![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Dot.: shiseido, mac, clinique, givenchy
Jak coś dołożę, to zamelduję (jeśli będzie u Ciebie aktualne )
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Zadomowienie
|
Niestety nic. Pozdrawiam.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Zadomowienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Zadomowienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Zadomowienie
|
up
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() 9. Givenchy, prismissime, compact powder 9-colors, Zapraszam , zajrzyj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
BAN stały
|
witaj,
znajdziesz cos u mnie za: 9. Givenchy, prismissime, compact powder 9-colors, maharani pinks, największy ubytek w najciemniejszej kostce, w pozostałych znikomy 7. Clinique, kredka superfine liner for eyes, deep brown nr 07 - tylko testowana - Deborah, podkład, colour copy - dla skóry suchej i wrażliwej, tylko testowany 6. Clinique, cienie strawberry fudge nr 104 - testowane kilka razy, ubytek niemal niewidoczny ? odp prosze u mnie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=babessa;15663752]Tompolu, jedyne, co by mi się w tej chwili mogło przydać, to meteoryty.
![]() ![]() Jest wszystko tak, jak w opisie : =GUERLAIN Meteorites (Puder w kulkach) Beige Chic 03- 21 sztuk o niewielkim zużyciu. Z wymianki z Hexanną. Pudrowe perełki Meteorites, które delikatnie matują skórę, ale przy tym ją rozświetlają i sprawiają, że wygląda promiennie. Dodatkowo mają bardzo przyjemny i kuszacy zapach. W okrągłym ,mocnym, białym plastikowym opakowaniu .Fota nr 1 w wątku. ![]() Daj znać! Edytowane przez tompola Czas edycji: 2009-12-04 o 15:57 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
Zadomowienie
|
[QUOTE=tompola;15666591]
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Zakorzenienie
|
O, chyba na imprezę się wyszykowałaś
![]() Co do wymianki .. jejkuś...byłoby fajnie ![]() Nie wymieniłam do tej pory meteorków, bo czekałam na coś sympatycznego w zamian ![]() Będę czekać na wieści... ![]() Edytowane przez tompola Czas edycji: 2009-12-04 o 19:00 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#72 |
Zadomowienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Zakorzenienie
|
cos za Clinique, cienie strawberry fudge nr 104 - testowane kilka razy, ubytek niemal niewidoczny ??
![]() |
#74 |
Zadomowienie
|
Przykro mi, ale w tej chwili nic dla siebie nie znalazłam. Pozdrawiam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Przykro mi, ale nic w tej chwili dla siebie nie wypatrzyłam. Pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
Hej
![]() Ja bym była chętna na Twój bronzer Clarinsa i chętnie nawet oddam coś spoza wątku,napisz proszę,jakie masz potrzeby kosmetyczne ![]() A także te cienie Clinique bym przygarnęła;napisz proszę,czym Cię można skusić ![]() Edytowane przez mhm0808 Czas edycji: 2010-03-02 o 18:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Wtajemniczenie
|
interesuje mnie podkład Diora
co mogłabym Ci zaoferować w zamian? |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#80 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Nie szukam niczego konkretnego, zawsze zainteresują mnie kosmetyki, które wymieniłam wyżej i to co wpadnie mi w oko. Jak coś wyszperasz, to bardzo chętnie się wymienię. Pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
|
Hej,poza wątkiem mam 10ml MDC w szklanej fiolce z atomkiem (o ile interesują Cię w ogóle odlewki
![]() http://www.eyeslipsface.com/face/blush/studio_blush w kolorze mellow mauve,nowy (nie trafiłam z kolorem),ze Smashboxa - duży bronzer (bronzer z rozświetlaczem właściwie - nowy) i nieco używane cienie (4 kolorki "supernatural") orza bardzo fajny różorozświetlacz w formie pryzm jakby... użyty ok.15% ,z wymianki i ogólnie to jestem bardzo nim zachwycona ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Na odlewkę nawet jestem chętna, jak uda mi się coś dobrać, to może jakoś ustalimy wymianę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Zadomowienie
|
Podoba mi się micel avene i musiałabm sprawdzić kolorek podkładu EL, bo chciałam sobie właśnie kupić, ale jeszcze nie wiem jaki odcień potrzebuję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Zadomowienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
|
Hej
![]() W moim kosmetycznym w poście #10 są fotki rzeczy,które Ci proponowałam (oprócz tej fiolki z MCD - zapomniałam o niej ![]() Jakby Cię coś zainteresowało,to pisz,szczegóły chętnie podam,a stopień zużycia jest,myślę , widoczny na zdjęciach;pzdr. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Zadomowienie
|
Ten brązer smashbox ma jakiś nr? Dziś będę w sephorze, więc mogłabym sobie sprawdzić ten odcień.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
|
To ten:
http://www.smashbox.com/Face-Makeup?search=The+Strip Fusion Body Lights Bronzing Powder The Strip Edytowane przez mhm0808 Czas edycji: 2010-03-04 o 10:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Zakorzenienie
|
cos za
4. Shiseido, podkład sun protection liquid foundation nr SP 60 - została ponad połowa opakowania 5. Clinique, cienie strawberry fudge nr 104 - testowane kilka razy, ubytek niemal niewidoczny 6. Clinique, kredka superfine liner for eyes, deep brown nr 07 - tylko testowana 7. Givenchy, prismissime, compact powder 9-colors, maharani pinks, największy ubytek w najciemniejszej kostce 8.Clinique, konturówka, cream shaper for lips, nr 105 plush pink 9.diorskin
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:21.