|
|
#61 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Limitowanka Hypnotic Poison, Elle YSL, Mintea, Czekoladowanilia
Nevado, poczytałam sobie w sieci i obejrzałam swatche i jednak Sweet Liaison i Apres-Ski chyba nie dla mnie
Ciągle podoba mi się Earthly Riches, shadestick, no i wypatrzyłam jeszcze paletkę Colour Forms: 5 Warm Eyes (i to ona chyba najbardziej). Jak myślisz, czy z tego byśmy coś wykombinowały?Wklejam listę minerałów, jakie mam do oddania - może coś Ci wpadnie w oko ![]() EDM róż New Car Smell - opakowanie mini, użyty kilka razy EDM Ivory Intensive - próbka, użyta raz EDM Fairly Light semi-matte - próbka, zostało około połowy EDM Fair Neutral matte - próbka, zostało ok.1/4 EDM róż Soft Touch - próbka, użyty raz cień LaurEss w kolorze Envious - w słoiczku, otwarty i maźnięty raz na ręce cień LaurEss w kolorze Ambitious - w słoiczku, nieużywany próbka podkładu LaurEss w kolorze Gentle Petal w formule Minimalist próbka podkładu LaurEss w kolorze Subtle Petal w formule Ethereal próbka podkładu LaurEss w kolorze Subtle Neutral w formule Elemental próbka podkładu LaurEss w kolorze Subtle Neutral w formule Ethereal próbka podkładu LaurEss w kolorze Radiant Neutral w formule Ethereal próbka primera LaurEss Jump Start Medium próbka błyszczyka Sugar Plum Silk Naturals (na patyczku) Meow Pampered Puss: 1 Sleek Bengal, sample, nieużywany Meow Flawless Feline: 2 Frisky Bengal, sample, nieużywany Meow Purrfect Puss: 2 Frisky Bengal, sample, nieużywany Meow Flawless Feline: 1 Sleek Himalayan, sample, nieużywany Meow Purrfect Puss: 2 Frisky Himalayan, sample, nieużywany Meow Purrfect Puss: 1 Sleek Siamese, sample, nieużywany Meow Purrfect Puss: 2 Frisky Sphynx, sample, nieużywany Meow Flawless Feline: 2 Frisky Siamese, sample, nieużywany Meow Tigers Eye Courage Light - bronzer, sample, uzyty raz EGM Paige CM - próbka w strunie, nieużywana EGM Annabelle YG - próbka w strunie, użyta raz EGM Gayle LN - próbka w strunie, nieużywana EGM contour + highlite Peaches and Cream w słoiczkach, nieużywane, sitka fabrycznie zaklejone EGM cień Zaire w słoiczku Lumiere próbka all over color Baby Face w strunie, użyta raz Lumiere próbka Light Medium Cool VV, nieużywana Lumiere próbka Light Cool Cashmere, użyta dwa razy Lumiere próbka blushing bronzer Sahara, użyta raz pelnowymiarowy Splendid Perfecting Glow Silk Naturals z niewielkim ubytkiem
|
|
#62 |
|
Zakorzenienie
|
znajdziesz cos za Hypnotic Poison ?
|
|
|
|
|
#63 |
|
Zakorzenienie
|
Nolu, czy byłabyś zainteresowana ferre princesse 49/50 ml wzamian za 25/30 ml elle ysl z balsamem? balsam to pewnie miniaturka? ewentualnie może chcesz bambusa lancome?
mi się ten pieprzowy zapach ostatnio podoba, a ferre dla skojarzenia to naprawdę śliczny, nowy zapach ferre, prawie identyczny jak różowa lacoste'a - limit. chyba z lata 2007. co Ty na to?
|
|
|
|
|
#64 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Napisz mi proszę również jakie próbki są w słoiczkach, a jakie w woreczkach, chciałabym jedynie te pierwsze Co do podkładów - jakie kolory są jasne (ale nie trupie), neutralne beże (nie żółte, nie pomarańczowe, nie różowe) ? Co do propozycji to może paleta plus mniejsza wersja shadesticku?
|
|
|
#65 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widzę, że możemy mieć podobny odcień skóry, bo ja dla siebie też szukam zawsze jak najbardziej neutralnych kolorów jasnego (ale nie przesadnie) beżu Jak widać, wkręciłam się w minerały na tyle, że pozbyłam się wszystkich klasycznych podkładów Widzę, że moja skóra jest mi wdzięczna, więc jeśli masz problematyczną cerę (łatwo się zapychającą, ze skłonnościami do trądziku, albo przetłuszczającą się) to naprawdę polecam A co do Twojej propozycji to myślę, że byłoby ok... Bo pełnowymiarowy shadestick nie wchodzi w grę? ![]() ---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:33 ---------- Niestety nie Cytat:
).
|
|
|
#66 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#68 |
|
Zadomowienie
Przekupka: 17 pkt / 100% pozyt.
|
coś u mnie z
Hypnotic Poison - limitowana wersja Collector's Edition wydana z okazji walentynek 2008 - piękny flakonik, tester, 40 ml z ubytkiem kilku psików Czekoladowanilia Sephory - 100 ml z ubytkiem kilku psików ?
|
|
|
|
|
#69 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jeszcze chciałam zapytać jakie i ile tych minerałków mogłabyś mi zaproponować? Już troszkę się w tych propozycjach pogubiłam ![]() Na pewno chciałabym oba róże i coś z tych podkładów - co dla mnie możesz z tego wymodzić konkretnie?
|
|
|
#70 |
|
BAN stały
|
witaj
![]() co byś powiedziała na gucci edp ok50ml/60 black cashmere ok45/50ml coco edp 35ml,nowa tylko kilkakrotnie testowana mam też nową OI,ale tu by wchodziła w grę tylko odlewka do 20ml a to chyba za mało mogę też zrobić odlewki z Initiala, Angela la rose,Parfum Sacre, ale podejrzewam,że odlewki nie wchodzą w grę za taki fajny flakonik![]() za HP
Edytowane przez angel 310 Czas edycji: 2009-10-28 o 06:11 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#71 |
|
Zadomowienie
|
eeeee, no skąd Ty masz coco? kiedy zdążyłaś szmyrgnąc, że ja nie wiem nic? no nie
|
|
#72 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oczywiście minerały również wchodzą w grę - oba róże plus zestaw próbek podkładów, który skomponowałabym Ci tak, żebyś przetestowała sobie różne firmy i formuły. W dalszym ciągu podoba mi się pielęgnacja Body Shop ![]() Cytat:
![]() Dziękuję za propozycję. Z zapachów, które wymieniłaś skusiłaby mnie ewentualnie jedynie OI, ale tylko w oryginalnym flakoniku Pozdrawiam
|
|
|
#73 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#74 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Pozdrawiam serdecznie
|
|
|
#75 |
|
BAN stały
|
Witaj
![]() Dziękuję za propozycję. Z zapachów, które wymieniłaś skusiłaby mnie ewentualnie jedynie OI, ale tylko w oryginalnym flakoniku Pozdrawiam mam jeszcze ok 4,5cm starej wersji OI( w butelce takiej jak zwykła Organza) nie wiem ile to jest ml, ale chyba mało bedzie za Twoją flaszke ![]() pozdrawiam |
|
|
|
|
#76 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Co prawda zastanawiam się jeszcze nad Coco dla Mamy, ale najpierw muszę z Nią pogadać, czy na pewno ją chce
|
|
|
#77 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Pozdrawiam i może kiedy indziej uda nam się wymienić
|
|
|
#78 |
|
Zakorzenienie
|
znajdzesz cos za paletka cieni Guerlain w kolorze Rose Boise??
|
|
|
|
|
#79 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może uda się innym razem. Dzięki za poświęcony mi czas i pozdrawiam Przetestuję sobie Pink Idol (jeśli wreszcie uda mi się dotrzeć do perfumerii ) i dam znać
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#80 |
|
Rozeznanie
|
Nolu, czy za paletkę Guerlain i czerwony lakier OPI znalazłabyś coś dla siebie w moim kramiku?
|
|
#81 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A może chomikujesz coś jeszcze poza wątkiem?
|
|
|
#82 |
|
spin doctor
|
Może Zen Limited Edition(biało-srebrny flakon na KWC i Fragrantica pod nazwą Zen Summer) ok 46/50ml za Hypnotic Poison
|
|
#83 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
. To tak na szybko
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#84 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
) albo kredki to ja chętnie ![]() Z pigmentów niestety nic mi nie podpasowało - Tan mam odsypkę, Sunpepper co prawda jest prześliczny, ale ja niestety w takich kolorach wyglądam jak ofiara przemocy domowej ![]() Mogłabym też się skusić na lakiery do paznokci, kolorowe albo nawierzchniowe (najchętniej z efektem matu ).
Wymienię Edytowane przez Nola_ Czas edycji: 2009-10-29 o 15:25 |
||
|
|
|
|
#85 |
|
BAN stały
|
znajdziesz cos u mnie za:
Elle YSL - ok. 25/30 ml plus balsam z malutkim ubytkiem i ew. lakier opi? poza watkiem ma ode l'amour z kartonkiem.. odpisz prosze u mnie |
|
|
|
|
#86 |
|
spin doctor
|
Jest prawie taka sama jak klasyk, tylko ciut świeższa, ale baza i istota samego zapachu jest taka sama
|
|
#88 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
, ostatni zachomikowałam dla siebie . Aha, mam jeszcze maczek Clinique w odcieniu Amarylis (jaśniutki). Tu też dusza chomika płacze, więc jak wyżej. Czy któraś z tych opcji Cię kusi?
|
|
|
#89 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Na klasyczne Zen mogłabym się skusić.Niestety nic dla siebie nie znalazłam Cytat:
Zresztą, Shadestick też. Maczki już mi przeszły, więc za Amarylisa podziękuję ![]() Oczywiście poczekam, aż przetestujesz paletkę Guerlain, nie ma problemu ![]() A mogłabyś króciutko napisać, czy jesteś zadowolona z tego matowego Essie?
|
|
|
#90 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
.Co do Essie - jest bosski
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:47.

Ciągle podoba mi się Earthly Riches, shadestick, no i wypatrzyłam jeszcze paletkę Colour Forms: 5 Warm Eyes (i to ona chyba najbardziej). Jak myślisz, czy z tego byśmy coś wykombinowały?

mi się ten pieprzowy zapach ostatnio podoba, a ferre dla skojarzenia to naprawdę śliczny, nowy zapach ferre, prawie identyczny jak różowa lacoste'a - limit. chyba z lata 2007. co Ty na to?

mogę też zrobić odlewki z Initiala, Angela la rose,Parfum Sacre, ale podejrzewam,że odlewki nie wchodzą w grę za taki fajny flakonik

Pozdrawiam ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Na klasyczne Zen mogłabym się skusić.