![]() |
#61 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część 8
Cytat:
![]() ![]() kolczyki Nadya to rewelacja aż się dziwię, że taka niska cena ![]() tak pomylili się, czarne są większe a złote mniejsze, nawet na fakturze to napisali na samym początku tam gdzie piszą zawsze jakieś uwagi ![]() Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez andziat Czas edycji: 2009-11-02 o 20:49 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#62 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#63 |
Raczkowanie
|
Jaki to jest w ogóle odcień tak na żywo. Mogłabyś opisać.
#64 |
Zakorzenienie
|
#65 |
Zakorzenienie
|
Jeszcze nie uzywałam, więc nic nie mogę powidzieć.
W sumie nie zwracałam wcześniej uwagi na skład ![]()
#66 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a te ramki sa pierwszy raz... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#67 |
Zakorzenienie
|
alkohol,a ekstrakt na samym końcu.Nie jestem ekspertem ale wygląda nie ciekawie.Szkoda bo miałam ochotę na niego
![]()
#68 |
Raczkowanie
|
W sumie andziat mogłabyś na ręce fotke pyknąć tego zegarka. Bo te katalogowe jakoś mnie nie przekonują. Właśnie na tych modelkach wygladaja tandetnie. Nie pali mi się osiem dych w portfelu, żeby na badziew wydać.
|
![]() ![]() |
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
|
taki naturalny, jaśniutki beżowy z dużą ilością drobinek
zabcia87stw wstawione już w katalogowym ![]() Edytowane przez andziat Czas edycji: 2009-11-02 o 21:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#70 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#71 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
a co do podpisywania, to zawsze muszę podpisać odbiór paczki i czasem zdarza się, że na dwóch dokumentach, a paczki wożą 3 różne osoby, bo już mam 3 numery raz kurier wysłał mi smsa, że nikogo nie zastał i paczkę zawiezie do biura, oraz w jakich godzinach można ją odebrać |
|
![]() ![]() |
![]() |
#72 |
Rozeznanie
|
po odczytaniu skladu moge powiedziec, ze nie polecam tonika z biala herbata dla osob z wrazliwa i bardzo sucha skora. szkoda ze nie pisza ile % w skadzie ma alkohol w tym toniku(moze to byc od 10 do 70%), ale i tak dla wrazliwej skory powinien byc bezalkoholowy np Moc Nawilzenia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#73 |
Zakorzenienie
|
Ja mam wrazliwa cere i uzywam toniku Solutions niebieskiego - jest swietny jak dla mnie, delikatny i nie podraznia. Uzywam tez z tej serii scrubu do twarzy i jestem bardzo zadowolona, ma takie fajne drobinki i buzka jest potem gladziutka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#74 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#75 |
Raczkowanie
|
Wejdą spokojnie 2 zeszyty A4 i półtorej litrowa butelka z wodą i na drobiazgi typu mała kosmetyczka jeszcze zostanie spokooojnie miejsca
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#76 |
Zadomowienie
|
A jak z zapięciem tego zegarka Sicily? Zastanawiam się nad nim - kolor śliczny
#77 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja również uzywam jednego i drugiego kosmetyku i jestem zadowolna ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#78 |
Zakorzenienie
|
Czy ten scrub ma takie malutkie delikatne drobinki ?
#79 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#80 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() W tej paczuszce był dla klientki zegarek Marlon, szkoda że nie mam jak zrobić fotki. Choć nie lubię z bransoletką, to ten jest sympatyczny, wyjątkowo mnie zaskoczył, tym że się nie błyszczy, jest taki spatynowany, jak dymione szkło (na opakowaniu ma napis Mens Hematite Colour Watch). |
|
![]() ![]() |
![]() |
#81 |
Rozeznanie
|
Zdarza mi się pilne wyjśćie i wtedy piszę kartkę i wsuwam w drzwi z wielkim napisem AVON
![]() Raz nie powiem zdarzył mi się kurier inteligent, że przeczytał inny numer mieszkania, niz napisałam , pobudził mi sąsiadów i jeszcze na dodatek zaniósł gdzieś paczkę (sąsiedzi odmówili jej przyjęcia) i nie wiedziałam gdzie.... ![]() Ile dzwonienie potem było i tłumaczenia.... EDYCJA: Na katalogowym wrzuciłam zdjęcia kpl. Tigresse ![]()
od 15.08.2004 - RAZEM ![]() AVONOWE I ORIFLAMOWE ![]() Edytowane przez Suszara Czas edycji: 2009-11-03 o 08:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#82 | |
Raczkowanie
|
![]()
Dzieki andziat za foteczki.
