|
|
#62 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maybelline, Rimmel, L'oreal, Rexona, Soraya, Revlon, FlosLek i inne!
Cytat:
? zapraszam do moich wątków ---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ---------- [QUOTE=Donka94;15012615] Cytat:
Twoje kulki kosztują 30zł, a rzeczy, które wybrałaś, wychodzą dużo drożej. Same Słoneczniki kupiłam w sporej promocji po 29zł, tusz nowy jest za dwadzieścia kilka zł (tu jest więcej, niż 1/2). Kolczyki - 19zł, noszone tylko kilka razy. ---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:00 ---------- Wiesz, tyle że z pozostałych rzeczy nic mi już nie pasuje, nie moje kolory, albo produkty, które już mam. Mogę się zgodzić na Słoneczniki + tusz, a Ty dorzucisz mi jakąś próbkę czy drobiazg gratis .---------- Dopisano o 14:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ---------- Dobrze, może być tak, jak piszesz. Ale żeby było już zupełnie sprawiedliwie dodam Tobie jeszcze broszkę z kotem (skoro lubisz te zwierzaki ). Kiedyś już ją wystawiałam, ale szybko zdjęłam ze straganiku Myślałam, że mam gdzieś na komputerze jej zdjecie, jednak nie (ale jeszcze poszukam).Uprzedzam, że teraz jestem w domu (przyjechałam na Wszystkich Świętych), więc do ewentualnej wysyłki doszłoby w przyszłym tygodniu. Pasuje Tobie taka opcja? ---------- Dopisano o 15:14 ---------- Poprzedni post napisano o 14:33 ---------- czyli przyklepujemy: Twoje kulki Pierre Rene a ja: tusz Maybelline Lash Stylist + kolczyki kotki + broszka z kotkiem ![]() piszę na pw.
|
|
|
#63 |
|
DobraRada-NieGłaszczGada.
Przekupka: 258 pkt / 100% pozyt.
|
No nic, nie doczekam się odpowiedzi, więc uciekam
|
#65 |
|
Zakorzenienie
|
witaj
podoba mi się u Ciebie : BECKHAM, signature woman, body silk lotion, nowy, jest kartonik, jednak odpakowany ( jaka pojemność? ) Maybelline, AFFINITONE puder, kolor 24 GOLDEN BEIGE, użyty 2razy pędzlem, gąbeczka czyściutka, jest jeszcze folia zabezpieczająca ![]() *Maybelline, DREAM MAT POWDER, kolor 05 APRICOT BEIGE, użyty 4-5x tylko musialabym sobie zobaczyc kolory w drogerii, masz jakis zapach na pozbycie sie?:P albo cienie do powiek fiolety/brązy? tusz do rzes z max factora?
kosmetyki + różności okazjonalnie : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=835212 madzialenn bloguje o kosmetykach i modzie ![]() Kosmetyki i codzienne stylizacje ![]() http://madzialennx.blogspot.com/2014...ine-shawl.html |
|
|
|
#68 |
|
Zakorzenienie
|
kulki już są zaklepane do wymiany.
|
|
#70 |
|
BAN stały
|
*Nivea, FLEXIBLE CURLS, balsam podkreślający loki, zużycie na zdjęciu.
znajdziesz cos u mnie za to? |
|
|
|
#71 |
|
Zakorzenienie
|
nic
![]() ---------- Dopisano o 20:42 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ---------- masz moze fotke tego pedzla? |
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#72 |
|
Zadomowienie
|
niestey nic
|
|
|
|
#74 |
|
Zakorzenienie
|
*Revlon COLORSTAY MINERAL MOUSSE, kolor 040, zużycie trudno ocenic, jednak pozostało ok. 1/2opakowania , bądź więcej, w każdym razie napewno nie mniej.-kochana jaki to kolor?
strasznie podobają mi sie szare rurki DP i śliwkowe spodenki (ile maja w pasie?)-za spodnie oddam wieeeeleeeee |
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#80 |
|
Raczkowanie
|
Ok, do tego sample EDM: Beige neutral i fawn, w wersji intensive są twoje. Zapraszam na PW
![]() |
|
|
|
#81 |
|
Konto usunięte
|
odpowiedziałam u mnie, bo pytanie padło u mnie
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=375693 Edytowane przez 4949fcef6921595c66993c21efd811deeb45d8d7_6696fb7b313cf Czas edycji: 2009-11-03 o 08:48 |
|
|
|
#83 |
|
BAN stały
|
Avon, pędzelek do kresek jest to taki tusz do kresek w pędzelku
Bourjois jest w negocjacjach więc Inglota, podklad Maybelline i Avon mogłabym oddać za balsam co Ty na to ?
|
|
|
|
#85 |
|
Rozeznanie
|
A co podoba ci się u mnie?
|
|
|
|
#86 |
|
Zakorzenienie
|
No własnie niestety niczego nie znalazłam
Nie masz może czegoś z mojej listy?
|
|
|
|
#87 |
|
BAN stały
|
witaj,
pisalas, ze podoba Ci sie: - miniaturka błyszczyka Biotherm Glossy Shine 5 ml odcień nr 20 (przezroczysty) - nowa - pigment sypki w odcieniu Ocean Blue amerykańskiej firmy NYX - Paletka do brwi Essence; 2-3 razy przetestowana dobre oceny KWC: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=22064 - Niebieska kredka do oczu Soraya Lumination; 2 razy maźnięta - Srebrna kredka do oczu Soraya Lumination - zużycie ok 30% - puder Rimmel Renew & Lift w kompakcie z gąbeczką i lusterkiem - z wymianki - zużycie znikome - jasny odcień - 103 True Ivory - pomadka do ust Neutrogena z filtrem 20 - dwa razy użyta - Flos Lek, Seria Do Pielęgnacji Oczu, Żel ze świetlikiem i chabrem bławatkiem do powiek i pod oczy - zostało ok 50 % -> http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=9816 - Dairy Fun, Milky Powder (Puder do kąpieli) - czekoladowy - raz użyty, także zużycie max 10% - nowe sztuczne rzęsy Red Cherry - czarne - 100% human hair - raz wypróbowany pędzelek KABUKI Essence mi u Ciebie podobaja sie kulki pierre rene - skoro masz takie drugie i balsam *BECKHAM, signature woman, body silk lotion, nowy, jest kartonik, jednak odpakowany co sobie za to wybierzesz? |
|
|
|
#88 |
|
Raczkowanie
|
*Essence ALL OVER HIGHLIGHTER, kolor 01 ILLUMINATE!, użyty ok.4x.
*Lirene CITY MATT, Fluid matująco-wygładzający, kolor 207 BEŻOWY/BEIGE, trudno ocenić zużycie, pozsostało napewno pół opakowania. Może coś u mnie? ![]()
|
|
#89 |
|
Raczkowanie
|
Niestety nic.
|
|
|
|
#90 |
|
Rozeznanie
|
hej odpisuje tez i u Ciebie
cos z tych rzeczy by mnie interesowało za pigmenty *Pierre Rene GLAMOROUS POWDER BALLS, nowe, kolor 01 PASTEL. rezerwacja dla Kasza Manna *Essence ALL OVER HIGHLIGHTER, kolor 01 ILLUMINATE!, użyty ok.4x. *Revlon COLORSTAY MINERAL MOUSSE, kolor 040, zużycie trudno ocenic, jednak pozostało ok. 1/2opakowania , bądź więcej, w każdym razie napewno nie mniej. |
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:23.

?