Wszystko o Avonie - część 8 - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-11-02, 20:38   #61
andziat
Zakorzenienie

Dot.: Wszystko o Avonie - część 8

Cytat:
Napisane przez zabcia87stw Pokaż wiadomość
Śliczne dzięki za foteczki. Czekałam na kolczyki Nadya. Na twoich zdjęciach jeszcze ładniejsze niż w katalogu. Te złote pięknie się błyszczą. Teraz już mogę zamawiać A zegarek nie jest tandetny? chodzi mi o ta bransolete
zegarek jest porządny, bransoleta jest chyba metalowa, bo czuć wagę ale nie jest ciężki, śliczny, kolor intensywny, kryształki są bardzo ładne i porządne nie jakieś tam svarowskiego - tandetne z eternal love super się błyszczą, naprawdę mogę polecić z czystym sumieniem, nie wiedziałam jak zrobić zdjęcia żeby jak najlepiej oddać urok tego zegarka, jak masz jakiś pomysł to powiedz bo mogę jeszcze zrobić ale tylko do środy, bo to klientki poza tym opakowanie jest rewelacyjne, zegarek jest bardzo dobrze zabezpieczony i ma mnóstwo papierów (gwarancja avonu, itp.)

kolczyki Nadya to rewelacja aż się dziwię, że taka niska cena
tak pomylili się, czarne są większe a złote mniejsze, nawet na fakturze to napisali na samym początku tam gdzie piszą zawsze jakieś uwagi

Cytat:
Napisane przez Demonililith Pokaż wiadomość
Strasznie kusi mnie ten cień, naprawde tak ładnie lśni jak w katalogu?
cień jest boski, w katalogu nie zwracałam na niego uwagi bo trochę drogi ale jak go zobaczyłam w COKu to stwierdziłam, że musi być mój jest przepiękny, taki rozświetlający, lśni, błyszczy się, ma dużo drobinek POLECAM tylko nie wiem czy dobrze widziałam, że nie ma ich w katalogu 16 i 17

Edytowane przez andziat
Czas edycji: 2009-11-02 o 20:49
andziat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-02, 20:48   #62
Ewlyn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aaaania1989 Pokaż wiadomość
oj już 8 cześc widzę,że dyskutowałyście o toniku biała herbata.Czy on ma alkohol w składzie?jakby ktoś mógł to....proszę o fotkę składu...
Wrzuciłam na katalogowy
Stary 2009-11-02, 20:49   #63
anusiaa
Raczkowanie

GG do anusiaa

Cytat:
Napisane przez andziat Pokaż wiadomość
na katalogowym wstawiłam zdjęcia:
cieni Ungaro Champagnes - przepiękne
Jaki to jest w ogóle odcień tak na żywo. Mogłabyś opisać.
Stary 2009-11-02, 20:50   #64
aaaania1989
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ewlyn Pokaż wiadomość
Wrzuciłam na katalogowy
Dziękuję Niestety nie wart uwagi
Stary 2009-11-02, 20:53   #65
Ewlyn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aaaania1989 Pokaż wiadomość
Dziękuję Niestety nie wart uwagi
Jeszcze nie uzywałam, więc nic nie mogę powidzieć.
W sumie nie zwracałam wcześniej uwagi na skład
Stary 2009-11-02, 20:55   #66
paulinaizabela
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Demonililith Pokaż wiadomość
Gratulacje, a powiedz mi fajnie Ci schodzą te rzeczy ( mam na myśli nie kosmetyki), ja miesiąc temu wyslałam wiadomość do polskiego Avonu, że mogliby takie rzeczy wprowadzać, myśle, że klientki byłyby zadowolone.
W sumie najwiecej idzie kosmetykow ale w kazdym katalogu jakies bizuterie tez zamawiaja no i czasami bielizne... jedna znajoma kupila sobie juz kilka kompletow i jest bardzo zadowolona
a te ramki sa pierwszy raz...
Stary 2009-11-02, 20:55   #67
aaaania1989
Zakorzenienie

alkohol,a ekstrakt na samym końcu.Nie jestem ekspertem ale wygląda nie ciekawie.Szkoda bo miałam ochotę na niego

