![]() |
#61 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wasze Opisy gg - częsc XIII ;)Witam
JusttheOne, Juli182 ( przy okazji Cie okradam :P ) , chciałam być -
hm, dziekuje? ![]() --------------------- Mam ochotę do Ciebie podejść i powiedzieć, że strasznie mi się podobasz, że kur.wa cholernie mi się podobasz! Ale jak wypowiedzieć cokolwiek sensownego, jak posklejać te pare prostych słów patrząc w Twoje oczy, na Twoje usta... Wiesz czego się najbardziej boję? Ryzyka. Mogę stracić najlepszego kumpla albo zyskać to czego od dawna pragnę... |
![]() ![]() |
![]() |
#62 |
Raczkowanie
|
Tylko ja sypiam w jego ramionach... To dla niego zostałam stworzona... Tylko mnie nazywa kochaniem...To mój teren pod jego ubraniem...
![]() Potrzebuję wiedzieć, że mam czekać na Ciebie, potrzebuję Cię mieć. Nie przy sobie, ale dla siebie... ![]() CO BY SIĘ NIE DZIAŁO I TAK WYJDĘ Z TEGO CAŁO xD ![]() Chce ci zaufać, chociaż wiem, że to dość trudne. Chcę się zamknąć w czterech ścianach i wokół cisza. Brakuje mi tego, że ktoś był, a Go nie ma dzisiaj. Teraz sama stoję i nikogo więcej nie chcę... Chociaż wiem, że zaraz powiem, że jest dla kogoś miejsce. Nie zrobię nic na siłę, na siłę też nie szukam, nieszczerze kochać to nie miłości sztuka.Chcę tak kochać, by to nam zamknięto trumnę. Miłość po śmierć, nie tylko w filmach to się kręci. I dobrze wiem, że jestem w stanie się poświęcić. Nie chce Romea, księcia ani milionera. Będę Go kochać, bo wiem miłość nie wybiera. ![]() Nie ufam sile, która tym uczuciem włada. Sama rozwalam to, co przeznaczenie składa. Czasem upadam, wstaje by zacierać ślady. Nie chce pokazać, że jest krok gdzie nie daję rady Nieważne, że tak to się skończyło. Niczego nie żałuję. Spróbowałam, nie wyszło. ŻAŁOWAŁABYM GDYBYM NIE SPRÓBOWAŁA. ![]()
W prawdziwym życiu miłość musi być możliwa. Nawet jeśli nie jest od razu wzajemna. Miłość zdoła przetrwać jedynie wtedy, jeśli istnieje iskierka nadziei, bodaj najmniejsza, że zdobędziemy z czasem ukochaną osobę. ![]() Od 19.07.09 z Nim ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Majenka xD Czas edycji: 2009-10-08 o 16:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#63 |
Przyczajenie
|
Ahh no to witamy w nowym wątku ;-DD
Wasze opisy - przeboskie ! Cudowne jesteście <3 I kilka moich : ` myślisz, że gdybym wiedziała że zostawisz mnie, zranisz, złamiesz mi serce i zabierzesz wszystko co miałam nie pokochałabym Cię ? . zamknięta w swoim własnym, kolorowym świecie, proszę Boga o to, bym nigdy nie musiała się obudzić. ` więc mówisz, że zrobiłbyś dla mnie wszystko ? a jeśli wszystko to za mało ? + żyć tak , by przeżyć naprawdę każdy dzień , każdą chwilę , przeżyć to wszystko w sobie , a nie obok siebie. jakoś nie mam weny.
#64 | |
Rozeznanie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() Liebe. verrückt. wie die Fee Krone. (Zakochana. szalona. jak z bajki korona.) weil das, was ein Leben ohne Liebe? (bo co to za życie bez miłości?) Ich liebe. Ich liebe. Ich liebe. Jeden Tag, stärker, zärtlich (Kocham. Kocham. Kocham. Każdego dnia bardziej, mocniej, czulej) Nein, weil, was ich ohne dich gewesen und ohne deine Liebe (no bo kim byłabym bez Ciebie i bez Twojej miłości)
![]() |
#65 |
Zakorzenienie
|
po prostu daj mi żyć
miłości nie ma dziś żyjąc szybko, bez barier to ja nic nie rozumiem, czy oni zwariowali? życie karmi nas tym, co nieobliczalne tu tego pragnie morderca naszych myśli, by się poddał, zeszmacił, sprzedając stracił instynkt te realia skutecznie niszczą marzenia ale powiedz, czy to ta prawdziwa miłość, czy nawyk? pachniesz moim marzeniem o wielkiej miłości to Ciebie było mi trzeba przez ostatni czas. lekarstwa na smutne dni Twoje ciepło wyczuję nawet w tłumie
#66 |
Zakorzenienie
|
nastychick lubię , wielbię Twoje opisy , widzę te same klimaty . OSTR , Eldo .. : ) miłość to huśtawka która stoi w równowadze . spokój znajdz w powietrzu , w deszczu . zachłysnięta jesienią . słowa na drodze ku nieśmiertelności . wydeptuje ulice . |
![]() ![]() |
![]() |
#67 |
Raczkowanie
|
Panna Bezczelna
"BananowaBrazylijka - Skarbie. Powiem ci tak jesteś moim największym Cudokiem. Wielbie cie ponad wszystko a można powiedzieć że aż Kocham . Twoje opisy pasują idealnie do mnie WSZYSTKIE. Od nikogo nie nakradłam tyle co od ciebie i przyznam że jesteś u mnie na pierwszym miejscu" Kochanie nawet nie wiesz jak potwornie miło mi się zrobiło. Tyle słów o mnie? Naprawdę dziękuję za uznanie. I milutko że nie jestem J E D N A Z W I E L U.!!!! <3. Znikł za rogiem, pozostawiając mi obraz księcia z bajki z torbą pomarańczy w dłoniach. Codziennie skręcam w to miejsce szukając blasku pomarańczy... .
#68 |
Raczkowanie
|
Bo tylko wielka miłość magiczną siłę ma<3
Twoje oczy jaki słodki miód, a usta mają jego słodki smak. Nie znam nic słodszego niż Ty ![]() Gdzieś wśród gwiazd. Obietnice wciąż nie spełnione. Zamykasz me usta i znika strach. Nie liczy się nic, tylko Ty ![]() Pozwól mi śnić. I'm a fallen angel. Jestem upadłym aniołem. I love your smile. Kocham Twój uśmiech. Pomilczymy razem? ![]()
![]() |
#69 |
Raczkowanie
|
Zobaczyłam Cię z nią , teraz zrozumiałam dlaczego mnie nie chcesz.
Już nie pytam , nie płacze wieczorami , nie robie z siebie durnej idiotki , teraz już wiem . Wiem że wraz z jesienią przyszło rozczarowanie. To co zapisałeś mi na liściu miłości odleciało wraz z chłodniejszym podmuchem wiatru. Podmuchem skończonej miłości. Witam wszystkich w kolejnej części ;] z innej bajki <3
. Powieki są po to by nie patrzeć jak odchodzisz na zawsze . www.photoblog.pl/ilovromance Edytowane przez Ilovromance Czas edycji: 2009-10-08 o 17:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#70 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() Nie daj narodzić się paranoi
Przykład typowej jednostki, która nie potrafi uwolnić się od przeszłości... To się znów powtarza. Ten sam schemat. Tym razem nie dam tego zepsuć. .. I tym razem nie pomylę twojego koloru oczu...
#71 |
Zadomowienie
|
...każdą sekundę. zapamiętać. i docenić. <3
przywitaj się ku.wa grzecznie, bo witasz się z księżniczką!
![]() |
#72 |
Konto usunięte
|
Dot.: Wasze Opisy gg - częsc XIII
CookieCrisp (:
ridemebabe (: całe moje życie ma stosiedemdziesiątpięć centymetrów wzrostu. bo jak ktoś jest dla Nas ważny, to świat obwiązujemy czerwoną kokardą i ofiarujemy w prezencie. mam Cię w głowie. i w sercu. i jeszcze tu i tam również. nie jestem uzależniona. ja tylko nie wyobrażam sobie bez Ciebie życia. jak jest smutno, to myśli chorują. i kaszlą Ci w głowie, aż ona zaczyna boleć. |
![]() ![]() |
![]() |
#73 |
Przyczajenie
|
![]() jestem Olka ;p a teraz troszkę opisów ode mnie .. Złam to serce na pół. Przeżuwaj i spluń.Niech resztki spłucze deszcz.. Coś zabiera Cię kolejny raz, gdy już czuję, że mogę Cię mieć.. Zakładam, że wiesz czego chcesz. Spacerujmy niebem pękającym z nadmiaru miłości! Dałbym Ci świat w jednym uderzeniu serca gdybym mógł <3 Jak wściekły kociak, który myśli, że jest tygrysem ;D Z ramion Twych wprost do nieba, _________________________ _____ Grześ <3. Boże, spraw by był mój. ; * ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#74 |
Raczkowanie
|
są rzeczy do których nie zamierzam się przyzwczajać na przykład rozstania. weź się człowieku przyzwyczaj do pękania serca, przeszywającego bólu, tęsknoty nie do opisania. n i e d a s i ę .
nie wiem kiedy minął dzień, nie wiem kiedy mój papieros zgasł. tak bardzo byłeś Jeden jak nigdy nikt. nie ma nic 'na zawsze'. świat pożycza, nie daje. oczy tego pana. pamiętam . niebieskie były. dzisiaj jestem tylko ja i ściana. ---------- Dopisano o 19:00 ---------- Poprzedni post napisano o 18:52 ---------- jesteś moją paranoją. <3
#75 |
Raczkowanie
|
Mówię, że żałuję Ty tego nie rozumiesz...
Teraz jest pustka. Kurz na ustach. Mężczyzna. O którym milczę. Ten cholerny brak odwagi
#76 |
Rozeznanie
|
Witam w nowej części, skarby.
![]() Dziękuję za wszystkie wyróżnienia w poprzedniej. I przepraszam, ale nie odpowiem na prośby, czasu brak niestety. ![]() ![]() ![]() obiecałam sobie, że któregoś dnia cię pocałuję. oddałam ci wszystko, zyskałam serce w dwóch częściach. wiesz, co boli najbardziej? bycie tak blisko, a zarazem tak daleko. jeśli powiem, że chcę spędzić wieczność w twoich ramionach - zgodzisz się bez wahania? ja powiem 'kocham cię', a ty 'ja ciebie też', dobrze? kto potrzebuje facetów? mamy czekoladę! (; - dlaczego do niego nie zadzwonisz? - nie wiem co miałabym powiedzieć. - może 'cześć'? - ale wyszłoby 'cześć, chcę cię mieć wyłącznie dla siebie'... chrzanić księcia z bajki, dajcie mi złego chłopca z tatuażami!
![]() |
#77 |
Raczkowanie
|
'nad marnościami marność'
'Za oknem wieczór spływa po dachach i po rynnach...' Przypuszczalni, wątpliwi, nie upamiętnieni... Jeśli wierzysz w gwiazdę, jeśli wierzysz, to ona ożyje! Czasem zaś jak Lota żona stoję w deszczu zamyślona, rozpuszczając się powoli. Ginę z braku parasoli... Po prostu polecieć i być w Nowym Jorku. Po prostu polecieć i być. Spojrzę raz tylko i uśmiechnę się - ot tak - do paru chwil co były kiedyś między nami. W splątanym gaju rąk i nóg szepczemy słowa święte, jak kiedyś szeptał młody bóg bogini niepojętej...
![]() |
#78 |
Raczkowanie
|
nasza szczęśliwa 13 ! ;D
witam wszystkie dziewczyny ;* kee . nawet nie gadaj, że zapomniana króweczko <3 . wiesz, że kocham. a przed tobą to się chowam, kochana ma, miłości. nie ufam niczemu, co krwawi 5dni i nie umiera ![]() przedmarańcza. jeśli, uważasz, że nie możesz kochać już nikogo bardziej, to jesteś w błędzie. zawsze istnieje, ktoś na tej ziemi, kogo możesz pokochać bardziej. ale o tym nie wiesz.. dodupy. ta cholerna niewiedza.
zostaje ślad, nie można tego nie przeżywać, można ukrywać fakt, ale w snach to przepływa. Edytowane przez NieZTejBajki Czas edycji: 2009-10-08 o 18:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#79 |
Zakorzenienie
|
zostaw mnie i daj mi żyć
#80 |
BAN stały
|
loo dawno nie zaglądałam a tu juz kolejna część
![]() Nie wiem czy ktoś mnie kojarzy w ogóle?! ![]() troszkę ode mnie: *Nie bo tu nie ma nieba! jest prześwit między wieżowcami... *No, a życie... jakie życie? *Poprzerywane linie na dłoniach... *Mów mi dobrze! *łaskocz czule warkoczem ciepłych słów *wilgotnym szeptem przytul mnie *i niech utonę w gorących wodach mórz cichych westchnień wyssanych z twoich ust |
![]() ![]() |
![]() |
#81 |
Zadomowienie
|
Wow! no to pieknie
![]() ![]() Więc witam sie z Paniami ![]() ![]() To takie niesamoite...czuc Twoją ciekawośc i podniecenie. Twoje usta na mojej szyi...moje ręce na Twojej skórze... A może Ty jesteś tylko piękną marą senną i zaraz się obudzę? My heart is open,come in. Kochaj mnie...po prostu... Co mam zrobic byś stopniał w moich rękach jak wosk? Życie jest zbyt krótkie by mówic "nie". Miłośc to jedyna gra,w której jest dwóch szczęśliwych zwycięzców. Całowanie jest językiem zrozumiałym dla każdego. Czy mozemy pogadac? ![]() Czy mógłbyś mnie wreszcie pocałowac? Chodzi i o to,że nie chcę już dłużej okłamywac swojego pamiętnika.... _________________________ _____________________ Kto chce jednym spojrzeniem ująć wiele równocześnie przedmiotów, ten żadnego z nich nie widzi wyraźnie. Istniejesz, więc i wiesz, że istniejesz, a o tym wiesz dlatego, ponieważ wątpisz. Rzecz prawdziwa to rzecz niepowątpiewalna. Żadna logiczna definicja nie pouczy o tym, czym jest prawda. Kartezjusz _________________________ _________________________ _________ Bądź takim, abyś nie musiał czerwienić się przed samym sobą... Bądź jak ptak, który spocząwszy w locie swym na gałązce, chociaż ona ugina się pod jego ciężarem, nie przestaje śpiewać, bo wie, że ma skrzydła, które go ustrzegą od zagłady. Głupcem wolno być każdemu, ale pod jednym warunkiem: żeby nie dawał złego przykładu. Największe szczęście w życiu to pewność, że jesteśmy kochani ze względu na nas samych, albo raczej pomimo nas samych. Kobieta, która ma jednego kochanka jest aniołem, która ma dwóch jest potworem, która ma trzech jest kobietą. Miłość to morze, którego wybrzeżem jest kobieta. Wiktor Hugo
I've got to get myself together now Forgetting the past it's all 'bout the here and now Now I know I could make it if I try And Jah never let my perseverance die 'Cause I want to give my all and all.... Gentleman Edytowane przez Artistic soul Czas edycji: 2009-10-08 o 18:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#82 |
Zadomowienie
|
wiitam.
![]() przejdź obok mnie całkiem obojętnie. umiesz ? Była pieprzoną romantyczką taką, która wybaczy wszystko. myślę o niczym - czasem tylko o Tobie mniej więcej 60 razy na minutę x:nie zrobię dla Ciebie tylko jednego ? k:czego ? x:nigdy nie przestanę Cię kochać!<3
#83 |
Wtajemniczenie
|
Bo ja potrafię wstać 0 4 rano, nastawić wodę na herbatę i wyjść w kapciach po cytrynę. Bo taką właśnie zwykłeś rano pić. .tylko ciągle zapominam, że teraz pijesz ją u niej. Godzinami wpatruję się w Twoje zdjęcie. Zwłaszcza w tą czułość w Twoich oczach. ... Może naprawdę ta Miłość była w Tobie? 1,2,3 ... Ach, przestałam już liczyć te idiotyczne łzy. W końcu któż zdołałby doliczyć do nieskończoności? .i z czasów, gdy było jeszcze ' dobrze ' . ![]() ' - Ty jesteś o mnie zazdrosny? - popatrzyła na niego zalotnie. - Tak. Zazdrosny, jak wariat. - zniżył głos do szeptu. - Ale to nie wszystko. Kiedy nie ma Cię obok mnie, czuję, jakby moja dusza była niekompletna. Zabrałaś kawałek mojego serca. A ono odczuwa spokój tylko, gdy jesteś obok, mogę kołysać Cię w ramionach i czuć Twój zapach. Sama Twoja obecność działa na mnie uspokajająco, uszczęśliwia mnie. - Może... Może jestem Twoim szczęściem? - to miało zabrzmieć nonszalancko, a zabrzmiało błagalnie. - Jedynym i najważniejszym. - chłopak przycisnął ją jeszcze mocniej do siebie. ' ![]() _________ Dziewczynki, zapomniałam się przywitać. Witam wszystkie ;* .i proszę o wybaczenie mojego gapiostwa ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#84 |
Raczkowanie
|
panu już podziękujemy .
- Kocham Cię ! - ... - Kocham Cie !! - jezu, dobra, nie ekscytuj się tak . tylko ty umiesz tak perfekcyjnie kłamać . jak nie Ty, to kto ? i jedziemy, jedziemy do utworzonego przez nas miasta dostatecznie daleko . to jest era księżniczek i pirackich okrętów i siedmiu krasnoludków . - kochasz mnie ? - tak . [następny dzień .] - kochanie.. przykro mi, kocham inną . mam nadzieje że kiedyś będziesz czuł się gorzej niż ja . życzę Ci tego ! przykro mi, że nie chce być taką dziwką jak Ona . nie uda Ci się sterować mną . moje serce już wyrzuciło Cię przez okno, ale zapach został..
#85 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() _______________________ oto film pod tytułem ja i ty. patrzysz na nią tak jak na mnie? to nie jest takie proste zapominać o ludziach. wiem ze już na zawsze będę tą pierwszą. boję się że ta wieczność będzie krótka. niebo jest piękne kiedy ty patrzysz na nie w tym samym momencie co ja. zapach nikotyny. chrzanię marzenia, wolę emocje, to dziś cenie. twój dotyk nie jest już wart milion gwiazd. nie patrz tak. masz obłęd w oczach, chłopcze. ___ pędzimy kochane ^^ ; dd
![]() |
#86 |
Raczkowanie
|
-Zaopiekuj się mną..
-A co z tego zaowocuje.? |
![]() ![]() |
![]() |
#87 |
Raczkowanie
|
![]()
Pozostaw wszystko trochę lepszym niż było
![]() Człowiek jest jak kibel, otwiera się na wszystkich a i tak każdy go olewa i gówno daje ![]() ![]() ![]() Człowiek szczęśliwy to taki który nie chce tego czego nie ma ![]() Nie jesteś ogrodnikiem a ciagle przesadzasz ![]() ![]() Słowa potrafią ranić, ale czasami ich brak, potrafi zranić najbardziej ![]()
#88 |
Raczkowanie
|
Nie wiem co i jak,
Znowu czuję strach, Bo znów myślę, że Chyba bardzo lubię Cię... Miłość jednostronna to... Ból, z którego trzeba się cieszyć, myślą, że druga osoba będzie szczęśliwa... ______________________ Mam prośbę.. .tak wiem, mamy się z tym ograniczyć.. ale potrzebuję opisów, że wszyscy ludzie mieszają się w moje życie, rozpowiadają głupoty, a sami gów.no wiedzą o mnie i o moim życiu... znajdzie się coś? ![]()
#89 |
Raczkowanie
|
suve ?
![]() _________________________ _ odpuścić, zostawić i zapomnieć! gdzieś po drugiej stronie nieba poprostu tak bez słów to się tak zdawało Nam! ukryta czasami pod beznadziejnym miłym uśmiechem! jeśli choć trochę on istnieje
#90 |
Przyczajenie
|
Guziki xD
Milutko ![]() 'może to wszystko robie dla Ciebie i gdzieś tam jesteś i o tym nie wiesz ... może to wszystko polega na tym by żyć dla kogoś ... ' 'Przyszłość jest nam z góry przypisana i dobrze, że jej nie znamy, inaczej życie stałoby się szarym, mrocznym przedsionkiem śmierci ' 'razem tak wiele choć obiektywnie prawie wcale, ale piękna była każda chwila spędzona razem ' ... Bo pamiętasz? -masz być szczęśliwa! -wstawać jagódki! -spier.dalaj ! Jestem panią wszystkich światów!
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:57.