Ubrania z MOHITO - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-07-10, 12:04   #61
Soph
Zakorzenienie

Dot.: Ubrania z MOHITO

sukienki mają w fajnych cenach na wyprzedażach, ale u mnie kiepsko z rozmiarami...
chyba skuszę się na śliczną czarną spódniczkę i jakąś torebkę.

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-11, 00:11   #62
Little miau miau
Rozeznanie

Lubię ich wisiorki - często są przepiękne, mają też fajne dżinsy. Za to wszelkie bluzeczki wydają się być sztuczne.
Stary 2010-07-11, 10:28   #63
Jaszczorka
Raczkowanie

Takie rekawiczki mozesz kupic u chinczyka za 19,90....wiec przeplacilas

---------- Dopisano o 10:28 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ----------

Cytat:
Napisane przez maugorzata Pokaż wiadomość
fajne tam maja przeceny, konkretne, a nie ze 119 na 99, bo takie cos mnie nie bierze
jesli chodzi o jakosc to adekwatna do cen, czyli ok, ale nic szczegolnego (reserved, hm, orsay, tego rzedu). maja jednak dosc dobry design - jedna z bluzek od nich (fioletowa z zabotem i lezka na plecach) jest niezwykle oryginalna, czegos takiego nie znalazlabym w zadnym z wymieniowych sklepow.
ogolnie jestem na TAK.

pozdrawiam
Hm.....zastanawia mnie jak mozna chodzic od reservedu do hm po przecenach......w koncu to te same szmaty ,nie lepiej pojsc do sklepu na ktory was na co dzien nie stac i kupic cos przecenionego z 500 zl na 69? Na pewno bedzie modniejsze i z lepszego materialu.Wogole polskie sieciowki(m.in.mohito) z moda maja malo wspolnego,czasem odszyja cos oryginalnego z dobrej firmy co sie extra sprzedaje na swiecie ale robia to z kiepskich materialow wiec kazda wydana tam kwota jest wyrzucaniem pieniedzy.Ani to ladne,ani modne no i jest tego 100 000 sztuk na rynku w krotkich seriach Poza tym sieciowki maja bicie od 400-700% wiec przeliczcie sobie koszt produktu ktory po tak "niskiej"cenie kupujecie! Bluzki ktore kupujecie po 28 zl oni kupuja po 4 wiec czego mozna oczekiwac po takich cenach? Na tym wlasnie polega magia sieciowek....kupic w chinach najtansze badziewie dodac 700% marzy i sprzedac polskim modnisiom ktore uwiesc mozna niska cena....prosty lud to kupi ! Prawie cos jak "nie dla idiotow".A juz bezczelnoscia jest ,zeby w sklepie wisialy ciuchy pogniecione z wystajacymi nitkami....to lekcewazenie klienta!
Jaszczorka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-11, 11:14   #64
blekitne_niebo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jaszczorka Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 10:28 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ----------

