|
|
#61 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Dot.: Perfumy (Joop, L'Artisan, L'Occitane, Lagerfeld, Voluspa) i Luxe Noir, Inglot
Dokładka - w pierwszym poście na górze, EDM
|
|
|
|
#62 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Perfumy (Joop, L'Artisan, L'Occitane, Lagerfeld, Voluspa) i Luxe Noir, Inglot
Moze tu cos znajdziesz za demeter! http://www.wizaz.pl/forum/showthread...04110&posted=1
|
|
|
|
#63 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Podnoszę
|
|
|
|
#64 |
|
Zakorzenienie
|
Fenrisku, raczej Kokonik powędruje gdzie indziej, przepraszam, że tak długo się namyślał
![]() Twoje propozycje są rewelacyjne, jednak oryginalny flakonik ma dla mnie duże znaczenie
|
#65 |
|
Zadomowienie
|
Hej, interesuje mnie:
4) Saszetka na solarium Cool Cooler Chłodzący Akcelerator opalania - Soleo, na jedno użycie 6) Vichy ujędrniający krem modelujący Lipo-Stretch 30ml NOWY Lancome - róż Blush Subtil |
|
|
|
#67 |
|
Zadomowienie
|
Tylko jeszcze nową bazę pod cienie ArtDeco.
---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ---------- No, ale zobacz... Wysłałabym Ci *bazę pod cienie *25ml żelu oczyszczającego Avene *10ml Dermo-Nettoyant łagodny krem-żel oczyszczający Avene *5ml maseczka kojąco-nawilżajaca Avene *5ml maseczka oczyszczjąco-złuszczajaco do skóry tłustej *5ml clean-ac Avene krem nawilżajacy łagaodzący podrażnienia *próbki LRP
|
|
|
|
#68 |
|
Czekam na Ragnarok
|
up
|
|
|
|
#69 |
|
Zadomowienie
|
Cos u mnie za DEMETER Sugar Cookie? bardzo prosze
|
#70 |
|
Czekam na Ragnarok
|
up
|
|
|
|
#71 |
|
BAN stały
|
cos u mnie za 1) Sephora Luxe Noir - Gel Massage Jelly - brokatowy żel do masażu, 150ml, raz wypróbowana, obłędny smakowity zapach
2) L'Occitane Almond Supple Skin Oil (suchy olejek migdałowy do ciała) - miniatura 15ml NOWA i roz lancome? dopisz prosze u mnie ---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ---------- ew zapach - ode l'amour nowa 30 ml z kartonikiem |
|
|
|
#72 |
|
Czekam na Ragnarok
|
up
|
|
|
|
#73 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Podnoszę
|
|
|
|
#74 |
|
Czekam na Ragnarok
|
up
|
|
|
|
#75 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Podnoszę
|
|
|
|
#76 |
|
Zakorzenienie
|
Fenrisku Kochany, u Ciebie mi się jedynie zapachy podobają, ale nie szukam odlewek...
Z resztą za cały flakon sam krem to zdecydowanie za mało
|
#77 |
|
Czekam na Ragnarok
|
up
|
|
|
|
#78 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Podnoszę
|
|
|
|
#79 |
|
Zakorzenienie
|
hej, nadal jestes zainteresowana fixing powder?
u Ciebie podobaja mi sie: L'Occitane Almond Supple Skin Oil (suchy olejek migdałowy do ciała) - miniatura 15ml NOWA Sephora Luxe Noir - Gel Massage Jelly - brokatowy żel do masażu, 150ml, raz wypróbowana, obłędny smakowity zapach Vichy ujędrniający krem modelujący Lipo-Stretch 30ml NOWY mam jeszcze poza wątkiem korektor EDM intensive fair, róż do policzków EDM theme park, odyspki korektorów EDM w woreczkach strunowych |
|
|
|
#80 |
|
Raczkowanie
|
Witam!
Bardzo podoba mi się: Stella McCartney - Stella edp, odlewka z mojego flakonu (mam 60/100ml) Zapraszam do mnie!
|
#81 |
|
Raczkowanie
|
Hmm, z minerałków szukam korektora EDM Multi Tasking (ewent. może być tez inny kolor). Róże zawsze też mile widziane, ale ciemniejsze.
A masz coś może z innych firm mineralnych? ---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ---------- Zauważyłam edycję postu. Więc może odlewkę Stelli?
|
#82 |
|
Zakorzenienie
|
hej, mam bazę lumene, której teraz używam. kupiłam ją w grudniu rok temu i jest piekielnie wydajna (można ją trzymać po otwarciu 24m-ce), więc mogę się podzielić. jakbyś była zainteresowana to mogę podać kod z opakowania.
niestety nie mam toniku garniera ani biodermy sebium. pozdrawiam!
|
|
|
|
#83 |
|
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
Hej,podoba mi się konturówka Stila;a w także maska żurawinowa. Zerknij do mnie:https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=280228
Poza wątkiem mam miniatury pielęgnacji aptecznej i dwa stosunkowo nowe pudry Joko. |
|
|
|
#84 |
|
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
Miniatury:Nuxe Tonific Fermete (15 ml,ale jakieś to podejrzanie lekkie
i Soleil Prodigieux (7ml) Biotherm Riders Repair nuit (5)InCell IONO eye cream 3' (3,5) Avene po opalaniu (5ml),Boiderma Sensibio Light krem (5) White Objective Active Cream (2) SVR Spirial Gel Moussant (15) i Xerial 5 (%ml),LRP Lipikar Surgas mydło (15) Vichy Purete Thermale mleczko (30) Shiseido Pureness pianka (7), Biosilk Silver Lights odżywka (5 fl.oz - i teraz zagadka: ile to jest w ml??? Ja nie wiem![]() Jakbyś reflektowała na próbki,to mam ich też sporo,ale musiałabym wiedzieć,co konkretnie mam Ci proponować i do jakiej cery . Pudry Joko mam takie http://www.joko.pl/pudermono.php kolor J10 http://www.joko.pl/kolmin.php#pudermineral Mineral Baked Powder kolor J04 Jak byś była zainteresowana,to Ci o tych pudrach pw napiszę,bo to długa historia i nie chcę Ci zaśmiecać wątku moimi przygodami
|
|
|
|
#85 |
|
Czekam na Ragnarok
|
up
|
|
|
|
#86 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Dokładka - tusz Lancome Hypnose Onyx i Max Factor 2000 Calorie
---------- Dopisano o 15:10 ---------- Poprzedni post napisano o 14:44 ---------- I dokładka YR balsam do ust |
|
|
|
#87 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej, znalazłabyś coś u mnie za odlewkę DEMETER Sugar Cookie, Hypnotic Poison i Niny Ricci?
Albo za którykolwiek ![]() ---------- Dopisano o 17:04 ---------- Poprzedni post napisano o 15:14 ---------- No to tonik do twarzy mam w wątku Oczyszczająco - chłodzący, nowy
|
#88 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Wątek zamknięty. Zapraszam do nowego:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=382332 |
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:21.

i Soleil Prodigieux (7ml) Biotherm Riders Repair nuit (5)InCell IONO eye cream 3' (3,5) Avene po opalaniu (5ml),Boiderma Sensibio Light krem (5) White Objective Active Cream (2) SVR Spirial Gel Moussant (15) i Xerial 5 (%ml),LRP Lipikar Surgas mydło (15) Vichy Purete Thermale mleczko (30) Shiseido Pureness pianka (7), Biosilk Silver Lights odżywka (5 fl.oz - i teraz zagadka: ile to jest w ml??? Ja nie wiem