![]() |
#61 |
BAN stały
|
Dot.: Givenchy Prisme Again! Blush
![]() ---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 13:01 ---------- aha mam tez profesjonalna pianke loreal tecni push up, daje objetosc , ze spryskiwaczem u nasady wlosow |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
Dodałam dziś (ale nie wiem.. czy nie oszalałam
![]() LANCOME Star Bronzer Bamboo ![]() Byc może go masz ? ![]() Edytowane przez tompola Czas edycji: 2009-09-16 o 12:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
BAN stały
|
cos u mnie w obu watkach za:
Pędzel do różu The Body Shop, użyty parokrotnie, stan idealny. Benefit Powder Pop, paleta trzech puderków z pędzelkiem- każdy raz użyty, pędzelek nieużywany w folii. ? ![]() odpisz prosze u mnie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
🦄
|
Dziewcyzny, powoli będę dziś odpisywać. Sorki za poślizg, ale musiałam dziś zadbać o to mój tyłek
![]()
![]() |
#66 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz cos u mnie? mam dokladke.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
🦄
|
No zatem:
Tompolko, egzamin to tak jak myślałam, oj w tym roku nie nafikałam. Z części materiału, którą znałam najsłabiej było najwięcej pytań. No cóż... zdarza się. Jeśli chodzi o Bambuska to nigdy nie miałam i jakoś nie pałam żądzą chcenia. A dlaczego się pozbywasz? Cherrik, ja tak kompatybilnie odpowiadam na Twoje pytania. Z ciuszków nic mi chyba nie wpadło w oko, jeśli chodzi o cienie musiałabym zobaczyć fotki. Za to ta pryzma to już brzmi very ciekawie, tylko jakie zużycie i jaki to numerek? Lilmary, wstępnie przejrzałam Twoje wątki i niestety nic mi nie wpadło w oko. Potem przejrzę jeszcze raz i już ostatecznie napiszę u Ciebie. Viki, nic nie wpadło mi w oko.
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#68 |
Wtajemniczenie
|
Hej,
cos u mnie za shimerka i paletke cieni klinika?? zapraszam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
|
Hejka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Zakorzenienie
|
niestety trochę się spóźniłaś bo Normateint już w zasadzie wymieniony... nie interesuje Cię już nic innego?
![]() |
#71 | |
🦄
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Olciu, a ta szminka MAC to z tych kryjących? Jaki to odcień? I tak myślę nad maską TBS- jaka jest jej wartość? Encore1fois, niestety nic więcej mi nie wpadło w oko. Zatem może innym razem.
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
|
Ach, szkoda mówić... kurczę ja to przynajmniej 2x dziennie musze zajrzeć na Wizaż
![]() ![]() ![]() Dobrze, to Bambus moze być Twój w każdej chwilii ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Wtajemniczenie
|
szminka jest z serii creamsheen jest dosc kryjaca ...to typowy kolor nude ...wartosc maski??masz na mysli ile za nia zaplacilam??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
🦄
|
Tompolko, w zasadzie to nie wiem jaki on jest, bo go nie używałam. Kupiłam jakoś tak głupio, bo mi wpadł w oko taki błysconcy. Ale sama nie wiem- jakoś mi się nie podoba, ale może efekt jest super, może przetestuję.
Olciu, tak- chodziło mi o wartość maski- to ta w tubce brązowej? Bo ja nigdy w życiu nie kupowałam nic w polskich TBS, zawsze w UK i nie wiem, jak się ceny kształtują, a tej maski chyba nigdy nie miałam nawet. Jeszcze tak zapytam o meteoryty- piszesz że zostało 30 kulek- to jakie to zużycie właściwie?
![]() |
#75 |
Zakorzenienie
|
Ha
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
🦄
|
Eeeee, chyba nie przypadnie... Ładne ma odcienie, takie fajnie chłodne z tym pomarańczowym paseczkiem, ale chyba jednak wolałabym coś innego
![]() A dokładka nr 1 z dziś już w pierwszym poście ![]()
![]() |
#77 |
Zakorzenienie
|
Fajny rarytasik dołożyłaś
![]() ![]() ![]() Dior i pędzel TBS ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Rozeznanie
|
coś u mnie? odpisz prosze u mnie
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...1#post14342457 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
probuje znalezc ta maske na stronce body shopu ale nie moge...tak ona jest w brazowej tubce...i tez nie mam pojecia ile ona w polsce kosztuje... jednak zrezygnuje z cieni...podoba mi sie diorek Edytowane przez olciawalczak Czas edycji: 2009-09-20 o 15:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
BAN stały
|
hej mam dokladnie ten puderek:
http://tagomago.pl/produkt/1818/Pris...ertinent-Rose/ to jest tester |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
🦄
|
Tompolko, no tak się rozpieszczam ostatnio... Chociaż niedługo zbankrutuję i trzeba będzie kolekcję wyprzedawać hehe
![]() Olciu, maska to wiem już jaka raczej. Myślałam, że może to ta w niebieskim słoiczku, ta w tubce mnie nie interesuje. U Ciebie na pewno interesuje mnie ta pomadka MAC, ale właściwie nie wiem, czy coś jeszcze (myślę nad meteorkami). Czy ewentualnie za samą pomadkę byś coś znalazła (dokładki planowane ![]() Cherrik, a jakie jest zużycie? Musiałabym obmacać, bo jest jeden odcień, który mi się bardzo podobał z tych pryzemek i jeśli to ten sam to jestem chętna. Jutro bym sprawdziła, bo akurat będę w Sephorze.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#84 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Zakorzenienie
|
witaj
![]() cos u mnie za: Terracotta Guerlain, Pearly Sun Powder w odcieniu Indian Bronze, badz tester Diora?
Muzycznie www.facebook.com/AtelierNoire www.instagram.com/kasia_noire ![]() Kosmetyki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1211006 Ciuszki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post81087906 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Zakorzenienie
|
Ach, my kobiety...
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
🦄
|
Witajcie,
dopiero piszę, ale mam zapalenie krtani i antybiotyk killer i dopiero się zwlokłam dziś z wyrka. Cherrik, nie sprawdziłam tego różu, bo tylko podjechałam kupić atomki i tyle (to samo do Morelle), ale jutro jadę na wykład, więc sprawdzę. Chloestic, ta szachownica u Ciebie to jaki odcień? Golden Bronze prawda? Bo jeśli inny to byłabym chętna, ale golden bronze akurat już mam. (z fotki wydaje mi się jednak, że golden bronze) Bieto, nic nie wypatrzyłam.
Ban na zakupy kosmetyczne! 12.03.2023 r.- 12.06.2023 r. Edytowane przez Marigold19 Czas edycji: 2009-09-22 o 14:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
🦄
|
Aaaaa faktycznie, ale to wszystko jedno
![]()
![]() |
#90 |
Zakorzenienie
|
Dołączam do Was dziewczyny
![]() No, a co ze mną Marigold19? ![]() ![]() ![]() Edytowane przez tompola Czas edycji: 2009-09-22 o 15:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:48.