![]() |
#61 |
Raczkowanie
|
Dot.: bardzo słabe plemniczki
ola nie prawda az tacy starzy to nie jestescie
![]() ![]() ![]() puny ja tak samo mam ze non stoop nas ktos pyta kiedy dzidzi i kiedy dzidzi. raz to nawet wujek pytał mojego M czy ze mna sypia.... ![]()
![]() |
#62 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Rodzina męża niewie i może i dobrze, bo pewnie były by głupie docinki z ich strony. Jak chcieliśmy wypisy ze szpitala żeby wiedzieć na co mój mąż chorował to usłyszałam od teściowej "A po co Ci to". Moim zdaniem chamstwo i koniec.
![]() |
![]() |
#63 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Raczkowanie
|
witajcie po weekendzie! Dziewczyny ja na razie nie będę często pisać, bo właśnie zaczęłam dość absorbujący kurs i raczej nie mam czasu na internet, ale będę was podczytywać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Raczkowanie
|
ola80 nmzc
![]() ![]() ![]() ![]() Puny to powodzeni na kursie, wycśnij jak najwiecej zniego ![]() ![]() ![]()
![]() |
#66 | ||
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Też trzymam za Was ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:27 ---------- Poprzedni post napisano o 09:26 ---------- Cytat:
![]()
Edytowane przez ola80 Czas edycji: 2009-09-15 o 08:29 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Powodzenia w badaniach i w efektach dziewczyny! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#68 |
Rozeznanie
|
Jedynie mamy ksiązeczke zdrowia bo wypisy niewie gdzie dała.
Ja dziś dostałam @ więc zaczynam od nowa.
![]() |
#69 |
Przyczajenie
|
witajcie Kobietki
![]() strasznie się cieszę, że tyle z Was się tu wypowiedziało i podzieliło swoimi problemami... my z mężulkiem byliśmy 8 września na pierwszej wizycie u prof. Jędrzejczaka w Poznaniu. Przyjmuje prywatnie, a i tak cała poczekalnia pełna. Myślałam, że tylko niektórzy mają problemy z poczęciem, ale teraz widzę jak bardzo się myliłam... na te słabe wyniki mojego męża profesor powiedzial, ze nie ma tragedii, bo jakieś tam plemniki się ruszają i szansa jest. Na wzmocnienie ruchu plemników mężuś dostał l-karnitynę 1000. Jak przeczytałam ulotkę, to koparka mi opadła, bo to jest na odchudzanie dla kobiet... ale jak ma pomóc to będę go tym karmić przez 2 m-ce 1tabl rano na czczo, tak jak kazał pan profesor, a potem wizyta kontrolna, badanie nasienia i moje badania. Oprócz l-karnityny daję mężowi tylko kwas foliowy 1tabl na noc i nic więcej mu nie daję, bo jak się dowiedziałam, te zachwalane prepararty czasem bardziej zaszkodzą niż pomogą... prof. Jędrzejczak wybadał mężulka jak tylko się dało, pytał o przebyte chroby itp. Obawialiśmy się żylaków (w rodzinie męża był taki przypadek), na szczęście zostały one wykluczone...jak wszelkie inne schorzenia. moja koleżanka nie mogła zajść w ciążę, lekarze spisali ją na straty, a właśnie się dowiedziałam, że maleństwo już w drodze... czasem to pomaga odbudować wiarę i nadzieję, że nam też może się udać... ściskam Was ciepluko kochane Kobietki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
malenkaMagda21 no tak tez myslałam ze problemy z zajściem maja tylko nieliczni a tu jak weszłam na wizażek na wąte o tym własnie problemie to az mnie zatkało!! tyle tu dziewuszek z tym walsnei problem... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#71 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
U nas okazało się jednak że zylaki moja gin gada usuwać urolog usuwać a moj lekarz rodzinny powiedział że to niekoniecznie musi być przyczyna mój M twardo wycina i nie umie go przekonać żeby jeszcze szedł do androloga skonsultować może przyczyna jest gdzieś indziej. Mimo brzydkiej pogody miłego dnia ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny, jestem, niestety ze złymi (dla mnie) wieściami... Wczoraj odebraliśmy wyniki badania hormonów i od razu byliśmy na konsultacji u endokrynologa. Niestety bardzo wysoka prolaktyna (norma to max 17, mój mąż ma 36
![]() ![]() ![]() ![]() Także trzymam za was kciuki kobietki, wy jeszcze macie przed sobą duże szanse w porównieniu do mnie... Tak z innej beczki, to chciałam sie z wami podzielić informacją (jeśli jesteście osobami wierzącymi), że planuje się uznać Papieża Jana Pawła II za patrona małżeństw bezpłodnych. Podobno za jego stawiennictwem dokonało się wiele niespodziewanych poczęć u osób, które przez lekarzy uznano ze osoby bez szans na potomstwo. Dla mnie to ciekawa informacja, nie słyszałam o tym wcześniej. Pozdrawiam Was cieplutko |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |||
Przyczajenie
|
Cytat:
macocha19 bardzo się cieszę, że się do mnie odezwałaś ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:17 ---------- Poprzedni post napisano o 18:03 ---------- Cytat:
witaj Ola80 ![]() jesli chodzi o salfazin to mężuś brał go razem z ProMenen i selenem od pierwszego badania nasienia przez ok. 2 m-ce a potem było kolejne badanie, które było dużo gorsze od pierwszego. Mieliśmy oboje strasznego doła i wtedy zdecydowaliśmy się na prywatną wizytę u androloga Prof. Jędrzejczaka w Poznaniu. Po badaniu profesor stwierdził, że nie ma tragedii, bo plemników jest sporo, tylko są nieruchliwe ![]() jeśli chodzi o zylaki, to proponowałabym je od razu usunąć, bo po nich zwiększa się ilość i jakość nasienia. Sporo na ten temat czytałam i miałam nadzieję, że mój mąż będzie to miał i że jak mu to usuną to nasz problem zniknie. Niestety badanie nie wykazało ani żylaków, ani prostaty ani nic innego, a jego problem tkwi zupełnie gdzie indziej, czego nawet lekarz nam nie wyjaśnił, tylko dał tą l-karnitynę1000 i stwierdził, że to powinno dużo pomóc ![]() Ola80 zrób wszystko, aby namówić męża na badanie u androloga. To przecież nie zaszkodzi, a może tylko pomóc ![]() pozdrawiam serdecznie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:27 ---------- Poprzedni post napisano o 18:17 ---------- Cytat:
![]() ![]() wyniki mogą się jescze poprawić! nie trać nadzieji i musisz wierzyć, że się uda! trzymam za Was mocno kciuki i czekam na dobre wieści z kolenych badań ![]() pozdrawiam ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:35.