![]() |
#61 |
Rozeznanie
|
Dot.: Chcesz schudnąć pzyłącz się o mnie!!!!Zapraszam wszystkie pulchne kobietki!!!!
witam Wszystkie Nowe Osóbki
![]() Jutro rano zważę się i podam ile jest aktualnie na 'liczniku' ![]() A może napiszemy swoje wymiary? hm ![]() --> talia-biodra-udo Dziś zjadłam tylko owsiankę ![]() ![]() a co do tabletek to tak, jak dark chocolate [tab.musujące z żeń-szeniem i witaminami oraz czasem magnez] Życzę Wszystkim POWODZENIA ! ![]()
Wzrost: 165/167cm ![]() Jest: 68-70 kg ![]() Cel: 50-56 kg ![]() Edytowane przez Marta9911 Czas edycji: 2009-10-08 o 22:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Zadomowienie
|
Dot.: Chcesz schudnąć pzyłącz się o mnie!!!!Zapraszam wszystkie pulchne kobietki!!!!
zjadlas tylko sama owsianke?!
pamietaj, zeby jesc conajmniej 1000kcal, bo zaszkodzisz sama sobie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Raczkowanie
|
cześć dziewczynki
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#64 |
Wtajemniczenie
|
uważam że z wypisaniem tych wymiarów to całkiem dobry pomysł
![]() ![]() talia: 72cm biodra:92cm uda:51cm biust:92cm przepraszam was dziewczynki że wczoraj nie pisalam ale bylam w pracy wiec podziele sie z wami moimi grzechami ![]() nie pamietam co kiedy jadlam ale byly to: marchewka, frankfuterka z kromka chleba, panierowane kluseczki,herbata,sok pomaranczowy to chyba wszystko ![]() pozdrawiam dziewczynki i trzymam kciuki za was wszystkie ![]() ![]() ![]() jak sie zwaze to dopisze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() ![]() Miłego dnia i duuużo wytrwałości ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Wtajemniczenie
|
dziewczynki nie wiem czy sie cieszyc czy plakac stracilam 3 kg w ciagu pieciu dni z jednej strony sie ciesze ale z drugiej mysle ze to za duzo jem w sumie normalne tylko mniejsze ilosci nie jem slodyczy fastfoodow slodkich napojow i tyle... do tego cwicze jakies 25 minut dziennie intensywnie i tancze okolo 30 minut potem dluga kapiel i peeling calego ciala + sczotka zeby nie bylo celulitu no i jakis kremik prosty zwykluch nic nadzwyczajnego,nie wiem czy to dobrze czy zle troche sie obawiam efektu jo-jo przy tak szybkim zrzuceniu
dziewczynki prosze was powiedzcie mi co o tym sadzicie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Przyczajenie
|
![]()
hej dziewczyna
![]() ja też się do was dołączę jak pozwolicie mam 159 cm waga ![]() mój cel ![]() och jak ja bym chciała już nawet nie pamiętam ile diet zastosowałam ![]() mam nadzieje że teraz mi się uda
![]() |
#68 |
BAN stały
|
Witam Wszystkich!!!
![]() Jak wasze dzisiejsze samopoczucie co do diety?? ![]() Bo ja czuje silną motywacje i mam nadzieje ze tak pozostanie na baaardzo dłuuugo ![]() Jak myślicie czy coca -cola zero naprawde ma 1 kcal na szklanke i zero cukru?? ![]() ŻYCZĘ WAM DZIEWCZYNKI DZISIAJ POWODZENIA W POSTANOWIENIACH DIETETYCZNYCH ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#70 |
Raczkowanie
|
ja również się przyłaczam. Waze 54 kg przy wzroscie 158 ;p raczej nie chodzi mi o zrzucenie kilogramow a o pozbycie sie tłuszczu z brzucha, bo u mnie glownie tam sie on gromadzi.
