|
|
#61 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Flowerbomb, puder Guerlain, Benefit, Agent Provocateur, pedzel i blyszczyk Seph
znajdziesz coś u mnie za pędzel do pudru Sephora?
|
|
#63 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Flowerbomb, puder Guerlain, Benefit, Agent Provocateur, pedzel i blyszczyk Seph
Będę myślala o Twoim Agencie, ale nic nie obiecuję, w przeciągu kilku dni powinnam Ci dać znać
|
|
|
|
|
#64 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#68 |
|
Zadomowienie
|
może coś u mnie za - blyszczyk Gloss Bar Sephora - nowy, zapach Mojito, na stronie wylinkowanej ponizej ten niebieski; pofobno nie daje koloru tylko jest przezroczyty jak JT,
http://www.polyvore.com/gloss_bar_pa...ing?id=751 0993 |
|
|
|
|
#69 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#71 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
Hej! A może chcesz za Agenta Maczka Clinique, mam dwa - 01 i 03 - oba pełnowymiarowe
|
|
|
|
|
#72 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#79 |
|
Rozeznanie
|
A powiedz mi, czy ten Agent jest w normalnej buteleczce?? Jeszcze nie wiem co z nasza wymianka, bo przypominam, ze chcesz cienie Twiglight Diora, a długo przed Tobą uzgadniałam wymiankę za nie z inną wizażanką, która się długo nie odzywała, po czym mi napisała bez pytania, czy nadal aktualne, ze wysłał do mnie swja wymiankę, wiec czekam, zobaczymy czy przyjdzie, jak nie to jestes nastepna w kolejce
|
|
|
|
|
#80 |
|
Zakorzenienie
|
witaj, mam kilka nowych rzeczy...
|
|
|
|
|
#81 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
spodobala mi sie potrojna paleta z pudrami Estee Lauder. Co by Cie za nia interesowalo? Jaki jest kod na spodzie? |
|
|
|
|
|
#82 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj Jamestown- jakos nic nie moge wybrac bo to co mi sie u Ciebie podoba to juz mam. Moze nastepnym razem nam sie uda.
|
|
|
|
|
#83 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#84 |
|
Zakorzenienie
|
pytam jak cos nowego dorzucam...
u Ciebie podoba mi sie puder prasowany i wczesniej tez cos mi sie podobalo...ale w miedzyczasie dostalam puder z wymianki i tez kupilam kilka rzeczy. myslalam ze cos innego wymierzesz, np. szminke i wtedy ja tez bym u Ciebie wybrala szminke. za ta paletke akurat nic nie moge dobrac. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:49.