![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Linerów: MAC Fluidline lub Bobbi Brown Gel Eyeliner - DUŻO na wymianę - GÓRNA P
Hi SisleyS
![]() ...a ja kohla spytam, Twych wiszkow nie mam ale moze cos Cie zainteresuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Linerów: MAC Fluidline lub Bobbi Brown Gel Eyeliner - DUŻO na wymianę - GÓRNA P
Jak dzisiaj wróciłam do domku to czekały na mnie dwie paczuszki
![]() Jedna od Doroty-Coco ![]() ![]() Oba eyelinery - cudo!!! Jestem wniebowzięta ![]() Eyeliner Smashbox jest wprost idealny dla mnie na makijaż dzienny, ja mam trudną urodę bo łatwo u mnie przesadzić z makijażem oczu. Ten eyeliner je podkreśla i zarazem nie obciąża mocnym kolorem, do tego ślicznie metalizuje, bardzo subtelnie i bez brokatu. Kolor CUDOWNY! Nakładanie proste jak drut, czemu tak długo męczyłam się z normalnymi eyelinerami??? Liner Bobbi Brown za to ma super sexy odcień zieleni ![]() ![]() Dziewczyny dziękuję za przemiłe dodatki ![]() Czarodziejki dosłownie! Mam nadzieję, że jesteście równie zadowolone jak ja ![]() Gdyby co dajcie znać ![]() p.s. Chyba dzisiaj nie zasnę ![]() Dziękuję też za to, że mimo dzisiejszego, trudnego i niestety mało przyjemnego dnia spotkało mnie coś bardzo miłego z Waszej strony ![]() ![]()
![]() |
#63 |
Zakorzenienie
|
cieszę się bardzo, żeś zadowolona
![]() ![]()
![]() |
#64 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czesc . Strasznie milo jest czytac, ze ktos sie tak serdecznie cieszy z wymiany. Pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#66 |
Zakorzenienie
|
up
![]()
![]() |
#67 |
Zakorzenienie
|
Może zainteresuje Cię klasyczny eyeliner MAC w kolorze ciemnej, połyskującej zieleni? Albo coś innego z mojego wątku?
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=379609
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#68 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:58.