![]() |
#61 |
Raczkowanie
|
Dot.: Christian Louboutin z Allegro?
zależy jakie ceny będą na Moliera, bo mogą sobie niezle nakladac ,ale zawsze mozna przymierzyc i poogladac i dotknac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Konto usunięte
|
Dziewczyny pamiętajcie zamiast myśleć jak zaoszczędzić 100 zł lepiej pomyśleć jak zarobić 1000 zł
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Raczkowanie
|
cały czas
![]() nie wiem jak Wy ale ja nie próżnuje dlatego mogę pozwolic sobie na myślenie o takim zakupie... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Przyczajenie
|
To może ja parę słów na temat butów CL. Otóż dwa lata temu kupiłam sobie takie szpileczki. Zapłaciłam wtedy prawie 500 funtów. Kupiłam je w jednym z czterech sklepów CL w Londynie na słynnej Oxford Street i z pewnością są to oryginalne buty mistrza Christiana. Ceny oczywiście są ogromne ale zapragnęłam takie mieć i już.
![]() Ktoś napisał że CL nie ma sklepu online. Nieprawda, ma oficjalnej stronie firmy http://www.christianlouboutincom.com/ Rozmiarówka też tam jest podana. Przejrzałam na Allegro i znalazłam tylko kilka par oryginałów w cenie 2.700 zł, reszta bardzo "śmierdzi" podróbą. A co do wygody noszenia hmm... każda kobieta chyba inaczej by się w nich czuła ale co do mnie jestem zadowolona, butki są wygodne pomimo to że mają 13 cm obcas i dość często w nich chodzę. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Raczkowanie
|
Piagelle?
Na swoje jeszcze trochę poczekam, ale te czekanie też jest fajne hehe ![]() Nie mogę dalej się zdecydowac na model |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Konto usunięte
|
hej dziewczyny. mogę dołączyć?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Przyczajenie
|
Wszystkie buty na Allegro sygnowane logo LOUBOUTIN to podróby!!!! CH L nie sprzedaje obuwia hurtowo, w Polsce tylko Moliera2 można kupic oryginalne. Nie dajcie się zwieść cenie, bo nawet te po 8 tys z Allegro to podróby!!! Kontaktowałam się w tej sprawie z customer service CH L, i dostalam informację iż nikt w Polsce (poza tym jednym butikiem Moliera 2) nie ma możliwości sprzedazy oryginałow gdyż z nikim nie maja podpisanej umowy i nawet o to nie zabiegają. Inna sprawa to fakt iż STOPFAKE zajęło się sprawą (paserstwa?) i świadomego wprowadzania w błąd kilentów przez Allegro bo to oni z całą świadomościa posredniczą w srzedaży podróbek, a powiem więcej w zasadzie na Allegro są same podróby!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Przyczajenie
|
Witam. Piszę tutaj, ponieważ dostałam na 18-stkę buty Christian Louboutin. Niestety nie chodzę w szpilkach i zamiast butów wolę wydać kasę na kosmetyki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Zadomowienie
|
![]() Taaaa |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Raczkowanie
|
Niestety buciki nie są oryginalne, więc radziła bym ci ich nawet nie wystawiać bo podlega to pod kodeks karny
![]()
wymiana? https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post23200156 *czarne tusze do rzęs podkłady matujące, kryjące, w srednim kolorze samoopalacze w sprayu ładne swieze zapachy, lub cos w stylu Mexx black ampułki do włosów zniszczonych Lancome AROMA TONIC <33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Zakorzenienie
|
Witajcie,
czy te Louboutin'y są oryginalne? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Raczkowanie
|
ciężko powiedziec, troche kiepskie wykonanie, a CL dba bardzo o wykończenie, chociazby wnętrza butów a dokładniej umieszcznego napisu, przynajmniej na zdjęciu wygląda dziwnie, chociaz moze to mój pedantyzm ;p
wymiana? https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post23200156 *czarne tusze do rzęs podkłady matujące, kryjące, w srednim kolorze samoopalacze w sprayu ładne swieze zapachy, lub cos w stylu Mexx black ampułki do włosów zniszczonych Lancome AROMA TONIC <33 Edytowane przez miqqs Czas edycji: 2013-02-22 o 10:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Zaczytanie
|
Zbyt kiepsko wykonane. Nie wiem nawet co to może być za model, gdybyś wiedziała mogłabyś porównać ze zdjęciami katalogowymi
Proś o paragon. Poza tym jeśli kosztują pi razy drzwi 1000zł to na pewno obok oryginałów nawet nie leżały |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Zakorzenienie
|
znalazłam zdjęcia katalogowe
gdzieś znalazłam porównanie butów tej marki oryginal- podróba i wiele rzeczy przemawia za oryginałem, ale.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Raczkowanie
|
A ja nie jestem przekonana,mysle,ze to podroba. Dolaczony jest worek przeciwkurzowy, oryginalny karton? I jaka cena?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Przyczajenie
|
Louboutin strona internetowa
Witam,
Wprawdzie nie jest to aukcja allegro ale nie wiem gdzie mam zadać to pytanie - czy myślicie, że powinnam zamówić buty z tej strony? czy jest to zwykłe nacąganie na podróbki? http://www.ukjimmychoocheapsale.com/...2e733ca61.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Konto usunięte
|
Za te cene podrobka. No i na oficjalnej stronie Louboutina mozesz sprawdzic gdzie mozna kupic oryginaly
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Przyczajenie
|
Dziękuję za odpowiedź, wiem ze adresu tej strony nie ma na oficjalnej stronie Louboutina ale mimo wszystko woolalam się Was poradzić.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 | |
Zaczytanie
|
Cytat:
NIGDY nie powinna zawierać słów "sale" "outlet' + nazwisko projektanta/sklepu. Jeśli np. oficjalna strona LV to http://www.louisvuitton.com/ to strony typu louisvuittonsale louisvuittonoutlet itd są z góry fake'ami. Rada2. - sprawdzać profil na fb sklepu i ilość opinii (oraz ich treść)
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:15.