Wróżba z obrączki...ostrzegam sprawdza się;) - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe wyliczanki

Notka

Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-11-21, 15:47   #61
Ismena1990
Raczkowanie

Dot.: Wróżba z obrączki...ostrzegam sprawdza się;)

Robiłam 5x i zawsze wychodzi 27 lat w szoku jestem, i robiłam 3x partnerów i za każdym razem naliczyłam ich 3, z dziećmi i imieniem nie umiem Trochę mnie to pociesza, bo obawiam się staropanieństwa

Edytowane przez Ismena1990
Czas edycji: 2009-11-21 o 16:15 Powód: błąd
Ismena1990 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-21, 16:30   #62
Sweetheart86
Zakorzenienie

Ja zobiłam sobie trzy razy tą wróżbę i za każdym razym wychodzi mi to samo! 3 dzieci: 2 chłopców, jedna dziewczynka i wiek wyjścia za mąż: 28 lat. Zaczynam w to wierzyć haha
Tylko nie potrafię tej trzeciej wróżby na imię partnera Nie rozumiem o co chodzi z tym alfabetem. Jak wychodzi Wam całe imię ? Może ktoś jeszcze raz to dokładnie wytłumaczyć, bo ja jakaś ciężko kapująca jestem

Sweetheart86 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-21, 16:42   #63
solaola
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fanka100 Pokaż wiadomość
dziewczynka i chłopczyk wyjście za mąż:21 lat
partnerów:3 imie:Mateusz(sprawdzałam sama oluś)
Dodatkowe: ile miałam lat jak go poznałam(14) a on (17) prawda!
A widzisz, jednak nie kłamalam
Cytat:
Napisane przez kar0lajn Pokaż wiadomość
wróżyłam sobie jeszcze raz wiek wyjścia za mąż, bo te 19 lat nie dawało mi spokoju i teraz ciągle mi wychodziło 23 lata wtedy chyba coś źle robiłam.. jestem spokojniejsza

---------- Dopisano o 18:32 ---------- Poprzedni post napisano o 18:26 ----------

właśnie z ciekawości zrobiłam sobie 3 wróżbę i wyszło mi, że będę mieć 1 partnera i imieniu Leszfk. a mój TŻ to Leszek.. : o
Może pomyliła Ci się jedna literka, ja na początku miałam "Ald",a powinno być "Ale"- bo Aleksander, co już później sama wymyśliłam
Cytat:
Napisane przez papergirl Pokaż wiadomość
Specjalnie dziś powtórzyłam "wróżbę" jeszcze raz.
Wierzcie lub nie - wyszło dokładnie to samo.
Nie wiem czy to siła autosugestii, ale to naprawdę dziwne.
Ja też nie wiem i nawet boję się ją powtarzać, bo to uczucie dziwności po poznaniu swojej "przyszłości" nie znika...

Blog o życiu w Walii z przymrużeniem oka:
#23. Cieszę się ze złej pogody i wrzucam moje motywujące linki!
http://blondiewales.blogspot.co.uk/
solaola jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-21, 18:14   #64
gabryssiaa
Zakorzenienie

Solaola, wyszło Ci Ale i reszte sobie dopowiedziałaś?
mogło być zamiast Aleksander np Aleks(to juz calkiem inne imie)

---------- Dopisano o 19:14 ---------- Poprzedni post napisano o 19:13 ----------

Cytat:
Napisane przez Sweetheart86 Pokaż wiadomość
Ja zobiłam sobie trzy razy tą wróżbę i za każdym razym wychodzi mi to samo! 3 dzieci: 2 chłopców, jedna dziewczynka i wiek wyjścia za mąż: 28 lat. Zaczynam w to wierzyć haha
Tylko nie potrafię tej trzeciej wróżby na imię partnera Nie rozumiem o co chodzi z tym alfabetem. Jak wychodzi Wam całe imię ? Może ktoś jeszcze raz to dokładnie wytłumaczyć, bo ja jakaś ciężko kapująca jestem
dopiero co na poprzedniej stronie to wyjaśniłam którejś
więc sobie wróć i przeczytaj może Ci to pomoże
btw. mi też wyszło 2 chłopców i 1 dziewczynka
i ze wyjde za maz jak bede miec 29 lat ;D
gabryssiaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-21, 19:28   #65
fanka100
Zakorzenienie

GG do fanka100 Send a message via Skype™ to fanka100

Cytat:
Napisane przez solaola Pokaż wiadomość
A widzisz, jednak nie kłamalam

Może pomyliła Ci się jedna literka, ja na początku miałam "Ald",a powinno być "Ale"- bo Aleksander, co już później sama wymyśliłam