od 4 dni jem normalnie sniadanie z razowym pieczywem, obiad bez ziemniakow, i w ciagu dnia ok. 3x lekkie przekaski typu jablko jogurt z musli czy jakies suczone owoce z blonnikiem. mam nadzieje ze cos mi to pomoże ![]() ---------- Dopisano o 15:40 ---------- Poprzedni post napisano o 15:37 ---------- chocolate lemon zamiast coli proponuje wode mineralna niegazowana i najlepiej żadną z tym smakowych. cola moze i nie ma zbyt wiele kalorii ale radze przyjrzec sie etykiecie, bo nie dam soibe palca uciac ale wg mnie cukier zastapili slodzikami. Edytowane przez marteCka001 Czas edycji: 2009-10-09 o 14:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Raczkowanie
|
Dziś jedynie zjadłam połowe kromki chleba razowego i mały jogurcik Danio, tak troche zeby żołądek się skurczył
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Rozeznanie
|
Co?! I nie masz zamiaru już NIC?! dzisiaj jeść?!
![]() |
#73 |
Raczkowanie
|
ja dzis zjadlam:
- 4 lyzki platkow owsianych i 5 lyzek platkow fit z mlekiem - 1,5 kromki chleba z pastą lososiowa, - troche salatki z salaty,tunczyka,cebuli,ja jka,fety,ogorka z jogurtem nat. -pol kubka jogyrtu nat..danone. - 3kesy smazonej ryby.
http://s6.suwaczek.com/20100904300113.png "Gdyby wszystko przepadło, a on jeden pozostał, to i ja istniałabym nadal. Ale gdyby wszystko zostało, a on zniknął, wszechświat byłby dla mnie obcy i straszny, nie miałabym z nim po prostu nic wspólnego." |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Przyczajenie
|
...
Edytowane przez Poziomkasia Czas edycji: 2009-10-26 o 17:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Rozeznanie
|
Poziomkasia Najlepiej pierś z kurczaka
![]() A przygotowac to możesz ją np. ugotować albo pokroić na kawałki i podsmażyć na oliwie z oliwek dodać przyprawy ![]()
![]() |
#76 |
BAN stały
|
Moje dzisiejsze menu:
-4 łyżki muesli z owocami Lubelli +1/2 szkalnki mleka 0,5% tłuszczu -Pół melona -1/2 piersi kurczaka +pół warzyw na patelnie z przyprawą do kurczaka -to samo co na śniadanie najgorsze jest to podjadanie pomiędzy posiłkami może nie jest tego dużo w ciągu dnia ale jednak raz skubnę kawałeczek kiełbaski potem kawałeczek kotleta z piersi ![]() ![]() Wy też tak macie czy tylko ja ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
Raczkowanie
|
Spoko, zjadłam mały kawałek piersi z kurczaka i kilka brokuł ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:20 ---------- Poprzedni post napisano o 19:19 ---------- Cytat:
Ja też tak mam, dlatego że za dużo myśle o jedzeniu. Mimo tego , ze nie jestem głodna to jak sobie przypomne jakiś smak to już ślinka leci. To strraszne uczucie, bo wiem ze nie jem dlatego bo jestem głodna a dlatego, że sprawia mi to duża przyjemność .. Plus te teksty mamy 'coś się nam od życia należy..' Strasznie kuszą, ale to moim zdaniem chore być najedzonym a jeść dalej, dalej , dalej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
BAN stały
|
Dziewczynki zauważyłam że niektóre z was jedzą bardzo mało 1 minimalny posiłek w ciągu dnia to za mało .Nie chce nikomu niczego narzucać ale, wiem z własnego doświadczenia że taka drakońska dieta to nic dobrego nabawiłam się przez to anemi która mogła skończyć się w najgorszym wypadku białaczką a to nie są żarty !!
Dlatego wnoszę apel :Odchudzajcie się mądrze , zdrowo i powoli bo zbyt szybki spadek wagi może wam się odbić na zdrowiu! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Przyczajenie
|
...
Edytowane przez Poziomkasia Czas edycji: 2009-10-26 o 17:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Raczkowanie
|
a więc moje drogie panie
![]() ![]() ![]() śniadanie już napisałam, na obiad tak samo serek light +3 krople wanilii+ 2 tabletki słodziku rozdrobnione (swoją drogą pokochałam to cudo, zastępuje mi słodycze ) na kolację omlet z 3 jaj i z serem żółtym Czuję się świetnie ![]() zapomniałabym: jeszcze w szkole jadłam orzeszki ziemne P.S. chocolate lemon nie mogę się napatrzeć na twój avatar, jest boski ![]()
decyzja zawsze należy do ciebie... 0 Edytowane przez dark chocolate Czas edycji: 2009-10-09 o 18:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() witajcie laseczki - wpadam powiedziec dobryyyy - wieczer wszystkim ![]() wlasnie pakuje manatki i spadam na weekend musze odpoczac ! co do wymiarow to juz mniej fajne niz waga ale ja sie dostosuje a dzisiaj jadłam indyka - to chyba mozna ? do tego kalafior i jajko - obiad jak tralala ![]() zycze slonecznego weekendu ![]()
![]() |
![]() |
#83 |
BAN stały
|
A jak wam idą ćwiczenia??
![]() Bo ja jakoś nie mam na nie czasu a jak wracam do domu to jestem tak padnięta że nie w głowie mi ćwiczenia ![]() A tak wogóle muszę się wam pochwalić że ten Bio cla z zieloną herbatą chyba naprawdę działa weszłam na wage i jestem w ciężkim szoku od 2 dni się odchudzam od tygodnia biore leki i schudłam prawie 2 kg ![]() ![]() Ale zdaje sobie sprawe z tego że narazie to nie tłuszcz schodzi mi z oraganizmu tylko woda ,tłuszcz czy tam woda wszystko mi jedno ważne że na wadze jest już 78,3 kg ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#84 |
Raczkowanie
|
gratulacje
![]() a co do ćwiczeń to ja dzisiaj co chwilę gdzieś chodzę i wracam i znowu wychodzę, krótko mówiąc w ciągłym biegu jestem, nawet nie wyłączam już kompa bo nie ma sensu. W sumie to mogłam dziś zrobić ok. 10-12 km no i przez 20 min na zamianę skakałam i kręciłam hula-hop, bo fajne piosenki w radiu wawa leciały ![]() ![]()
![]() |
#85 |
Przyczajenie
|
Witam
![]() Dzisiaj sniadanko dosc wczesnie, ale teraz nawet nie czuje glodu:chudy twarog z malinami i pol szklanki kefiru z otrebami+shake kawowy obiad:50g kaszy gryczanej z tartym serem zoltym i sosem pudliszki ze sloiczka(osobiscie polecam, bardzo smaczny i swietnie sprawdza sie nie tylko do makaronu ale i na zapiekanke, czy pizze a do tego ma ok 70kcal w 100g) kolacja:200ml kefiru 0% i 2 jablka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Rozeznanie
|
U mnie na kolacje był chudy twaróg połowa kostki czyli 125g z jogurtem naturalnym i powidłami śliwkowymi
![]() Ale mam straszną ochote na musli tropikalne z biedronki! ![]()
![]() |
#87 |
BAN stały
|
ewaw99-Mam prośbę mogłabyś podać przepis na ten shake kawowy bo jestem ciekawa jak takie coś się robi??
![]() Uff udało mi sie chociaż 40 minut poćwiczyć na gazelli ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
![]() U mnie dzisiaj tak sobie , zgrzeszyłam kilkoma kawałkami ciasta ![]() 1)grahamka + talerz muesli 2)nieszczęsne ciasto ![]() 3)2 łyżki ziemniaków , ryba + surówka 4)2 jabłka Oprócz tego rano byłam na lodowisku ,więc chyba nie jest najgorzej ![]() Dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Rozeznanie
|
Kolejny dzień do d**
![]() zjadłam tylko o 5:00 owsiankę, o 10:00 gruszkę i tak o 13:30 jabłko małe ![]() Jutro też będzie beznadziejny dzień, bo rano zjem musli, pójde na wykłady [6h], wróce, ogarnę się, coś na szybko zjem i mykam na pociąg do domku, a jak tylko wrócę musze szybciutko przebrać się, przygotowac i ruszam na 18 kumpla, a tam %] , których nie odmówie ![]() ![]() Też jestem baaaarzdo ciekawa tego shake kawowego ![]()
![]() |
#90 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Jak na razie zjadłam śniadnie o 5:30 - talerz muesli +grahamka z polędwicą i serkiem . Teraz siedzę sobie na uczelni i mam ogromną ochotę na kanapkę , ale chyba jabłko będzie lepszą alternatywą na taką porę . Pozdrawiam i życzę miłej soboty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:27.