Hm.....zastanawia mnie jak mozna chodzic od reservedu do hm po przecenach......w koncu to te same szmaty ,nie lepiej pojsc do sklepu na ktory was na co dzien nie stac i kupic cos przecenionego z 500 zl na 69? Na pewno bedzie modniejsze i z lepszego materialu.Wogole polskie sieciowki(m.in.mohito) z moda maja malo wspolnego,czasem odszyja cos oryginalnego z dobrej firmy co sie extra sprzedaje na swiecie ale robia to z kiepskich materialow wiec kazda wydana tam kwota jest wyrzucaniem pieniedzy.Ani to ladne,ani modne no i jest tego 100 000 sztuk na rynku w krotkich seriach Poza tym sieciowki maja bicie od 400-700% wiec przeliczcie sobie koszt produktu ktory po tak "niskiej"cenie kupujecie! Bluzki ktore kupujecie po 28 zl oni kupuja po 4 wiec czego mozna oczekiwac po takich cenach? Na tym wlasnie polega magia sieciowek....kupic w chinach najtansze badziewie dodac 700% marzy i sprzedac polskim modnisiom ktore uwiesc mozna niska cena....prosty lud to kupi ! Prawie cos jak "nie dla idiotow".A juz bezczelnoscia jest ,zeby w sklepie wisialy ciuchy pogniecione z wystajacymi nitkami....to lekcewazenie klienta!
Ton wypowiedzi wybitnie sarkastyczny, nie wiem po co się tak denerwować Aż takie emocje wzbudza u Ciebie to że ktoś ubiera się w Twoim mniemaniu marnych jakościowo sieciówkach? I to takie śmieszne że kogoś nie stać na drogie ubrania?
Przyznaję, że jestem osoba uczącą się na studiach dziennych, dodatkowo pracuję i mimo że zarabiam mam mnóstwo wydatków i całej pensji nie wydaję na ciuchy tylko na książki, opłaty za mieszkanie, jedzenie... Osobiście nie stać mnie na to żeby wparować np do Zary jak niektóre Wizażanki i kupić żakiet za 200, 300 lub 500zł (w czasie wyprzedaży jest troszkę taniej a do ostatniej tury wyprzedaży kiedy ceny są najbardziej korzystne i tak nie dotrwa mój rozmiar...). Szukam więc tańszych, co nie znaczy gorszych zamienników.
Bardzo lubię polskie sieciówki typu właśnie Reserved i Mohito, większość ubrań mam z tych sklepów i nie uważam ich za szmaty wręcz przeciwnie uważam że z roku na rok można w nich znaleźć coraz więcej perełek Sklepy te są łatwo dostępne, kupuję w nich głownie w czasie przecen kiedy wyprzedają ubrania za bardzo korzystne kwoty, mogę w zasadzie skompletować pół szafy za stosunkowo niewielkie pieniądze. Dodatki tez mają super! Uwielbiam ich biżuterie A ich buty w tym sezonie powaliły mnie na kolana jedynie co, to mogliby mieć ciekawsze torebki, ale i tak planuję kupić w przyszłym tygodniu w Re dwie torebki

pozdrawiam
"polska modnisia" z "prostego ludu"

PS. U mnie w okolicy nie ma niestety firmowych salonów mody gdzie jest wyprzedaż rzędu 69zł z 500...
blekitne_niebo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-11, 11:16   #65
Mirell
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jaszczorka Pokaż wiadomość

A widzisz, można, mimo że dla Ciebie to "same szmaty", to jednak można znaleźć tam rzeczy dobrej jakości. Jeśli chodzi o Mohito, to chyba mało wiesz, bo mają mało sklepów (zwykle 1-2 w dużym mieście, a czasami to wcale), więc jakim cudem te 100tys. sztuk, które produkują by tam zeszło (a raczej weszło)? Bo co do H&M czy podobnych, to racja, sklepów mają masę i w każdym to samo

I taaak, tak, znamy Cię i wiemy, że >kupujesz super przecenione rzeczy takich boskich marek jak Morgan, NafNaf<, ale sory, nie raz miałam rzeczy z tych właśnie sklepów i były to takie same "szmaty", jak w sklepach o których piszesz Mało tego, miewałam rzeczy TommyH., Armani Jeans (oczywiście orginalne), łapałam właśnie na wyprzedażach, ale już tam nie kupuję, powód? - tak samo szmaciate rzeczy, bluzka Armani po jednym założeniu się zmechaciła
Więc jeśli mam czekać do ostatniego dnia wyprzedaży żeby kupić bluzkę kosztującą "z 500 zl na 69", jednocześnie mając świadomość, że zostają zazwyczaj same najbrzydsze rzeczy co nie zeszły, to wybacz, ale wolę kupić w takim Mohito, H&M czy Zarze za wyższą cenę, niby gorszej jakości a w rzeczywistości podobnej, bo uważam że mają tam bardzo ładne rzeczy a nawet jak się zniszczą, to nie szkoda
No i ten komfort, że nie muszę grzebać w tym całym motłochu, wolę dać ciut więcej, a kupić rzecz normalnie wiszącą na wieszaku
No ale cóż, rzecz gustu
Mirell jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-11, 14:13   #66
ghana
Zakorzenienie

GG do ghana Send a message via Skype™ to ghana

lubię ten sklep, aczkolwiek już kilka razy zdarzyło się, że rzecz która mi się spodobała na wystawie nie była dostępna na sklepie. Jest to troche irytujące, bo tylko np jakas bluzka mnie przyciagnely do srodka, a musze obejsc się smakiem.
Sama mam z tego sklepu szary sweterek i bezowa olowkowa spodnice i nie narzekam. Kupowalam tam jeszcze jakies akcesoria na prezenty dla znajomych i rwniez nie slyszalam jakis slow skargi na jakosc produktow.
ghana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-11, 14:48   #67
Justa30_1990
Raczkowanie