Ja też nie wiem i nawet boję się ją powtarzać, bo to uczucie dziwności po poznaniu swojej "przyszłości" nie znika...
ojj widze widze ale moze sie i nawet ciesze

ja tez nie powtarzam bo juz liczac z twoim tio 2 razy wyszło to samo

Razem

fanka100 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-21, 23:34   #66
solaola
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gabryssiaa Pokaż wiadomość
Solaola, wyszło Ci Ale i reszte sobie dopowiedziałaś?
mogło być zamiast Aleksander np Aleks(to juz calkiem inne imie)[COLOR="Silver"]
Nie, no, bo za pierwszym podejściem wyszło mi "Ald", więc nie próbowałam dalej, ze śmiechem twierdząc "o, to jakieś pewnie zagraniczne imię?" Ale podeszłam do tego raz i drugi, w końcu ułożyło mi się prawidłowe : Aleksander. I gdybym dokończyła pierwszy raz to pewnie bym się zorientowała, że to jedna literka mi się pomyliła, tym bardziej, że występują po sobie.
Cytat:
Napisane przez fanka100 Pokaż wiadomość
ojj widze widze ale moze sie i nawet ciesze

ja tez nie powtarzam bo juz liczac z twoim tio 2 razy wyszło to samo
Ja powtarzałam swoje i uparcie stało przy literce A

Stary 2009-11-22, 10:28   #67
garbik
Przyczajenie

Wczoraj wróżyłam szwagrowi i przyszłej szwagierce,ale tylko ile dzieci będą mieli i jakiej płci.
Już jedną córeczkę mają,a wyszło im, że będą mieli dwie i koniec.I u niej i u niego identycznie.

Mojemu mężusiowi też sprawdziłam czy zgadza się tak jak u mnie,ma szczęście, nic na boku chyba nie ma hi hi

garbik jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-11-24, 18:53   #68
xxxxMarinexxxx
Raczkowanie

GG do xxxxMarinexxxx

Cytat:
Napisane przez gabryssiaa Pokaż wiadomość
dopiero co na poprzedniej stronie to wyjaśniłam którejś
więc sobie wróć i przeczytaj może Ci to pomoże
btw. mi też wyszło 2 chłopców i 1 dziewczynka
i ze wyjde za maz jak bede miec 29 lat ;D

No dobra, czyli każde stukniecie to kolejna litera alfabetu - ok.
Ale co potem? Wyjdzie mi literka, obrączka się zatrzyma i...? Mam ja rozbujać? Wsadzać od nowa do wody? Od nowa myśleć pytanie? To już nie jest wyjaśnione ale i tak jest wytłumaczone lepiej niż zrobiła to autorka wątku.

Czekam na odpowiedź, gdyż nigdy nie miałam okazji zetknąć się z tą wróżbą i nie mam kompletnie pojęcia co po czym, jak gdzie etc.
Stary 2009-11-24, 19:56   #69
solaola
Zakorzenienie

Jeśli wystuka Ci A, czyli stuknie tylko raz i stanie(nie obije się o brzeg szklanki) wsadzasz obrączkę do wody i wyjmujesz, liczysz dalej stuknięcia.
Czyli:
1.Zadajesz pytanie.
2. Wynurzasz obrączkę z wody.
3. Obserwujesz ją i liczysz stuknięcia, gdy zatrzyma się całkowicie, wsadzasz ją znów do wody.
* ja zapisywałam sobie na kartce literkę, którą mi wystukało i znów wracałam do wróżby*
4.Wyciągasz z wody i liczysz stuknięcia. Kiedy się zatrzyma, znów wsadzasz ją do wody, możesz sobie wtedy zapisać wynik, i robisz punkt 2 i 3 aż Ci wyjdzie imię

Edytowane przez solaola
Czas edycji: 2009-11-24 o 19:59
Stary 2009-11-24, 20:57   #70
Sunsett
Zakorzenienie

Dziewczyny jestem w szoku ... Czytałam te wasze opisy trochę z przymrużeniem oka , a że mi się nudzi to pomyślałam " a co mi tam ,sprawdzę co mi wyjdzie " . Co do ilości dzieci to robiłam to trochę chaotycznie i powtórzę za chwilkę . Za mąż wg. wróżby wyjdę w wieku 28 lat . Najbardziej nie chciało mi się wierzyć w to , że wróżba wskaże mi imię przyszłego męża , a tu proszę - literka po literce wyszło MARCIN , wraz z każdą następną właściwą literką moje oczy ze zdziwienia przybierały coraz większy rozmiar .
Nawiasem mówiąc, aktualnie spotykam się z panem o imieniu Marcin Szanse ,aby wyszło z tego coś poważnego są co prawda nikłe , no ale "nie jednemu psu Burek"

Jeszcze zrobiłam sobie na wiek , w którym poznam miłość mojego życia i wyszło mi 20 lat (tyle miałam , kiedy poznałam MARCINA, teraz już jestem starsza ) , powtórzyłam i 2 razy wyszło to samo . Zapytałam, ile lat miał , jak mnie poznał - sprawdziło się ...
Po chwili powtórzyłam sobie wróżbę na imię i też drugi raz mi wyszło to samo , literka po literce. Nieźle
Może to jakoś podświadomość działa , bo ten pan ostatnio strasznie mi siedzi w głowie.. Ciężko mi to racjonalnie wytłumaczyć, wszystko się pokryło z prawdą, jotka w jotkę .

Edytowane przez Sunsett
Czas edycji: 2009-11-24 o 22:16
Sunsett jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-24, 21:00   #71
emila19882
Raczkowanie

o tych wróżbach slyszałam juz wcześniej...
pare lat temu (z dziecmi) robiła mi ją kuzynka.. dość niedawno tę sama robiła mi kolezanka.. w obydwu wypadkach wyszło, że będę miała 1 córkę

jeśli chodzi o wiek za mąż pójścia podobno będzie to gdy będę mieć 25 wiosenek.. no zobaczymy ;p mam w takim razie jeszcze 4 lata :p hmm szaleństw.

resztę chyba też zrobię, ale jutro
emila19882 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-12-20, 20:00   #72
Mystica
Przyczajenie

Smile Dot.: Wróżba z obrączki...ostrzegam sprawdza się;)

hej mi ostatnio w pracy zrobiła koleżnka ale nad prawą ręką no i niestety wyszło mi że nie będę miała dzieci, trochę się przestraszyłam i ostatnio próbowałam z obrączką mojej mamy i za każdym razem wychodziła mi jedna dziewczynka, mamie także, nawet tacie próbowałam i wyszło tak samo
co do wyjścia za mąż wyszło mi 26 lat, powtarzałam ją z kilkanoaście razy i za każdym wychodziło 26 i potem momentalnie obrączka przestawała się bujać i wahadełko stawało w miejscu. No cóż zobaczymy , jak na razie mam 25 i pół i na razie się nie zanosi ale zobaczymy.

Pytałam także o wiek w którym urodzę dziecko i wychodziło mi 29, też powtarzałam kilka razy i za każdym to samo.
Muszę jeszcze powiedzieć że podobnie "wywróżyły" mi wróżki na smsa ;/

pozdrawiam Was
Mystica jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-26, 15:02   #73
Margolcia23
w drodze do...Ciebie...

Wink Dot.: Wróżba z obrączki...ostrzegam sprawdza się;)

Witam! co do tej wróżby z obrączką to znam ją już dość długo, kiedyś koleżanka mi wróżyła, ale nie pamiętam ile wyszło i potem sama po nią sięgnęłam i wychodziło mi że wyjdę za mąż w wieku 23 lat i 2 dzieci ( 2 chłopców) obecnie mam 23 lata hehe i nic nie zapowiada mojego zamążpójścia chociaż do maja jeszcze nic nie wiadomo ) niedawno znalazłam Wasze forum i postanowiłam zrobić tą wróżbę wg waszych rad i dalej jest tak samo i zrobiłam też na imię przyszłego męża hehe, podała mi pewnego chłopaka z którym coś było ale już się skończyło, nawet nazwisko jego mi podała hehe, podała też ile się znamy- 3 lata ) i zadawałam jej pytania na tak - 1 stuknięcie, nie- 2 stuknięcia, nie wiem- 3 stuknięcia, wg tej wróżby poznaliśmy się w pracy (prawda) itp ale czy w to wierzę to nie wiem czas pokaże pozdrawiam )
Margolcia23 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-09, 17:30   #74
enter code
Zadomowienie

a mnie obrączka zaczęła podawać dużo prawdziwych danych i zrobiłam wróżbę szybko, bo dłoń zaczynała mi drżeć z wrażenia.
za każdym razem kiedy był wiek, w ktorym poznawałam swoje miłości jakby'wahała' się czy uderzyć. przy 14, 18 i 20. przy 21. uderzyła po raz ostatni.
ale mój TŻ nie zamierza mi się oświadczac póki co, a wg wrożby zostało mu jakieś 11 miesięcy (dokąd nie skończę 22;p)
druga wróżba - dziewczynka i chłopiec - tak jak chciałam

trzeciej nie robiłam, bo balam się autosugestii, albo że imie które wyjdzie nie będzie imieniem mojego ukochanego. po prostu

