![]() |
#61 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Październikowe PM
Cytat:
![]() |
#62 |
Raczkowanie
|
Myśmy myśleli nad 4 (razem z obiadem)
![]() ślub mamy na 17 - pelna msza wiec pewnie przed 19 bedziemy na miejscu, bo chociaż to kawałeczek od kościoła to pewnie jeszcze życzenie po ślubie etc. wiec pewnie obiad bedzie ok 19. Zakładając, ze wesele bedzie do ok 5 to 1 posiłek srednio co 3 godz (zgadza sie? bo nigdy z matmy dobra nie byłam ![]() wszytsko zależy od tego, o której zaczyna sie wesele i do której mniej wiecej trwa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#63 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
super pomysl z ta rozyczka do wlosow, nawiazujaca do rozyczek na sukni ![]() ---------- Dopisano o 16:21 ---------- Poprzedni post napisano o 16:15 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#64 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Na fryzurke sie jeszcze nie umówiłam, własnie ją znalałam i mi sie spodobała. Mysle o próbnej tak moze w sierpniu, ze jak by mi nie pasowała to jeszcze szansa znalezienia innej. Jak masz geste włoski to łato znaleź fryzurke ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#65 |
Raczkowanie
|
Ja jak słucham opinii o udanych weselach to zawsze powtarza sie to samo:
Zimna wódka,ciepłe jedzenie i dobra muzyka ![]() troche mam stresa z ta muzyką, bo naszego zespołu to jedynie prezentacje na DVD widzieliśmy ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#66 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
NApewno bedziesz zadowolona ze swojego, a dużo płacisz za zespół jesli moge spytac? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#67 |
Rozeznanie
|
tez mysle, ze tyle cieplych dan wystarczy, no wlasnie jeszcze ten stol i zimna plyta.
zespol mamy, ktory wybrali rodzice...ale graja niezle, wazne ze ludzie dobrze sie przy nich bawia. a w miedzyczasie w cenie lokalu jest DJ, ktory puszcza muzyke kiedy zespol ma przerwe i wtedy tez mozna sie bawic, dlatego liczymy na DJ'a ze pusci nam piosenke na pierwszy taniec.
#68 |
Raczkowanie
|
2 000 PLN, ale bez grania w kościele + bodajże 60 zł za każdą godzinę poprawin. Wesele nad morzem i tam sa takie ceny - na szczęście
![]() jesli chodzi o 1. taniec to jeszcze na 100% nie postanowione, ale prawdopodonie Bolton"When a man loves a woman" - ale to jeszcze do obgadania z moim lubym ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#69 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
BEAMI ale super, ze bedzieice miec ta piosenke ![]() ![]() ![]()
![]() |
#70 |
Rozeznanie
|
booosze ale sie rozpisalyscie, jak wroce do domu to nadrobie z czytaniem i wrzuce update kalendarza
![]() ![]()
#71 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#72 |
Raczkowanie
|
BEAMI, moim zdaniem tez sporo zalezy od gości, jak jacyś nie lubiący sie bawić, to chociaż byś miała zespół ze szczytów list przebojów to i tak bedą narzekać, a jak jacyś rozrywkowi to dadzą rade nawet przy jakimś średniej jakości
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#73 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#74 |
Rozeznanie
|
BEAMI na pewno super Wam zagraja i ludzie beda szalec na wszym weselu. tak jak hipka napisala - zalezy wszystko od gosci, czy lubia sie bawic. poza tym ile ludzi tyle opini i nikomu nie dogodzisz w 100%. nic sie nie martw na pewno bedziecie z zespolu zadowoleni. po cenie wnioskuje, ze zespol wysoko sie ceni
![]() edit: ja tez lubie tutaj z Wami pisac. TZ sie smieje, ze wpadlam w nalog, a teraz jak jeszcze powstal nasz watek, to jeszcze lepiej, bo przynajmniej o etolach rozmawiamy ![]()
http://suwaczki.slub-wesele.pl/20091003580517.html Nasz ślub ![]() ![]() ![]() "całe życie z wariatami i niech tak już zostanie ![]() Edytowane przez zlotko855 Czas edycji: 2009-05-11 o 16:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#75 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() Ceny porażające za zespół my troszki znaliśmy menadzera naszego zespołu i na zeszet 500 i płacimy za 1 dzień 3500. Dziękuje dziewczynki za wsparcie i juz się nie przejmuje, to prawda nikomu dokońca sie niedogodzi. Złotko twój tez nie zatani, my sie rozgladamy za DJ na poprawiny bo za poprawiny nam zespół powiedział 1500 |
![]() ![]() |
![]() |
#77 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez LadySith Czas edycji: 2009-05-11 o 18:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#78 |
Raczkowanie
|
Jak na teraz to przystępna cena, a co do piosenki to jeszcze mi sie nieznudziła
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#79 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Dziękuje dziewczynki za wsparcie i juz się nie przejmuje, to prawda nikomu dokońca sie niedogodzi. Złotko twój tez nie zatani, my sie rozgladamy za DJ na poprawiny bo za poprawiny nam zespół powiedział 1500[/quote] ogolnie zespoly duzo biora. u nas to wlasnie w takich cenach graja. a Ty BEAMI jakbys chciala 2 dni to 5 tys by ci wyszlo ![]() nie wiem, bo chyba zle mnie zrozumialyscie - 4 tys za 2 dni i w tym granie kolo domu. duzo no ale kazdy u nas tak sobie liczy ![]()
![]() |
#80 |
Rozeznanie
|
tak sie rozpisalyscie, ze nie cytuje bo boje ze sie pogubie odpowiadajac
BEAMI, pilaa piekne suknie zlotko855 u mnie sytuacja jest taka ze ja raczej z moja siostra kontaktow nie mam, sprawa jest skomplikowana ale w efekcie nie chcialabym jej brac na swiadka, myslalam o siostrze TZ ale moi rodzice oburzeni, myslalam tez o kolezance i koledze - chyba nie ma zadnych przeciwskazan aby byi dwaj mezczyzni? koniec koncow nadal nie wiem; druzbow moj TZ by sobie nazbieral, u mnie z kolei nie wiem czy druhny bylyby chetne, ale pomysl mi sie strasznie podoba apropos zawieszek to myslalam o takich jak w zalaczniku kiedys ale teraz mi minelo i chce bez jak tak patrze na te twoja etole to zaczynam sie zastanawiac czy jej awaryjnie nie kupic/uszyc bo w sumie wyglada na mniejsze fufu niz to, ktore przymierzalam, wy wypozyczacie, szyjecie czy kupujecie etole - jakie sa koszty? hipka80 witaj! a i oczywiscie nie moge sie doszukac, ktora suknia Twoja ciesze sie ze watek byl dobrym pomyslem, chociaz jak go zakladalam to piec razy sie zastanawialam czy nie bede sama w nim pisac ![]() SSR my za to 150pln to mamy glownie jedzenie bo w menu sa jakies kroliki, kaczki i inne cuda, owoce tez ale bedziemy dodatkowo zamawiac aby byly np. takie kompozycje jak owoce w koszyku z chleba, tort z truskawek i inne rzeczy ktore fajnie sie prezentuja, a z tego co wiem to jest za dodatkowa oplata bo to robi znajoma cukiernia; co do dekoracji to w sklad tej oliwkowej wchodzi to co masz na zdjeciach, wiem ze moze nie wyglada na duzo ale za tyle jest dekoracja z tymi lampkami za para mloda, a ja chociaz nie marzylam o niej to mi sie spodobala i dodatkowo w standardzie jest duzo balonow czego nie widac na zdjeciach, my z nich rezygnujemy i mamy je zamienic na wiecej kwiatow czega na zdjeciach tez nie widac hahahah; i odpowiadajac na pytanie nie jem miesa ale mleko, ryby tak, za to jajka w postaci calej ze tak powiem tez nie zjem - bardziej doswiadczenia zle niz z powodu przekonan mamy taka sama akcje zaplanowana jezeli chodzi o alkohol dziewczyny moj TZ tez nie ma garnituru wiec dolaczam do klubu ![]() my tez mamy stol wiejski ale bez bimberku, bo jak ostatnio TZ probowal bimberek u znajomego to sie tak jakby pochorowal hmm ile posilkow mamy to pojecia nie mam ale TZ stwierdzil ze super, jedzenia bedzie duzo no to zakladam ze tak bedzie welonow to wam strasznie zazdroszcze, sama mam krotsze wlosy i raczej nie bede ich upinac bo w sumie to chyba nie wiem jak, mam prosta grzywke do/za linie brwi i klasycznego boba, ostatnio fotograf na sesji zdjeciowej powiedziala mi ze taki francuski typ to i ja sie pochwale naszym zespolem www.popvandaal.pl juz sie nie mozemy doczekac no i mam zdjecia z sesji zdjeciowej - prezentu dla TZ, wrzucam te nadajace sie ![]() ![]()
![]() Edytowane przez judith8 Czas edycji: 2009-07-12 o 19:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#81 |
Raczkowanie
|
judith8 śliczne zdjęcia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#82 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() a gdzie kupilas etole? ja widzialam po 700 czy 800pln ale one byly chyba z pior marabuta o ile dobrze pamietam, ale pewna nie jestem bo specjalistka ze mnei zadna w tej dziedzinie co do wlosow to ja wiecznie biegam wlasnie w takich i jak siebei znam to bym sie stresowala ze cos mi sie nie bedzie trzymac, albo jakis kosmyk bedzie wystawal wiec je podetne i musze przetestowac frzyjerow w moim miescie czy mi je uloza
![]() Edytowane przez judith8 Czas edycji: 2009-05-11 o 20:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#83 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja mam taka cieńszą etolke nie chciałam na naia wydac dużo kasy bo to tylko do kościoła. Kupiłam ją u siebie a mieszkam w Kielach. Śliczne zdjęcia, TZ bedzie maga zadowolony ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#84 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
http://www.sklep-izabela.pl/index.ph...124135722.html http://www.sklep-izabela.pl/index.ph...124135343.html http://www.sklep-izabela.pl/index.ph...124135344.html bo ja sama nie wiem... no i nie do konca moze slubne ale i takie znalazlam http://www.decobazaar.com/produkt-bo...cru-86714.html
![]() Edytowane przez judith8 Czas edycji: 2009-05-11 o 20:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#85 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ---------- judith8 ale do twojej sukieneczki to chyba raczej takie cos jak 2 bo jednynka tak poteżnie wyglądaa ty masz taka delikatną sukieneczke |
|
![]() ![]() |
![]() |
#86 |
Raczkowanie
|
Wreszcie znalazłam troszkę więcej czasu. Więc my mamy załatwione:
- sala -catering -dekoracja kościoła i sali -kamerzystę z fotografem - orkiestrę - samochód - nauki - zaproszenia - wódka Soplica Ślub mamy mieć o godzinie 13.30, chcieliśmy o 15 niestety godzina była już zarezerwowana. Suknię przymierzałam w salonie Nabla, zakochałam się szczególnie w jednej, na zdjęciu nie zwróciłabym wogóle uwagi, a na żywo wygląda cudnie. Ale poszukam jeszcze jakiejś, może natrafię na również ładną za ciut mniejszą cenę. A jesli nie znajde to pewnie w ostateczności będę szyła. U nas tylko będzie sama wódka, mysleliśmy nad innymi trunkami, lecz po dyskusjach stwierdziliśmy, że nie będzie więcej. Ewentualnie jeszcze piwko ![]() I chyba na tyle. Ale jeszcze jest czas na resztę, tylko to szybko minie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#87 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
poszukam na allegro, a jak nic nie znajde to kupie w jakims sklepie internetowym, jak by odpukac pogoda nam sie nie udala; ale mam nadzieje ze wytrzymama w moim bolerku z trenem i suplem ![]() ecru suknia to i etola ecru?
![]() Edytowane przez judith8 Czas edycji: 2009-05-11 o 20:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#88 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() malenstwoKr czasmi własnie tak jest, że suknia na wieszaku tak sobie wyglada a jak sie założy to powala. Życze powodzonka w poszukiwaniach bo czas leci. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#89 |
Rozeznanie
|
judith decyzja o rozpoczeciu takiego watku byla baaardzo trafna. bardzo sie ciesze, ze taki powastal. dobrze zrobilas
![]() co do swiadkow to nie ma zadnych przeciwskazan - moga byc 2 kobiety czy 2 mezczyzn wlasnie ja wolalam taka mniejsza etole, bo futerka z rekawem mnie strasznie poszerzaly, a niska jestem, wiec wolalam cos mniejszego i delikatniejszego ![]() ![]() ![]() co do garinituru to TZ tez nie bedzie mial kamizelki ani musznika, tylko sam krawat, ale nie wiemy jeszcze co, gdzie, jak ![]() bardzo podoba mi sie judith ta dekoracja przy Waszym ![]() ![]() a Twoje zdjecia na prezent sa super. jestes piekna kobieta ![]() Mozesz powiedziec z jakiej to okazji? czy to prezent slubny? super pomysl. a wlasnie dziewczyny macie jakis pomysl na podziekowanie dla rodzicow? jutro wkleje wam moj pomysl. a co do tego co wkleilas to hmmm... nie obraz sie, ale jakos tak cos w nich mi nie pasuje... tzn musialabys zmierzyc, bo na pewno jak sie zalozy wygladaja lepiej. to bolerko slybne w pierwszym linku najbardziej mi sie podoba i chyba bylo by najlepsze do Twojej sukni. ta druga etola jest chyba zbyt dluga i zreszta ta kokarda jest jak dla mnie za duza, a to ostatnie tak nie za bardzo. dziewczynki uciekam, bo TZ czeka z filmem. milej nocki Wam zycze
#90 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ale chcemy za to albo prosiaka z kaszą gryczaną na ostro albo udziec z indyka z ciap kapustą po oczepinach zaraz. Tylko nie wiem co wybrać ![]() ![]() Co do alkoholi to będzie wódka na stołach do tego winko (białe & czerwone), ale chyba tylko do obiadu. No i będzie stała beczka piwa przez całe wesele w rogu, kto będzie miał ochotę to się obsłuży ![]() Cytat:
My mamy 3 kolacje + obiad w menu. Ale jak weźmiemy prosiaka to będą 4 + obiad czyli razem 5. Do tego zimna płyta, czyli wędliny, ryby, sery, sałatki, tort, ciasto, lody i owoce. Cytat:
![]() Ja mam zespół, który wynalazłam w necie i nikt o nim nie słyszał z moich znajomych. Choć mają pozytywne wpisy w księgę gości to słyszałam tylko ich 4 kawałki i wystarczyło, żeby i zaufać. Mam nadzieję, że mnie nie zawiodą ![]() ![]() ![]() A ja 1600zł na jeden dzień, mam tylko dwóch facetów, ale za to z jakimi głosami ![]() Cytat:
![]() ![]() Co do zawieszek to one są fajne, ale na Panu Tadku, bo jak weźmiesz to do innej butelki z kolorową nalepką to już tak fajnie to nie wygląda ![]() ![]() ![]() Co do dekoracji to podobają mi się te lampki za materiałem nad młodymi. Pasowało by do mojej mrocznej sali ![]() ![]() Judith to przecież jak Ty jesz ryby to zróbcie zamiast 3 rodzajów mięs jakąś rybkę, albo chociażby na kolację. U mnie jest dużo ryb ale na zimnej płycie, bo i łosoś i węgorz i śledzie, maślana i jeszcze tam jakieś. Dodatkowo sałatka z tuńczyka i patery serów. U mnie byś sobie pojadła ![]() Dołączam do klubu wizażanek mających Panó Młodych bez zakupionego jeszcze garnituru ![]() ![]() A zdjęcia z sesji przecudowne ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:13.