Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-09-10, 16:38   #61
Pepus
Wtajemniczenie

GG do Pepus
Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi

Cytat:
Napisane przez Stara Panna Pokaż wiadomość
Jeśli jeszcze napiszecie, że mnie kochac będziecie........ to już wogóle będę najszczęśliwszą kobietą na świecie !!!
No będziemy kochać wirtualnie

Cytat:
Napisane przez agnieszka1980 Pokaż wiadomość
witamto jeszcze ja do Was dołączę jeśli mnie przygarniecie
Mam 29 latek,ma juz prawie 4 letniego synka i kochającego meza
Stwierdzilismy,ze czas najwyższy powiekszyć rodzinkę,odstawiłam hormony 3 miesiace temu no i zaczynamy działaćzobaczymy jak długo ponieważ maz jest do stycznia na delegacjach i tak wpada co weekandzik pozdrawiam
Witaj Aguś! Grono staraczek powiększa się co mnie cieszy, bo nie będę sama.

Cytat:
Napisane przez giovi13 Pokaż wiadomość
Witam,
widzę,ze jesteście tu bardzo serdeczne i każdą owieczkę przygarniecie.Mam nadzieję,że i mnie.Pisałam króciutko na poprzednim wątku(chyba w czerwcu),wydawało mi się,że mam pełno objawów wskazujących na ciążę,a tu nic.Oduściłam więc pisanie,zrezygnowana.A potem to tylko podczytywałam...
Korzystając z okazji nowego wątku,postanowiłam dołączyć...
Asia,lat 29,rozwódka.Ale poukładałam sobie życie na nowo,spotkałam obecnego TŻ i postanowiliśmy się postarać o dzidzie.Jakiś czas temu zamieszkaliśmy razem i tylko tej dzidzi do szczęścia nam brakuje.
Jestem 5 dni przed spodziewaną @ i znowu chyba mam urojenia,pełno objawów.
Przygarniecie???
Witaj Asieńko! Myślę, że większość nas jest po jakiś przejściach. Tu przygarniamy wszystkie zbłąkane dziewczyny. A co do urojeń - to też przez to przechodziłyśmy, przechodzimy i mam nadzieję, że wreszcie nadejdzie dzień we którym to nie będą TYLKO urojenia.

A ja dziś wyszłam na spacerek i straciłam całą kasę jaką ze sobą wzięłam A miałam kupić tylko 6 mulin i kartę do telefonu :-/

---------- Dopisano o 16:38 ---------- Poprzedni post napisano o 16:35 ----------

Cytat:
Napisane przez Carol77 Pokaż wiadomość
Laseczki a na ciążowym dalej spory hehehheh , dobrze, ze się wyniosłysmy
A ja myślałam, że tam już nastała cisza po burzy.
Pepus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-10, 16:52   #62
aneczka555
Zadomowienie

To teraz ja,mam na imie Ania niedlugo koncze 25 lat
staramy sie o dzidzie od 8 miesiecy,za rok w sierpniu wychodze za maz za mundurowego ja jestem kosmetyczka....
mam kochanego TZ i jestem baaaardzo szczesliwa
do pelni szczescia brakuje nam tylko bejbika,bo siebie juz mamy....
mam nadzieje ze bedzie mi dane kiedys poznac jak to jest byc mama...
jeseli nie to i tak bede szczesliwa ze chociaz bylo mi dane spotkac na swej drodze te moja druga poloweczke
aneczka555 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-10, 16:54   #63
Tity
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Carol77 Pokaż wiadomość
To widze ,że mamy ten sam problem, ja mam 6dc i 2 cykl po hormonach, tez pogłupiało mi wszystko maksymalnie. @ choćby nie @, 3 dni niecałe, oby staranka były owocne chociaż, kto to wie kiedy co i jak
Ja odstawiłam w marcu. To jest mój 5 cykl starań. Już myślałam, że mi się wszystko ustabilizowało, a tu lipa. Moje cykle to po odstawieniu 29,35,31,31 i 39 ostatni + plamienie w 18 dc. Ale chyba powoli wraca do normy, bo mam coraz boleśniejsze miesiączki...tak jak przed hormonami. Trochę lipa, ale co zrobić.