Edytowane przez enter code
Czas edycji: 2010-01-09 o 17:32
enter code jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-13, 21:29   #75
Mystica
Przyczajenie

Dziewczynki a jak to jest z tą autosugestią, robiłam wróżbę nad alfabetem i pokazuje mi zawsze to samo imię, obrączka waha się kolejno wskazując całe imię. I własnie jak to jest , staram się mocno wczuć i próbowac manipulować , zmienić wskazówkę na inną litere ale ona uparcie zawsze ukazuje to samo imię....

pozdrawiam
Mystica jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-01-13, 22:04   #76
solaola
Zakorzenienie

Mystica- myślę, że autosugestia to jednak podstawa tej wróżby, dlatego niedobre jest robienie sobie takowej, jeśli ma się na oku kogoś, albo się z kimś jest... Tak myślę.Dlatego najlepiej by było, żeby wróżyła nam osoba, która mało wie. Robiło tę wróżbę kilku moich znajomych i wychodzilo im wszystko to, co sobie życzyli, dlatego zaczęłam się nad tym zastanawiać.

Stary 2010-01-31, 15:23   #77
roxy993
Przyczajenie

a można wywróżyć w jakim wieku urodzi się 1,2,3 dziecko?
roxy993 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-07, 15:51   #78
goyda
Przyczajenie

Witam
Mi wychodzi,ze wyjde za maz jak bede miala 19 i 33 lata
dzieci 3,dziwczynka,chlopiec i dziwczynka.

Musze powiedziec,ze to jest prawda,mialam 19 lat jak wyszlam za maz i mam juz dwojke dzieci,ostatnio wybralam sie do wrozki ktora powiedziala mi,ze bede jeszcze w inny zwiazku,z ktorego pojawi sie coreczka,hmm,ciekawe

A co do imion,to wyszlo mi,ze pierwszy maz to Rafal(mam meza o tym imieniu)a drugie imie to Krystian,wychodzi to za kazdym razem jak to robie.Cos musi w tym byc.

Pozdrawiam
goyda jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-24, 19:22   #79
asiisa
Przyczajenie

Talking Dot.: Wróżba z obrączki...ostrzegam sprawdza się;)

Z dziećmi wyszło mi 2 dziewczynka i chłopiec, zgodziłabym się nawet na piątkę, ale zawsze to samo... jeśli chodzi o wiek wyjścia za mąż to chyba coś knocę bo wychodzi mi 9...10 lat
asiisa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-24, 21:40   #80
dorotqa
Raczkowanie

U mnie wychodzi 2 dzieci: dziewczynka i chłopiec. Wiek wyjścia za mąż - 26 lat - jeszcze 6-7 lat przede mną
Partner 1, a na imię ma Slahek - czyżby mój Sławciu, z którym jestem od pół roku i jest moim pierwszym poważnym chłopakiem, był tym jedynym?

Na razie wróżba robiona raz, kiedy indziej sprawdzę znowu i jeszcze "Slahkowi" też zrobię, czy się będzie pokrywało
dorotqa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-19, 12:30   #81
M_Monroe
Raczkowanie

Znam pierwszą część tej wróżby od dawna ty lko w trochę innej wersji, dawnooo temu kiedy ją robiłam wyszło mi, że będę miała 3 dzieci ( 2 chlopców i 1 dziewczynkę), poźniej w moim życiu dużo się pozmieniało i postanowiłam zrobic ja jeszcze raz, okazało się, że będę miała 1 córeczkę
Jak tylko wróce z pracy do domu to zabieram się za pozostałe wróżby, najbardziej ciekawi mnie ta dotycząca wieku w którym wezmę ślub, bo jestem w poważnym związku, ale o ślubie jeszcze nie myślimy...z ciekawości zobaczę co mi tam wyjdzie i dam znac
A blondynki mają rude włosy...

Szaleńczo Zakochana...
M_Monroe jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-23, 06:54   #82
Anemone
Mother of Cat

Szok.

1 partner, Michał, (obecny ! )
20 lat jak wyjdę za mąż. Dzieci coś mi nie wychodziły

spytałam jeszcze o swój dzień urodzenia, o wiek w którym go poznałam i w którym on poznał mnie.
Zgadza się.
zaręczyliśmy się 15 listopada 2015
ślub 30 grudnia 2017
Anemone jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-30, 22:07   #83
zakochana1988
Przyczajenie

wyszło mi, że wyjdę za mąż w wieku 23 lat, a obecnie mam 21,5 i nie mam partnera będe mieć 3 dzieci coreczke syna i coreczke myslałam, że tylko 2 :P a partner ma nazywać sie Piotr zobaczymy czy sie sprawdzi.
zakochana1988 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-02, 13:16   #84
martu_nia
Przyczajenie

ja znam ten sposób od kilku lat. pierwszy raz wróżyłam sobie z moją przyjaciółką, ale wtedy tylko na liczbę dzieci. uparcie wychodziła mi czwórka ( 1 chłopiec i 3 dziewczynki ). I teraz po tych kilku latach znowu wychodzi mi 4, ale tym razem 2 chłopców i 2 dziewczynki. oczywiście musialam też sprawdzić wiek zamążpójścia - 26 ( niedawno stuknęło mi 25 więc na dobrą sprawę mam jeszcze 2 lata ). zadałam też pytanie o to ile będe mieć lat jak poznam tego jedynego - ciągle wchodzi 16, a ten jedyny 22. Imienia jakoś nie umiem sprawdzić, ale pierwsza litera caly czas K. Hmm... wiem o kogo obrączce chodzi, ale nasz związek jest chyba nierealny
martu_nia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-02, 15:24   #85
Zebrzasta
Raczkowanie

.

Edytowane przez Zebrzasta
Czas edycji: 2010-05-19 o 20:09
Zebrzasta jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-24, 09:21   #86
ErMiRkA
Raczkowanie

GG do ErMiRkA

Ja słyszałam o wróżbie z dziećmi już wcześniej... wychodzą nam ( mi i mojemu partnerowi) 2 córki... Jest to trochę pocieszające jak dla mnie ponieważ leczę się na bezpłodność...

(Wszystkim zawsze się to sprawdza - mojej mamie, teściowej ogólnie w rodzinie - nie wierzę zbytnio w takie rzeczy ale daje to do myślenia )

Co do wyjscia za mąż to mam jeszcze 2 lata a imię ADRIAN - mój obecny partner
Stary 2010-05-24, 10:41   #87
thelilah
Zadomowienie

no to żeście mnie zaciekawiły, koniecznie muszę zrobić sobie tą wróżbę tylko nie noszę obrączki, nawet żadnej nie posiadam a pożyczać nie chcę i co teraz? mogę użyć czegoś innego np zwykłego pierścionka?

z sprawdzających się wróżb znam jeszcze taką w której sprwadza się płeć dziecka <robiła furorę jak byłam na studiach hehe> o dziwo u wszystkich się sprawdziła <można sprawdzić ją do tyłu> ale tej z obrączką nie znałam i teraz mnie kusi żeby zrobić, to jak może być zwykły pierścionek?
thelilah jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-05-24, 12:43   #88
ErMiRkA
Raczkowanie

GG do ErMiRkA

najlepiej obrączka bo zwykly pierscionek ma oczko i bedzie ono ciazyc w dol. No chyba, ze masz jakis z bardzoooo malenkim oczkiem
Stary 2010-06-04, 18:14   #89
Stysiaa
Raczkowanie

Robiłam 2 wróżby .
wyszło mi, że wyjde za mąż w wieku 19 lat.
zostały mi jeszcze 4 . troche przerażona jestem ale powoli sie oswajam . zobaczymy co będzie, u mnie w rodzinie i wgl , wszystkim sie sprawdziło .
ilość dzieci : 2 synków .
zobaczymy co ii jak
Stysiaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-07, 12:45   #90
RowenaRavenclaw
Przyczajenie

Nie działa :P
Miałam wyjść za mąż w wieku 22 lat, a wyszłam w wieku 26. Będę mieć dziewczynkę (też tak czuję - USG za 2 dni ), ale jak mi to teściu robił to miałam mieć chłopaka i to w dodatku tylko jednego. A mi po pierwszej dziewczynce wyszła druga, potem trzecia i więcej już nie robiłam bo bałam się, że mi wyjdzie z 15 dziewczynek :P Może ja wróżyć nie umiem ?
RowenaRavenclaw jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości