![]() |
#61 |
Przyczajenie
|
Dot.: Mamusie Majowo- Czerwcowe 2010 !!! (:
Ja mam nadzieje, że będę mogła do was niedługo dołączyć
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#62 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
To i ja sie pocichu odezwę
![]() ![]() 2 testy pozytywne, dziś byłam na becie, jutro/pon wynik i będzie wszystko jasne ![]() Z obliczeń kalkulatora termin na 12/05/2010 ![]()
![]() |
#63 |
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny,
Jak się dzisiaj czujecie? Ja nawet się dzisiaj wyspałam ![]() ![]() Miiira, nam udało się za pierwszym razem, trzymam za was kciuki. Zgadnij_MS gratuluję maleństwa, i witaj ![]() Gucia6, dziękuję.
#64 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Nam udało się przy drugim podejściu, zarówno poprzednio jak i teraz. Czyli całkiem nieźle ![]() Miiira - powodzenia przy testowaniu!!! Zgadnij - przecież już jest wszystko jasne!!! Gratulacje!!!
Nasz Skarbek - Szymonek - 02.12.2008 r. ![]() Braciszek Dominiś ![]() ![]() Edytowane przez JaGaaaa Czas edycji: 2009-09-03 o 11:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#65 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
JaGaaa niby jasne, ale i tak beta się przyda dla upewnienia
![]() Puma ![]() Przyłączam się do tych sennych, zmęczonych, odpływających... Ja bym mogła spać calutki dzień, tylko bym wstawała na wizyte w toalecie ![]() Gratuluje pozostałym i życze przyjemnych 9 m-cy ![]()
![]() |
#66 |
Zadomowienie
|
czesc babeczki,
delikatnie sie przylaczam do majowek chyba, 2 bety juz za mna, przede mna wizyta u lekarza ale dopiero za dwa tygodnie... milego czwartku ![]()
#67 |
Raczkowanie
|
Witam nowe Dziewwczyny
![]() zgadnij_MS nie ma opcji, na pewno fasolka! Gratulacje! ![]() Miiira nam też udało się za pierwszym razem, trzymam kciuki, żebyś szybko do nas dołączyła ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#68 |
Zadomowienie
|
Araczki, witaj
![]() Za szybko się cieszyłam, senność dopadła i mnie. Macie jakieś dodatkowe atrakcje? ![]() W pierwszej ciąży mnie ominęły te najgorsze objawy, mam nadzieję, że teraz też tak będzie.
#69 |
Przyczajenie
|
Mnie również powoli dopada senność, o 22 to już dawno w łóżeczku jestem
![]() ![]() A z dodatkowych atrakcji to pojawiło się u mnie dziwne uczucie jak przed miesiączką... A właśnie jak długo się starałyście o swoje fasolki? U mnie to około trzech miesięcy trwało. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#70 |
Zadomowienie
|
Nam udało sie za pierwszym razem
![]()
#71 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
U nas tak, jak u Pumy pierwszy cykl... Poszliśmy w tym cyklu na całego w dni płodne... W sumie byliśmy na wakacjach w Portugalii, więc jak tu ominąć owu, jak wypadła na wyjazd
![]() ![]() Dodatkowych atrakcji nie mam, prócz tej senności... Apetyt mi sie zmniejszył... Araczko gratulacje ![]()
![]() |
#72 |
Zadomowienie
|
Ja nie czuje nic, senna jestem zawsze
![]() Tylko cycki troszke, a wlasciwie sutki teraz pobolewaja... ![]() Edyt: Puma, Zgadnij ![]() ![]()
IF MOMMA AIN'T HAPPY AIN'T NOBODY HAPPY körö körö kirkkoon Edytowane przez araczki Czas edycji: 2009-09-03 o 14:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#73 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, w którym tc wybieracie/wybrałyście się do gin??
![]() |
#74 |
Rozeznanie
|
Araczki - witaj!
![]() Mnie w pierwszej ciąży dopadły mdłości ok. 7-8 tygodnia i trwały 3 tyg. Wspominam to strasznie! Za to senności nie miałam...co najwyżej robiło mi się słabo, ale to dopiero ok 4 m-ca. Najpierw lekko potem bardziej bolące piersi i ciągłe bieganie do toalety to standard, każdego dotyka ![]() A teraz jestem wciąż zmęczona, i w dodatku hormony szaleją bo chandra mnie łapie i smutno mi bez powodu... A to dopiero zacznie się 6-ty tydz! ![]() ![]() A gin? Ja idę dwa razy (nie wiem kogo wybrać, muszę obu sprawdzić) , raz w 8 a raz w 10 tyg. Jeśli nic się nie dzieje to najlepiej iść pierwszy raz ok 8 tc bo wtedy już lekarz powinien widzieć bijące serduszko i może stwierdzić że ciąża jest żywa.
Nasz Skarbek - Szymonek - 02.12.2008 r. ![]() Braciszek Dominiś ![]() ![]() Edytowane przez JaGaaaa Czas edycji: 2009-09-03 o 14:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#75 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Właśnie się zapisałam na 15/09, wtedy będzie 6t2d
![]() ![]()
![]() |
#76 |
Zadomowienie
|
Muszę zadzwonić do mojego gina, że chcę przyjść w przyszłym tygodniu i jak mi nie powie, że to za wcześnie, to idę. Będzie to jakoś koniec 5 /początek 6 tygodnia.
Pół godzinki leżenia dobrze mi zrobiło, chyba dotrwam teraz do wieczora ![]()
#77 |
BAN stały
|
![]() witajcie. mam prośbe ogrmną ![]() o dane do listy. możecie pisać na pw jak wolicie zresztą do danych trzeb: Imię Wiek Miejscowość Date waszych urodzin termin porodu o ile jest znany i jeśli macie to jakieś typy imion dla dzieciczków Dziękuje ![]() ---------- Dopisano o 16:54 ---------- Poprzedni post napisano o 16:16 ---------- ---------- Dopisano o 16:54 ---------- Poprzedni post napisano o 16:54 ---------- Widze że powoli się wątek rozkręca. gratuluje wszystkim nowym mamusiom. jeśli chodzi o obiawy to brzuszek mnie boli trochę tak jak na @ i martwię się tym i juz nie moge sie doczekąc wizyty mam nadzieje że wszytko bedzie ok ale mam jakieś dziwne przeczucia. zawsze miałam problemy z jakimś hormonem wiec mam jeszce skierowanie na badania. jak dotkąd jestem taka zabiegana że nie miałam czasu na to ale jutro rano się wybiore i zobaczymy jak to będzie. niedawno powiedziąłam męzowi o fasolakch strasznie sie zdziwił że az dwie i to za pierwszym razem ale jest chyba bardziej szcześliwy niz ja ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#78 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
No właśnie na jakimś innym wątku czytałam że z tym zwlekasz i byłam ciekawa czy już powiedziałaś...To świetnie że tak się ucieszył!!! ![]() Nie nakręcaj się, wszystko będzie dobrze! A dane: Jagoda/Toruń/26 lat/urodzin nie obchodzę/ tp. 02.05.2010 r.
![]() |
#79 | |
BAN stały
|
Cytat:
ale dałam mu prezent dwie pary bucików. rózowe i niebieskie i zdjecie usg ![]() ![]() za dane dziękuje |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#80 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
czyli liczymy na parkę? ![]() ![]()
![]() |
#81 |
Zadomowienie
|
cześć
Nieśmiało chciałabym się przyłączyć... ostatnią @ miałam 22 lipca, cykle 31-35 dni, więc termin wypadnie pewnie na początek maja jakoś. Test robiłam 26 sierpnia po południu, kreseczki są mocne, pokazały się bardzo szybko co daje mi nadzieję. Dane do listy: Ewelina/Warszawa/26 lat/27.09.1982r. Pozdrawiam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#82 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Witaj Biricchina
![]() ![]() ![]()
![]() |
#83 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#84 | |||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Dziewczyny, ja to się bardziej boję, jak cieszę... Chyba za dużo się na wątkach naczytałam ehhhh i mnei chandra bierze ![]()
![]() |
#85 | |
Zadomowienie
|
Cześć
![]() Cytat:
![]() Czytać za dużo też nie można, bo naprawdę można oszaleć albo czytać tylko o tych dobrych rzeczach ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#86 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Biricchina, ja już się wcześneijszych wątków naczytałam, jeszcze grubo przed staraniami... Teraz się zastanawiam, po co??
![]() Chyba będę sobie musiala zajęcie znależć na całe 9 m-cy, bo myśleniem się wykończe hihihi
![]() |
#87 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() W którym tygodniu najlepiej pójść do lekarza tak żeby potwierdził ciążę? Czytałam dzisiaj gdzieś, żę najlepiej 6-8tc. Z objawów bolą mnie piersi, siusiam może troszkę częściej, zmęczona jestem, najchętniej bym leżała i nic nie robiła no i w dole brzucha mnie ciągnie, ale nie tak okresowo. A z moich wyliczeń to 6t1d. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#88 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Bircchina już będę wchodzić tylko na ten wątek
![]() Ja będę iśc do ginki w 6t 2d ![]()
![]() |
#89 |
Wtajemniczenie
|
Witam Was mamusie i Wasze fasolki
![]() Wyczekiwałam tego wątku ![]() Wiele moich koleżanek już Wam gratulowało ![]() Rok temu klepałyśmy na poczekalni nasze objawy, obawy, radości i niepewności a teraz tulimy nasze maleństwa ![]() ![]() GRATULUJĘ mamusia lutowo-marcowa 2007 i mamusia majowo-czerwcowa 2009 |
![]() ![]() |
![]() |
#90 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale powiem Ci, ze strasznie mi psycha siadla, bo podejrzewaja PCO i czuje, ze to juz wyrok ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:11.