Cytat:
Napisane przez Stara Panna Pokaż wiadomość
Tity - wreszcie wróciłaś Mam nadzieję, że reszta dziewczyn prędzej czy później dołączy
Miło, że ktoś mnie w ogóle pamięta z tamtego wątku W sumie mało się udzielałam, głównie siedzę na "planowaniu na 2010", ale do Was też chętnie zaglądam A Tobie Panienko bardzo kubicuję Pozostałym oczywiście też

L
J
Tity jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-10, 17:08   #64
Carol77
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aneczka555 Pokaż wiadomość
To teraz ja,mam na imie Ania niedlugo koncze 25 lat
staramy sie o dzidzie od 8 miesiecy,za rok w sierpniu wychodze za maz za mundurowego ja jestem kosmetyczka....
mam kochanego TZ i jestem baaaardzo szczesliwa
do pelni szczescia brakuje nam tylko bejbika,bo siebie juz mamy....
mam nadzieje ze bedzie mi dane kiedys poznac jak to jest byc mama...
jeseli nie to i tak bede szczesliwa ze chociaz bylo mi dane spotkac na swej drodze te moja druga poloweczke
Witaj Aniu na naszym wąteczku
Życzę Ci z całego serduszka żebyś została mamusią!!! Będę trzymać mocno kciuki żeby stało się to jak najszybciej!!
Widzę, że Asia dalej Ci dowala na ciążowym, strasznie to przykre
---------- Dopisano o 17:08 ---------- Poprzedni post napisano o 17:07 ----------

Cytat:
Napisane przez Tity Pokaż wiadomość
Ja odstawiłam w marcu. To jest mój 5 cykl starań. Już myślałam, że mi się wszystko ustabilizowało, a tu lipa. Moje cykle to po odstawieniu 29,35,31,31 i 39 ostatni + plamienie w 18 dc. Ale chyba powoli wraca do normy, bo mam coraz boleśniejsze miesiączki...tak jak przed hormonami. Trochę lipa, ale co zrobić.

Miło, że ktoś mnie w ogóle pamięta z tamtego wątku W sumie mało się udzielałam, głównie siedzę na "planowaniu na 2010", ale do Was też chętnie zaglądam A Tobie Panienko bardzo kubicuję Pozostałym oczywiście też
Kurcze, tego wlaśnie się boję najardziej, tych bóli, ja strasznie się męczyłam, ehh no ale coś za coś, oby zafasolkowac szybko i się nie męczyć;-)

Olusia
Filipek

Adaś

A baby is born with a need to be loved - and never outgrows it.

Edytowane przez Carol77
Czas edycji: 2009-09-10 o 17:19
Carol77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-10, 17:12   #65
aneczka555
Zadomowienie

.

Edytowane przez aneczka555
Czas edycji: 2010-01-15 o 15:28
Stary 2009-09-10, 17:27   #66
Carol77
Zakorzenienie

Cytat:
Carol77 jestes kochana i inne dziewczyny tez
dzis mam 6 lub 7 dzien cyklu narazie schiz nie mam,mi sie wlaczaja tak na tydzien po owulacji hehe
Dziękuję kochana i wzajemnie
To masz tak jak ja ja też mam 6 dc dzisiaj i nie wiem kiedy będzie owulacja może poczuje, tempki nie mierzę, nie mam nerwów do tego będę śłuz obserwować, ale co z tego wyjdzie. Mnie schizy też się włączą pod koniec cyklu, ale może uda sie nam zafasolkować

Olusia
Filipek

Adaś

Stary 2009-09-10, 17:38   #67
hanjah
Zakorzenienie

Witajcie! I ja się melduję
Hania, 26 lat, mężatka (w przyszłym tygodniu druga rocznica ślubu), na emigracji.
Właśnie przeżywam swoje najdłuższe dwa tygodnie: od starań o dziecko do testu... na razie jestem w połowie, testowanie za +/- 10 dni. Co godzinę mam inne myśli: albo jestem przekonana, że to ciąża, albo że coś mi się uroiło
hanjah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-10, 17:45   #68
latko
Przyczajenie