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-11-02, 20:56   #68
zabcia87stw
Raczkowanie

W sumie andziat mogłabyś na ręce fotke pyknąć tego zegarka. Bo te katalogowe jakoś mnie nie przekonują. Właśnie na tych modelkach wygladaja tandetnie. Nie pali mi się osiem dych w portfelu, żeby na badziew wydać.
zabcia87stw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-02, 20:58   #69
andziat
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anusiaa Pokaż wiadomość
Jaki to jest w ogóle odcień tak na żywo. Mogłabyś opisać.
taki naturalny, jaśniutki beżowy z dużą ilością drobinek

zabcia87stw wstawione już w katalogowym

Edytowane przez andziat
Czas edycji: 2009-11-02 o 21:05
Stary 2009-11-02, 21:14   #70
Starlett
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez gabipati Pokaż wiadomość
widziałyście w realu lakier do paznokci w kolorze wicked i perfectly flesh?Podzielcie się spostrzeżeniami na ich temat ,potrzebuję takich kolorków ale wiem ,że nie zawsze sa takie jak w katalogu.
Używam perfectly flesh - ale jest ciemniejszy niż w katalogu, po dwukrotnym pomalowaniu całkowicie kryjący i matowy, tzn. nie ma perłowego ani metalicznego połysku, tyko delikatnie odbija światło. jest dośc ciemn, a myślałam, że będzie bardziej beżowy - w kolorze skóry, a on nawet wpada bardziej w brąz, nawet może jest to taki kolor jak ta buźka:. nie wiem czy to do końca jasno opisałam

Starlett jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-02, 21:34   #71
magrens
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez zabcia87stw Pokaż wiadomość
oj no widzisz.... a mój kurier całkowicie mnie dzisiaj zaskoczył, bo zadzwonił Nikogo w domu nie było i sie kulturalnie zapytał, co ma z tą paczką zrobić. Nie wiem jeszcze czy zrobił to, o co go poprosiłam, bo dopiero wieczorem dojade do domu. Więc nie chcę chwalić dnia przed zachodem słońca, ale mimo wszystko duży plus.
mnie kurier też ostatnio zadziwił, że zadzwonił, zostawił paczkę u wskazanych przeze mnie sąsiadów, którzy podpisali się swoim nazwiskiem, a u mnie powinien zostawić kartkę na drzwiach gdzie jest paczka, ale umówiłam się z nim, że nie ma takiej potrzeby
a co do podpisywania, to zawsze muszę podpisać odbiór paczki i czasem zdarza się, że na dwóch dokumentach, a paczki wożą 3 różne osoby, bo już mam 3 numery
raz kurier wysłał mi smsa, że nikogo nie zastał i paczkę zawiezie do biura, oraz w jakich godzinach można ją odebrać
magrens jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-11-02, 21:37   #72
emza
Rozeznanie

po odczytaniu skladu moge powiedziec, ze nie polecam tonika z biala herbata dla osob z wrazliwa i bardzo sucha skora. szkoda ze nie pisza ile % w skadzie ma alkohol w tym toniku(moze to byc od 10 do 70%), ale i tak dla wrazliwej skory powinien byc bezalkoholowy np Moc Nawilzenia
emza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-02, 21:50   #73
paulinaizabela
Zakorzenienie

Ja mam wrazliwa cere i uzywam toniku Solutions niebieskiego - jest swietny jak dla mnie, delikatny i nie podraznia. Uzywam tez z tej serii scrubu do twarzy i jestem bardzo zadowolona, ma takie fajne drobinki i buzka jest potem gladziutka
Stary 2009-11-02, 21:58   #74
milenka27
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kaha9898 Pokaż wiadomość
Są jakieś braki z katalogu 15? Bo brakuje mi 30zł a robie własnie zamówienie
Proszę o pomoc!
Krem do rąk Dotyk jedwabiu mi nie przyszedl w 1 terminie i 2 tez nie bedzie
milenka27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-02, 22:03   #75
Demonililith
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez aqqA Pokaż wiadomość
Da rade do niej a4 zmieścić bez problemu?
Wejdą spokojnie 2 zeszyty A4 i półtorej litrowa butelka z wodą i na drobiazgi typu mała kosmetyczka jeszcze zostanie spokooojnie miejsca , zdjęcie tego nie oddaje ale jest ona w ciepłej tonacji kolorystycznej tło dla tygrysich pasków jest miodowe,a skórkowe elementy ciemno brązowe
Demonililith jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-03, 04:53   #76
MagdaP
Zadomowienie

