Joanny to taki http://www.allegro.pl/item720022708_...e.html#gallery
tylko dalam za niego w rossmanie 18zl jest nie uzywany i nieotwierany.Musze go w szafce poszukac ale zapewne mabardzo dluga date kupilam go 2 tygodnie temu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
widze, że upatrzyłaś sobie u mnie puder prasowany G.G jeszcze ... no to ja bym chciała za to co chcesz by mi się opłacała wymianka ![]() - nowy Rimmel Lasting Finish Minerals kolor 100 Ivory podklad mineralny sypki raz uzyty - Perfumy Celine Dion Spring in Paris tester 40ml z 50ml - nowy duzy jedwab do wlosow Joanny - 5ml odlewke fajnego slodziaka Brownie Demeter czekoladowego - Odlewke 5ml Casmiru Choparda - Odlewke perfum Celine Dion Sensational 10ml - Odlewke balsamu CelineDion Sensational ile ml? - raz uzyty Garnier Czysta skora podwojny peeling przeciw niedoskonaloscia skory - Nowy kremGarnier Czysta Skora A usuwajacy niedoskonalosci skory 40ml - Halle Halle Berry odlewka 5ml? ![]() + gratis korektor EDM sampel wtedy jakos rozstane sie z pudrem prasowanym i reszta ... a więcej minerałów nie masz ? np różu ? albo jakieś jeszcze słodziaki (byle nie owocowe) ? moge rozpatrzec wymiane bazy pod makijarz Giordani Gold, raz uzylam tylko ;p wiec jest jak nowa. Ale tylko za cos super ... ---------- Dopisano o 15:30 ---------- Poprzedni post napisano o 15:18 ---------- ja niedługo będę znikać, więc będę wieczorem dopiero ![]() ---------- Dopisano o 15:35 ---------- Poprzedni post napisano o 15:30 ---------- a nie masz przypadkiem hugo bossa soul probek meskich perfum? Szukam tak dla TŻ'ta bo pozbawilam go ostatnio fiolek H.Bossa na odlewki ^^' Edytowane przez Sakh Czas edycji: 2009-09-17 o 14:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Zakorzenienie
|
Niestety Hugo Bosa nie mam
![]() ty mi: ORIFLAME Giordani Gold Sublime Pressed Powder SPF 10 Puder prasowany SPF 10, odcień:NATURAL 7,5 g (przykryty folią przeźroczystą, użyty 2 razy gąbeczką, ubytek znikomy jak NOWY, oceniam że zostało 99,5%, wytłoczone napisy G.G. widoczne) - ORIFLAME Giordani Gold Adaptive Foundation Podkład adaptacyjny 30ml, kolor: Porcelain (zostało 90%) nie łatwo oddam, wyłącznie za podkład/puder mineralny np. EDM (Sweet Almond, Kaolin Powder Fair/Sunlight, Natural Reflections Light Powder) i inne w 100% mineralne. - ORIFLAME Beauty Matte Control Foundation Podkład matujący z mikrodrobinkami krzemionki absorbującymi sebum - kolor: Porcelain (3ml) x 10 saszetek = 30ml jak w pojemniczku łatwo nie oddam - ORIFLAME Beauty Skin Perfect Foundation 30ml NOWY A ja Tobie: - nowy Rimmel Lasting Finish Minerals kolor 100 Ivory podklad mineralny sypki raz uzyty - Perfumy Celine Dion Spring in Paris tester 40ml z 50ml - nowy duzy jedwab do wlosow Joanny - 5ml odlewke fajnego slodziaka Brownie Demeter czekoladowego - Odlewke 5ml Casmiru Choparda - Odlewke perfum Celine Dion Sensational 10ml - Odlewke balsamu CelineDion Sensational ile ml? - raz uzyty Garnier Czysta skora podwojny peeling przeciw niedoskonaloscia skory - Nowy kremGarnier Czysta Skora A usuwajacy niedoskonalosci skory 40ml i korektor EDM a wiec PW ![]() Wysylka jutro poleconym priorytetem????? ---------- Dopisano o 15:50 ---------- Poprzedni post napisano o 15:49 ---------- Balsamu odleje w pojemniczek po ozdobach do paznokci ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#72 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() tak poleconym priorytetem ![]() ---------- Dopisano o 16:00 ---------- Poprzedni post napisano o 15:53 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:53 ---------- Poprzedni post napisano o 16:00 ---------- ok to tak jak ustaliłyśmy ![]() ja dla Ciebie przyszykuję do wysyłki: -ORIFLAME Giordani Gold Sublime Pressed Powder SPF 10 Puder prasowany SPF 10, odcień:NATURAL 7,5 g (przykryty folią przeźroczystą, użyty 2 razy gąbeczką, ubytek znikomy jak NOWY, oceniam że zostało 99,5%, wytłoczone napisy G.G. widoczne) - ORIFLAME Giordani Gold Adaptive Foundation Podkład adaptacyjny 30ml, kolor: Porcelain (zostało 90%) - ORIFLAME Beauty Matte Control Foundation Podkład matujący z mikrodrobinkami krzemionki absorbującymi sebum - kolor: Porcelain (3ml) x 10 saszetek = 30ml jak w pojemniczku - ORIFLAME Beauty Skin Perfect Foundation 30ml - kolor: Porcelain, NOWY a dla mnie: - nowy Rimmel Lasting Finish Minerals kolor 100 Ivory podklad mineralny sypki raz uzyty - Perfumy Celine Dion Spring in Paris tester 40ml z 50ml - nowy duzy jedwab do wlosow Joanny - 5ml odlewka fajnego slodziaka Brownie Demeter czekoladowego - Odlewka 5ml Casmiru Choparda - Odlewka perfum Celine Dion Sensational 10ml - Odlewka balsamu CelineDion Sensational - raz uzyty Garnier Czysta skora podwojny peeling przeciw niedoskonaloscia skory - Nowy kremGarnier Czysta Skora A usuwajacy niedoskonalosci skory 40ml - korektor EDM jasny i gdybyś znalazła coś na odlewke halle berry ![]() jutro wyślę poleconym priorytetem ![]() ---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 17:53 ---------- ok czyli wysyłka w poniedziałek ![]() Edytowane przez Sakh Czas edycji: 2009-09-17 o 14:56 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |
Wtajemniczenie
|
Znajdziesz coś u mnie za Olay complete touch of foundation krem nawilżający na dzień z dodatkiem podkładu Max Factor do jasnej karnacji raz użyty i Rare Pearls odlewka
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Zakorzenienie
Przekupka: 3 pkt / 100% pozyt.
|
znajdziesz coś za 9)Balsam do ciała stopniowo opalający Johnson&Johnson "Holiday skin" poj.250ml NOWY!!!
Balsam do ciala TBS banan duza butla 250ml ubytek 10% z wymianki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 |
Konto usunięte
|
witaj, znajdziesz coś u mnie? podoba mi się:
2)Rozświetlacz do twarzy AOH ESSENCE nowy,nieużywany i nieotwierany |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Zakorzenienie
|
interesowałby mnie balsam TBS i błyszczyk Max Factor tyle że nie mogę nigdzie znaleźć odcienia, mogłabyś zrobić fotki?
![]() |
#78 |
Zakorzenienie
|
Super
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Zakorzenienie
|
Rypka - moze u mnie cos znajdziesz?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Zakorzenienie
|
a czy odcień tego błyszczyka jest bardzo perłowy?
chciałabyś oddać obie rzeczy? jeśli tak to chętnie dorzucę Revlonka i tym razem nie zapomnę o próbeczkach w gratisie ![]()
![]() |
#82 |
Zakorzenienie
|
Kochana moge oddac obie
![]() Tak ten blyszczyk jest perlowy ma duzo drobinek i ma wlasciwosci balsamu do ust nawilza je ![]() Ja tez cos dorzuce ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Zakorzenienie
|
super
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#84 |
Zakorzenienie
|
Acha mam jeszcze pytanko Vichy ma 30ml????
A jak bys ocenila zuzycie ?Ile zostalo?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Zakorzenienie
|
ciężko określić bo opakowanie jest nieprzezroczyste, mam go z wymianki i poprzednia właścicielka mówi, że użyła go ze 2 razy, a ja raz, ale nie podpasował mi odcień...
a co do Revlona to tak jak widać na zdjęciu, bardzo lubię ten podkład ale trochę się opaliłam i zrobił się za jasny a szkoda, żeby stał... uprzedzam tylko lojalnie, że lekko ukruszyła mu się nakrętka, ale chyba to nie przeszkadza? jeśli szukasz podkładów, to może chciałabyś jeszcze któreś próbki z mojego wątku?
![]() |
#86 |
Zakorzenienie
|
Jestem bladzioszkiem wiec jak maszcos takiego to chetnie.
A Vichy jest bardzo jasny????Bedzie dobry??? To nic ze Revlon ma uszkodzona nakretke ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Zakorzenienie
|
z reguły ja też jestem bladzioszkiem ale teraz już nie aż tak
![]() ![]() mam jeszcze jedną prośbę - mogłabyś mi zrobić malutką próbkę sephorowej wanilii z karmelem? kupiłam zestaw perfumetek ale był jakiś niekompletny bo były 2 wanilie z mango zamiast tej z karmelem a chciałabym wypróbować jak to pachnie...
![]() |
#88 |
Zakorzenienie
|
Kochana!Chetnie ale nie mam niestety folek.Moge Ci zrobic odleweczke ale nie mamdo czego
![]() Wydaje mi sie ze powinnam gdzies miec1ml probke Karmelu od wizazanki ![]() A Cliniuqa mozesz dorzucic z checia przyjme ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Zakorzenienie
|
daj w takim razie znać czy ją znajdziesz a jeśli nie to najwyżej tym razem ja wyślę jako pierwsza i podeślę Ci fiolkę
![]() rezerwuję w takim razie oba podkłady dla Ciebie ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:53.