Witajcie kobietki
Także przenoszę się do was, tu jakoś tak milutko i przyjaźnie w porównaniu do tamtego... może i ja coś powiem o sobie. Mam na imię Karolina mieszkam w Warszawie i mam 24lata jestem baaaardzo szczęśliwą mężatką. Teraz z mężem strasznie chcemy dzidzię bo tylko tego nam brakuje. może jesteśmy młodzi ale wiemy że tego właśnie chcemy. Staramy się 2-3cykl (pierwszy taki bez wyliczeń dni płodnych) teraz mam 11dc więc zaczynamy się starać. Tylko jakoś do końca nie wiem jak z tymi dniami płodnymi bo ostatnio cykl mi się wydłużył 34dni dla mnie to szok, nigdy tak długiego nie miałam. Już oczywiście widziałam u siebie objawy ale przyszła @. Powiem wam kobitki, że strasznie miło tak z kimś pogadać. Jesteście naprawdę bardzo miłe. Mam nadzieje że tu mnie przygarniecie

---------- Dopisano o 17:45 ---------- Poprzedni post napisano o 17:44 ----------

Tak po za tym to trzymam za was kciuki i mam takie przeczucie że za jakiś czas wszystkie będziemy zafasolkowane
latko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-10, 17:49   #69
aneczka555
Zadomowienie

oczywiscie latko

a ja tak z innej beczki,czy to prawda ze dlugie cykle uniemozliwiaja zajscie w ciaze?ja mam raz 30 raz 44,a zdazylo sie nawet 69 dni!!!! owulacje mam na pewno mierze codzien temperature,i skok jest ok 12-13 dni przed koncem cyklu,i nie wiem dlaczego wciaz sie nie udaje
Stary 2009-09-10, 17:55   #70
latko
Przyczajenie

To zależy, czasami jest tak że cykle są długie bo nie ma owulacji, ale jeśli masz skok temperatury i ona się utrzymuje to znaczy że masz owu. I wtedy jest tylko taki problem że masz w roku mniesz szans na fasolkę niż te co mają cykl 28. Jeśli nie jesteś pewna to może testów owu warto spróbować
Stary 2009-09-10, 17:59   #71
zebra666
Zakorzenienie

Carol77 widzę, ze wpadłaś na doskonały pomysł wątek dla wszystkich
A ja własnie wróciłam od babci:P musiałam sobie magnez zakupić, bo chyba mój organizm mi daje znaki, że mi go brakuje...

No więc mam an imię Izabela, mam 23 lata i jestem w 21 tugodniu ciąży - będzie synek. Mam ukochanego Tż-ta, który z aponad tydzień będzie moim mężem Mam licencjata z obsługi ruchu turystycznego, obecnie jestem na L4 i nie robię niczego budującego poza zakupami na ślub i dla bejbika

zebra666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-10, 18:09   #72
Carol77
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pepus Pokaż wiadomość
No będziemy kochać wirtualnie

Witaj Aguś! Grono staraczek powiększa się co mnie cieszy, bo nie będę sama.

Witaj Asieńko! Myślę, że większość nas jest po jakiś przejściach. Tu przygarniamy wszystkie zbłąkane dziewczyny. A co do urojeń - to też przez to przechodziłyśmy, przechodzimy i mam nadzieję, że wreszcie nadejdzie dzień we którym to nie będą TYLKO urojenia.

A ja dziś wyszłam na spacerek i straciłam całą kasę jaką ze sobą wzięłam A miałam kupić tylko 6 mulin i kartę do telefonu :-/

---------- Dopisano o 16:38 ---------- Poprzedni post napisano o 16:35 ----------

A ja myślałam, że tam już nastała cisza po burzy.
Chyba niecały czas coś sie dzieje

---------- Dopisano o 18:03 ---------- Poprzedni post napisano o 18:00 ----------