A jak z zapięciem tego zegarka Sicily? Zastanawiam się nad nim - kolor śliczny
Stary 2009-11-03, 07:13   #77
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

Cytat:
Napisane przez paulinaizabela Pokaż wiadomość
Ja mam wrazliwa cere i uzywam toniku Solutions niebieskiego - jest swietny jak dla mnie, delikatny i nie podraznia. Uzywam tez z tej serii scrubu do twarzy i jestem bardzo zadowolona, ma takie fajne drobinki i buzka jest potem gladziutka

ja również uzywam jednego i drugiego kosmetyku i jestem zadowolna scrub to mój KWC szkoda, ze po zmianie opakowana podrożał o 5zł ale i tak go kupuje

jamapi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-03, 07:29   #78
aaaania1989
Zakorzenienie

Czy ten scrub ma takie malutkie delikatne drobinki ?
Stary 2009-11-03, 07:49   #79
andziat
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MagdaP Pokaż wiadomość
A jak z zapięciem tego zegarka Sicily? Zastanawiam się nad nim - kolor śliczny
na katalogowym są zdjęcia i na drugim zdjęciu tego zegarka jest widoczna taka jakby przerwa z przodu zdjęcia i to jest właśnie zapięcie na taki zatrzask jakby magnes, coś takiego (wystający kawałek "wchodzi" w otwór), zegarka nie da się otworzyć i np. położyć na stole otwartego bo się zamyka nie wiem czy dobrze wyjaśniłam

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-11-03, 07:55   #80
MaT
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez magrens Pokaż wiadomość
mnie kurier też ostatnio zadziwił, że zadzwonił, zostawił paczkę u wskazanych przeze mnie sąsiadów, którzy podpisali się swoim nazwiskiem, a u mnie powinien zostawić kartkę na drzwiach gdzie jest paczka, ale umówiłam się z nim, że nie ma takiej potrzeby
a co do podpisywania, to zawsze muszę podpisać odbiór paczki i czasem zdarza się, że na dwóch dokumentach, a paczki wożą 3 różne osoby, bo już mam 3 numery
raz kurier wysłał mi smsa, że nikogo nie zastał i paczkę zawiezie do biura, oraz w jakich godzinach można ją odebrać
Wysłałam do niego sms z prośbą by zostawił u konkretnych sąsiadów i zrobił to bez problemów, a na stronie UPS była informacja, kto podpisał paczkę

W tej paczuszce był dla klientki zegarek Marlon, szkoda że nie mam jak zrobić fotki.
Choć nie lubię z bransoletką, to ten jest sympatyczny, wyjątkowo mnie zaskoczył, tym że się nie błyszczy, jest taki spatynowany, jak dymione szkło (na opakowaniu ma napis Mens Hematite Colour Watch).
MaT jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-03, 08:15   #81
Suszara
Rozeznanie

GG do Suszara

Zdarza mi się pilne wyjśćie i wtedy piszę kartkę i wsuwam w drzwi z wielkim napisem AVON żeby zostawił paczkę u dziadków.

Raz nie powiem zdarzył mi się kurier inteligent, że przeczytał inny numer mieszkania, niz napisałam , pobudził mi sąsiadów i jeszcze na dodatek zaniósł gdzieś paczkę (sąsiedzi odmówili jej przyjęcia) i nie wiedziałam gdzie....

Ile dzwonienie potem było i tłumaczenia....

EDYCJA:
Na katalogowym wrzuciłam zdjęcia kpl. Tigresse

AVONOWE I ORIFLAMOWE

Edytowane przez Suszara
Czas edycji: 2009-11-03 o 08:22
Suszara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-03, 08:28   #82
zabcia87stw
Raczkowanie

Angry Dot.: Wszystko o Avonie - część 8

Cytat:
Napisane przez andziat Pokaż wiadomość

zabcia87stw wstawione już w katalogowym
Dzieki andziat za foteczki.
Osobiście to chyba bym tego zegarka Sicily nie kupiła, ale już wiem, co polecać klientkom. No i koniecznie kolczyki Nadya. PIEKNE

---------- Dopisano o 09:28 ---------- Poprzedni post napisano o 09:20 ----------

Cytat:
Napisane przez Suszara Pokaż wiadomość
Zdarza mi się pilne wyjśćie i wtedy piszę kartkę i wsuwam w drzwi z wielkim napisem AVON żeby zostawił paczkę u dziadków.

Raz nie powiem zdarzył mi się kurier inteligent, że przeczytał inny numer mieszkania, niz napisałam , pobudził mi sąsiadów i jeszcze na dodatek zaniósł gdzieś paczkę (sąsiedzi odmówili jej przyjęcia) i nie wiedziałam gdzie....
Ja wczoraj pochwaliłam mojego nieco za szybko. Ładnie, że zadzwonił, zapytał gdzie zanieść i w ogóle. Nawet zaniósł pod ten numer który mu podałam, niestety paczka była OTWORZONA. W ogóle jak głupio czuła się moja sąsiadka, która musiała się z tego tłumaczyć. Już nie wspomnę o tym, że oczywiście brakuje mi LBD. No i przecież sąsiadka nie wyciągnęła! Ach....
Stary 2009-11-03, 09:01   #83
ewa_krk
Raczkowanie

Ehh dobrze ze ja nie mam takich jaj z kurierem.. u mnie zawsze wszystko fajnie, paczka nie uszkodzona ale zawsze czegoś brakuje i to mnie denerwuje na fakturze jest, na tej kartce co ogólnie waga jest podana tez jest ale tak naprawde nie ma. i tak mam od 3 katalogów zawsze coś nie przychodzi....

ewa_krk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-03, 09:13   #84
zabcia87stw
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ewa_krk Pokaż wiadomość
Ehh dobrze ze ja nie mam takich jaj z kurierem.. u mnie zawsze wszystko fajnie, paczka nie uszkodzona ale zawsze czegoś brakuje i to mnie denerwuje na fakturze jest, na tej kartce co ogólnie waga jest podana tez jest ale tak naprawde nie ma. i tak mam od 3 katalogów zawsze coś nie przychodzi....

No właśnie ostatnio coraz częściej im się zdarza coś takiego.... wcześniej na prawde nie miałam najmniejszych problemów, a teraz prawie co katalog... A przed chwilą na stronie AVONu wyczytałam:
"4 856 772 kartony wysłane do konsultantek, do których spakowano 171 982 613 sztuk produktów. " - dane z ubiegłego roku
Chyba produktów widmo! Na fakturze jest w paczce głucho....
Stary 2009-11-03, 09:30   #85
misinka
Raczkowanie

Smile Dot.: Wszystko o Avonie - część 8

Witam....własnie przebrnęłam przez wszystkie posty od wczoraj....już 8 część...ale to leci
Ja jestem konsultantka od czerwca tego roku....raz tylko mi sie zdarzyło, że nie miałam w paczce tuszu do rzęs i przysłali mi dwa mydła senses bez pompki!! Widać było jak cholera że są urwane, ale osoba pakująca była chyba jakaś przyślepawa i takie mi włozyła do paczki A widziała napewno, że są uszkodzone Ale naskrobałam im pisemko i od razu do mnie dzwoniła jakaś babka, która mnie przepraszała za zaistniałą sytuację....i w ciągu 5-ciu dni mi przysłali tusz do rzeż i mydełka
Jeśli chodzi o dostawcę który przywozi mi paczki...to jest oki Ostatnio nie było u mnie w domku nikogo to piękniutko do mnie zadzwonił i zapytał czy może zostawić paczkę na krześle i przykryć kocem Bo akurat mam takie wiklinowe krzesełko przed domkiem i tam mi to zostawił...mój brat nawet nie zauważył jak przyszedł do domu że była tam paczka..tak to kurier poowijał kocykiem Ale to jest ten Avonowy, a przesyłki kurierskiej jeszcze nie brałam...
misinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-03, 09:32   #86
ankoro
Wtajemniczenie