Osobiście to chyba bym tego zegarka Sicily nie kupiła, ale już wiem, co polecać klientkom. No i koniecznie kolczyki Nadya. PIEKNE ![]() ---------- Dopisano o 09:28 ---------- Poprzedni post napisano o 09:20 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#83 |
Raczkowanie
|
Ehh dobrze ze ja nie mam takich jaj z kurierem.. u mnie zawsze wszystko fajnie, paczka nie uszkodzona ale zawsze czegoś brakuje i to mnie denerwuje na fakturze jest, na tej kartce co ogólnie waga jest podana tez jest ale tak naprawde nie ma. i tak mam od 3 katalogów zawsze coś nie przychodzi....
|
![]() ![]() |
![]() |
#84 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
No właśnie ostatnio coraz częściej im się zdarza coś takiego.... wcześniej na prawde nie miałam najmniejszych problemów, a teraz prawie co katalog... A przed chwilą na stronie AVONu wyczytałam: "4 856 772 kartony wysłane do konsultantek, do których spakowano 171 982 613 sztuk produktów. " - dane z ubiegłego roku Chyba produktów widmo! Na fakturze jest w paczce głucho.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#85 |
Raczkowanie
|
![]()
Witam....własnie przebrnęłam przez wszystkie posty od wczoraj....już 8 część...ale to leci
![]() Ja jestem konsultantka od czerwca tego roku....raz tylko mi sie zdarzyło, że nie miałam w paczce tuszu do rzęs i przysłali mi dwa mydła senses bez pompki!! Widać było jak cholera że są urwane, ale osoba pakująca była chyba jakaś przyślepawa i takie mi włozyła do paczki ![]() ![]() ![]() Jeśli chodzi o dostawcę który przywozi mi paczki...to jest oki ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#86 |
Wtajemniczenie
|
Ponieważ zawsze w dniach przywozu paczek jestem w domu kurier zostawia u mnie paczki dla połowy osiedla. Wie,że u mnie są bezpieczne, a konsultantki mają po nie blisko. Potem dzwoni do nich i informuje gdzie zostawił paczkę.Prosilam ,aby nie zostawiał karteczek w dzwiach ,bo taką kartkę moze znaleźć każdy i przyjść po paczkę.A ja nie wszystkich dobrze znam. Ale i tak paczki wydaję tylko za okazaniem dowodu osobistego, bo przecież jak podpisuję odbior paczki to poręczam za nią swoim nazwiskiem. Jak narazie to nie było zadnych krytycznych uwag pod moim, ani kuriera adresem. A on jeszcze jest mi wdzięczny, bo ułatwiam mu trochę pracę.Uważam,że trzeba sobie pomagać jak tylko istnieje taka możliwość.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#87 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]() Wogóle to zaczęłam używać od zeszłego tygodnia podkład rozświetlająco-antystresowy i musze Wam powiedzieć,że jest zajefajny ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#88 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Niestety teraz się zmienił i już nie mam tak dobrze.... Z resztą ona chyba zbyt często nie zamawia.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#89 |
Wtajemniczenie
|
Napisałam do firmy, bo pisałyście,że ta paletka 8 cieni jest nowa, a mnie się wydawało,że ta jedna już była za 5,00 zł i oto odpowiedź :
W odpowiedzi na zapytanie pragniemy potwierdzić, że dostępna w katalogu 16/2009 paletka do cieni była dostępna w ofercie katalogowej w katalogach wiosenny. Zachęcamy do złożenia zamówienia. No i ja miałam rację. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#90 |
Rozeznanie
|
andziat mam trochę nietypowe pytanie: mogłabyś zmierzyć swoją rękę w nadgarstku?
![]() ![]() będę wdzięczna za pomoc! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:03.