Cytat:
Napisane przez latko Pokaż wiadomość
Witajcie kobietki
Także przenoszę się do was, tu jakoś tak milutko i przyjaźnie w porównaniu do tamtego... może i ja coś powiem o sobie. Mam na imię Karolina mieszkam w Warszawie i mam 24lata jestem baaaardzo szczęśliwą mężatką. Teraz z mężem strasznie chcemy dzidzię bo tylko tego nam brakuje. może jesteśmy młodzi ale wiemy że tego właśnie chcemy. Staramy się 2-3cykl (pierwszy taki bez wyliczeń dni płodnych) teraz mam 11dc więc zaczynamy się starać. Tylko jakoś do końca nie wiem jak z tymi dniami płodnymi bo ostatnio cykl mi się wydłużył 34dni dla mnie to szok, nigdy tak długiego nie miałam. Już oczywiście widziałam u siebie objawy ale przyszła @. Powiem wam kobitki, że strasznie miło tak z kimś pogadać. Jesteście naprawdę bardzo miłe. Mam nadzieje że tu mnie przygarniecie

---------- Dopisano o 17:45 ---------- Poprzedni post napisano o 17:44 ----------

Tak po za tym to trzymam za was kciuki i mam takie przeczucie że za jakiś czas wszystkie będziemy zafasolkowane
Witaj moja imienniczko cieszę się, że Ci sie u nas podoba juz jesteś przygarnięta Powiem Ci, że rzeczywiście spróbuj testów owulacyjnych, ja chyba też tak zrobię jak się nie uda zafasolkowac bez nich.

---------- Dopisano o 18:07 ---------- Poprzedni post napisano o 18:03 ----------

Cytat:
Napisane przez zebra666 Pokaż wiadomość
Carol77 widzę, ze wpadłaś na doskonały pomysł wątek dla wszystkich
A ja własnie wróciłam od babci:P musiałam sobie magnez zakupić, bo chyba mój organizm mi daje znaki, że mi go brakuje...

No więc mam an imię Izabela, mam 23 lata i jestem w 21 tugodniu ciąży - będzie synek. Mam ukochanego Tż-ta, który z aponad tydzień będzie moim mężem Mam licencjata z obsługi ruchu turystycznego, obecnie jestem na L4 i nie robię niczego budującego poza zakupami na ślub i dla bejbika
Witaj kochana Izuniu!!!jak miło, że Ty też przyszłaś do nas!!!! Nareszcie troszkę więcej wiem o Tobie Kurcze jak ja bym jeszcze raz chciała wziąć ślub, oczywiście z tym samym facecikiem Poopowiadasz jak było, mam nadzieję
Ja Ci powiem, ze zaczęłam brać kwas foliowy tak na wszelki wypadek
A macie juz wybrane imię dla maluszka??

---------- Dopisano o 18:09 ---------- Poprzedni post napisano o 18:07 ----------

Cytat:
Napisane przez hanjah Pokaż wiadomość
Witajcie! I ja się melduję
Hania, 26 lat, mężatka (w przyszłym tygodniu druga rocznica ślubu), na emigracji.
Właśnie przeżywam swoje najdłuższe dwa tygodnie: od starań o dziecko do testu... na razie jestem w połowie, testowanie za +/- 10 dni. Co godzinę mam inne myśli: albo jestem przekonana, że to ciąża, albo że coś mi się uroiło
Jeszcze Ciebie Haniu nie powitałam Trzymam mocno kciuki żeby były 2 krechy!!!!!!!!! Ja wiem, ze nie jestem a też schizujęnormalka
Ale nam się fajnie wątek rozkręcastrasznie się cieszę!!!

Olusia
Filipek

Adaś

Stary 2009-09-10, 18:32   #73
latko
Przyczajenie

Chciałam jeszcze dodać jeśli można że skończyłam zdrowie publiczne (chciałam być lekarzem ale jakoś nie wyszło) ale ogólnie interesuje się bardzo medycyną zwłaszcza genetyką. Jesli więc będe mogłą wam pomóc to baaaaardzo chętnie
Stary 2009-09-10, 18:48   #74
Edzia400
Zakorzenienie

oo ale ruszyło z kopyta witam wszystkie nowe przyszłe mamusie marlenka0505 niom dokladnie rzut beretem
zebra666 ale masz super <lol> ja to chyba nie mam nerwa biegac tak na zakupy :|
Carol77 ponoc nie ma zadnej świnskiej grypy tylko spekulacje od zawsze ludzie umierali na grype tylko teraz mamy wiekszy przekaz masowy radio tv i wogóle bardzo duzo schodzi miesa wieprzowego a mniej wołowego i drobiu (pamietamy wsiekle krowy i ptasie grypy) no a cos co nie chce schodzic trzeba upłynnić wiec sobie wymysili swinska grype i ludzie teraz w sklepie gadaja nie kupuj wieprzowiny bo mozesz sie zarazic wiec co ludzie kupuja ?? no własnie drób i wołowinke
co nie oznacza ze grype mozna lekcewazyc

