|
|
#61 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Christian Louboutin z Allegro?
zależy jakie ceny będą na Moliera, bo mogą sobie niezle nakladac ,ale zawsze mozna przymierzyc i poogladac i dotknac
i taniej kupic na net-a-porter wtedy. Na allegro bron Boze...
|
|
|
|
|
#62 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#63 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#64 |
|
Konto usunięte
|
Dziewczyny pamiętajcie zamiast myśleć jak zaoszczędzić 100 zł lepiej pomyśleć jak zarobić 1000 zł
|
|
|
|
|
#65 |
|
Raczkowanie
|
cały czas
nie wiem jak Wy ale ja nie próżnuje dlatego mogę pozwolic sobie na myślenie o takim zakupie... |
|
|
|
|
#66 |
|
Przyczajenie
|
To może ja parę słów na temat butów CL. Otóż dwa lata temu kupiłam sobie takie szpileczki. Zapłaciłam wtedy prawie 500 funtów. Kupiłam je w jednym z czterech sklepów CL w Londynie na słynnej Oxford Street i z pewnością są to oryginalne buty mistrza Christiana. Ceny oczywiście są ogromne ale zapragnęłam takie mieć i już.
Ktoś napisał że CL nie ma sklepu online. Nieprawda, ma oficjalnej stronie firmy http://www.christianlouboutincom.com/ Rozmiarówka też tam jest podana. Przejrzałam na Allegro i znalazłam tylko kilka par oryginałów w cenie 2.700 zł, reszta bardzo "śmierdzi" podróbą. A co do wygody noszenia hmm... każda kobieta chyba inaczej by się w nich czuła ale co do mnie jestem zadowolona, butki są wygodne pomimo to że mają 13 cm obcas i dość często w nich chodzę. |
|
|
|
|
#67 |
|
Raczkowanie
|
Piagelle?
Na swoje jeszcze trochę poczekam, ale te czekanie też jest fajne hehe Nie mogę dalej się zdecydowac na model |
|
|
|
|
#68 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
|
|
|
|
|
#69 |
|
Konto usunięte
|
hej dziewczyny. mogę dołączyć?
ja z salonu Moliera mam model Bianca pol mat czarne sa cudowne. co do ceny w salonie jest dokladnie taka sama jak na stronie Louboutina. zreszta spodziewalam sie ze to nie bedzie 500 zl...
|
|
|
|
|
#70 |
|
Przyczajenie
|
Wszystkie buty na Allegro sygnowane logo LOUBOUTIN to podróby!!!! CH L nie sprzedaje obuwia hurtowo, w Polsce tylko Moliera2 można kupic oryginalne. Nie dajcie się zwieść cenie, bo nawet te po 8 tys z Allegro to podróby!!! Kontaktowałam się w tej sprawie z customer service CH L, i dostalam informację iż nikt w Polsce (poza tym jednym butikiem Moliera 2) nie ma możliwości sprzedazy oryginałow gdyż z nikim nie maja podpisanej umowy i nawet o to nie zabiegają. Inna sprawa to fakt iż STOPFAKE zajęło się sprawą (paserstwa?) i świadomego wprowadzania w błąd kilentów przez Allegro bo to oni z całą świadomościa posredniczą w srzedaży podróbek, a powiem więcej w zasadzie na Allegro są same podróby!
|
|
|
|
|
#71 |
|
Przyczajenie
|
Witam. Piszę tutaj, ponieważ dostałam na 18-stkę buty Christian Louboutin. Niestety nie chodzę w szpilkach i zamiast butów wolę wydać kasę na kosmetyki
Chcę je sprzedać. Nie wiem ile one są dokładnie warte, bo to był prezent więc głupio było zapytać. Wiem tylko, że na pewno jest to oryginał. Może któraś się zna i pomoże mi określić ich cenę? Nie chcę dużo na nich stracić, ale chcę szybko sprzedać. Jak coś proszę o odpowiedź. Niestety już je wystawiłam n aukcję, ale może nikt nie kupi i wtedy będę mogła zmienić cene. Tylko na jaka...? Kurczę, wszyscy zadają mi pytanie czy nie mam większych, ale nie mam, bo nie prowadzę sklepu To są one: http://allegro.pl/christian-loubouti...039993625.html
|
|
|
|
|
#72 |
|
Zadomowienie
|
Taaaa |
|
|
|
|
#73 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#74 |
|
Raczkowanie
|
Niestety buciki nie są oryginalne, więc radziła bym ci ich nawet nie wystawiać bo podlega to pod kodeks karny
;-) a że jest dużo zawistnych ludzi na allegro, sprzedaj je wśród znajomych lub wogóle. Koleżanka ma podróbki, a raczej miała, cieszyła się 2 miesiące dopuki się nie rozpadły ;-)
wymiana? https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post23200156 *czarne tusze do rzęs podkłady matujące, kryjące, w srednim kolorze samoopalacze w sprayu ładne swieze zapachy, lub cos w stylu Mexx black ampułki do włosów zniszczonych Lancome AROMA TONIC <33 |
|
|
|
|
#75 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie,
czy te Louboutin'y są oryginalne? |
|
|
|
|
#76 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#77 |
|
Raczkowanie
|
ciężko powiedziec, troche kiepskie wykonanie, a CL dba bardzo o wykończenie, chociazby wnętrza butów a dokładniej umieszcznego napisu, przynajmniej na zdjęciu wygląda dziwnie, chociaz moze to mój pedantyzm ;p
wymiana? https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post23200156 *czarne tusze do rzęs podkłady matujące, kryjące, w srednim kolorze samoopalacze w sprayu ładne swieze zapachy, lub cos w stylu Mexx black ampułki do włosów zniszczonych Lancome AROMA TONIC <33 Edytowane przez miqqs Czas edycji: 2013-02-22 o 11:02 |
|
|
|
|
#78 |
|
Zaczytanie
|
Zbyt kiepsko wykonane. Nie wiem nawet co to może być za model, gdybyś wiedziała mogłabyś porównać ze zdjęciami katalogowymi
Proś o paragon. Poza tym jeśli kosztują pi razy drzwi 1000zł to na pewno obok oryginałów nawet nie leżały |
|
|
|
|
#79 |
|
Zakorzenienie
|
znalazłam zdjęcia katalogowe
gdzieś znalazłam porównanie butów tej marki oryginal- podróba i wiele rzeczy przemawia za oryginałem, ale.. |
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#80 |
|
Raczkowanie
|
A ja nie jestem przekonana,mysle,ze to podroba. Dolaczony jest worek przeciwkurzowy, oryginalny karton? I jaka cena?
|
|
|
|
|
#81 |
|
Przyczajenie
|
Louboutin strona internetowa
Witam,
Wprawdzie nie jest to aukcja allegro ale nie wiem gdzie mam zadać to pytanie - czy myślicie, że powinnam zamówić buty z tej strony? czy jest to zwykłe nacąganie na podróbki? http://www.ukjimmychoocheapsale.com/...2e733ca61.html |
|
|
|
|
#82 |
|
Konto usunięte
|
Za te cene podrobka. No i na oficjalnej stronie Louboutina mozesz sprawdzic gdzie mozna kupic oryginaly
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#83 |
|
Przyczajenie
|
Dziękuję za odpowiedź, wiem ze adresu tej strony nie ma na oficjalnej stronie Louboutina ale mimo wszystko woolalam się Was poradzić.
|
|
|
|
|
#84 | |
|
Zaczytanie
|
Cytat:
NIGDY nie powinna zawierać słów "sale" "outlet' + nazwisko projektanta/sklepu. Jeśli np. oficjalna strona LV to http://www.louisvuitton.com/ to strony typu louisvuittonsale louisvuittonoutlet itd są z góry fake'ami. Rada2. - sprawdzać profil na fb sklepu i ilość opinii (oraz ich treść)
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:39.

i taniej kupic na net-a-porter wtedy. Na allegro bron Boze...

;-) a że jest dużo zawistnych ludzi na allegro, sprzedaj je wśród znajomych lub wogóle. Koleżanka ma podróbki, a raczej miała, cieszyła się 2 miesiące dopuki się nie rozpadły ;-)