|
|
#65 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wietrzenie szafy. 36 rozmiar
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...3&d=1251044882
coś u mnie za pierwszą i czwartą???
|
|
|
|
|
#66 |
|
Zakorzenienie
|
nie jest to żaden oryginalny zapach
ciężko mi go opisać pod względem zapachu ;D po prostu.. nie dla mnie ![]() na flakonie jest napisane: Appointment of Rose
|
|
#67 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wietrzenie szafy. 36 rozmiar i nie tylko
Hmmm, mam taką propozycję:
Albo podziękuję za komplet Playboy i odejmę od swoich rzeczy Adidas, albo zostawię adidas i wezmę jeszcze pierwszą brązową sukienkę? Albo zostawimy playboy i mogę dorzucić coś lub kilka rzeczy ale raczej z moich ciuszków/pielęgnacji czy kolorówki a nie perfum.Co ty na to?Czekam na odp.
Edytowane przez luskap Czas edycji: 2009-08-25 o 01:31 |
|
|
|
|
#68 |
|
Zadomowienie
|
to niestety wymiarki są trochę za duże na mnie w biuście...
|
|
#69 |
|
Zakorzenienie
|
Co do Mexxa, to czekam na odp wizażanki, która go chciała, Emerald i naomi chciałabym wymienić tylko na inne perfumy. Reszta jak najbardziej
![]() Czyli mogę oddać: C-THRU Black Diamond ok.połowa z 30ml Avon Incandessence ok.22ml z 30 Avon Island Vibe brak kilku psików Adidas 3 zostało ok 40 z 50ml AVON preparat do demakijażu oczu z odżywką, użyty kilka razy, prawie cały NIVEA STYLING wosk połysk jedwabiu, użyty 2 razy Avon-perfekcyjny tusz do rzęs z korektorem-użyty kilka razy, czarny Mogę jeszcze oddać mgiełkę Island Vibe zostało 2/3 oraz alternatywę cerruti1881-ładny kwiatowy zapach. najchętniej za: 2. Błyszcząca, imprezowa tunika/sukienka Stan idealny - nigdy nie noszona 4. Kraciasta tunika/Sukienka w starym stylu Ciekawy wzór - stan b. dobry 13. Gorsecik NEXT 14. Komplet PLAYBOY Wybierzesz jeszcze coś z kolorówki pielęgnacji lub ciuszków? ---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 09:17 ---------- A który portfelik? podoba mi się jeszcze 5. Tunika firmy American Eagle Pasiaty ciuch, stan b. dobry no i brązowa z kamieniami ---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ---------- a możesz jeszcze za portfel oddać te dwie ostatnie co napisałam? ---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ---------- No może być- tylko obawiam się, że demeter może ci się nie spodobać-pachnie jak męska woda kolońska sprzed 30lat
|
|
#70 |
|
Rozeznanie
|
Hej, chciałam się przypomnieć i że miałaś wstawić zdjęcia tylnych kieszeni jeansów.
Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#72 |
|
Rozeznanie
|
Hej
się nie gniewam ![]() spodnie mi pasują tylko jak mogłabyś mi dokładne wymiary podać to byłabym wdzięczna ![]() czyli za te spodnie wymieniamy się na: - łańcuszek złoty z delfinem 4 - mgiełka zapachowa ( prawie pełna buteleczka) o zapachu kwiat pomarańczy - AVON 5 - perfumy sometimes white ( pół buteleczki) - AVON |
|
|
|
|
#73 |
|
Rozeznanie
|
Hmm... mogę mgiełkę o smaku wanilii dodać. A łańcuszek nie jest złoty
|
|
|
|
|
#74 |
|
Rozeznanie
|
oj to może za te spodnie wymienimy się na:
4 - mgiełka zapachowa ( prawie pełna buteleczka) o zapachu kwiat pomarańczy - AVON 5 - perfumy sometimes white ( pół buteleczki) - AVON dołożę jeszcze pół butelki mgiełki o smaku wanilii i może jakieś kolczyki dobierzesz
|
|
|
|
|
#75 |
|
Rozeznanie
|
Ok pasuje mi taka wymianka
tak, motyle są różowe ![]() Podaj mi tylko dokładne wymiary spodni i wymiankę będziemy mogły zrealizować
|
|
|
|
|
#76 |
|
Rozeznanie
|
Ok. W pasie o 2 cm są za duże ale coś się wymyśli.
to ja zgadzam się na taką wymiankę. Wyślij mi na priv swój adres a później ja Ci wyślę
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#80 |
|
Raczkowanie
|
up
|
|
|
|
|
#82 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#83 |
|
Rozeznanie
|
hej, coś za niebieski sweterek i czy ta pierwsza tunika w paski jest jeszcze na stanie ??
![]() http://www.wizaz.pl/forum/attachment...4&d=1251044882 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#84 |
|
Zakorzenienie
|
w sumie to nadal podobają mi się te szmijzerki /szczególnie brązowa/, ale nie pamiętam co u mnie chciałaś
|
|
#89 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Jakoś na dniach będę juz u siebie i dopiero wtedy bedę mogła podać Ci wymiarki tych ciuszków ok ? postaram się jak najszybciej ![]() pozdrawiam. PS: golfik z orsaya (jeśli o ten Ci chodzi) jest brazowy, a nie zielony (postaram się moze zrobić lepsze foto jak bede juz na miejscu i bede miała czym). pozdrawiam.
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:39.