|
|
#61 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: dzidzius w 2010/2011r.czyli odlegle planowanie...;)
Witam porankowo i półprzytomnie.
Za chwilę do pracy się zbieram, bo średnio przespanej nocce ![]() (Synek się przeziębił i nie spał za dobrze). Zyczę wszystkim miłego dnia. Madmuazelle miło cię znowu widzieć
|
|
#62 |
|
BAN stały
|
he dziewczynki
![]() czy ja do was pasuje? chcemy rozpocząc staranka z męże w przyyszłym roku ![]() pozdrawiam |
|
|
|
#63 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny! Czy ja mogę się tutaj dopisać? W zasadzie to już zaczęliśmy starania, ale jakoś tak nie możemy jeszcze poważnie podejść do tematu. Na razie odpuszczamy poważne starania i zaczniemy po nowym roku.
Mam na imię Ewelina, mam 25 lat, jestem magistrem prawa i przygotowuje się do obrony na europeistyce, pracuje jako dziennikarz. Tyle o mnie W zasadzie moje życie trochę się zatrzymało w martwym punkcie, więc czas zmianę czyli na baby.
|
#64 |
|
Zakorzenienie
|
cześć dziewczynki
W ten mglisty, deszczowy poranek witam was z rogu mojej kanapy, na której ciągle jeszcze śpi mój mąż (łóżko nam jeszcze nie dojechało).madmuazelle, aha, no to już czaję To ślub na kiedy jest zaplanowany? Pewnie było, ale chyba nie doczytałam. Unas na ślubie moja teściowa się z moim ojcem zakładali kiedy się dziecko urodzi ultraradiola witaj na naszym skromnym na razie wątku ![]() Wiek nie zawsze jest wyznacznikiem dojrzałości A nasze instynkty wyprzedzają nas bardzo często![]() Flexy, dziekuję ![]() Hej luna ![]() Witamy bravurko Już myślisz o następnym dziecku? Widzę, że wytrzymała jesteś. (czytałam waszą historię) Jesteś niesamowicie dzielna I ja i mój mąż trzymaliśy kciuki za wasze maleństwo![]() Elianka, ciebie również witam Dziennikarka? Ja właśnie chciałabym teraz dostać się do jakiejś gazety lokalnej u mnie w mieście. Pierwsza praca albo staż![]() A wiecie dziewczyny, że ja już wózki oglądam i zastanawiam się nam tym, jaki chciałabym mieć? Głupia baba ze mnie ![]() Śniadanko zjedzone? Ja właśnie się za nie biorę, więc lecę
Edytowane przez ilonkaczapela Czas edycji: 2009-09-14 o 09:27 |
|
|
|
#65 |
|
Raczkowanie
|
Widzę, że powoli tworzy się lista, z racji tego proszę o dopisanie :
Iwona, 24 lata. Kraków, jeszcze nie stara się, dziecko: dopiero w planach. |
|
|
|
#66 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() dziękuje za kciuki |
|
|
|
|
#67 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ilonka- próbuj. Do gazety łatwo się dostać, zdecydowanie trudniej utrzymać ![]() Wózek ja już mam wybrany, wybrałam go zanim pomyślałam o dziecku. hihi Ja właśnie konsumuje śniadanie- owsiankę z suszonymi śliwkami. Postanowiłam zacząć zdrowo się odżywiać, bo jestem naprawdę WIELKA. Niestety nie jest to kokieteria laski w rozmiarze 40, tylko coraz poważniejszy problem. Musze się zacząć zdrowo odżywiać i zrzucić dla zdrowia parę kilosków, żeby przyszłej dzidzi dobrze się u mnie mieszkało, i żebym ja to wytrzymała
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#68 |
|
Zakorzenienie
|
A jaki wózek? Mnie się podoba concord neo i jane slalom
Mam nadzieję, że się i dostanę i utrzymam A co konkretnie ty robisz? Jakie sa twoje codzienne obowiązki w pracy? Owsianka? Blee ![]() No dobra, to ja się przyznam- właśnie wcinam kanapkę z salcesonem
|
|
|
|
#69 |
|
Zakorzenienie
|
ja wybrałam tako jumper lub jumper x
Ja konkretnie redaguję stronę internetową, czyli jestem redaktorem online. Sama nie piszę raczej, tylko proszę dziennikarzy, żeby pisali to, co chciałabym, żeby na tej stronie się znalazło, oraz umieszczam online artykuły z wydania papierowego. Oprócz tego robię milion innych drobiazgów, których chyba nawet nie potrafiłabym sensownie opisać
|
#70 |
|
Zakorzenienie
|
brzmi ciekawie
A jak się tam dostałaś? Szukali kogoś, czy sama cv przesłałaś?
|
|
|
|
#71 |
|
Zakorzenienie
|
Ku mojemu zdziwieniu bez żadnych znajomości lol
Dali ogłoszenie w gazeta.praca, wysłałam CV bo szukałam pracy i mnie zaprosili na tygodniowe szkolenie rekrutacyjne. Po tygodniu zaproponowali mi pracę. Trochę zagrałam va banque bo w tym samym czasie dostałam inną pracę, kadrowej. Teraz się zastanawiam, czy dobrze wybrałam, bo jednak jest bardzo ciężko. Praca jest na zmiany, w ciągłym stresie, z którym nie zawsze daje sobie radę, zarobki są niewielkie... Różowo nie jest, ale na pewno nie mam nudnej pracy
|
|
#72 |
|
BAN stały
|
Witam .
bravurka witam ilonko ja juz od jakiegos czasu zwracam uwage na akcesoria dla maluchow. Bardzo lubie ogladac malusie ciuszki. Z wozkow podobaja mi sie jampery, x-landery .elianka faktycznie masz ciekawa prace. Ja szukam teraz czegokolwiek. Przeprowadzilam sie do nowego miasta, mam licencjata z socjologii i planuje isc na magistra z resocjalizacji,ale narazie musze cos znalezc, chocby jakis staz. Zalaczam aktualna liste. Znajduje sie rowniez w pierwszym poscie. W oczekiwaniu na sprzyjające wiatry elianka (Ewelina, 25 lat, dziecko: dopiero w planach )Flexy26 (Ewa, 27 lat, śląskie,dziecko: drugie, w domciu córcia Maja) ilonkaczapela ( Ilona, 24 lata, Chełm, jeszcze nie stara sie, dziecko: dopiero w planach )karrri (Iwona, 24 lata. Kraków, jeszcze nie stara się, dziecko: dopiero w planach) ***luna (Kasia, 29 lat, Maidstone,dziecko: drugie) Stokrotka81 (Justyna, 28 lat, Lublin, jeszcze nie stara sie, dziecko: drugie(synek) ) ultraradiola ( Daria, 21 lat, woj.śląskie starania od września 2010) Flexy26 ( Ewa, 27 lat, ślaskie, dziecko: drugie(corcia Maja) Vanessa176 (Sylwia, 22 lata, łódzkie, jeszcze nie stara sie, dziecko: dopiero w planach )Edytowane przez Vanessa176 Czas edycji: 2009-09-14 o 10:56 |
|
|
|
#73 |
|
BAN stały
|
Dziękuje luno,ciebie również miło widzieć.
Życze zdrówka synkowi. Ilonko,nasz ślub 24 września,więc i po slubie zaczniemy starania.Takie są plany,ale jak będzie niewiem więc póki co niedopisuje się do listy.
|
|
|
|
#74 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#75 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#76 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#77 |
|
Rozeznanie
|
witam
![]() siedze sobie własnie u TŻa on w pracy, a ja w domku.. jutro czeka mnie rozmowa kwalifikacyjna.. pożyjemy - zobaczymy..widze, że tworzycie listę to i ja chętnie bym się na nią wpisała.. niquolle(Natalia, 24 lata, Śląsk, starania:kwiecień/maj2010, pierwszy bobas )zimno dziś straszliwie, ale na rowery z TŻem się wybierzemy, jak tylko wróci
|
#78 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
U mnie rano swiecilo sloneczko i cieszylam sie,ze bedzie ladna pogoda,a tu nic z tego .Teraz zachmurzylo sie i zimno jak nie wiem zrobilo. ![]() Ja wieki na rowerze nie jezdzilam... Az wstyd sie przyznac,ale jakos nie przepadam.
|
|
|
|
|
#79 |
|
Rozeznanie
|
dziękuję Vanessa176
![]() ja właśnie wróciłam z małej przejażdżki sama.. i będziemy musieli się zastanowić, czy jak wróci TŻ z pracy wybiorę się ponownie, bo tak zmarzłam, że brrrr.. biorę się zaraz za obiadek..
|
|
#80 |
|
BAN stały
|
Zeby Cie tylko jakies chorobsko nie dopadlo po tym rowerku. Pogoda nieciekawa dzisiaj. Przewieje i gotowe. Ja wczoraj wieczorem trzeslam sie z zimna. Dopiero goraca herbatka z cytrynka pomogla.
|
|
|
|
#81 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam
![]() ja wlasnie wrócilam z pracki teraz jednym okiem patrze na wrzeszczacego synka a drugim na monitor ![]() widze ze o wozkach rozprawiacie my jestesmy posiadaczami x-landera XA polecam jak ktos ma winde lub pare schodkow do pokonania bo inaczej poczujecie co to znaczywitam nowe przyszle starajace sie ![]() nas widze coraz wiecej Madmuazelle dopisz się do listy bo to lista planujących jest za jakiś czas zaraz zabieram sie za obiadek dziś serwuje soczyste żeberka z pomysłu na z kasza zapraszam i pochwale się syniem 30 sekund stoi bez trzymania
|
#82 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ja podobno też zaczełam dreptać, jak skończyłam 8 miesiecy.. [ps. poniosło mnie i zaczęłam zastanawiać się, jak mój bobas, a chciałabym mieć pierwszego synka zacznie uczyć się chodzić ahhh)ja dziś na obiadek będę miała ziemniaki (właśnie obrałam) i kotlety, bo wczoraj "teściowa" nasmażyła mnóstwo..
|
|
#83 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nawet kupiliśmy w zeszłym roku, ale teraz nie ma szans na to. Za rok może już będzie mógł, to pojeździmy A u nas gorąco!!! Może nie za gorąca, ale pogoda cieplutka Tylko wieczory i poranki mam zimne.Cytat:
A ja wróciłam niedawno od szwagra, bo musiałam skoczyć popilnować im córek przez 3 godzinki, bo mają dużo załatwiania teraz, bo otwierają sklep. I zaraz bierzemy się za kolejny etap przeprowadzki, teść przyjedzie po nas i będziemy meble przewozić i sprzęt fotograficzny. A u nas na obiadek były longery i frytki i pepsi. Niezdrowo jak cholera, ale nie byo kiedy zrobić obiadu. Z resztą, w tej chwili mamy odłączoną kuchenkę gazową, którą właśnie wymieniamy na indukcyjną. Więc w tej chwili nie mamy żadnej Wczoraj obiad był cały z parowara Rybka, kuskus, marcheweczka. Zdrowiutkie. A dzisiaj? Puste kalorie![]() Lecę przygotowywać przeprowadzkę
|
||
|
|
|
#84 |
|
BAN stały
|
Stokrotko daj znac jakie te zeberka wychodza
![]() Tez mam na nie chetke. W reklamie tak ladnie wygladaja ![]() Szybki ten Twoj syncio. Widocznie ciekawy swiata, chce wszystko widziec z gory ![]() A ja dzisiaj jakas senna jestem. Ogarne troche dom, pozmywam i chyba sie poloze. Mam nadzieje,ze nic mnie nie bierze.
Edytowane przez Vanessa176 Czas edycji: 2009-09-14 o 16:23 |
|
|
|
#85 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ojjjj... ![]() ![]() ![]() chyba na noc aspirynę sobie zapodam.. [że też roweru mi się zachciało w taki ziąb..
|
|
#86 |
|
BAN stały
|
Tylko,że ja tak nie lubie robić odległe plany,bo w ciągu roku,w przyszłym roku może się zmienić,choć niekoniecznie.Wstrzymam się do nowego roku z zapisaniem do listy.Co do naszego ślubu,to jeszcze rok.
![]() Wróciłam z zakupów z tz-tem i widzieliśmy śliczną małą dzidzie,chyba miała z 2-3 miesiące.Taka maciupka.
|
|
|
|
#87 |
|
Zakorzenienie
|
narobiłyście mi smaku na te żeberka
Chyba się pokuszę. Dziewczyny nie dawajcie się przeziębieniu. Kupcie aspiryn c, taką rozpuszczaną w wodzie. Jest najlepsza ze wszystkich specyfików na przeziębienia i grypę. Ja już w domku jestem. Mamy już sporo rzeczy tutaj u siebie. Jak skończymy sypialnię, to wam pokażę zdjęcie, bo jestem z niej wyjątkowo dumna Ale to będzie dopiero pod koniec września, bo wtedy przyjdzie zamówione łóżko.
|
|
|
|
#88 | |
|
Raczkowanie
|
Ucze sie w Gdansku. Drugi rok na kosmetyczke i zaczynam teraz jednoczesnie wizaz i stylizacje
.A widze, ze sa Panie Fotografki to trzeba sily polaczyc ;-) ---------- Dopisano o 18:35 ---------- Poprzedni post napisano o 18:31 ---------- Cytat:
Beata 20 lat Giżycko/Gdańsk |
|
|
|
|
#89 |
|
Wtajemniczenie
|
żeberka zjedzone
opinia: byly smaczne, ale nie rewelacyjne, moze kiedys jeszcze zrobie bo ogolnie nie mam za duzo czasu na gotowanie, wiec czesto robie jakies pieczenie co to tylko przyprawa obsypie i do piekarnika, lub pomysly na, Koncze bo teraz moja pora zajecia sie synkiem tatus idzie odpoczac po dniu, chociaz to troche niesprawiedliwe, bo teraz jak mialam czas wolny od syna to prasowalam czyli nic czasu dla siebie
|
#90 |
|
BAN stały
|
ilonko ale to juz mieszkacie w nowym mieszkaniu tak? Tylko reszte rzeczy przewozicie?
Czekam na fotki. Stokrotko, ja wlasnie obawiam sie tego ciaglego braku czasu... Przy malym dziecku jest go tak niewiele. Moj TŻ ma taka prace,ze jest cale dnie w trasie, ciagle jakies umowy podpisuje, cos zalatwia i zapewne z wszystkim zostalabym sama. ![]() Beataboni bardzo ciekawa masz szkole. Ja tez chcialam isc na cos podobnego,ale w moich okolicach takie kierunki sa tylko w studium,a ja wolalam jednak studia. Zaraz Cie dopisze do listy. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:15.

Życze zdrówka synkowi.
pożyjemy - zobaczymy..

ahhh)