|
|
#61 |
|
live your passion
|
Dot.: Mieszkanie
Niedługo niemowlaki jak nauczą się chodzić, a potem mówić to chwiejnym ruchem w stronę drzwi "wyplofacam sie, musie w konciu doliośnąć"
.Z tego wynika, że ja też jestem staromodna, a wydawało mi się, że jest inaczej... |
|
|
|
|
#62 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Boże, mój Boże. Nie wierzę w to co zobaczyłam. Ja mam 16, 5 lat. Ja uprawiam seks. Ja chcę się wyprowadzić (ale to ze względu na to, że mieszkam z dziadkiem, jakby z mamą, to chyba nie). Ja nawet chcę mieszkać z chłopakiem. Ale o mój Boże, to mnie przerosło. I przysięgam, że następnym razem się zastanowię, zanim powiem, że jakaś nastolatka jest rozsądna i gotowa do życia dorosłego (ja się za dojrzałą uważam, ale chyba nie aż tak jak Autorka)... Ja nawet nie to, że chcę oceniać, ja nic nie mam do tego, żeby oni tam razem mieszkali, niech się przekonają, jak to jest. Może im się uda. I tego im życzę, ale to co ta dziewczyna tu wypisuje, to przerasta moje najśmielsze wyobrażenia.
|
|
|
|
#63 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#64 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No może i racja. Mi np. chodziło o to, że nie wierzę, że można coś takiego napisać. I to jeszcze takim "hihihi, hahaha". Ja też mam w miarę bogate życie seksualne, ale się tym nie dzielę, a już na pewno nie tekstami typu ''ostatnio uprawialiśmy seks na stacji benzynowej, hihihi".
|
|
|
|
#65 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale ma 15 a nie 20, dlatego jedna sprawa z drugą jest powiązana ![]()
|
|
|
#66 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#67 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale to tylko moje zdanie, może rodzice autorki wątku będą mieli inne.
|
|
|
#68 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#69 |
|
BAN stały
|
Tak.Rzeczywiście,wykazały ście się dużą dojrzałością,wywlekając na wierzch moje życie seksualne.
Nie mam zamiaru odpowiadać na głupie pytania.Nie o tym był wątek. Nie uważacie,że to bardzo niesmaczne,niekulturalne? |
|
|
|
|
#70 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czasami doradzam w skrajnych sytuacjach wyprowadzkę dziewczyny DO INTERNATU i pozwanie rodziców o alimenty, ale w tym przypadku raczej nie chodzi o to, prawda? Mamy cię nie oceniać, więc zrobię tylko to
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...story by Elfir *** Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy. T.Pratchett |
|
|
|
|
|
#71 |
|
Zadomowienie
|
Ale padlo tez kilka calkiem sensownych pytan: np. czy rodzice twojego chlopaka mieszkaja w domu, ktory ma mu byc przpisany? Skad pieniadze na utrzymanie?
|
|
#72 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
TO JEST BARDZO ISTOTNE, dzieciaku ![]() twojego życia seksualnego w wieku lat 15 komentować nie będę, bo to nawet nie wymaga komentarza...
|
|
|
#73 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A że nie chce odpowiadać na pytania, po tym jak powstał ogólny najazd na nią, bo ma 15 lat i doświadczenie seksualne, to ja sie jej osobiście nie dziwię
|
|
|
|
|
|
#74 |
|
Zakorzenienie
|
moze dlatego ,ze wiekiem blizej ci do autorki wątku niż np. do mnie która podziela zdanie Fresy
i również nie wyobrazam sobie aby moje 15 letnie dziecko uprawiało sex i chcialo zamieszkac z innym dzieckiem .. |
|
|
|
|
#75 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#76 |
|
Zakorzenienie
|
My się właśnie wykazałyśmy dojrzałością próbując powiedzieć ci, że za szybko wszystko się u ciebie dzieje jak na 15 lat.
|
|
#77 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#78 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#79 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#80 |
|
Zadomowienie
|
obrzydliwe to akurat dla mnie jest uprawianie seksu dziecka z dzieckiem.
|
|
#81 |
|
Zakorzenienie
|
możesz starać się o wcześniejsze uzyskanie pełnoletności... potem sądzić o alimenty się, póki się jeszcze uczysz, ale nie sądzę żebyś miała taką siłę przebicia. pozostaje internat i babcia.
|
|
|
#82 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A ja sobie wyobrażam, żeby moje dziecko uprawiało seks w wieku 15 lat. Mało tego, kiedy ja miałam 15 lat, moja mama również wyobrażała sobie, że mogę uprawiać seks. I w dodatku nie było to wyobrażenie przepełnione bólem, cierpieniem i zdumieniem - po prostu, wiedziała że tak może być, i wiedziała że to moja sprawa. |
|
|
|
|
|
#83 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
chociaż...
|
|
|
|
#84 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#85 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a jeśli to nie było do mnie to sorry.Mi nawet przez myśl nie przeszło uprawiać seks w wieku 15 lat a co dopiero mojej matce![]() mam nadzieje, że przynajmniej większość ludzi tak ma jak ja
w końcu czuję spokój ducha Edytowane przez Gloire Czas edycji: 2009-09-01 o 21:23 |
|
|
|
|
|
#86 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#87 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#88 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
O tym nie był wątek, ale ktos ci musi uświadomić, że nie jesteś dojrzałą i odpowiedzialną osobą jak na swój wiek i, że takie mieszkanie z chłopakiem w wieku 16 lat to przesada choćbyś nie wiadomo jak czuła się dorosłą osobą!!! A pytanie o twoje/wasze finanse nie jest głupim pytaniem. Po raz drugi (jak dla mnie) udowadniasz swoją dziecinność!
|
|
|
|
#89 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To kwestia obowiązującego PRAWA, według którego osoba uzyskuje pełnoletność z 18 rokiem życia
|
|
|
#90 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Autorko watku- zastanow sie porzadnie nad ta wyprowadzka,bo sama niedawno miaalm 15 lat i dziwne pomysly typu slub z tym (niby ! ) jedynym facetem, dzieci i piekny dom nad morzem. A jedyne co z tego mam to wspomnienia i smiech z tego co mi wtedy w glowie siedzialo. Posluchaj tez tych dziewczyn co pisza wyzej bo pisza one madrze, napewno madrzej od Ciebie. A tak wogole to jestem ciekawa co rodzice na twoja wyprowadzke ?
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:46.

.

A że nie chce odpowiadać na pytania, po tym jak powstał ogólny najazd na nią, bo ma 15 lat i doświadczenie seksualne, to ja sie jej osobiście nie dziwię 
Każdy myślący człowiek jest ateistą"
a co dopiero mojej matce