|
|
#61 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: YSL, IsaDora, Sephora,
Nadal nic nie widzę dla siebie
Za Diora wolałabym perfum o podobnej pojemności i mniej więcej tej samej wartości. Kolorówka średnio mnie interesuje, jeśli już to podkłady z wysokim filtrem. Avon też niebardzo bo przerzucam się na produkty apteczne.
|
|
|
|
#62 |
|
Zakorzenienie
|
wstepnie bylabym na tak ale ostateczna odp dam wieczorkiem ok???
|
|
|
|
#63 |
|
Zakorzenienie
|
- YSL, cienie tester, 4 Colour Harmony For Eyes, złoto, fiolet, brąz, niebieski
- YSL, cienie tester, The Bow Collection - fiolety i róże cos u mnie?
Muzycznie www.facebook.com/AtelierNoire www.instagram.com/kasia_noire ![]() Kosmetyki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1211006 Ciuszki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post81087906 |
|
|
|
#64 |
|
Zadomowienie
|
Anew Ultimate płyn do demakijazu
- Urban Flowers ROMA 50 ml - bardzo świeże, cytrusowe, ubytek 20% - mgiełka Brazi Beat - Nowa, śliczny zapach, mam wodę toaletową i jej nie oddam prosze odp u mnie
|
#65 |
|
Zakorzenienie
|
Hopsa
|
#67 |
|
Zakorzenienie
|
chętnie wymienię Naomi Campbell za:
Bond Girl 007 50 ml - zafoliowana - tylko i wyłącznie za inne perfumy lub wodę perfumowaną co Ty na to? a masz jeszcze tą wodę Absynth? może znalazłabyś coś jeszcze za nią? poza wątkiem mam jeszcze dużą flachę Euphorii mogę zrobić sporą odlewkę.
Książki w 2017: 10 Nie palę od 25/02/2017 Invisalign od 20/03/2016 Edytowane przez little.b.blue Czas edycji: 2009-08-31 o 22:06 |
|
|
|
#68 |
|
Zakorzenienie
|
jESLI ICI zalzy na czyms jeszcze to pisz, ja napewno cos wyb iore;]]
|
#69 |
|
BAN stały
|
a moze za:
bond 007 i - hihi, to nie pachnidło... ale z serii Flower - a mianowicie parasolka ![]() sie wymienisz skoro co do kylie zmienilas zdanie? ![]() Edytowane przez lilmary Czas edycji: 2009-08-31 o 23:17 |
|
|
|
#70 |
|
Zakorzenienie
|
U Ciebie podoba mi się:
- Pupa - cienie pojedyncze, piękny róż ze złotymi drobinkami - Kylie Minogue, Sweet Darling 25/30 ml - Bond Girl 007 50 ml - zafoliowana - scrub do ciała z brązowym cukrem 150 ml
|
#72 |
|
BAN stały
|
a moze za:
bond 007 i - hihi, to nie pachnidło... ale z serii Flower - a mianowicie parasolka ![]() sie wymienisz skoro co do kylie zmienilas zdanie? ![]() ** hm, bond 007 + parasolka + ten specyfiku avonu, o ktorym ostatnio pisalam takie cos do demakijazu. dobrze sie rozumiemy? ja za to moge sie wymienic ![]() mam akurat probke tego bonda i jak nie lubie avonu tak nawet mi pasuje ![]() (bo to avon, prawda?) ---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ---------- hm hm, podoba mi sie ta parasolka (a kilka dni temu zgubiłam swoją;d) i potrzebny mi ten specyfik: Solutions źródło energii - żel myjący na dzień/ żel do demakijażu na noc 2x100 ml dlatego tak wymyslam:P a ten flower jest w atomizerze a nie w malym flakoniku jak ten na zdjeciu..? ---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:21 ---------- o widzisz, dziekuje za fotke, teraz przynajmniej moge sobie wyobrazic jak to wyglada... ![]() a tej kosmetyczki ze zdjecia nie masz czasem na wymiane? ![]() pytam bo widze, ze "avonowo" jestes zaawansowana;P ---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ---------- i jeszcze tak pogladowo zapytam czy ktorys z innych zapachow od Ciebie nie wchodzilby w gre do wymianki? ---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:36 ---------- Buu.. Te akurat mi sie nie podobaja... Szkoda. A nie masz flowera w oryginalnym flakoniku? Nawet z ubytkiem? Bo ja jestem troche maniaczka ladnych flakonikow.. Dlatego tez wzielam ten zapach fetarde, bo mi sie flakonik spodobal ![]() ---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ---------- hmm, ok. pojdziesz na cos takiego: True Glow 30 ml + parasolka ![]() + ten specyfik avonowy za moja fetarde? ![]() bo i pojemnosc jest wieksza i wartosc podejrzewam tez, te avonowe na promocjach nie sa chyba drogie;> ---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:52 ---------- no nic, zaryzykuje ![]() czyli parasolka z serii flower + true glow +Solutions moc nawilżenia - żel myjący na dzień/ żel do demakijażu na noc 2x10 ml w zamian za fetarte. jesli wszystko sie zgadza zapraszam na PW i z gory informuje ze z mojej strony wysylka mozliwa dopiero po weekendzie. |
|
|
|
#73 |
|
Perfume Lover
|
Witam, cos u mnie za Flower?
|
#74 |
|
Zakorzenienie
|
długośc 106cm
---------- Dopisano o 16:08 ---------- Poprzedni post napisano o 14:53 ---------- z ciuszkowego nic kurczę, widzę że balsam antycellulitowy już wymieniny :/ interesuje mnie jeszcze: sypki podkład z wygładzającymi minerałami Smooth Minerals 6g - Medium Beige (ciemny) nie masz jeszcze na wymiankę innych kosmetyków do pielęgnacji ciała? na cellulit, zmniejszenie obwodu itp |
|
|
|
#75 |
|
Perfume Lover
|
Witam ponownie
Przykro mi, ale nic sobie nie dobralam Pozdrawiam
|
#76 |
|
Zakorzenienie
|
![]() ---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ---------- ![]() ---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ----------
|
#79 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
z kurtki jednak zrezygnuje nie bedzie dobra. Hmm bylabym zainteresowana deborah i cieniem pupa... jakie jest jego zuzycie ? Moze bedziesz miala jakies dokladki?
|
#80 |
|
Zakorzenienie
|
to ja jestem chętna na:
sypki podkład z wygładzającymi minerałami Smooth Minerals 6g - Medium Beige (nowy tak?) i Lipo 24 (na dzień i na noc) ---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:20 ---------- kurczę, teraz widzę, że ten puder ma tylko 6g :/ to może proponuję: Solutions Krem moc nawilżenia na dzień SPF 15/ na noc 2x40 ml Solutions moc nawilżenia - żel myjący na dzień/ żel do demakijażu na noc 2x10 m lBalsam Antycellulitowy Lipo24 na dzień/na noc 2x100 ml spodnie są w stanie idealny,. edycja limitowana River Island |
|
|
|
#81 |
|
Zakorzenienie
|
Hopsik klopsik
|
#84 |
|
Zakorzenienie
|
hop
Edytowane przez kolciag Czas edycji: 2009-09-03 o 10:42 |
|
|
|
#85 |
|
Zakorzenienie
|
witaj, nie wiem czy to jeszcze masz, ale ten cien z malym niebieskim kwadracikiem to jaka to marka?
|
|
|
|
#86 |
|
Zakorzenienie
|
Dokładka aparatu Nikon - zapraszam
|
#88 |
|
Zakorzenienie
|
podskakujemy
|
#89 |
|
Zakorzenienie
|
weźcie coś ode mnie
|
#90 |
|
Zakorzenienie
|
hop
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:37.

Za Diora wolałabym perfum o podobnej pojemności i mniej więcej tej samej wartości. Kolorówka średnio mnie interesuje, jeśli już to podkłady z wysokim filtrem. Avon też niebardzo bo przerzucam się na produkty apteczne.