Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-05, 23:34   #61
hajduczkawojtusia
Raczkowanie

Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D

Dołączam się do wątku

Przygotowania:
- załatwione miejsce... http://katalog.ndc.pl/drahim/index.php?id=11&prod=5230
- fotograf - przyjaciel,
- ksiądz- msza odbędzie się w starym kościółku w naszej rodzinnej miejscowości,
- sukienka- planowany zakup M. Sottero,
- jeden świadek
a z resztą jestem "w polu".
Stary 2009-10-06, 00:04   #62
certina4
Wtajemniczenie

Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D

Cytat:
Napisane przez hajduczkawojtusia Pokaż wiadomość
Dołączam się do wątku

Przygotowania:
- fotograf - przyjaciel,
- jeden świadek

witaj napisz coś o Was, możesz pokazać zdjecie sukni MS którą planujesz kupić?

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-06, 00:51   #63
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
Dołączam się do wątku

Przygotowania:
- fotograf - przyjaciel,
- jeden świadek
Witam kolejną nową PMK-e 2010.
Coraz nas więcej.

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
a tak w ogóle chciałam się pochwalić że z TŻ uzgodniliśmy kurs tańca i mam jutro zadzwonić i nas zapisać. Będziemy chodzić od 16 października do 15 lutego, a potem można przedłużyć do czerwca, ale jeszcze nie wiemy, bo chyba jakoś maj-czerwiec weźmiemy sobie lekcje indywidualne żeby nauczyć się pierwszego tańca
Ja wczoraj z tż-tem rozmawiałam na temat tańców,że musimy zacząć pomału ćwiczyć,to powiedział że jak z nogą będzie ok ( w pracy zleciała mu na noge belka ),to zaczniemy.
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-06, 05:58   #64
tancerka212
Zakorzenienie

dzień dobry ale jest wczesnie rano
a ile panien młodych wczoraj dołaczyło witam wszystkiedzis ide spac o 21 zeby sie wreszcie wyspac...
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-06, 06:12   #65
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
a ile panien młodych wczoraj dołaczyło witam wszystkiedzis ide spac o 21 zeby sie wreszcie wyspac...
Dzień dobry
Ale się nie wyspałam Położyłam się o 23, a zasnęłam dopiero o 1 w nocy (jak TŻ jest w pracy na nocce, to zawsze mam problemy z zasypianiem ), a dziś o 6.30 pobudka i wyglądam tak
Miłego dnia Dziewczynki
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-06, 06:21   #66
gosica502
Wtajemniczenie

Hej kochane
A ja się właśnie dziś wyspałam i taka jestem szczęśliwa jak mało kto
Zaraz jadę na uczelnię więc będę dopiero po południu a jutro to nie w ogóle nie będzie bo cały dzień spędzę na uczelni... O loooosie
Miłego dnia życzę
gosica502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-06, 06:54   #67
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cześć wszystkim Ja się wyspałam i chyba lepiej się czuję
Ale pogoda jest tak paskudna, że absolutnie nie nastraja pozytywnie
Witam nową PM!

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-10-06, 07:10   #68
obca7
Wtajemniczenie

Cześć
Witam wszystkie nowe Panny Młode Coraz więcej nas jest, mam nadzieję, że będziecie się udzielać i zostaniecie z nami dłużej
obca7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-06, 07:34   #69
onaella
Zakorzenienie

ja też dziś rano sie obudziłam i teraz zasnąć nie mogę. a u mnie jest godzina wczesniej jak u Was więc tym bardziej mnie dziwi to, ze juz nie spie

Tż już wyszedł do pracy a ja dziś na 10 jadę na rozmowę także proszę o kciuki

14.08.2010
baby
onaella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-06, 07:46   #70
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość
ja raczej na niedoskonałosci skóry nie narzekam, ale własnie wczoraj wyczytałam ze poł roku przed slubem mozna sie zabierac za zabiegi upiekszajace, poprawiajace wyglada skory i ciała
też tak czytałam, zwłaszcza jak ktos ma problemy ze skórą, bo tego sie nie usunie raz dwa tylko trzeba dużo wczesniej działać. Ja tam teraz jak zwykle wszystko nawilżamWczoraj kupiłam komplet maseczek, peeling i olejek macadamia do włosów - juz nawet wtarłam go we włosy na nocZa to musiałam wcześneij wstać, żeby zdążyć umyc włosy, ale czego sie nie robi, żeby tżcik miał piękną narzeczonąZwłaszcza w dniu urodzinI jeszcze tym olejkiem smaruję łapkiA teraz skoro jestem codziennie u tż w mieszkanku będe mu przygotowywała pyszne i zdrowe jedzonkoJuz wczoraj mu mówilam, że zaraz przyjdzie zima i będę sobie siedziec u niego w mieszkanku przy kominku zapachowym i robic mu jedzonkoA juz nastepnej jesieni będziemy małżeństwem

Cytat:
Napisane przez onaella Pokaż wiadomość
to ja trzymam
Stary 2009-10-06, 07:51   #71
ultraradiola
Wtajemniczenie

Witam dziewczyny

Dziś daremny dzień
Tż pojechał znowu do pracy był tydzień i musiał wracać. Znowu się przyzwyczaić do braku jego obecności tragedia. Bez niego to jak bez powietrza. Siedzę teraz w pracy i myślę i ryczeć mi się chce wrócę do domku a tam cztery puste ściany Dlaczego musimy tak mieć
Przepraszam ze sie żalę ale ciężko mi z tym

AAAA i witam w nowej części

14.08.2010 MAŁŻEŃSTWO

ultraradiola jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-10-06, 07:56   #72
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
ja też dziś rano sie obudziłam i teraz zasnąć nie mogę. a u mnie jest godzina wczesniej jak u Was więc tym bardziej mnie dziwi to, ze juz nie spie

Trzymam
obca7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-06, 08:18   #73
lain
Zakorzenienie

czesc wrocilismy tesknilyscie? (z pewnoscia)

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
A teraz skoro jestem codziennie u tż w mieszkanku będe mu przygotowywała pyszne i zdrowe jedzonkoJuz wczoraj mu mówilam, że zaraz przyjdzie zima i będę sobie siedziec u niego w mieszkanku przy kominku zapachowym i robic mu jedzonkoA juz nastepnej jesieni będziemy małżeństwem
dwa razy sprawdzilam, czy to nie post Tancerki, bo jakbym Tancerke czytala

tak sie wlasnie zastanawialam jaki nowy tytul watku wymyslicie

bylo suuuper Wroclaw bardzo nam sie podobal pogoda dopisala - przyjemnie jesiennie i dziekujemy Jazz za polecenie Spiza TZowi bardzo smakowalo jasne mocne pszeniczne okazalo sie dla nas kontrowersyjne ciemne troche jak porter ale slabsze nie skusilismy sie tylko na miodowe i karmelowe, bo mielismy watpliwosci czy nam posmakuje zagladnelismy tez do Bierhalle (TZowi bardzo przypadlo do gustu to lodzkie), ale niestety to wroclawskie jakies takie pozbawione klimatu. w Spizu duzo przyjemniej
w drodze powrotnej wpadlismy tez do Pszczyny pochodzic po ryneczku, zobaczyc zamek, park i zubry
no i przede wszystkim impreza przednia az nam w niedziele w uszach dzwonilo

jeszcze wczoraj po powrocie skoczylismy do TZa siostry i jej meza oddac aparat, ktory pozyczlismy na impreze (z za dobrymi nie wpuszczaja) i sie okazalo, ze jakims cudem zdobyli ta taka stara konsole do gier Pegasus cudownie tak wrocic do lat dzieciecych - dluuugo nas zeszlo na graniu w Contre, Mario Bros itp chyba tez sobie musimy cos takiego sprawic - sentyment jest w dziecinstwie gralo sie tak, ze sie joysticki przegrzewaly i trzeba je bylo chlodzic w lodowce

---------- Dopisano o 09:18 ---------- Poprzedni post napisano o 09:16 ----------

Cytat:

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2009-10-06 o 08:17
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-06, 08:22   #74
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
czesc wrocilismy tesknilyscie? (z pewnoscia)

no nie

Cytat:
jeszcze wczoraj po powrocie skoczylismy do TZa siostry i jej meza oddac aparat, ktory pozyczlismy na impreze (z za dobrymi nie wpuszczaja) i sie okazalo, ze jakims cudem zdobyli ta taka stara konsole do gier Pegasus cudownie tak wrocic do lat dzieciecych - dluuugo nas zeszlo na graniu w Contre, Mario Bros itp chyba tez sobie musimy cos takiego sprawic - sentyment jest w dziecinstwie gralo sie tak, ze sie joysticki przegrzewaly i trzeba je bylo chlodzic w lodowce
ja mam jeszcze pegasusa, nigdy sie go nie pozbędziemy Niedawno włączylismy na plazmie w salonie i tez graliśmy cały wieczór Parę lat temu wzięlismy go też na wakacje z rodzicami
A jeszcze przed pegasusem mielismy taką superową grę od ruskich, tęsknię za niąTeraz mamy playstation, ale brat już zarządził kupno xboxa także zapowiada się ciekawie

Uciekam na uczelnię papa
Stary 2009-10-06, 08:29   #75
ButterBear
Zakorzenienie

Hej...

Cytat:
Napisane przez woda sodowa Pokaż wiadomość
ButterBear mierzylam chablis i jest to przesliczna suknia, bardzo oryginalna i zarazem elegancka. Gratuluje wyboru
Dzięki

Cytat:
jejMnie też to kiedyś czeka, az starch o tym myślećTrzymaj się

bardzo mi sie podoba, mierzyłam podobną, ale sie nie czułam ślubnie Na pewno wyglądasz w niej powalająco skoro ja kupiłaś
Straznie mi się podobają suknie w tym stylu, Merriel tez ma taką, fjnie, że sie w nich czułyście wyjątkowoMi sie marzy taka ale wieczorowa
Tak, ja nie dopuszczałam myśli o śmierci mojego psiaka do ostatniej chwili...ale niestety tak się dzieje...muszę powiedzieć, że to masakra

Co do sukni, to zdecydowanie czułam się w niej ślubnie, niesamowicie wyjątkowo, na prawdę. Założyłam ją i wiedziałam, że albo ta, albo żadna...
Ja nie czułabym się dobrze w sukniach, które pokazuje większość dziewczyn. Nie czułabym się ubrana, a przebrana...

Cytat:
Napisane przez lusmarija Pokaż wiadomość

Butter
bardzo ładny ten "dekolcik" z tyłu, kiedyś mi się takie suknie bardzo podobały jejku, ale już dużo dziewczyna ma kupione suknie
i bardzo mi przykro z powodu piesia sama w tamtym roku straciłam dwa psiaki i wiem jakie to smutne
Dwa psiaki straciłaś? Ojej To straszne... Planujesz jakiegoś nowego?

Hania

ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-06, 08:38   #76
lain
Zakorzenienie

Cytat:
A jeszcze przed pegasusem mielismy taką superową grę od ruskich, tęsknię za niąTeraz mamy playstation, ale brat już zarządził kupno xboxa także zapowiada się ciekawie
to mnie wlasnie cos te nowe gry nie kreca jak jest na imprezie to pogram pare minut z braku laku, ale jakbym sobie miala tak sama z siebie w domu odpalic to chyba by mi sie nie chcialo co innego Mario Bros

ButterBear
obczailam Twoja suknie i stwierdzam, ze piekna mi by w takiej bylo nieciekawie, ale jak Tobie pasuje to bedziesz super wygladac
wspolczuje smierci pieska ja w marcu przezywalam to, tylko ze z kotkiem... okropnosc
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-06, 08:40   #77
angluka
Rozeznanie

Witam w nowej części wczoraj już nie doczekałam sie bo miała dużo pracy

jak się zrobiło tak chłodniej nocami to mi sie lepiej śpi az mi sie nie chce wstawać rano nooo ale teraz czas popracowac

Miłego dzionka życze

aaaa i Witam nowe PMki

Edytowane przez angluka
Czas edycji: 2009-10-06 o 08:43
angluka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-06, 09:16   #78
woda sodowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
też jesteś PMK-ą 2010???Jak tak,to do Nas dołącz.
Jestem, jestem Dokladniej z 15 maja. Zalatwilismy juz: sale. fotografa, kamerzyste, facetke do pieczenia ciast, barmana, dekoratorke, mam suknie, zaproszenia i powoli zbieram alkohole do robienia drinkow.
Niestety nie moge wam obiecac, ze bede sie czesto wypowiadac, bo mam 7-miesiecznego syneczka i wymaga on ode mnie strasznie duzo uwagi, potworek jeden
Cytat:
Napisane przez ultraradiola
Dziś daremny dzień
Tż pojechał znowu do pracy był tydzień i musiał wracać. Znowu się przyzwyczaić do braku jego obecności tragedia. Bez niego to jak bez powietrza. Siedzę teraz w pracy i myślę i ryczeć mi się chce wrócę do domku a tam cztery puste ściany Dlaczego musimy tak mieć
Mam to samo, Tz w pracy i zobacze go dopiero na poczatku listopada. Ehhh, ciezkie jest zycie zony "marynarza"
woda sodowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-06, 09:26   #79
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
to mnie wlasnie cos te nowe gry nie kreca jak jest na imprezie to pogram pare minut z braku laku, ale jakbym sobie miala tak sama z siebie w domu odpalic to chyba by mi sie nie chcialo co innego Mario Bros

ButterBear
obczailam Twoja suknie i stwierdzam, ze piekna mi by w takiej bylo nieciekawie, ale jak Tobie pasuje to bedziesz super wygladac
wspolczuje smierci pieska ja w marcu przezywalam to, tylko ze z kotkiem... okropnosc
Dzieki, cieszę się, że jednak komuś tu na wątku moja suknia się podoba

Śmierć każdego stworzonka, które traktowało się, jak członka rodziny, to dramat... niestety

Hania

ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-10-06, 09:56   #80
chilanes
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez miamore999 Pokaż wiadomość
można się przyłączyć?

moja data to 12 czerwca 2010
Cytat:
Napisane przez sadlaczyca Pokaż wiadomość
Witam Mogę do Was dołączyć? Mam taką samą datę ślubu jak mavika - 11.09.10
Cytat:
Dołączam się do wątku

Przygotowania:
- fotograf - przyjaciel,
- jeden świadek
Witam wszystkie nowe PM Zaraz skopuję kośkowy kalendarz i Was podopisuję, tylko proszę lusmarija o podpięcie potem posta z kalendarzem do pierwszego posta w tym wątku
Cytat:
Napisane przez Danaeee84 Pokaż wiadomość
A mi do ślubu została ładna liczba 222 dni
jaaaaaaacie, jak już malutko
Cytat:
Napisane przez lusmarija Pokaż wiadomość
a ja nie wiem bo nie ma ani Angluki ani Chilanes ani Tancerki, a one mają mój suwaczek
cwaniara!!! idzie na łatwiznę
Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość
lusmarija dawno dawno temu jak kasia miała slubowac w kwietniu to ona odliczała dni do slubu wiec ja nie musiałam tego robic teraz mam suwaczek chociaz jakos czesto na niego nie spogladam
Ty o juz wogóle... pół roku i po slubie będzie
Cytat:
Napisane przez toskaKrk Pokaż wiadomość
Narobiłyście mi "smaka" na suwaczek

Aż chyba jakiegoś dla siebie poszukam, bo zdaje się, że wstępnie data nam się wyklarowała w końcu
:brawa: a jaka?
Cytat:
Napisane przez madziulka_ Pokaż wiadomość
Nie bój się!
Będziemy z Tobą
Ja jeszcze się jakoś trzymam
Ale chciałabym już mieć wybraną suknię i inne pierdółki, by móc cosik odhaczyć z mojej listy Może zacznę się już rozglądać za albumami, zaproszeniami i materiałami do zawieszek

Może dziewczyny doradzicie czym się kierować przy wyborze tego papieru do zawieszek?
Aby dało się na domowej drukarce wydrukować te zawieszki i żeby by był sztywniejszy i niedrogi
ja jestem zadowolona z tego papieru, który Wam ostatnio pokazywałam, był tani, jest łądny, wprawdzie mogłam wybrać grubszy,a le ten spokojnie się nada na zaproszenia, winietki i zawieszki
Cytat:

Cytat:
Napisane przez ultraradiola Pokaż wiadomość
Witam dziewczyny

Dziś daremny dzień

AAAA i witam w nowej części
Ojj przykro mi ja też nei wiem jaks ię w grudniu przestawię na nagłu brak Tż w moim domu skonczy mu sie kurs i wroci do roboty i znów będą weekendowe wizytacje
Stary 2009-10-06, 10:13   #81
chilanes
Zakorzenienie

Lusmarija wklej proszę link do tego posta do 1 posta w tym wątku

W związku z tym, że czasem nienadąrzam za Wami to proszę nowe osoby i zmiany zgłaszać najlepiej na PW pisząc jaki wątek, nick, datę albo przypomnieć o sobie, jakbym kogoś niezauważyła i niedopisała

KALENDARZ PM 2010R.

***Styczeń***
2
9
16
23
30

***Luty***
6
Martusia951
13
toskaKrk
20
27

***Marzec***
6
13
20
27

***Kwiecień***
3
10
Selene86
Shilla
Flatronka
Bernadeta85
Yovitka21
17
Metkaa
Malwa8806
Kasiulinka
24
Foczka888
Marina123
kluskapieguska
justytutka
Guska1979
Remmi

***Maj***
1
anagat
8
Misiak87
15
Jasiulek
Danaeee84
paulina119a
wiosna007
woda sodowa
21
Can't be perfect
22
Gos88
Grka
sorcierenoire
aga2121212121
Lirene1
Joycesky
pau141
Caprice6
29
Fallenisko
akzseinga84
Nulia84
Diankusia
Lady22nn
Gospella

***Czerwiec***
4
Aureea
5
Nataliaw87
Myka86
Dorekipat
Nati02
Emilia730
Quillaja
Domi22
wakiki
Monisia_1331
12
Marzsin
Absiurek
Kubusewa
Malutka777
Fragolinka
miamore999
19
Samoa
ysia4
Kate0109
Kaaamila1
agulkaa
natalitka1988
26
Jazzmanka
Elkaaa
Madziulka_
Nikusia
Elitka4
Kycia1
Mysiulek
Skarbek02
Pati1920
Trooskava
Shantala
reniesia
zoska86
CarlaR

***Lipiec***
3
Evra
n-karlik
8
janiiis
10
Kate Polak
Kulkaaga
Telka10
Mortishia
17
Susanna
Nailew
Certina4
Anetka_m
83mika
24
Centipede
Szana
dziewczyneczka89
sjoanna
31
Lain
Kasiulas89
Nombre
Bjakbeata89
Duszka19
Paaula86

***Sierpień***
7
Merriel
Luskap
nutella.a
BlackAngel
Nisiaq
Malinowe Pole
Kasiunka8998
Natisska
Zaminka
AniołekKB
Justys1358
carmen_rsl
Grulla
Housewife
Oliffka2
elly2
Martoolka87
Dżasta87
Moniczka2123
hajduczkawojtusia
anesh_
13
Andzya
14
Onaella
Wowilonka
młoda_to_głupia
Karlain
Jagodka21
Nikicia86
Srebrna_smuga
Ultraradiola
Illusia88
Izzie
Niunia_leyla
Formichiere
Blau
matallewar
Krazy
Tusia872
21
Tancerka212
Angluka
Lusmarija
Chilanes
Lena21
LadyMagnolia
Kamab22
Weenuska
Lusia7
27
Cherrry2009
28
Ewa8885
Carolcia1988
Bee85
Blanca_nieves
Natalusia14
Alunna
Asiulek1705
Agator74
CaNdY09
Motylek1007
nurazuki

***Wrzesień***
4
Fibee
Jozia
-Myszka-
dzustine_ck
Aaaaaneczkaaaaa
Martusqa4
lejlla
11
Adomajka
Agunia89
sadlaczyca
18
Gosica502
Kaska87
Malin121
Twarda
Luneme
nicolaaa
Muchomorka26
Dorotheaa
24
25
Obca7

***Październik***
2
Asia_LP
Claris
Anus19
Czaszka
Sygine
Madzinek87
9
Aaś
ButterBear
aicila
16
Juniora
Norana
23
30

***Listopad***
6
13
20
27

***Grudzień***
4
11
18
25

Edytowane przez chilanes
Czas edycji: 2009-10-09 o 08:18 Powód: aktualizacja listy PM
chilanes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-06, 10:33   #82
toskaKrk
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
Witam wszystkie nowe PM Zaraz skopuję kośkowy kalendarz i Was podopisuję, tylko proszę lusmarija o podpięcie potem posta z kalendarzem do pierwszego posta w tym wątku

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
:brawa: a jaka?
13.02.2010
A prawie nic nie załatwione jeszcze

Dopisz mnie do kalendarza

Edytowane przez toskaKrk
Czas edycji: 2009-10-06 o 13:48
toskaKrk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-06, 10:34   #83
201701300931
Konto usunięte

Nie poszłam dzisiaj do pracy, tylko od rana na zajęcia (z których nas na szczęście puścili o 10) i leżę w łóżku i się kuruję ;( Teraz chwila na kawkę, a potem trzeba się wziąć do nauki
201701300931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-06, 10:39   #84
justys1358
Zakorzenienie

GG do justys1358
Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły :D

Witajcie dziewczyny Moze wiecie jakie to modele sukni, sciagnełam je z wizazu i teraz szukam modelu i niemoge znaleźć. Bede wdzieczna
justys1358 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-06, 10:40   #85
Aaś
Zakorzenienie

ło jezusicku...od wczoraj od 16 napłodzone 82 posty

czad

a ja wczoraj zaklepałam godzinę w katedrze!

ale dobrze w sumie że poszłam wcześniej bo zapisy niby były od czwartku a już np. godzina 16 zajęta...uff...na szczęście moja 17 była wolna
Aaś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-06, 10:42   #86
caprica6
Wtajemniczenie

OMG juz kolejny wątek!!
Cytat:
Napisane przez justys1358 Pokaż wiadomość
Witajcie dziewczyny Moze wiecie jakie to modele sukni, sciagnełam je z wizazu i teraz szukam modelu i niemoge znaleźć. Bede wdzieczna
Witaj, 1 to Maggie Sottero, 2 - nie wiem
caprica6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-06, 11:04   #87
justys1358
Zakorzenienie

GG do justys1358

Cytat:
Napisane przez caprica6 Pokaż wiadomość
Witaj, 1 to Maggie Sottero, 2 - nie wiem
Dziekuje, juz znalazłam to maggie sottro-jovi. A drugiej wciaz szukam w sieci
justys1358 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-06, 11:14   #88
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
że niby co ale rzeczywiście sama też sprawdziłam czy to nie ja napisałam

ja już po zajęciach na dziś.. taaaak się wynudziłam że nie wiem..

a teraz znów idę do łazienki trochę zająć się moją nieszczęsną twarzą na szczęście znalazłam dziś w moich próbkowych zasobach małą tubeczkę kremu koloryzującego Avene do twarzy z filtrem i sobie nałożyłam na twarz i nawet zadowolona byłam bo koloryt buzi ładnie był wyrównany i jak resztę korektorem zamalowałam to nawet nie musiałam się ukrywać
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-06, 11:31   #89
toskaKrk
Wtajemniczenie

Jesoooooooooo jak ja Wam zazdroszczę tych zajęć na uczelni

Nie sądziłam, że aż tak będzie mi studiów brakować.
Na pewno bardzo mi brakuje tego, że musiałam z domu wychodzić na zajęcia, bo przez ostatnie miesiące nie musiałam w zasadzie nigdzie iść na konkretną godzinę

Ale studia się skończyły, a ja pracy szukam, szukam i nadal nie mam
Jeszcze z tydzień i całkiem mnie to załamie
toskaKrk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-06, 11:33   #90
certina4
Wtajemniczenie

cześć Gaduły

Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
Ja wczoraj z tż-tem rozmawiałam na temat tańców,że musimy zacząć pomału ćwiczyć,to powiedział że jak z nogą będzie ok ( w pracy zleciała mu na noge belka ),to zaczniemy.
mam nadzieję że to nic poważnego

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
oj ja dzisiaj nie bardzo się wyspałam, położyłam się po 1, nie spałam do 3, a o 9 rano obudziła mnie wiertarka sąsiada, jednak ja twardo dalej leżałam i próbowłam spać, niestety jak się wierci 1,5 godziny wiertarką to ciężko spać więc ledwo widząc na oczy zwlokłam się z łóżka

Cytat:
Napisane przez asiulek1705 Pokaż wiadomość
Cześć wszystkim Ja się wyspałam i chyba lepiej się czuję
Ale pogoda jest tak paskudna, że absolutnie nie nastraja pozytywnie
Witam nową PM!
fajnie że Ci się polepszyło

Cytat:

ja trzymam, ale nie wiem czy nie za późno

[

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
Dzieki, cieszę się, że jednak komuś tu na wątku moja suknia się podoba

Śmierć każdego stworzonka, które traktowało się, jak członka rodziny, to dramat... niestety

mi też się podobała tylko nie jest w moim stylu
Niestety jak się traktuje zwierzątko jako właśnie członka rodziny to jego odejście się przeżywa bardzo, ja mam teraz króliczka, który jest pierwszym moim zwierzątkiem i jestem tak bardzo z nim związana że nie wiem jak bym sobie poradziła z jego odejściem, wiem że to nieuniknione, ale nie wyobrażam sobie teraz jak by wyglądało moje życie po jego odejściu, jest takim promyczkiem, zawsze mnie rozwesela, zachowuje się jakby mnie rozumiał, śpi ze mną na łóżku, uczy się ze mną, tego się nie da opisać. Dlatego bardzo współczuję wszystkim, którzy stracili zwierzątka tak im bliskie
Cytat:
Napisane przez Danaeee84 Pokaż wiadomość
Nie poszłam dzisiaj do pracy, tylko od rana na zajęcia (z których nas na szczęście puścili o 10) i leżę w łóżku i się kuruję ;( Teraz chwila na kawkę, a potem trzeba się wziąć do nauki
ojej mam nadzieję że lepiej się poczujesz ale nauka jak się jest chorym jest straszna a czego się uczysz?

Cytat:
Napisane przez justys1358 Pokaż wiadomość
tak ta pierwsza bardzo charakterystyczna, więc wszystkie wiemy
A tej drugiej poszukam, może cos w moich zbiorach, wydaje się znajoma

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości