|
|
#61 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ubrania z MOHITO
sukienki mają w fajnych cenach na wyprzedażach, ale u mnie kiepsko z rozmiarami...
chyba skuszę się na śliczną czarną spódniczkę i jakąś torebkę. |
|
|
|
#62 |
|
Rozeznanie
|
Lubię ich wisiorki - często są przepiękne, mają też fajne dżinsy. Za to wszelkie bluzeczki wydają się być sztuczne.
|
#63 | |
|
Raczkowanie
|
Takie rekawiczki mozesz kupic u chinczyka za 19,90....wiec przeplacilas
![]() ---------- Dopisano o 10:28 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ---------- Cytat:
Poza tym sieciowki maja bicie od 400-700% wiec przeliczcie sobie koszt produktu ktory po tak "niskiej"cenie kupujecie! Bluzki ktore kupujecie po 28 zl oni kupuja po 4 wiec czego mozna oczekiwac po takich cenach? Na tym wlasnie polega magia sieciowek....kupic w chinach najtansze badziewie dodac 700% marzy i sprzedac polskim modnisiom ktore uwiesc mozna niska cena....prosty lud to kupi ! Prawie cos jak "nie dla idiotow".A juz bezczelnoscia jest ,zeby w sklepie wisialy ciuchy pogniecione z wystajacymi nitkami....to lekcewazenie klienta!
|
|
|
|
|
#64 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aż takie emocje wzbudza u Ciebie to że ktoś ubiera się w Twoim mniemaniu marnych jakościowo sieciówkach? I to takie śmieszne że kogoś nie stać na drogie ubrania?Przyznaję, że jestem osoba uczącą się na studiach dziennych, dodatkowo pracuję i mimo że zarabiam mam mnóstwo wydatków i całej pensji nie wydaję na ciuchy tylko na książki, opłaty za mieszkanie, jedzenie... Osobiście nie stać mnie na to żeby wparować np do Zary jak niektóre Wizażanki i kupić żakiet za 200, 300 lub 500zł (w czasie wyprzedaży jest troszkę taniej a do ostatniej tury wyprzedaży kiedy ceny są najbardziej korzystne i tak nie dotrwa mój rozmiar...). Szukam więc tańszych, co nie znaczy gorszych zamienników . Bardzo lubię polskie sieciówki typu właśnie Reserved i Mohito, większość ubrań mam z tych sklepów i nie uważam ich za szmaty wręcz przeciwnie uważam że z roku na rok można w nich znaleźć coraz więcej perełek![]() pozdrawiam "polska modnisia" z "prostego ludu" ![]() PS. U mnie w okolicy nie ma niestety firmowych salonów mody gdzie jest wyprzedaż rzędu 69zł z 500... |
|
|
|
|
#65 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A widzisz, można, mimo że dla Ciebie to "same szmaty", to jednak można znaleźć tam rzeczy dobrej jakości. Jeśli chodzi o Mohito, to chyba mało wiesz, bo mają mało sklepów (zwykle 1-2 w dużym mieście, a czasami to wcale), więc jakim cudem te 100tys. sztuk, które produkują by tam zeszło (a raczej weszło)? I taaak, tak, znamy Cię i wiemy, że >kupujesz super przecenione rzeczy takich boskich marek jak Morgan, NafNaf<, ale sory, nie raz miałam rzeczy z tych właśnie sklepów i były to takie same "szmaty", jak w sklepach o których piszesz Mało tego, miewałam rzeczy TommyH., Armani Jeans (oczywiście orginalne), łapałam właśnie na wyprzedażach, ale już tam nie kupuję, powód? - tak samo szmaciate rzeczy, bluzka Armani po jednym założeniu się zmechaciła Więc jeśli mam czekać do ostatniego dnia wyprzedaży żeby kupić bluzkę kosztującą "z 500 zl na 69", jednocześnie mając świadomość, że zostają zazwyczaj same najbrzydsze rzeczy co nie zeszły, to wybacz, ale wolę kupić w takim Mohito, H&M czy Zarze za wyższą cenę, niby gorszej jakości a w rzeczywistości podobnej, bo uważam że mają tam bardzo ładne rzeczy a nawet jak się zniszczą, to nie szkoda ![]() No i ten komfort, że nie muszę grzebać w tym całym motłochu, wolę dać ciut więcej, a kupić rzecz normalnie wiszącą na wieszaku ![]() No ale cóż, rzecz gustu
|
|
#66 |
|
Zakorzenienie
|
lubię ten sklep, aczkolwiek już kilka razy zdarzyło się, że rzecz która mi się spodobała na wystawie nie była dostępna na sklepie. Jest to troche irytujące, bo tylko np jakas bluzka mnie przyciagnely do srodka, a musze obejsc się smakiem.
Sama mam z tego sklepu szary sweterek i bezowa olowkowa spodnice i nie narzekam. Kupowalam tam jeszcze jakies akcesoria na prezenty dla znajomych i rwniez nie slyszalam jakis slow skargi na jakosc produktow.
|
|
|
|
#67 |
|
Raczkowanie
|
A ja polecam Mohito. Mam z tego sklepu sukienke ktora po prostu jest cudowna. Zawsze modna, zawsze na czasie taka klasyka
I wlasnie w tym sklepie mozna wiele takich klasycznych rzeczy kupic. Jakosc przynajmniej tej sukienki jest bardzo dobra. Z czystym sumieniem moge polecic
"co by nie napisać zawsze to będą tylko słowa" ![]() Edytowane przez Justa30_1990 Czas edycji: 2010-07-11 o 14:49 |
|
|
|
#68 |
|
Zakorzenienie
|
Byłam dziś w Mohito i widziałam to koronkowe bolerko po 29,90, które kupiła ostatnio La Monica
Nie spodobał mi się rozkład falbanek, tzn. z tyłu przy rękawkach była 'wolna przestrzeń' - tak jakby nie doszyto tam falbanek, widać było czarny materiał. Najpierw myślałam, że to wada ale niestety wszystkie modele tak miały, więc pewnie celowo zostały tak uszyte. Szkoda, bo gdyby nie było tych 'przestrzałów' to bym wzięła ![]() Za to kupiłam pudrową pikowaną torebkę-jamnika za 29,90
|
#69 |
|
Zadomowienie
|
Osobiście bardzo lubie ten sklep , mają dużo ciekawych rzeczy w naprawde niskich cenach . Z tego sklepu mam 2 bokserki w panterkę - jedną różową jedną cappucino . O ile ta cappucino lekko wyblakła to różowa po praniu jest jak nowa ( a niby takie same
) . Mam koszulkę szarą z pagonami w diamenciki - świetnej jakości materiał i po praniu nic się nie zmienił . I moją ulubioną wiązaną bluzkę na długi rękaw z przeceny za 19.99 jest świetny i również nic się z nim po praniu nie robi Jeszcze nie trafiłam na nic co mogłoby mnie zniechęcić do tego sklepu Polecam
|
|
#70 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#71 |
|
Zadomowienie
|
w Mohito czas na zwrot jest 14 dni
|
|
#72 |
|
Rozeznanie
|
była na wyprzedaży taka kiecka, bandażowa, biała, z czarnymi wstawkami, do kolan mniej więcej, boska, a w złotych tarasach już jej nie ma, orientujecie się, czy może gdzieś się jakimś cudem ostała?
|
#73 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Kupiłam ją jeszcze za 99 zł, a dzień później na metce było znowu 159 zł.
|
|
#74 |
|
Rozeznanie
|
ja ja ogladalam w ch reduta i kosztowala w ten dzien 59 zl z ponad stu
|
#75 |
|
Raczkowanie
|
Dawajcie jakies foty tych zdobyczy z mohito, kiedys tam robilam zakupy i z tego co pamietam podczas promocji mozna tam sie nieźle obłowić.
|
|
|
|
#76 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#77 |
|
Zakorzenienie
|
Moje zdobycze z Mohito
|
|
|
|
#78 |
|
Zakorzenienie
|
Cudna torebeczka
|
#79 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#80 |
|
Zakorzenienie
|
Akurat będę przelotem w galerii dziś to sobie popatrzę do Mohito
|
#81 |
|
Jestem groszek... ;)
|
Czy mogłabym prosić o pomoc w zakupie jeansów, granatowe rurki, na prawej nogawce mają 2 kieszenie połączone łańcuszkiem, cena to 29,9 zł (wyprzedaż), rozmiar 42?
we Wrocławiu już nie ma ![]() szukam zdjęcia w internecie ale niestety nie mogę znaleźć
|
#82 |
|
Zakorzenienie
|
Póki co z tego sklepu mam tylko torebkę, sukienkę i żakiet i jestem zadowolona
J
|
|
|
|
#83 |
|
Rozeznanie
|
Na Luli jest jakis konkurs gdzie trzeba zmajstrowac zestawik i mozna wygrac bon do mohito na 200 zl
W sumie... moznaby sprobowac
|
|
#84 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny,może któraś mi powiedzieć ile kosztuje ta bluzka i spódniczka w mohito? Sklep jest daleko o de mnie,a chciałabym wiedzieć.
|
|
|
|
#85 |
|
Rozeznanie
|
Nie wiem ile ale tez sie chetnie dowiem. Spodniczka jest sliczna!
|
#86 |
|
Przyczajenie
|
Hej kochane
Mam bardzo pilną sprawę do dziewczyn, które w ostatnim czasie odwiedziły Mohito. Widziałyście może ten płaszyczyk? Jak się prezentuje, ile kosztuje? Będę ogromnie wdzięczna za odpowiedź
|
|
|
|
#87 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Spódniczka kosztuje 119,90 ---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ---------- A co do samego sklepu to z jakością nie jest źle ale nie powiedziałabym, że jest to tani sklep. Dzisiaj wpadła mi w oko bluzeczka na ramiączkach(80zł) i wspomniana spódniczka. Jednak można znaleść też rzeczy w przystępnej cenie ![]() Ogólnie uważam że mają tam świetne dodatki! |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#88 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a 34 nie ma. Wrzucam foto na sobie bardzo mi się podoba ten płaszcz, ale ze względu na złe skrojenie go nie kupię
|
|
#89 |
|
Rozeznanie
|
Kupiła może któraś z Was torebeczkę w kształcie serca? Nie rozwali się po kilku dniach?
|
|
|
|
#90 |
|
Konto usunięte
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:28.

Aż takie emocje wzbudza u Ciebie to że ktoś ubiera się w Twoim mniemaniu marnych jakościowo sieciówkach?