|
|
#66 |
|
BAN stały
|
Dot.: perfumy, pielęgnacja..
Hmm jakos na początku września
![]() ---------- Dopisano o 19:13 ---------- Poprzedni post napisano o 18:27 ---------- no nie wiem ... a ile bylabys w stanie oddać? |
|
|
|
#67 |
|
Wtajemniczenie
|
Na dzień dzisiejszy nic nie znalazłam
|
#68 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety nic
|
#69 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#71 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
co za nią szukam?może być błyszczyk, brązowa kredka do oczu, brązer dla jasnych karnacji.. podoba mi się Twój cień deborah i pędzel do różu Edytowane przez iwcia74 Czas edycji: 2009-10-26 o 10:05 |
|
|
|
|
#72 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wiesz co... krem na noc, sobie jednak zostawię, ale posiadam dwie miniaturki kremu pod oczy Clinique. Obie miniaturki dają prawie całe regularne opakowanie kremu na noc https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...-pod-oczy.html, które jest w cenie 125 zł. Do tego chętnie oddam maseczkę do twarzy Clinique i kosmetyczkę.Tylko, że za ten komplecik chciałabym jakieś perfumki albo odlewki, ale nie miniaturki. Co mogłabyś zaproponować? |
|
|
|
|
#73 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#74 |
|
Rozeznanie
|
Ok, sprawdzę sobie te perfumy w drogerii. Masz tą Lolitę http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...mpicka-EDP.htm czy jakąś inną?
|
|
|
|
#75 |
|
Zadomowienie
|
tak, tą. to w takim razie czekam na rezultaty testów. oczywiście do loli możesz dobrać sobie jakie chcesz miniatury, nie jestem do nich jakość szczególnie przywiązana.
|
|
|
|
#77 |
|
Rozeznanie
|
Lancome, Color Fever Gloss, Błyszczyk 118 Saturday Red, kod MD235, 6 ml, użyty kilkakrotnie, ale ubytku praktycznie nie widać. mam z wymiany z Ankie83, ale okazał się zupełnie w nietwarzowym dla mnie kolorze (koralowa ciepła czerwień)
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=143551 |
|
|
|
#78 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:36 ---------- Poprzedni post napisano o 18:36 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#80 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#81 |
|
Zadomowienie
|
Ja szukam perlowej pmadki rozswietlajacej a za wode Versace co bys chciala bo moge cos poszukac poza watkiem bo wszystkiego nie wystawiam na zamiane
Edytowane przez ewapawliszyn Czas edycji: 2009-10-27 o 10:06 |
|
|
|
#82 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#84 |
|
Rozeznanie
|
Sprawdziłam i jestem wstępnie chętna na 20 ml Lompickiej (jeszcze swojego TŻ spytam czy nie ma na nią mdłości) za dwa kremy pod oczy Clinique po 7ml każdy i kosmetyczkę. Maskę chętnie dorzucam za jakąś miniaturkę, ale zaproponuj proszę co byś mogła oddać (najlepiej do wyboru).
|
|
|
|
#85 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ---------- Cytat:
żebym to ja wiedziała ![]() namyślam się jeszcze w sprawie Twojego cienia loreal, tylko czy mogłabym prosić o jego zdjęcie? |
||
|
|
|
#87 |
|
Rozeznanie
|
zdjęcie którego cienia byś chciała złotego czy błękitnego?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=143551 |
|
|
|
#88 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:29 ---------- Poprzedni post napisano o 09:28 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#89 |
|
Raczkowanie
|
Podobają mi się meteoryty.
|
|
|
|
#90 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ---------- to ja byłabym chętna
|
||
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:32.

dowolnej wielkości