my wszystkich kochamy i chetnie przygarniamy i te duze i malenkie i chude i te wielkie i te co chca i te co maja i te co wszytko w maja
Edzia400 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-10, 19:04   #75
Pepus
Wtajemniczenie

GG do Pepus

Witaj Latko! Szkoda, że Asi nie ma z nami. W końcu tu mamy gadać i o tym co nas cieszy i smuci.

---------- Dopisano o 19:04 ---------- Poprzedni post napisano o 19:00 ----------

Cytat:
Napisane przez Edzia400 Pokaż wiadomość
my wszystkich kochamy i chetnie przygarniamy i te duze i malenkie i chude i te wielkie i te co chca i te co maja i te co wszytko w maja
podoba mi się
Pepus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-10, 19:07   #76
SugarbabyLove
Zakorzenienie

Noto ja się też melduję..
Mam na imie Sabina, lat 21..Mężatka od stycznia br. Jestem obecnie w 17 tyg. ciazy. Nie pracuje aktualnie mieszkam w Niemczech jak wychowam dziecko to udam sie na kurs jezyka a pozniej do pracy. Prawdopodobnie za tydzien sie dowiem co bede miała ale chcialabym dziewczynke..
Pozdrawiam serdecznie reszte ekipy. i chetnie podyskutuje z Wami
Stary 2009-09-10, 19:25   #77
Carol77
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Edzia400 Pokaż wiadomość
oo ale ruszyło z kopyta witam wszystkie nowe przyszłe mamusie marlenka0505 niom dokladnie rzut beretem
zebra666 ale masz super <lol> ja to chyba nie mam nerwa biegac tak na zakupy :|
Carol77 ponoc nie ma zadnej świnskiej grypy tylko spekulacje od zawsze ludzie umierali na grype tylko teraz mamy wiekszy przekaz masowy radio tv i wogóle bardzo duzo schodzi miesa wieprzowego a mniej wołowego i drobiu (pamietamy wsiekle krowy i ptasie grypy) no a cos co nie chce schodzic trzeba upłynnić wiec sobie wymysili swinska grype i ludzie teraz w sklepie gadaja nie kupuj wieprzowiny bo mozesz sie zarazic wiec co ludzie kupuja ?? no własnie drób i wołowinke
co nie oznacza ze grype mozna lekcewazyc

Zgadza się, ale wkurza mnei ta nagonka i straszenie wszędzie, to jest chore po prostu!!
ale super Ci się zrymowało!!!

---------- Dopisano o 19:24 ---------- Poprzedni post napisano o 19:23 ----------

Cytat:
Napisane przez latko Pokaż wiadomość
Chciałam jeszcze dodać jeśli można że skończyłam zdrowie publiczne (chciałam być lekarzem ale jakoś nie wyszło) ale ogólnie interesuje się bardzo medycyną zwłaszcza genetyką. Jesli więc będe mogłą wam pomóc to baaaaardzo chętnie
Super, z góry dziękuję!! Na pewno o Tobie nie zapomnimy!!!

---------- Dopisano o 19:25 ---------- Poprzedni post napisano o 19:24 ----------

Cytat:
Napisane przez SugarbabyLove Pokaż wiadomość
Noto ja się też melduję..
Mam na imie Sabina, lat 21..Mężatka od stycznia br. Jestem obecnie w 17 tyg. ciazy. Nie pracuje aktualnie mieszkam w Niemczech jak wychowam dziecko to udam sie na kurs jezyka a pozniej do pracy. Prawdopodobnie za tydzien sie dowiem co bede miała ale chcialabym dziewczynke..
Pozdrawiam serdecznie reszte ekipy. i chetnie podyskutuje z Wami
Witaj Sabinko!!
Gratuluję przede wszystkim superowo, oby malutek urodził się piękny i zdrowiutki!!! Tego Ci serdecznie życzę!!!Jak Ci tam na obczyźnie???