Ponieważ zawsze w dniach przywozu paczek jestem w domu kurier zostawia u mnie paczki dla połowy osiedla. Wie,że u mnie są bezpieczne, a konsultantki mają po nie blisko. Potem dzwoni do nich i informuje gdzie zostawił paczkę.Prosilam ,aby nie zostawiał karteczek w dzwiach ,bo taką kartkę moze znaleźć każdy i przyjść po paczkę.A ja nie wszystkich dobrze znam. Ale i tak paczki wydaję tylko za okazaniem dowodu osobistego, bo przecież jak podpisuję odbior paczki to poręczam za nią swoim nazwiskiem. Jak narazie to nie było zadnych krytycznych uwag pod moim, ani kuriera adresem. A on jeszcze jest mi wdzięczny, bo ułatwiam mu trochę pracę.Uważam,że trzeba sobie pomagać jak tylko istnieje taka możliwość.
ankoro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-03, 09:44   #87
misinka
Raczkowanie

Smile Dot.: Wszystko o Avonie - część 8

Zgadzam się z ankoro , że trzeba sobie pomagać jak tylko istnieje taka możliwość
Wogóle to zaczęłam używać od zeszłego tygodnia podkład rozświetlająco-antystresowy i musze Wam powiedzieć,że jest zajefajny Kiedyś miałam z niego próbkę i jakoś mi nie podszedł....a jakiś czas temu zamówiła u mnie go klientka, i zrezygnowała bo był dla niej za ciemny to zostawiłam go i myslałam że sprzedam kiedyś....i tak z głupoty wygrzebałam go i zaczęłam używać...jest naprawdę fajny...ja nigdy nie używałam żadnych podkładów, a jak już się jakimś posmarowałam to strasznie miałam sucha skórę A ten jest taki nawilżający jak kremik Jak dla mnie to jest KWC
misinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-03, 09:47   #88
zabcia87stw
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ankoro Pokaż wiadomość
Ponieważ zawsze w dniach przywozu paczek jestem w domu kurier zostawia u mnie paczki dla połowy osiedla.
Chciałabym mieć kogos takiego zaufanego u mnie na osiedlu. Jest chyba konsultantka klatkę obok, ale jakoś nie mam z nią kontaktu. A wiem, że jest bo mój stary kurier już się przyzwyczaił, że AVON to do mnie i już nie patrząc na nazwisko czy nawet adres od razu przynosił do mnie
Niestety teraz się zmienił i już nie mam tak dobrze.... Z resztą ona chyba zbyt często nie zamawia....
Stary 2009-11-03, 10:49   #89
ankoro
Wtajemniczenie

Napisałam do firmy, bo pisałyście,że ta paletka 8 cieni jest nowa, a mnie się wydawało,że ta jedna już była za 5,00 zł i oto odpowiedź :

W odpowiedzi na zapytanie pragniemy potwierdzić, że dostępna w katalogu 16/2009 paletka do cieni była dostępna w ofercie katalogowej w katalogach wiosenny. Zachęcamy do złożenia zamówienia.

No i ja miałam rację.
ankoro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-03, 11:12   #90
bleki00
Rozeznanie

andziat mam trochę nietypowe pytanie: mogłabyś zmierzyć swoją rękę w nadgarstku? bo zegarek Sicilly bardzo mi się podoba, na twojej ręce ładnie wygląda i tak się zastanawiam czy u mnie nie będzie zbytnio odstawał- mam niestety chude ręce
będę wdzięczna za pomoc!
bleki00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości