|
|
#61 |
|
Zakorzenienie
|
Re: nowy, jesienny wystroj Wizazu
zlosliwiec napisał(a):
> Wprawdzie Buniek nie jestem, ale zmienilem kolor informacji forumowej na identyczny z tlem postu. Tak lepiej? Mi tak sie podoba Swietnie ze nie jestes teraz jest super
|
|
#62 |
|
Raczkowanie
|
Bardzo mi sie podoba
|
|
|
|
|
#63 |
|
Gość
|
Zmienilem jeszcze kolor "Czytatow" - teraz jest jakos takos lzej
|
|
|
|
|
#64 |
|
Zakorzenienie
|
zlosliwiec napisał(a):
> Zmienilem jeszcze kolor "Czytatow" - teraz jest jakos takos lzej Jejuś, ale teraz przyjrzyście i porządnie
|
|
#65 |
|
Wtajemniczenie
|
o ... o ... wróciłam z zebrańska ... i ... i ..Buba mnie co prawda nadała sms-a, zebym lookneła, ale na Boga - BOXER!!!!! słow mi brakuje, ide sie pochlastac ze szczescia
jest..wyjątkowo nie jesiennie, jest..pieknie..jest.. aaaaaaaaaaa - zawał serca czy ja tak duzo wymagam ? prosze nie usuwac moich ocen z KW, obiecuje wrócic na łono macierzy, jak tylko bede mogła najszybciej Boxer & Aga & Dziewczynki & w ostatecznosci Ti
|
|
|
#66 |
|
Zakorzenienie
|
zlosliwiec napisał(a):
> Zmienilem jeszcze kolor "Czytatow" - teraz jest jakos takos lzej fajowo ps tylko sie Zlo nie rozpędź bo nam wizaz calkiem wybielisz
|
|
#67 |
|
Zakorzenienie
|
Agentka-Ola napisał(a):
> prosze nie usuwac moich ocen z KW, obiecuje wrócic na łono macierzy, jak tylko bede mogła najszybciej hehe - widze ze cie porządnie nastraszylam hehehehe
|
|
#68 |
|
Wtajemniczenie
|
palomino napisał(a):
> hehe - widze ze cie porządnie nastraszylam hehehehe
|
|
|
#69 |
|
Zakorzenienie
|
Zlo??
dlaczego nie ma mozliwosci edycji postow???
|
|
#70 |
|
Zakorzenienie
|
Re: Zlo??
pospieszylam sie - uff - juz jest- alarm nieaktualny
|
|
#71 |
|
Zakorzenienie
|
Re: Zlo??
jezuuuuniu jak slicznie
![]() te ikonki sa przepiekne
|
|
|
#72 |
|
Rozeznanie
|
Re: Obiecałem... ;-)
Jaaaak cuuuuuuudnie!!!!
lece do logiki! |
|
|
|
|
#73 |
|
Zakorzenienie
|
a mi karmelki bardzo do gustu przypadły
wiele też na pewno zależy od ustawień monitora
|
|
#74 |
|
Zakorzenienie
|
Ikonki na górze są super.
|
|
|
|
|
#75 |
|
Gość
|
lejka napisał(a):
> Ale kolorek posta mi się nie podoba, właśnie taki brak odcięcia od dołu męczy moje oczy, poza tym za bardzo zlewa się z tłem. 1. Zmienic oczy. 2. Pocieszyc sie hiszpanskim jakim jezykiem, przykladanym punktowo. |
|
|
|
|
#76 |
|
Zakorzenienie
|
zlosliwiec napisał(a):
> 1. Zmienic oczy. > 2. Pocieszyc sie hiszpanskim jakim jezykiem, przykladanym punktowo. Oczków nie zmienię, ale popytam okulistkę co się da zrobić. A kolega z hiszpańskim leczy złamane serduszko gdzieś w czeluściach swojego pokoju, a ja swoje sklejam Kropelką... I nie chcę pocieszeń facetów. |
|
|
|
|
#77 |
|
Rozeznanie
|
Re: Obiecałem... ;-) Zlo! Pytanie!
Zlo, a nie da sie przerzucic notatki o koniecznosci logowania ze wzgledu na bezpieczenstwo pod posta??? Za duzo tych wszystkich informacji, cytatow i reszty nad wlasciwym postem. Chyba byloby dobrze, gdyby nie bylo potrzeby przewijac myszką, zeby sie dostac do czyjejs wypowiedzi...
|
|
|
|
|
#78 |
|
Gość
|
Komi napisał(a):
> Zlo, a nie da sie przerzucic notatki o koniecznosci logowania ze wzgledu na bezpieczenstwo pod posta??? Da sie. Umiescilem go tam z wygody wlasnej (a moze bardziej lenistwa) bo dziennie dostaje kilka kilkanascie maili od osob, ktore chcialy cos napisac a tu BUCH! nagle trzeba sie logowac i jakos mi sie nie chce za kazdym razem pisac, ze my takim totalitarnym serwisem jestesmy... > Za duzo tych wszystkich informacji, cytatow i reszty nad wlasciwym postem. Chyba byloby dobrze, gdyby nie bylo potrzeby przewijac myszką, zeby sie dostac do czyjejs wypowiedzi... Problem w tym, ze jesli nawet przesune ukochane Buni czytaty |
|
|
|
|
#79 |
|
Rozeznanie
|
To moze ten tekst o logowaniu powinien sie pojawiac przy checi odpowiedzenia
Ja tam nie chcę wybrzydzać, ale troche za duzo tego wszystkiego nad postem, faktycznie oczka się męczą... Od gory strony wyglada to tak, ze nie ma posta, nie ma posta, nie ma, nie ma...VOILA! jest na samym dole niemal |
|
|
|
|
#80 |
|
Gość
|
Najdrozsza Komi
To nie pomoze, uwierz mi prosze |
|
|
|
|
#81 |
|
Zakorzenienie
|
zlosliwiec napisał(a):
> Sa tam inne naglowki, ktore powinny byc wlasnie tam, gdzie sa > Na logikę biorąc powinny być pod napisem "Jesteś na forum", tworząc logiczny ciąg informacji np.: Jesteś na forum fryzjerskim, opiekunem tego forum jest Gaga
|
|
#82 |
|
Gość
|
BabciaWeatherwax napisał(a):
> Na logikę biorąc powinny być pod napisem "Jesteś na forum", tworząc logiczny ciąg informacji np.: Jesteś na forum fryzjerskim, opiekunem tego forum jest Gaga Fakt, ale nie zmienia to faktu, ze post jako taki nie wyladuje dzieki tej zmianie wyzej - bedzie dokladnie w tym samym miejscu. |
|
|
|
|
#83 |
|
Rozeznanie
|
Zlo napisal:
>Najdrozsza Komi... Skoro zaczynasz mnie tak tytulowac, to juz Cie nie wkurzam, bo to brzmi jak grzecznosc przez zęby Ale propozycję Buni rozważ, bo to rzeczywiscie sensowne |
|
|
|
|
#84 |
|
Gość
|
lejka napisał(a):
> Oczków nie zmienię, ale popytam okulistkę co się da zrobić. No to nie zmieniaj oka, tylko rzuć okiem na forum p.s. Nie rzucaj tym szklanym, bo jeszcze co pobijesz |
|
|
|
|
#85 |
|
Gość
|
Komi napisał(a):
> Zlo napisal: > >Najdrozsza Komi... > > Skoro zaczynasz mnie tak tytulowac, to juz Cie nie wkurzam, bo to brzmi jak grzecznosc przez zęby To brzmi jak moja autentyczna uprzejmość, tym bardziej, że nie jestem do końca w stanie zrobić to, czego ode mnie oczekujesz starałem się być uprzejmy i miły. Wcale nie udawałem > Ale propozycję Buni rozważ, bo to rzeczywiscie sensowne Superkomputer Buni już mi to zapamiętał i pewien jestem, że jeśli ośmielę się tego NIE zrobić, będzie mi to wypunktowane. Rozżarzonym żelazem, punkt po punkciku |
|
|
|
|
#86 |
|
Rozeznanie
|
Hihi, osaczony...przez Bunię
|
|
|
|
|
#87 |
|
Wtajemniczenie
|
Zło! Jest naprawdę pięknie! Cały dzień w pracy czekałam, żeby Ci to napisać!
|
|
|
|
|
#88 |
|
Gość
|
misioczat napisał(a):
> Zło! Jest naprawdę pięknie! Cały dzień w pracy czekałam, żeby Ci to napisać! Ale ja tutaj tylko za profanatora sztuki naszej projektantki robiłem Ale fakt, mi też się podoba |
|
|
|
|
#89 |
|
Wtajemniczenie
|
zlosliwiec napisał(a):
> Ale ja tutaj tylko za profanatora sztuki naszej projektantki robiłem > Ale fakt, mi też się podoba No to ja też się dołączę do gratulacji, Złośliwku A Szefowa - pogłaskała przynajmniej ?
|
|
#90 |
|
Gość
|
maga napisał(a):
> A Szefowa - pogłaskała przynajmniej ? Ten jej ulubiony kijek bejsbolowy nie nadaje się do głaskania, bo drzazgi od nadużywania kijka włażą pod skórę |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Techniczne forum
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:49.