|
|
#61 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Cel: zgrabna figura na całe życie, czyli zmagań ciąg dalszy cz. III
nie nie jest mój osobisty :P a szkoda
![]() 25 km na rowerze zaliczone
|
|
|
|
|
#62 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
tylko tak naprawde troche mi szkoda....bo super sie z nim rozmawia, spedza czas i w ogole...ale porzyjedzie do mnie w piatek(5 wrzesnia) na weekend i postaram sie z nim powaznie pogadac bo tak przez telefon to troche lipa![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
przemysle.... tylko troche ciezko bedzie ale lepiej zeby to sie stalo teraz....aczkolwiek nie wiem do konca jak postapie...poczekam na ten wrzesniowy weekend jak bede miala okazje z nim porozmawiac....do tego wszystkikego dzisiaj moj wujek spojrzal na zdjecie z wesela na ktorym jestem z takim Adrianem(jest starszy ode mnie o 7lat chyba...jego mama chce zebym byla jej synowa ) ogolnie fajny koles...na weselu swietnie sie bawilismy... po weselu byl kontakt tym bardziej ze jezdze do jego mamy na korki i nie tylko.... pojechalam z nim na lody, ale jakis troche nie slowny mi sie wydaje...i czasami jakby cos chcial ale nie...wiec nie nastawiam sie na niego![]() chyba moja najdluzsza wiadomosc ja dzisiaj na obiad mialam spaghetti carbonara ja jadlam makaron razowy, pelnoziarnisty...mysle ze moze troche za duzo...ale kolacja byla stonowana czyli pare lyzek wiesniaka, pol papryki i marchewka
|
|
|
#63 |
|
Zakorzenienie
|
A ja nie wiem co jest ze mną. Nie jem zbyt dużo węglowodanów. Na I i II śniadanie tylko góra 2 kromki ciemnego pieczywa, później jak coś to kurczak z warzywami, owsianka, serek z warzywami a brzuch mam wzdęty i ogólnie ciężko się czuję..
![]() Nie wiem czy przez to, że piję dużo herbat, wody, itp? Dawniej nie miałam takich problemów lub przechodziło po jednym, dwóch dniach.. Może to dlatego, że nie ćwiczę? ![]() Chociaż przez ost. dni wcinałam czasami śliwki i jabłka..
|
|
|
|
|
#64 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez mam taki troszke wiekszy.... ale moze przed @ ktorego nie mam narazie....nie wiem... a tez staram sie jesc ok
no i pije zielona herbate...a ona raczej pomaga po niej nie ma sie takiego brzuszka moze tez jestes przed @?
|
|
#65 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem przed ale.. tak myślałam właśnie, że to trochę za wcześnie, żeby mi się woda w organizmie zbierała. Chociaż..
Zieloną piję nagminnie, tak samo czerwoną w kostkach. Oprócz tego mama w pon. kupiła mi błonnik w proszku do rozdrabniania w wodzie. Piję to ale.. jakoś nie czuję żeby pomagał w szybszej pracy jelit ![]() Oczywiście 'naturalny' błonnik jem w owsiance, chlebie z ziarnami itp., etc ![]() Dobrej nocy Niech Wam się śnią piękne brzuszki ![]() |
|
|
|
|
#66 |
|
Zakorzenienie
|
no ale to moze byc przed @ natura jest niestety tak okrutna ze zamiast wywalic dzien przed to tydzien albo wiecej wywali i tyle
dobranocki
|
|
#67 |
|
Zakorzenienie
|
olusia łacze sie w bolu czekajac na @
![]() hmm poczekam jeszcze pare dni i chyba pojde prywatnie
|
|
#68 |
|
Wtajemniczenie
|
mam tego 'farta' że u mnie @ przychodzi na 1 dzień + 2 dni b. słabo. nie wiem czy to też nie jakieś zaburzenia.. (kiedyś było normalnie 5)
ale za to co 3 tyg :/ dzisiaj w planach zaraz rower 20 km, potem siłownia, potem może basen odkryty a na koniec MOŻE impreza ale wolę iść pogadać z trenerem
|
|
|
|
|
#69 |
|
Zakorzenienie
|
no tak...lepiej z trenerem pogadac
ja wlasnie zjadlam roznorodne sniadanko i zaraz trzeba zaczac sie szykowac bo juz jestem dzisiaj umowiona i mam zaplanowane pozniej sprzatanie a wieczorem pieczonki u znajomych
|
|
#70 |
|
Zakorzenienie
|
ja właśnie zjadłam owsiankę z bananem, wiórkami i activią
ale chyba będę musiała zamienić słodkie śniadania na warzywne, bo myślicie? Jem bardzo dużo owoców i to niezależnie od pory dnia i nie wiem czy to mi nie szkodzi
|
|
|
#71 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie padało cały dzień :/ Cytat:
![]() Cytat:
![]() Widzę rodzina kłody pod nogi rzuca? u mnie aż tak to nie,ale wystarczy że otwieram szafkę,a tam się słodycze wysypują zero litości dla mnie!Cytat:
Cytat:
A tak z ciekawości co to za cechy?![]() Ale chyba nie jesteś z tego powodu jakoś zbytnio zmartwiona? Cytat:
Wiem bo to dla mnie też będzie ważny dzień ![]() Cytat:
Ja wczoraj zjadłam niby normalną kolację,a rano czułam się jak balon. Więc zjadłam lekkie śniadanie i popijam zieloną i czekam aż przejdzie
|
|||||||
|
|
|
|
#72 |
|
Zakorzenienie
|
śliwki i jabłka wzdymają
|
|
|
#73 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i rowniez ostatnio myslalam, czy nie za duzo tych owocow, wiadomo to tez cukier. Ale niedlugo sie skoncza, nie wiem co ja wtedy bede jeść chyba najwazniejsze, zeby nie jesc wieczorem owocow (czytalam gdzies ze cukier wtedymagazynowany jestjak tluszcz) bo w ciagu dnia to mozna, ja tak jem do 16 godziny mam @, w koncu. Nie moge sie doczekac wazenia mierzenia! pewnie duzo nie ubylo ale ciekawa jestem
|
|
|
#74 |
|
Wtajemniczenie
|
witam Panie
![]() słuchajcie co się dzieje, mój tata chce schudnąć (narazie robi bunty, ale sądzę że ruszymy niedlugo z taką 'pół dietą'), waży 95kg przy 174cm wiec.. facet nigdy się nie ograniczał więc jest 1. zielony 2. nieuświadomiony co ile ma kcal i czesto nie wierzy że niektóre rzeczy mają tak dużo; obiecałam że mu pomogę ale musi mnie słuchać. obiecałam mu nawet słodycze byle nie na noc i nie tyle co zawsze, więc może..;P a mama robi odwyk słodyczowy.. ja nie wiem co się dzieje w tym domu! ;D jutro robię rodzinie obiad xD pierś z kury, ryż brązowy i warzywka, wszystko dietetycznie przyrządzone.. nie wierzę że się zgodzili hahaha xDna siłowni byłam i powiem Wam że dawno nie zrobiłam sobie takiego ciężkiego treningu.. aż jestem z siebie dumna i wszystko mnie boli 300 przysiadów z 45 kg na plecach (w seriach oczywiście) martwy ciag też 45kg, czworogłowy, dwugłowy, brzuch.. ach sporo, fajnie byłoteraz jadę rowerem na basen odkryty 5km potem do babci 10 i 5 do domu pływać nie będę ale się opalać.. a potem może impreza? :P
|
|
|
|
|
#75 |
|
Zakorzenienie
|
moze jakis program w tv ogladali albo przeczytali artykul o niezdrowym zarciu?
![]() ![]() u mnie mama przyjela moje nawyki (ciemny chleb, jogurt naturalny, warzywa, nabial, platki i otreby), ale tato sie wscieka ze bedzie za chuda (ma takie wyobrazenie ze kobieta musi miec "troche" ciala) ale i tak czesto slysze ze "wydziwiam" Ale pocwiczylas sporo ![]() Fantazja zaczynasz ze mna od poniedzialku? moze ktos jeszcze
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#76 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
No troszkę się poplątało, ale nie jestem zmartwiona bo nie byłam wcale pewna tego chłopaka, potraktowałam to jako wakacyjny romans no i niech tak zostanie Hmm, co to za cechy... po pierwsze to że sam sobie nie ufa(tak mi ostatnio powiedział) więc jak ja miałabym zaufać komuś kto sobie nie ufa? Na pewno to że jego zdanie jest najważniejsze, a ja mam taki charakter że to ja lubię rządzić Ale mi się chciało dzisiaj słodkiego. Ale nie napisze Wam co i ile zjadłam żeby nie było pokus
|
|
|
#77 | |
|
♥
|
Cytat:
300 przysiadów |
|
|
|
|
|
#78 |
|
Zakorzenienie
|
Annie a Ty sama zaczęłaś trenować czy ustalałaś z kimś plan?
![]() Ciesz się, że masz na nich taki wpływ Zawsze to zdrowiej.U mnie było podobnie. I tak zostało, że jest ciemny chleb, zielona herbata, etc. Kilka nawyków im wpoiłam ![]() monia soków nie pijam (jedynie do drinków), jadłam trochę śliwek ost. dniami ale nawet przed tym i tak miałam wzdęty.. Dzisiaj już trochę lepiej ale chyba faktycznie przed @ tak mam.. ![]() Ja dzisiaj na śniadanie kromka z białym serem i papryką. Nie mogłam więcej przełknąć. Za to później już lepiej-2 śniadanie udko z kurczaka w buraczkami (zostało z obiadu, musiałam zjeść, co by się nie zepsuło już) a na obiad warzywa na patelnię z kaszą gryczaną i polane jajkiem (wychodzi z tego niby jajecznica na patelni) -pyszne |
|
|
|
|
#79 |
|
Wtajemniczenie
|
robiłam 15 w serii
10 serii po 15 w jednym obwodzie i 10 serii po 15 w drugim |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#80 |
|
♥
|
Annie
kto ustalał Ci taki trening ? jak w obwodach 2 ? jak wogóle wyglada twoj trening. jestem w szoku po tym co napisałas.
|
|
|
|
|
#81 |
|
Wtajemniczenie
|
sama...
no np. dzisiaj robiłam sobie tak: przysiady nogi na szerokość ramion 5x15 przysiady nogi szeroko 5x 15 martwy ciąg 3x 15 prostowanie nóg na maszynie 5x 15 zginanie nóg w leżeniu na brzuchu 5x 15 łączenie nóg na maszynie 5x 15 powtórzyłam to od początku (1,2 i 3 ze sztangą 45kg) podnoszenie prostych nóg w zwisie 5x 15 twister |
|
|
|
|
#82 |
|
♥
|
a jaki jest sens ćwiczyć tak dużo ?
a jak jest z ciezarem wypisz do kazdej serii i do kazdego ćwiczenia. twoj trener zamiast zagadywac powinien zwrócic uwage na twój trening.
Edytowane przez anniaa Czas edycji: 2009-08-28 o 21:57 |
|
|
|
|
#83 |
|
Zadomowienie
|
gratuluje
a ja niedługo zaczynam swoje ćwiczenia...jeszcze nie wiem jakie, ale jakieś na pewno będę robić start - 1 wrzesień!
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#84 |
|
Zakorzenienie
|
Ania
głos rozsądku ![]() a ja odnotowuję swój pierwszy kg w dół [ bardzo proszę o wpisanie do tabeli w wadze obecnej 56
|
|
|
#85 |
|
Zakorzenienie
|
Fantazja ja zaczynam 31 sierpnia
![]() Ja się pytałam kto ma jaki plan ćwiczeń ale nikt nie odp ![]() nikki gratulacje Kochane ja wyjeżdżam na działkę. Udanego weekendu Trzymajcie za mnie kciuki, żebym nie pofolgowała z grillem dzisiaj..
|
|
|
|
|
#86 |
|
Zakorzenienie
|
Masija Dzięki
![]() ja nie mam planu ćwiczeń dzisiaj pokręciłam hh i to wszystko
|
|
|
#87 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
jak robię mniej to nie czuję że coś robiłam. a jak się nie pozbędę w końcu tego tłuszczu to się załamię :/ |
||
|
|
|
|
#88 |
|
♥
|
Annie nie robi sie we wszystkich seriach ten sam ciezar.
zrób tak : 1przysiad tylni-zwykły = 5x12-15 powtorzeń zacznij od 45 kg i w kazdej serii zwiekszasz ciezar czyli np. 45/47,5/50/52,5/55 kg i przypuścmy ,że nie zrobisz zadnego powtórzenia przy 55 kg wracasz do niższego i robisz z tym ciezarem. 2. uginanie nóg leżac tutaj 5x10-12 powtórzeń i dalej robisz tak jak wyzej zaczynasz na jakims obciazeniu i idziesz w góre nie stoisz w miejscu 3. martwy ciag 4 serie 10-12 powtórzeń i znowu 45 kg i idziesz w góre 4. prostowanie nóg 4x10-12 powtórzeń i tak jak wyzej mozesz dodac przywodziciele i odwodziciele 3x10-12 powtórzeń i nastepnie mozesz dodac ćwiczenia na brzuch. nie czujesz treningu bo lecisz na obciazeniu który nie sprawia ci trudnosci. nie boj sie cieżarów im wyższe ciezary-trudniejszy trening=intensywniejszy. nastepnie mozesz łaczyc np ćwiczenia wykonujesz 1 ćwiczenia odrazu bez zadnej przerwy robisz 2 ćwiczenie i odpoczywasz 60-90 sekund i znowu to 1,2 i odpoczynek i tam 5 seri i nastepnie analogicznie do poprzedniego robisz |
|
|
|
|
#89 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
nie ma co się pchać w coś co od początku zaczyna nam nie pasować. A przynajmniej miałaś wakacyjny romans,będzie co wspominać ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Miłego wyjazdu i ładnej pogody
|
||||
|
|
|
|
#90 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja tylko na chwilę. Mam cały weekend pod znakiem grilla
(Oczywiście z nie ma co myśleć o diecie..) Nawet dziś jak pada to grill i tak będzie.Pod daszkiem Mam nadzieję że mimo wszystko uda mi się za bardzo nie objeść..:PMiłego weekendu Wszystkim życzę! |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:42.

Moja kumpela ma 20 lat,jej facet 31 - ma kilkuletnia corke i jest po rozwodzie. Ja osobiscie nie wroze im przyszlosci. Pamietam ich poczatki, poza tym dobrze ją znam... Bardzo sie ździwie jesli beda razem dluzej niz rok
Zobaczysz, nakręcisz się i zamiast zapomnieć będziesz cierpieć. Czego nikt Ci nie życzy,ale tak przeważnie kończą się takie znajomości. Ja bym na twoim miejscu odcięła się od niego grubą linią. No ale ja to ja
Ja byłam typową głupią 16-latką, aż wstyd patrzeć wstecz. Człowiek miał takie pomysły,że szok. Niczego się nie bałam,cały świat należał do mnie,zero rozsądku, a na oczach różowe okulary. Na przełomie tych 3 lat widzę jak się zmieniłam. A teraz to już w ogóle czas wydorośleć będzie 

ale obydwoje uwielbiamy robić zdjecia wiec co sie dziwic