Olusia
Filipek

Adaś

Stary 2009-09-10, 19:48   #78
asiulap24
Raczkowanie

No to ja też się melduję. Mam na imię Asia, 29 lat, męża, synka 4 lata, zawód księgowa. 1 cykl starań. Odstawiłam w sierpniu tabletki.
asiulap24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-10, 19:58   #79
Carol77
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asiulap24 Pokaż wiadomość
No to ja też się melduję. Mam na imię Asia, 29 lat, męża, synka 4 lata, zawód księgowa. 1 cykl starań. Odstawiłam w sierpniu tabletki.
Witaj Asiu!!!Miło, że do nas dołączyłaś
Ja też odstawiłam w sierpniu powiedz jak wyglądał Twój 1 cykl po odstawieniu, bo mnie oszalało wszystko

Olusia
Filipek

Adaś

Stary 2009-09-10, 20:03   #80
asiulap24
Raczkowanie

Wiesz co tak w połowie cyklu zaczął boleć mnie brzuch, tzn ciągnął, bolał mnie prawy jajnik i wogóle totalnie śpiąca byłam i osłabiona. Szczerze mówiąc t podejrzewałam u siebie ciążę. Dziś powinnam dostać @ ale nic z tego, test też wyszedł negatywnie. Nic dalej nie wiem bo już zgłupiałam.
Nigdy nie miałam takich dolegliwości. W tej chwili nawet mnie brzuch nie boli tak jak przed @.
asiulap24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-10, 20:03   #81
koglus
Rozeznanie

Witam dziewczynki,
tez sie melduje, Mam na imie Aga , lat 29 , 4 lata po slubie, bezdzietna ale zafasolkowana
8 tc. .Pracuje dla lini lotniczych. Obecnie mieszkam w UK ale za 3 lata powróce do Polski.
ciesze sie ze mozna z kims pogadac
pozdrawiam

http://www.suwaczki.com/tickers/relgmg7yzd4bdxjh.png
http://www.suwaczki.com/tickers/1usa2n0ah6tnr35k.png
koglus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-10, 20:10   #82
Carol77
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asiulap24 Pokaż wiadomość
Wiesz co tak w połowie cyklu zaczął boleć mnie brzuch, tzn ciągnął, bolał mnie prawy jajnik i wogóle totalnie śpiąca byłam i osłabiona. Szczerze mówiąc t podejrzewałam u siebie ciążę. Dziś powinnam dostać @ ale nic z tego, test też wyszedł negatywnie. Nic dalej nie wiem bo już zgłupiałam.
Nigdy nie miałam takich dolegliwości. W tej chwili nawet mnie brzuch nie boli tak jak przed @.
To ja miałam podobnie... ale@przylazła, jak już zapewne wiesz, bo pisałam pare razy tutajdalej niezbyt dobrze się czuję, nie wiem teraz kiedy owulka i nic nie wiem hehe, wybieram się na badania hormonalne, ale teraz zobaczę, moze uda się zafaslkować

---------- Dopisano o 20:10 ---------- Poprzedni post napisano o 20:06 ----------

Cytat:
Napisane przez koglus Pokaż wiadomość
Witam dziewczynki,
tez sie melduje, Mam na imie Aga , lat 29 , 4 lata po slubie, bezdzietna ale zafasolkowana
8 tc. .Pracuje dla lini lotniczych. Obecnie mieszkam w UK ale za 3 lata powróce do Polski.
ciesze sie ze mozna z kims pogadac
pozdrawiam
hej Aguś!!! witamy w naszych skromnych progach
Gratuluję zafasolkowania!!!!!I życzę spokojnej ciąży !!!! Pisz jak najwięcej
My z moim TŻ myslimy o emigracjii do UK, ale to jeszcze pewnie potrwa troszkę czasu.

Olusia
Filipek

Adaś

Stary 2009-09-10, 20:13   #83
zebra666
Zakorzenienie

Carol77 mamy wybrane... jak się nic nie zmeini będzie Piotruś
Edzia to ejszcze nic:P mam amse rzeczy do kupienia po ślubie głównie dla dzidziusia Naraize wolę nie szaleć, bo nei wiem jak wyjdzie finansowo przyjęcie po ślubie

Stary 2009-09-10, 20:21   #84
Carol77
Zakorzenienie

Cytat:
Carol77 mamy wybrane... jak się nic nie zmeini będzie Piotruś
Edzia to ejszcze nic:P mam amse rzeczy do kupienia po ślubie głównie dla dzidziusia Naraize wolę nie szaleć, bo nei wiem jak wyjdzie finansowo przyjęcie po ślubie
Ślicznie!!! Mnie siępodoba Samuel, wiem, dziwne, niepolskie, ale jak będzie kiedyś synuś, tobędzie Samuelek
Oby po ślubie było więcej kaski niż przed

Olusia
Filipek

Adaś

Stary 2009-09-10, 20:27   #85
zebra666
Zakorzenienie

zjadłam miche winogron i mam teraz rewolucje w brzuchu:LD nie wiem czy to bebechy czy nie dzidziuś bo troche kopania i przesuwania idczuwam hehe

Stary 2009-09-10, 20:32   #86
Carol77
Zakorzenienie

Cytat:
zjadłam miche winogron i mam teraz rewolucje w brzuchu:LD nie wiem czy to bebechy czy nie dzidziuś bo troche kopania i przesuwania idczuwam hehe
Ja juz nie pamiętam jak to jest jak maluszek tak słodko kopie....
Dostał takie pysznosci, to się cieszymoże chce więcej hehe

Olusia
Filipek

Adaś

Stary 2009-09-10, 20:40   #87
Maggie1983
Zakorzenienie

Cytat:
oczywiscie latko

a ja tak z innej beczki,czy to prawda ze dlugie cykle uniemozliwiaja zajscie w ciaze?ja mam raz 30 raz 44,a zdazylo sie nawet 69 dni!!!! owulacje mam na pewno mierze codzien temperature,i skok jest ok 12-13 dni przed koncem cyklu,i nie wiem dlaczego wciaz sie nie udaje
Przeczytalam Twoja wymiane zdan z moja ulubienica i po pierwsze masz racje, ze nie chodzi o to kiedy masz owulke, ale o to czy ja masz-skok tempki ok, ale jak po skoku ona dalej sie zachowuje-czyw 3 i 4 dniu po jest nadal wysoka i wyzsza o 0,2 stopnia od linii pokrywajacej?? czy mozna ladnie odroznic faze wyzszych i nizszych tempek??
Pani Joanna ma racje, jesli chodzi o badania hormonalne bo rzeczywiscie cykle sa chyba zbyt dlugie! A czy masz nadwage, nadmierne owlosienie, problemy skorne-jesli tak to to moze byc PCO albo czy nie masz cukrzycy?? zrob badania hormonalne!
Pod moim sercem,inne bije serce:nieznane,a jakie bliskie i kochane.Pod moim sercem małe rączki dziecka,cichutko pukają do mojego serca.Myślę sobie wtedy:może być wspanialej?Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje
Maggie1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-10, 20:42   #88
zebra666
Zakorzenienie

Tak, tak ja jemu pyszności a on mnie coraz więcej ciała:P układ idealny

Stary 2009-09-10, 20:48   #89
Carol77
Zakorzenienie

Cytat:
Tak, tak ja jemu pyszności a on mnie coraz więcej ciała:P układ idealny
no niestety tak to jest, ja w 1 ciąży 14 kg przytyłam, niby nie dużo, ale przy moim 158 cm i 45 kg wyglądałam jak słonik ,a le co tam szybko zrzucisz, ja wróciłam do wagi sprzed ciąży po 6 miesiącach i tak się trzyma do dzisiaj, chociaż musze się pilnowac co jem, bo niestety przemiana materii juz nie ta co kiedyś.

Olusia
Filipek

Adaś

Stary 2009-09-10, 20:58   #90
zebra666
Zakorzenienie

Ja tydzień temu na wizycie miałam 2 kg na plusie od wagi początkowej;P tak ,że nie wiem gdzie to ciało się podziewa bo mam brzusio już dość taki a cycory o 2 rozmiary większe

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości