![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Dot.: dzidzius w 2010/2011r.czyli odlegle planowanie...;)
Witam porankowo i półprzytomnie.
Za chwilę do pracy się zbieram, bo średnio przespanej nocce ![]() (Synek się przeziębił i nie spał za dobrze). Zyczę wszystkim miłego dnia. Madmuazelle miło cię znowu widzieć ![]()
#62 |
BAN stały
|
he dziewczynki
![]() czy ja do was pasuje? chcemy rozpocząc staranka z męże w przyyszłym roku ![]() pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#63 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny! Czy ja mogę się tutaj dopisać? W zasadzie to już zaczęliśmy starania, ale jakoś tak nie możemy jeszcze poważnie podejść do tematu. Na razie odpuszczamy poważne starania i zaczniemy po nowym roku.
Mam na imię Ewelina, mam 25 lat, jestem magistrem prawa i przygotowuje się do obrony na europeistyce, pracuje jako dziennikarz. Tyle o mnie ![]() ![]()
#64 |
Zakorzenienie
|
cześć dziewczynki
![]() ![]() madmuazelle, aha, no to już czaję ![]() ![]() ultraradiola witaj na naszym skromnym na razie wątku ![]() Wiek nie zawsze jest wyznacznikiem dojrzałości ![]() ![]() Flexy, dziekuję ![]() Hej luna ![]() Witamy bravurko ![]() ![]() ![]() Elianka, ciebie również witam ![]() ![]() A wiecie dziewczyny, że ja już wózki oglądam i zastanawiam się nam tym, jaki chciałabym mieć? Głupia baba ze mnie ![]() Śniadanko zjedzone? Ja właśnie się za nie biorę, więc lecę ![]() Edytowane przez ilonkaczapela Czas edycji: 2009-09-14 o 08:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#65 |
Raczkowanie
|
Widzę, że powoli tworzy się lista, z racji tego proszę o dopisanie :
Iwona, 24 lata. Kraków, jeszcze nie stara się, dziecko: dopiero w planach. |
![]() ![]() |
![]() |
#66 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() dziękuje za kciuki ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#67 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ilonka- próbuj. Do gazety łatwo się dostać, zdecydowanie trudniej utrzymać ![]() Wózek ja już mam wybrany, wybrałam go zanim pomyślałam o dziecku. hihi Ja właśnie konsumuje śniadanie- owsiankę z suszonymi śliwkami. Postanowiłam zacząć zdrowo się odżywiać, bo jestem naprawdę WIELKA. Niestety nie jest to kokieteria laski w rozmiarze 40, tylko coraz poważniejszy problem. Musze się zacząć zdrowo odżywiać i zrzucić dla zdrowia parę kilosków, żeby przyszłej dzidzi dobrze się u mnie mieszkało, i żebym ja to wytrzymała ![]()
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
A jaki wózek? Mnie się podoba concord neo i jane slalom
![]() Mam nadzieję, że się i dostanę i utrzymam ![]() A co konkretnie ty robisz? Jakie sa twoje codzienne obowiązki w pracy? Owsianka? Blee ![]() No dobra, to ja się przyznam- właśnie wcinam kanapkę z salcesonem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
|
ja wybrałam tako jumper lub jumper x
![]() Ja konkretnie redaguję stronę internetową, czyli jestem redaktorem online. Sama nie piszę raczej, tylko proszę dziennikarzy, żeby pisali to, co chciałabym, żeby na tej stronie się znalazło, oraz umieszczam online artykuły z wydania papierowego. Oprócz tego robię milion innych drobiazgów, których chyba nawet nie potrafiłabym sensownie opisać ![]()
#70 |
Zakorzenienie
|
brzmi ciekawie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#71 |
Zakorzenienie
|
Ku mojemu zdziwieniu bez żadnych znajomości lol
Dali ogłoszenie w gazeta.praca, wysłałam CV bo szukałam pracy i mnie zaprosili na tygodniowe szkolenie rekrutacyjne. Po tygodniu zaproponowali mi pracę. Trochę zagrałam va banque bo w tym samym czasie dostałam inną pracę, kadrowej. Teraz się zastanawiam, czy dobrze wybrałam, bo jednak jest bardzo ciężko. Praca jest na zmiany, w ciągłym stresie, z którym nie zawsze daje sobie radę, zarobki są niewielkie... Różowo nie jest, ale na pewno nie mam nudnej pracy ![]()
#72 |
BAN stały
|
Witam .
![]() bravurka witam ![]() ![]() ilonko ja juz od jakiegos czasu zwracam uwage na akcesoria dla maluchow. Bardzo lubie ogladac malusie ciuszki. ![]() ![]() elianka faktycznie masz ciekawa prace. Ja szukam teraz czegokolwiek. Przeprowadzilam sie do nowego miasta, mam licencjata z socjologii i planuje isc na magistra z resocjalizacji,ale narazie musze cos znalezc, chocby jakis staz. Zalaczam aktualna liste. Znajduje sie rowniez w pierwszym poscie. ![]() W oczekiwaniu na sprzyjające wiatry elianka (Ewelina, 25 lat, dziecko: dopiero w planach ![]() Flexy26 (Ewa, 27 lat, śląskie,dziecko: drugie, w domciu córcia Maja) ilonkaczapela ( Ilona, 24 lata, Chełm, jeszcze nie stara sie, dziecko: dopiero w planach ![]() karrri (Iwona, 24 lata. Kraków, jeszcze nie stara się, dziecko: dopiero w planach) ***luna (Kasia, 29 lat, Maidstone,dziecko: drugie) Stokrotka81 (Justyna, 28 lat, Lublin, jeszcze nie stara sie, dziecko: drugie(synek) ) ultraradiola ( Daria, 21 lat, woj.śląskie starania od września 2010) Flexy26 ( Ewa, 27 lat, ślaskie, dziecko: drugie(corcia Maja) Vanessa176 (Sylwia, 22 lata, łódzkie, jeszcze nie stara sie, dziecko: dopiero w planach ![]() Edytowane przez Vanessa176 Czas edycji: 2009-09-14 o 09:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#73 |
BAN stały
|
Dziękuje luno,ciebie również miło widzieć.
![]() ![]() Ilonko,nasz ślub 24 września,więc i po slubie zaczniemy starania.Takie są plany,ale jak będzie niewiem więc póki co niedopisuje się do listy. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#74 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#75 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#77 |
Rozeznanie
|
witam
![]() siedze sobie własnie u TŻa ![]() jutro czeka mnie rozmowa kwalifikacyjna.. ![]() widze, że tworzycie listę to i ja chętnie bym się na nią wpisała.. niquolle(Natalia, 24 lata, Śląsk, starania:kwiecień/maj2010, pierwszy bobas ![]() zimno dziś straszliwie, ale na rowery z TŻem się wybierzemy, jak tylko wróci ![]()
#78 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() U mnie rano swiecilo sloneczko i cieszylam sie,ze bedzie ladna pogoda,a tu nic z tego .Teraz zachmurzylo sie i zimno jak nie wiem zrobilo. ![]() Ja wieki na rowerze nie jezdzilam... Az wstyd sie przyznac,ale jakos nie przepadam. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#79 |
Rozeznanie
|
dziękuję Vanessa176
![]() ja właśnie wróciłam z małej przejażdżki sama.. i będziemy musieli się zastanowić, czy jak wróci TŻ z pracy wybiorę się ponownie, bo tak zmarzłam, że ![]() biorę się zaraz za obiadek..
#80 |
BAN stały
|
Zeby Cie tylko jakies chorobsko nie dopadlo po tym rowerku. Pogoda nieciekawa dzisiaj. Przewieje i gotowe. Ja wczoraj wieczorem trzeslam sie z zimna. Dopiero goraca herbatka z cytrynka pomogla.
|
![]() ![]() |
![]() |
#81 |
Wtajemniczenie
|
Witam
![]() ja wlasnie wrócilam z pracki teraz jednym okiem patrze na wrzeszczacego synka a drugim na monitor ![]() widze ze o wozkach rozprawiacie ![]() ![]() ![]() witam nowe przyszle starajace sie ![]() nas widze coraz wiecej Madmuazelle dopisz się do listy bo to lista planujących jest za jakiś czas ![]() zaraz zabieram sie za obiadek dziś serwuje soczyste żeberka z pomysłu na z kasza zapraszam ![]() i pochwale się syniem 30 sekund stoi bez trzymania ![]()
#82 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ja dziś na obiadek będę miała ziemniaki (właśnie obrałam) i kotlety, bo wczoraj "teściowa" nasmażyła mnóstwo.. ![]()
![]() |
#83 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
A ja wróciłam niedawno od szwagra, bo musiałam skoczyć popilnować im córek przez 3 godzinki, bo mają dużo załatwiania teraz, bo otwierają sklep. I zaraz bierzemy się za kolejny etap przeprowadzki, teść przyjedzie po nas i będziemy meble przewozić i sprzęt fotograficzny. A u nas na obiadek były longery i frytki i pepsi. Niezdrowo jak cholera, ale nie byo kiedy zrobić obiadu. Z resztą, w tej chwili mamy odłączoną kuchenkę gazową, którą właśnie wymieniamy na indukcyjną. Więc w tej chwili nie mamy żadnej ![]() ![]() ![]() Lecę przygotowywać przeprowadzkę ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#84 |
BAN stały
|
Stokrotko daj znac jakie te zeberka wychodza
![]() Tez mam na nie chetke. W reklamie tak ladnie wygladaja ![]() Szybki ten Twoj syncio. Widocznie ciekawy swiata, chce wszystko widziec z gory ![]() A ja dzisiaj jakas senna jestem. Ogarne troche dom, pozmywam i chyba sie poloze. Mam nadzieje,ze nic mnie nie bierze. ![]() Edytowane przez Vanessa176 Czas edycji: 2009-09-14 o 15:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#85 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
ojjjj... ![]() ![]() ![]() chyba na noc aspirynę sobie zapodam.. [że też roweru mi się zachciało w taki ziąb.. ![]()
![]() |
#86 |
BAN stały
|
Tylko,że ja tak nie lubie robić odległe plany,bo w ciągu roku,w przyszłym roku może się zmienić,choć niekoniecznie.Wstrzymam się do nowego roku z zapisaniem do listy.Co do naszego ślubu,to jeszcze rok.
![]() Wróciłam z zakupów z tz-tem i widzieliśmy śliczną małą dzidzie,chyba miała z 2-3 miesiące.Taka maciupka. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#87 |
Zakorzenienie
|
narobiłyście mi smaku na te żeberka
![]() Dziewczyny nie dawajcie się przeziębieniu. Kupcie aspiryn c, taką rozpuszczaną w wodzie. Jest najlepsza ze wszystkich specyfików na przeziębienia i grypę. Ja już w domku jestem. Mamy już sporo rzeczy tutaj u siebie. Jak skończymy sypialnię, to wam pokażę zdjęcie, bo jestem z niej wyjątkowo dumna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#88 | |
Raczkowanie
|
Ucze sie w Gdansku. Drugi rok na kosmetyczke i zaczynam teraz jednoczesnie wizaz i stylizacje
![]() A widze, ze sa Panie Fotografki to trzeba sily polaczyc ;-) ---------- Dopisano o 18:35 ---------- Poprzedni post napisano o 18:31 ---------- Cytat:
Beata 20 lat Giżycko/Gdańsk |
|
![]() ![]() |
![]() |
#89 |
Wtajemniczenie
|
żeberka zjedzone
![]() Koncze bo teraz moja pora zajecia sie synkiem ![]() ![]() ![]()
#90 |
BAN stały
|
ilonko ale to juz mieszkacie w nowym mieszkaniu tak? Tylko reszte rzeczy przewozicie?
Czekam na fotki. ![]() ![]() Stokrotko, ja wlasnie obawiam sie tego ciaglego braku czasu... Przy malym dziecku jest go tak niewiele. Moj TŻ ma taka prace,ze jest cale dnie w trasie, ciagle jakies umowy podpisuje, cos zalatwia i zapewne z wszystkim zostalabym sama. ![]() Beataboni bardzo ciekawa masz szkole. Ja tez chcialam isc na cos podobnego,ale w moich okolicach takie kierunki sa tylko w studium,a ja wolalam jednak studia. Zaraz Cie dopisze do listy. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:59.