![]() |
#61 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wróżba z obrączki...ostrzegam sprawdza się;)
Robiłam 5x i zawsze wychodzi 27 lat
![]() ![]() ![]() Edytowane przez Ismena1990 Czas edycji: 2009-11-21 o 16:15 Powód: błąd |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
Ja zobiłam sobie trzy razy tą wróżbę i za każdym razym wychodzi mi to samo!
![]() ![]() Tylko nie potrafię tej trzeciej wróżby na imię partnera ![]() ![]() ![]()
![]() |
#63 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
Blog o życiu w Walii z przymrużeniem oka: #23. Cieszę się ze złej pogody i wrzucam moje motywujące linki! http://blondiewales.blogspot.co.uk/ |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
Zakorzenienie
|
Solaola, wyszło Ci Ale i reszte sobie dopowiedziałaś?
mogło być zamiast Aleksander np Aleks(to juz calkiem inne imie) ---------- Dopisano o 19:14 ---------- Poprzedni post napisano o 19:13 ---------- Cytat:
więc sobie wróć i przeczytaj ![]() btw. mi też wyszło 2 chłopców i 1 dziewczynka i ze wyjde za maz jak bede miec 29 lat ;D |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja tez nie powtarzam bo juz liczac z twoim tio 2 razy wyszło to samo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
Blog o życiu w Walii z przymrużeniem oka: #23. Cieszę się ze złej pogody i wrzucam moje motywujące linki! http://blondiewales.blogspot.co.uk/ |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Przyczajenie
|
Wczoraj wróżyłam szwagrowi i przyszłej szwagierce,ale tylko ile dzieci będą mieli i jakiej płci.
Już jedną córeczkę mają,a wyszło im, że będą mieli dwie i koniec. ![]() Mojemu mężusiowi też sprawdziłam czy zgadza się tak jak u mnie,ma szczęście, nic na boku chyba nie ma hi hi ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#68 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
No dobra, czyli każde stukniecie to kolejna litera alfabetu - ok. Ale co potem? Wyjdzie mi literka, obrączka się zatrzyma i...? Mam ja rozbujać? Wsadzać od nowa do wody? Od nowa myśleć pytanie? To już nie jest wyjaśnione ale i tak jest wytłumaczone lepiej niż zrobiła to autorka wątku. ![]() Czekam na odpowiedź, gdyż nigdy nie miałam okazji zetknąć się z tą wróżbą i nie mam kompletnie pojęcia co po czym, jak gdzie etc. ![]()
![]() |
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
|
Jeśli wystuka Ci A, czyli stuknie tylko raz i stanie(nie obije się o brzeg szklanki) wsadzasz obrączkę do wody i wyjmujesz, liczysz dalej stuknięcia.
Czyli: 1.Zadajesz pytanie. 2. Wynurzasz obrączkę z wody. 3. Obserwujesz ją i liczysz stuknięcia, gdy zatrzyma się całkowicie, wsadzasz ją znów do wody. * ja zapisywałam sobie na kartce literkę, którą mi wystukało i znów wracałam do wróżby* 4.Wyciągasz z wody i liczysz stuknięcia. Kiedy się zatrzyma, znów wsadzasz ją do wody, możesz sobie wtedy zapisać wynik, i robisz punkt 2 i 3 aż Ci wyjdzie imię ![]()
Blog o życiu w Walii z przymrużeniem oka: #23. Cieszę się ze złej pogody i wrzucam moje motywujące linki! http://blondiewales.blogspot.co.uk/ Edytowane przez solaola Czas edycji: 2009-11-24 o 19:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny jestem w szoku ... Czytałam te wasze opisy trochę z przymrużeniem oka , a że mi się nudzi to pomyślałam " a co mi tam ,sprawdzę co mi wyjdzie " . Co do ilości dzieci to robiłam to trochę chaotycznie i powtórzę za chwilkę . Za mąż wg. wróżby wyjdę w wieku 28 lat . Najbardziej nie chciało mi się wierzyć w to , że wróżba wskaże mi imię przyszłego męża , a tu proszę - literka po literce wyszło MARCIN , wraz z każdą następną właściwą literką moje oczy ze zdziwienia przybierały coraz większy rozmiar
![]() Nawiasem mówiąc, aktualnie spotykam się z panem o imieniu Marcin ![]() ![]() Jeszcze zrobiłam sobie na wiek , w którym poznam miłość mojego życia i wyszło mi 20 lat (tyle miałam , kiedy poznałam MARCINA, teraz już jestem starsza ![]() Po chwili powtórzyłam sobie wróżbę na imię i też drugi raz mi wyszło to samo ![]() ![]() Może to jakoś podświadomość działa , bo ten pan ostatnio strasznie mi siedzi w głowie.. Ciężko mi to racjonalnie wytłumaczyć, wszystko się pokryło z prawdą, jotka w jotkę .
![]() Edytowane przez Sunsett Czas edycji: 2009-11-24 o 22:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Raczkowanie
|
o tych wróżbach slyszałam juz wcześniej...
pare lat temu (z dziecmi) robiła mi ją kuzynka.. dość niedawno tę sama robiła mi kolezanka.. w obydwu wypadkach wyszło, że będę miała 1 córkę ![]() jeśli chodzi o wiek za mąż pójścia podobno będzie to gdy będę mieć 25 wiosenek.. no zobaczymy ;p mam w takim razie jeszcze 4 lata :p hmm szaleństw. resztę chyba też zrobię, ale jutro |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Przyczajenie
|
![]()
hej
![]() ![]() co do wyjścia za mąż wyszło mi 26 lat, powtarzałam ją z kilkanoaście razy i za każdym wychodziło 26 i potem momentalnie obrączka przestawała się bujać i wahadełko stawało w miejscu. No cóż zobaczymy , jak na razie mam 25 i pół ![]() Pytałam także o wiek w którym urodzę dziecko i wychodziło mi 29, też powtarzałam kilka razy i za każdym to samo. Muszę jeszcze powiedzieć że podobnie "wywróżyły" mi wróżki na smsa ;/ pozdrawiam Was ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
w drodze do...Ciebie...
|
![]()
Witam!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Zadomowienie
|
a mnie obrączka zaczęła podawać dużo prawdziwych danych i zrobiłam wróżbę szybko, bo dłoń zaczynała mi drżeć z wrażenia.
za każdym razem kiedy był wiek, w ktorym poznawałam swoje miłości jakby'wahała' się czy uderzyć. przy 14, 18 i 20. przy 21. uderzyła po raz ostatni. ale mój TŻ nie zamierza mi się oświadczac póki co, a wg wrożby zostało mu jakieś 11 miesięcy (dokąd nie skończę 22;p) druga wróżba - dziewczynka i chłopiec - tak jak chciałam ![]() trzeciej nie robiłam, bo balam się autosugestii, albo że imie które wyjdzie nie będzie imieniem mojego ukochanego. po prostu
Edytowane przez enter code Czas edycji: 2010-01-09 o 17:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Przyczajenie
|
Dziewczynki a jak to jest z tą autosugestią, robiłam wróżbę nad alfabetem i pokazuje mi zawsze to samo imię, obrączka waha się kolejno wskazując całe imię. I własnie jak to jest , staram się mocno wczuć i próbowac manipulować , zmienić wskazówkę na inną litere ale ona uparcie zawsze ukazuje to samo imię....
pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 |
Zakorzenienie
|
Mystica- myślę, że autosugestia to jednak podstawa tej wróżby, dlatego niedobre jest robienie sobie takowej, jeśli ma się na oku kogoś, albo się z kimś jest... Tak myślę.Dlatego najlepiej by było, żeby wróżyła nam osoba, która mało wie. Robiło tę wróżbę kilku moich znajomych i wychodzilo im wszystko to, co sobie życzyli, dlatego zaczęłam się nad tym zastanawiać.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Przyczajenie
|
a można wywróżyć w jakim wieku urodzi się 1,2,3 dziecko?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Przyczajenie
|
Witam
Mi wychodzi,ze wyjde za maz jak bede miala 19 i 33 lata dzieci 3,dziwczynka,chlopiec i dziwczynka. Musze powiedziec,ze to jest prawda,mialam 19 lat jak wyszlam za maz i mam juz dwojke dzieci,ostatnio wybralam sie do wrozki ktora powiedziala mi,ze bede jeszcze w inny zwiazku,z ktorego pojawi sie coreczka,hmm,ciekawe A co do imion,to wyszlo mi,ze pierwszy maz to Rafal(mam meza o tym imieniu)a drugie imie to Krystian,wychodzi to za kazdym razem jak to robie.Cos musi w tym byc. Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Przyczajenie
|
![]()
Z dziećmi wyszło mi 2 dziewczynka i chłopiec, zgodziłabym się nawet na piątkę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Raczkowanie
|
U mnie wychodzi 2 dzieci: dziewczynka i chłopiec. Wiek wyjścia za mąż - 26 lat - jeszcze 6-7 lat przede mną
![]() Partner 1, a na imię ma Slahek - czyżby mój Sławciu, z którym jestem od pół roku i jest moim pierwszym poważnym chłopakiem, był tym jedynym? ![]() Na razie wróżba robiona raz, kiedy indziej sprawdzę znowu i jeszcze "Slahkowi" też zrobię, czy się będzie pokrywało ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Raczkowanie
|
Znam pierwszą część tej wróżby od dawna
![]() ![]() Jak tylko wróce z pracy do domu to zabieram się za pozostałe wróżby, najbardziej ciekawi mnie ta dotycząca wieku w którym wezmę ślub, bo jestem w poważnym związku, ale o ślubie jeszcze nie myślimy...z ciekawości zobaczę co mi tam wyjdzie i dam znac ![]()
![]() |
#82 |
Mother of Cat
|
Szok.
1 partner, Michał, (obecny ! ![]() 20 lat jak wyjdę za mąż. Dzieci coś mi nie wychodziły ![]() spytałam jeszcze o swój dzień urodzenia, o wiek w którym go poznałam i w którym on poznał mnie. Zgadza się.
![]() |
![]() |
#83 |
Przyczajenie
|
wyszło mi, że wyjdę za mąż w wieku 23 lat, a obecnie mam 21,5 i nie mam partnera
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Przyczajenie
|
ja znam ten sposób od kilku lat. pierwszy raz wróżyłam sobie z moją przyjaciółką, ale wtedy tylko na liczbę dzieci. uparcie wychodziła mi czwórka ( 1 chłopiec i 3 dziewczynki ). I teraz po tych kilku latach znowu wychodzi mi 4, ale tym razem 2 chłopców i 2 dziewczynki. oczywiście musialam też sprawdzić wiek zamążpójścia - 26 ( niedawno stuknęło mi 25 więc na dobrą sprawę mam jeszcze 2 lata ). zadałam też pytanie o to ile będe mieć lat jak poznam tego jedynego - ciągle wchodzi 16, a ten jedyny 22. Imienia jakoś nie umiem sprawdzić, ale pierwsza litera caly czas K. Hmm... wiem o kogo obrączce chodzi, ale nasz związek jest chyba nierealny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Raczkowanie
|
.
Edytowane przez Zebrzasta Czas edycji: 2010-05-19 o 20:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Raczkowanie
|
Ja słyszałam o wróżbie z dziećmi już wcześniej... wychodzą nam ( mi i mojemu partnerowi) 2 córki... Jest to trochę pocieszające jak dla mnie ponieważ leczę się na bezpłodność...
![]() (Wszystkim zawsze się to sprawdza - mojej mamie, teściowej ogólnie w rodzinie - nie wierzę zbytnio w takie rzeczy ale daje to do myślenia ![]() Co do wyjscia za mąż to mam jeszcze 2 lata ![]() ![]()
![]() |
#87 |
Zadomowienie
|
no to żeście mnie zaciekawiły, koniecznie muszę zrobić sobie tą wróżbę tylko nie noszę obrączki, nawet żadnej nie posiadam a pożyczać nie chcę i co teraz?
![]() z sprawdzających się wróżb znam jeszcze taką w której sprwadza się płeć dziecka <robiła furorę jak byłam na studiach hehe> o dziwo u wszystkich się sprawdziła <można sprawdzić ją do tyłu> ale tej z obrączką nie znałam i teraz mnie kusi żeby zrobić, to jak może być zwykły pierścionek? ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#88 |
Raczkowanie
|
najlepiej obrączka bo zwykly pierscionek ma oczko i bedzie ono ciazyc w dol. No chyba, ze masz jakis z bardzoooo malenkim oczkiem
![]()
![]() |
#89 |
Raczkowanie
|
Robiłam 2 wróżby .
wyszło mi, że wyjde za mąż w wieku 19 lat. zostały mi jeszcze 4 . troche przerażona jestem ale powoli sie oswajam . zobaczymy co będzie, u mnie w rodzinie i wgl , wszystkim sie sprawdziło . ilość dzieci : 2 synków . zobaczymy co ii jak ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Przyczajenie
|
Nie działa :P
Miałam wyjść za mąż w wieku 22 lat, a wyszłam w wieku 26. Będę mieć dziewczynkę (też tak czuję - USG za 2 dni ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:25.