![]() |
#61 |
Raczkowanie
|
Dot.: próbuję się pozbierać po rozstaniu
Ehh no dobrze
![]() Mam jeszcze jedno pytanie, jestem w bardzo kameralnej szkole i znamy sie wszyscy z widzenia. Jest jeden chlopak ktorego chcialabym lepiej poznac. Tak zeby miec kolege, pogadac na gg. On jest z tego co widze bardzo niesmialy. Ja nie lubie sie narzucac, faceci tez nie lubia takich dziewczyn. Jakas porada jak tu rozwinac sytuacje ?? Zeby go zainetresowac? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Raczkowanie
|
Ehh dziewczyny. Miało być łatwiej. Wydawało mi się że może i jesta tu nagle bum. Mocno tęsknota. Brak czasu ze strony znajomych a samotne wyprawy do kina i powroty do domu to masakra dla psychiki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Raczkowanie
|
będzie dobrze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Raczkowanie
|
widziałam jak dzisiaj szedł z dziewczyną za ręke
![]() ![]() rozryczałam sie ![]() ![]() potrzebuje Was ![]() ![]() uzalam sie pewnie nad soba ale naprawde sobie nieradze i nie mam z kim o tym porozmawiac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Spojrz prawdzie w oczy: potraktowal Cie zle, rzucil Cie, nie jestes z nim, on ma inna. Najwyzszy czas przyjac to do wiadomosci, zamiast zyc mrzonkami. To juz jest i dla Ciebie i niego przeszlosc. Zacznij w koncu zyc swoim zyciem, jak widzisz swiat po jego odejsciu nie skonczyl sie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Rozeznanie
|
widziałaś go i jeszcze pewnie nie raz zobaczysz ale nie masz na to wpływu wyjścia masz dwa albo będziesz żyła z dnia na dzień i czekała aż czas ci pomoże albo weźmiesz się w garść
nikt nie obiecywał że będzie łatwo... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Raczkowanie
|
Nie oczekiwałam że będzie łatwo.
Ale to forum po to jest aby pisać, dzielić się czymś. Nie mam nikogo komu mogłabym wyrzucić wszystko, wiec robie to tutaj. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:26.