![]() |
#61 |
Raczkowanie
|
Dot.: Grey's Anatomy / Chirurdzy SEZON 6
Znając mnie to pewnie nie wytrzymam do pojawienia się napisów ze sprawdzeniem co w nowym odcinku się dzieje. Ale może będą wcześniej bo np. do nowego House'a były już wczoraj.
![]() |
#62 |
Wtajemniczenie
|
ja wcale nie jestem cierpliwa
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Zakorzenienie
|
ee no dziewczyny
![]() ![]()
![]() |
#64 |
Rozeznanie
|
Ja też, ja też !!!
![]() House musi wystarczyć, ale jak wszystkie seriale, które oglądam się zaczną to już stracę rachubę. ![]()
![]() |
![]() |
#65 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Masakra ![]()
![]() |
![]() |
#66 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Wy się tak szykujecie do oglądania, a ja nie będę mieć kiedy ![]() ![]() ![]() Nyks może i masz rację, że to Torres z Owenem oglądali złamanego przyjaciela McSteamego ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Nie wiem, czy już iść na odwyk, czy jeszcze nie ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#68 | ||
Zakorzenienie
|
oo matko :szok: ile Wy tego oglądacie
![]() ![]() ![]() btw. słyszałyście że Ellen już urodziła ?? Cytat:
Cytat:
![]() |
![]() |
#69 |
Rozeznanie
|
Ojej nie wiedziałam. Ale właśnie spojrzałam na swoją plotkarską stronę i rzeczywiście. Musiałam zweryfikować, bo nie wierzę żadnym Kozaczkom
![]() Nie mogę się doczekać, kiedy będą pierwsze zdjęcia małej Stelli. Choć pewnie nie prędko. Ellen raczej nie lubi robić wokół siebie szumu medialnego.
![]() |
![]() |
#70 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#71 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() http://eztv.it/ tu są wszystkie seriale. U góry, po środku wejdź w "Show List", wyszukaj tytuł serialu, kliknij na nazwę i tam będziesz miała poszczególne sezony i odc. Na stronie głównej są obecne odc.
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#72 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() hm, ale nie działają mi. jakieś errory jak klikam czy coś.
Denerwować się to mścić na własnym zdrowiu za głupotę innych. Edytowane przez Serendipity Czas edycji: 2009-09-24 o 11:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Raczkowanie
|
No to co dziewczyny!
Jeszcze tylko parę godziny i zobaczymy co nam zafunduje G.A w nowym sezonie! Miłego oczekiwania ![]()
![]() |
#74 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
A klikasz w taką strzałkę (pokazującą w dół), która znajduję się po prawo tytułu odcinka? Najlepiej w tą niebieską strzałkę. Masz program do torrentów?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Zakorzenienie
|
aaaa!! juz dzisiaj
![]() ![]() wytrzymać do jutra. juz dzisiaj niektorzy szczesliwcy w USA obejrza sobie, zazdraszczam mam prosbe, choc nie wiem czy wytrzymam. jak bedziecie pisaly relacje po obejrzeniu to robcie to na bialo ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Zadomowienie
|
Witam fanki GA. Już nie mogę się doczekać kiedy sobie obejrze nowy odcinek, czekalam cale wakacje. Hmmm widze że nie tylko ja jestem serialoholiczka i oglądam co się da
![]()
![]() |
#77 |
Rozeznanie
|
współudział w przestępstwie - linki do kradzionych treści
Edytowane przez zlosliwiec Czas edycji: 2009-09-27 o 14:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
BAN stały
|
U mnie to się będzie ściągało chyba 3 dni
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Rozeznanie
|
współudział w przestępstwie - linki do kradzionych treści
Edytowane przez zlosliwiec Czas edycji: 2009-09-27 o 14:28 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#80 |
Zakorzenienie
|
Mooniqa a są już napisy? Teraz siedzę w pracy i nie mogę sprawdzić, a jestem baaardzo ciekawa czy dziś będę mogła obejrzeć, czy dopiero za kilka dni...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Rozeznanie
|
Nie ma
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#82 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() juz sciagam^^, tylko mam strasznie slaby transfer oO, dopiero gdzięś za 3 godz mi się sciagnie ![]() Edytowane przez zlosliwiec Czas edycji: 2009-09-27 o 14:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#84 |
Wtajemniczenie
|
ja juz jestem po obejrzeniu... i od sibie moge powiedziec zeby przygotowac zapas huisteczek
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Zakorzenienie
|
No to chyba jestem pierwsza. Juz PO.
SPOILER!!!! Tyle czekania i spekulacji. I co? I jednak zrobili nas w jajo!!! ![]() ![]() Dupa. Chociaz z tym smutkiem myslałam ze bedzie gorzej. Fakt ryczałam ale nie było spazmów jak wtedy kiedy w ost odc 5 sezonu Mer dowiedziała się kim jest NN. Smutno. Nie ma już MAGIC. Rozpadło się. Sama tresc odcinka. Jak na mój gust były lepsze. No taka jest moja opinia szału nie było. Co prawda były rzeczy których niezrozumiałam i musze poogladac jeszcze raz z napisami ale wątpie czy to cos zmieni. Teraz moze troszkę powymieniam co mi się rzuciło w oczy: `ta cała jazda z Szefem i Derekiem? WTF?! ![]() `reakcja ich i smiechy na pogrzebie. ok przez pierwsze 5 sekund smialam sie z nimi a pozniej byłam juz tylko zażenowana ![]() `fajny motyw z laską która siedzi cały czas przed szpitalem. Ją akurat mogłam zrozumiec. `w sumie chyba bardziej obeszło ich jak Izz miała raka niz śmierć G. Ja wiem wiem zamysł scenarzystów był taki ze to do niech nie dciera taki szok po czasie. Ale uwazam ze ten własnie zamysł był do dupy i wogóle mnie nie przekonał. `Świetny motyw z Baylie zwłaszcza a windzie jak mówila ze to nie są jej dzieci. Wg mnie jej reakcja była prawidłowa jak to B. `Nowej fryzurze Owena mówię stanowcze NIE! ![]() `Fajny motyw z tym ze ciągle przyłapywali MerDer podczas sexu ![]() No i najfajniejsze chyba! Mark i Lexie ![]() ![]() ![]() ![]() To takie w ich stylu a pomiędzy nimi przerażona Lexie ![]() Boooskie! No i Mark prawdziwy przyjaciel! Jak przyszedł do Callie i walił w drzwi swoimi rękami wartymi miliony dolarów ![]() ![]() `wogóle reakcja jej na śmierć G. Jak nie mogła oddychać. Straszne ale i bezcenne takie własnie moje GA. `apropos scena Callie & Szef kiedy wykrzyczała mu ze jest rockstar chirurgi i ze buduje kości z niczego jak Bóg boska! Świetna `No i Callie w Marcy West?! WTF?! Powaliło ich ![]() `Świetna rozmowa na koncu Alex & Izz jak on mówil o tym jak ona mu zmarła w ramionach. Piękne. Cały Alex. `I na koniec Owen and Christina niezachwycili ![]() `To samo Mer Der... `Chociaz scena z Arizoną i Derekiem kiedy ona do niego mówi cos w stylu `Juz rozumiem czemu mówią na ciebie McDreammy' jej wzrok i jego usmiechy bezcenne ![]() I jak dla mnie to niestety widac to że Ellen jest w ciąży no zauważam to na kazdym kroku zwłaszcza jjak chodzi. Jak kaczuszka. I typowa kobieta w zaawansowanej ciązy ![]() Ogolnie Moja ocena. Średnio. Jeśli chodzi o GA. Znacznie ponizej swego poziomu. Niestety. Tyle ode mnie czekam teraz na was!!! ![]() ![]() ![]() ![]()
Nie pozwólcie, aby ktokolwiek wmówił wam, że trzeba być zadowolonym z tego, co się ma. Zawsze jest więcej do zdobycia. ![]() ![]() ~dbam o włosy ![]() ~100 dni bez chipsów dzień: 88/100 ![]() ~ćwiczę! Insanity Max30 dzień 56/56 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Wtajemniczenie
|
nie jest tak zle zeby zrozumiec wiekoszsc
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Jak dla mnie odcinek był super. Szczególnie tak, jak zauważyła arkadia1616, ciągle ich przyłapywali heheh jakie to ludzkie. ![]() 5 etapów pożegnania/ umierania, jak zwał, to mi się przypomniał House. Tylko kurcze zrozumiałam większość odcinka, ale tego, co mówił Webber akurat nie, wrr gdzie są napisy?! ![]() Trochę też byłam zdziwiona, że tak bardzo nie rozpaczali po George'u. Ale w sumie wtedy odcinek byłby taaaki rzewny chyba. Kocham Lexie i Marka ![]() Czekam na kolejny czwartek!!!
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#88 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
- Arkadia wcale nie zrobili nas w jajo, bylo wiadomo, ze Geogre umrze ![]() - nie podoba! mi się połączenie z Marcy West - zgadzam sie z Arkadia - co to ma byc miedzy Derekiem a Szefem?! - jestem calkowicie po stornie D. chcial pomoc, a zostal oskarzony o dzialanie z plecami +plakalam gdy Torres sie dusila i gdy przywiezli Izzie do Geogra - wtedy szczegolnie +super sceny przylapywania Mer&Der podczas seksu ![]() + smialam sie a pogrzebie razem z nimi, doslownie mialam taka sama reakcje jak oni, smiech a potem zaduma. + gdy Callie wykrzyczala szefowi co mysli - mega ![]() + sceny z Markiem&Lexie&Callie + czyzby wrocila Bailey z 1 sezonu ![]() +scena Derek&Mark no suuuper ![]() ![]() + Derek&Lexie hahahahahahah xD +gdy Derek przytulil placzaca Meredith + fajnie, ze Lexie wprowadzial się do Marka, polubiłam ja bardzo. na poczatku 4 sezonu bardzo mnie wkurzala. +pierwszy raz zrobili koncowke, w ktorej kazdy cos mowi +Amanda mnie wkurza, Izzie ma racje +Alex gdy powiedzial do Izz, ze sie zawsze boi +scena z lodami Mer&Izzie&Cristina ogolnie podobalo mi się ![]() musze obejrzec z napisami, bo nie wszystko zdrozumiałam. Edytowane przez muchahahaha Czas edycji: 2009-09-25 o 21:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Raczkowanie
|
Też oglądałam rzeczywiście super
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Raczkowanie
|
Wreszcie obejrzane! Co prawda bez napisów więc nie wszystko zrozumiałam ale nie jest źle
![]() Szkoda Georga ![]() Na początku wyglądało to tak jakby jego śmierć ich zbytnio nie obeszła ale tak naprawdę każdy przeżywał to na swój sposób. Szkoda mi Bailey. Niby udaje, że nic ją nie obchodzi a tak naprawdę bardzo ją to wszystko poruszyło. Ciekawe jak szpital wyjdzie na połączeniu z Mercy? Takie małe pytanie o co chodziło Torres z tą ręką gdy poszła sprawdzić "NN"???
Głupcy pilnują porządku, geniusze kontrolują chaos !!! Edytowane przez Nyks Czas edycji: 2009-09-25 o 20:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:06.