A ja polecam Mohito. Mam z tego sklepu sukienke ktora po prostu jest cudowna. Zawsze modna, zawsze na czasie taka klasyka I wlasnie w tym sklepie mozna wiele takich klasycznych rzeczy kupic. Jakosc przynajmniej tej sukienki jest bardzo dobra. Z czystym sumieniem moge polecic

Edytowane przez Justa30_1990
Czas edycji: 2010-07-11 o 14:49
Justa30_1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-11, 15:08   #68
Mariah
Zakorzenienie

Byłam dziś w Mohito i widziałam to koronkowe bolerko po 29,90, które kupiła ostatnio La Monica Nie spodobał mi się rozkład falbanek, tzn. z tyłu przy rękawkach była 'wolna przestrzeń' - tak jakby nie doszyto tam falbanek, widać było czarny materiał. Najpierw myślałam, że to wada ale niestety wszystkie modele tak miały, więc pewnie celowo zostały tak uszyte. Szkoda, bo gdyby nie było tych 'przestrzałów' to bym wzięła

Za to kupiłam pudrową pikowaną torebkę-jamnika za 29,90
Stary 2010-07-11, 15:43   #69
AmericanGirl
Zadomowienie

Osobiście bardzo lubie ten sklep , mają dużo ciekawych rzeczy w naprawde niskich cenach . Z tego sklepu mam 2 bokserki w panterkę - jedną różową jedną cappucino . O ile ta cappucino lekko wyblakła to różowa po praniu jest jak nowa ( a niby takie same ) . Mam koszulkę szarą z pagonami w diamenciki - świetnej jakości materiał i po praniu nic się nie zmienił . I moją ulubioną wiązaną bluzkę na długi rękaw z przeceny za 19.99 jest świetny i również nic się z nim po praniu nie robi Jeszcze nie trafiłam na nic co mogłoby mnie zniechęcić do tego sklepu Polecam
Stary 2010-07-14, 15:44   #70
Arjana
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Mariah Pokaż wiadomość

ja miesiac temu dałam za tą torebkę 79,90

i takie jest moje pytanie:
czy mając wszystkie metki, paragon, mogę zwrócić tą torebkę, w czasie 30 dni???? proszę o odpowiedz
Arjana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-14, 18:06   #71
juhaska
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Arjana Pokaż wiadomość
ja miesiac temu dałam za tą torebkę 79,90

i takie jest moje pytanie:
czy mając wszystkie metki, paragon, mogę zwrócić tą torebkę, w czasie 30 dni???? proszę o odpowiedz
w Mohito czas na zwrot jest 14 dni
Stary 2010-07-14, 18:22   #72
gad
Rozeznanie

była na wyprzedaży taka kiecka, bandażowa, biała, z czarnymi wstawkami, do kolan mniej więcej, boska, a w złotych tarasach już jej nie ma, orientujecie się, czy może gdzieś się jakimś cudem ostała?

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=504842

gad jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-14, 20:55   #73
Layila
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez gad Pokaż wiadomość
była na wyprzedaży taka kiecka, bandażowa, biała, z czarnymi wstawkami, do kolan mniej więcej, boska, a w złotych tarasach już jej nie ma, orientujecie się, czy może gdzieś się jakimś cudem ostała?
Ona nie była biała, tylko jasnoszara.
Kupiłam ją jeszcze za 99 zł, a dzień później na metce było znowu 159 zł.
Stary 2010-07-15, 13:51   #74
gad
Rozeznanie

ja ja ogladalam w ch reduta i kosztowala w ten dzien 59 zl z ponad stu

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=504842

gad jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-15, 14:19   #75
Agnieszka2011
Raczkowanie

Dawajcie jakies foty tych zdobyczy z mohito, kiedys tam robilam zakupy i z tego co pamietam podczas promocji mozna tam sie nieźle obłowić.
Agnieszka2011 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-15, 16:33   #76
Soph
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mariah Pokaż wiadomość

też ją kupiłam

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-16, 14:30   #77
blekitne_niebo
Zakorzenienie

Moje zdobycze z Mohito
Stary 2010-07-16, 14:33   #78
Dotka81
Zakorzenienie

Cudna torebeczka za ile?

Dotka81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-16, 14:35   #79
blekitne_niebo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dotka81 Pokaż wiadomość
Cudna torebeczka za ile?
Dziękuję Kupiłam ją jakiś czas temu za 49,90zł, ale teraz być może jest jeszcze tańsza
Stary 2010-07-16, 14:37   #80
Dotka81
Zakorzenienie

Akurat będę przelotem w galerii dziś to sobie popatrzę do Mohito

Dotka81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-25, 11:21   #81
Isilindil
Jestem groszek... ;)

Czy mogłabym prosić o pomoc w zakupie jeansów, granatowe rurki, na prawej nogawce mają 2 kieszenie połączone łańcuszkiem, cena to 29,9 zł (wyprzedaż), rozmiar 42?
we Wrocławiu już nie ma

szukam zdjęcia w internecie ale niestety nie mogę znaleźć

Za ciemny podkład? Tapeta? Zajrzyj na forum mineralne

Isilindil jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-25, 14:09   #82
surka
Zakorzenienie

Póki co z tego sklepu mam tylko torebkę, sukienkę i żakiet i jestem zadowolona J
surka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-05, 17:27   #83
Little miau miau
Rozeznanie

Na Luli jest jakis konkurs gdzie trzeba zmajstrowac zestawik i mozna wygrac bon do mohito na 200 zl

W sumie... moznaby sprobowac

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-08-05, 20:00   #84
Gosia_14
Rozeznanie

Dziewczyny,może któraś mi powiedzieć ile kosztuje ta bluzka i spódniczka w mohito? Sklep jest daleko o de mnie,a chciałabym wiedzieć.
Gosia_14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-06, 16:55   #85
Little miau miau
Rozeznanie

Nie wiem ile ale tez sie chetnie dowiem. Spodniczka jest sliczna!
Stary 2010-08-26, 19:26   #86
Ellien
Przyczajenie

Hej kochane
Mam bardzo pilną sprawę do dziewczyn, które w ostatnim czasie odwiedziły Mohito. Widziałyście może ten płaszyczyk? Jak się prezentuje, ile kosztuje? Będę ogromnie wdzięczna za odpowiedź
Ellien jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-26, 21:12   #87
mmmiley
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Gosia_14 Pokaż wiadomość
Dziewczyny,może któraś mi powiedzieć ile kosztuje ta bluzka i spódniczka w mohito? Sklep jest daleko o de mnie,a chciałabym wiedzieć.

Spódniczka kosztuje 119,90 dużo trochę...

---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ----------

A co do samego sklepu to z jakością nie jest źle ale nie powiedziałabym, że jest to tani sklep. Dzisiaj wpadła mi w oko bluzeczka na ramiączkach(80zł) i wspomniana spódniczka. Jednak można znaleść też rzeczy w przystępnej cenie

Ogólnie uważam że mają tam świetne dodatki!
mmmiley jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-08-26, 21:15   #88
MilciaAa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Ellien Pokaż wiadomość
Hej kochane
Mam bardzo pilną sprawę do dziewczyn, które w ostatnim czasie odwiedziły Mohito. Widziałyście może ten płaszyczyk? Jak się prezentuje, ile kosztuje? Będę ogromnie wdzięczna za odpowiedź
Kosztuje chyba 169zł(ale nie jestem pewna wiem, że więcej niż 150 a mniej niż 200 xD). Te bufy strasznie mnie poszerzały, a mam wąskie ramiona. Noszę rozmiar 36, a rozm, 36 tego płaszczyka strasznie duże a 34 nie ma. Wrzucam foto na sobie bardzo mi się podoba ten płaszcz, ale ze względu na złe skrojenie go nie kupię

23.11.2015 - L.P. okrąglaski Sebbin 435cc, 11,7 cm, projekcja 6,0
MilciaAa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-26, 21:25   #89
mmmiley
Rozeznanie

Kupiła może któraś z Was torebeczkę w kształcie serca? Nie rozwali się po kilku dniach?
mmmiley jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-27, 10:09   #90
91584e3a0ddee98d7bf35013566e27d0b839b1c7
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez blekitne_niebo Pokaż wiadomość
Moje zdobycze z Mohito
W jakich kolorach byly jeszcze te sweterki? No i w jakiej cenie?
91584e3a0ddee98d7bf35013566e27d0b839b1c7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości