![]() |
#61 |
Zadomowienie
|
Dot.: Violettes dla Ishi i Wizażanek
poproszę o szklankę wody, i tabsy na uspokojenie... UWIELBIAM TWOJĄ URODĘ. Jest taka nieprzeciętna, i nie zrozum mnie źle, niewidoczna na pierwszy rzut oka.
Z makijażem idzie Ci coraz lepiej ![]() Ps. spróbuj z ciepłym odcieniem fioletu (śliwkowy), gwaratuje, że będziesz wyglądać zniewalająco.
![]() |
#62 | |
BAN stały
|
Moccari
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:47 ---------- Poprzedni post napisano o 15:46 ---------- Cytat:
![]() ![]() Poza tym w końcu wrzesień- czas śliwek Bardzo dziękuję za komplement ![]() ---------- Dopisano o 15:49 ---------- Poprzedni post napisano o 15:47 ---------- Alice dziękuję. Kotek nas trzyma w niepewności ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
BAN stały
|
bardzo podoba mi się makijaż oczu, ale
-nie ma zamkniętego oczka -minus za bladość, jednak do tekiej czerni pasowałaby nieco ciemniejsza karnacja wiem, ze lubisz bladość, ale tutaj ona mi nie pasuje ![]() troszkę jakbyś chciała być blada na siłę ![]() poza tym jako czernulka jesteś piękna tylko zmieniłabym o ton-dwa kolor podkładu buzia wyglądałaby jasno, ale nie tak blado |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#65 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() dla mnie tak zimna karncja plus czarne włosy sa oczywiscie ladne, tylko daje to niezdriwy efekt a troszke pudru brazujacego, cieplego rozu i byloby inaczej oczywiscie nie robic z kkknnn pani Dody, ale mysle, ze takie kolory cieple nadalyby cerze innego charakteru |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Co do ciemniejszego podkładu to nie bardzo ![]() Mnie opalenizna naprawdę nie upiększa. Oczywiście są ciemniejsze podkłady i pudry tylko u mnie wyszedłby efekt maski odcinającej się od..reszty ciała (białej jak twarz) ![]() ---------- Dopisano o 15:15 ---------- Poprzedni post napisano o 15:13 ---------- Cytat:
![]() Mam puder brązujący na zasadzie mieć i czasem stopsuję zamist różu, ale rzadko. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:58.