|
|
#61 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rimmel Maybelline Arden Essence Oriflame i inne :) Zapraszam!
Te wszystkie bluzeczki, które sobie wybrałaś jestem Ci w stanie oddać za kosmetyki
Jeśli o płaszcz chodzi to chciałabym za niego jakiś ciuszek, a ze spódniczką też możemy ponegocjować. ![]() ---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:33 ---------- Zmierzę te ciuszki ok.14 jak wrócę do domu. A powiedz mi jaki rozmiar ubrań nosisz?
|
|
|
#62 |
|
Zakorzenienie
|
Elizabeth Arden, Sunflowers
coś u mnie? ![]() ---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ---------- torba jest duża, mieści a4 bez problemu, nie będę mierzyć bo skoro sunflower zajęty to nie ma sensu ![]() ---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ---------- green tea mnie nie interesuje
|
|
|
|
|
#63 |
|
Zakorzenienie
|
Więc ta tuniczka hippie w kwiatki to taki uniwersalny rozmiar, ona jest niby szeroka, ale to taki styl :P fajnie wygląda z paskiem.
Właśnie zauważyłam, że tego podkładu jest 1/2, nie zauważyłąm tego wcześniej. W takim razie może mogłabyś mi dorzucić niewidzialne rękawiczki Eveline ![]() ---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 13:00 ---------- Odpowiada mi ![]() Ode mnie 5 bluzek, od Ciebie Sunflower, róż, podkład i rękawiczki ![]() Sunflower jest oryginalny
|
|
|
#64 |
|
Zakorzenienie
|
Coś za 3. Johnson & Johnson, Holiday Skin do skóry normalnej/suchej, 50ml nowy, nieużywany krem brązujący pyszczek (z mojego obfitego mój zapasu różnych kremów, którego nigdy nie skończę)
|
|
#65 |
|
Zakorzenienie
|
a nie masz nic poza wątkiem? planujesz może jakieś dokładki??
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:51.

Jeśli o płaszcz chodzi to chciałabym za niego jakiś ciuszek, a ze spódniczką też możemy ponegocjować.