|
|
#61 | |
|
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Dot.: problemy z wizazem ;(
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#62 |
|
Mrs Mrau
|
Za każdym razem jak próbuje wejsc,wymagane jest ode mnie ponowne logowanie.Loguję się,widzę potem 'cattt jest właśnie logowany do systemu' a potem znowu jestem przekierowywana do strony gdzie ponownie pyta sie mnie o logowanie gdyż "Nie jesteś zalogowany lub nie masz uprawnień dostępu do tej strony. Może to mieć jedną z poniższych przyczyn"
|
|
|
|
|
#63 | |
|
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Dot.: Nie mogę wejść do mojego panelu użytkownika
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#64 |
|
Zakorzenienie
|
dokladnie pliki cookies - mialam kilka dni temu identyczna sytuacje i usuniecie pomoglo.
|
|
|
|
|
#65 |
|
Mrs Mrau
|
pomogło
thx
|
|
|
|
|
#66 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: logowanie/wylogowanie
|
|
|
|
|
#67 | |
|
Administrator
|
Cytat:
w przegladarce IE-> narzedzia-> opcje internetowe-> tymczasowe pliki internetowe-> (przycisk) Ustawienia -> Folder Tymczasowych plikow internetowych -> zwieksz rozmiar do ok. 500 MB Usun tez Tymczasowe Pliki Internetowe: Tymczasowe pliki internetowe -> usun pliki.. ( srodkowy przycisk) i zaznacz: "cala zawartosc off-line. dodatkowo: start-> programy -> akcesoria -> narzedzia systemowe -> czyszczenie dysku -> ( w ramce wybierz dysk np. C ) -> OKI. czekaj... czekaj... jak pojawi sie ramka ze spisem folderow z zawartoscia, zaznacz wszytkie "v" ( z wyjatkiem plikow instalatora MS office o ile beda Ci potrzebne dodatkowe formularze ktore czasem MS offices chce sobie doinstalowac ) i -> Usun. Odpowiedzialam Ci tutaj: http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...4&postcount=44 aniolek |
|
|
|
|
|
#68 |
|
Zakorzenienie
|
Logowanie
Otóż od zmiany wyglądu forum (podejrzewam że właśnie w tym okresie, bo przez wcześniejsze 2 tygodnie wchodziłam na forum rzadko) mam problem z logowaniem. Za każdym razem wpisuję nicka i hasło, klikam "zapamiętaj" i..nie zapamiętuje. Czasem hasło "wygasa" gdy otwieram kolejne wątki, zawsze gdy wchodzę od nowa na forum. Nie czyściłam ostatnio tempów i cookies.
Więc..co zrobić żebym nie musiała za każdym razem wpisywać nicka i hasła od nowa? |
|
|
|
|
#69 | |
|
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Dot.: Logowanie
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#70 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Logowanie
Niestety nadal jest tak samo :/
EDIT: jeszcze od razu dopiszę, że kiedy klikam po prawej na kategorie forum, to nie zawsze mi się otwierają - często cała strona tylko przeskakuje do góry, a kategoria którą chciałam otworzyć nadal się nie otworzyła. Strony są otwarte do końca (nie robię tego w trakcie jeszcze otwierania stron). Eh. |
|
|
|
|
#71 |
|
Raczkowanie
|
a jak korzystam z Mozilli to co trzeba zrobić?? Bo chyba jeszcze nigdy nie udało mi się wylogować!!
|
|
#72 |
|
Przyjaciel Wizaz.pl
|
|
|
|
|
|
#73 |
|
Raczkowanie
|
oj nie wiem czy nie walnę teraz przeraźliwej gafy, ale coś mi się kojarzy ikonka Mozilli - Gozilla
Ja mam Mozilla Firefox, wersja najprawdopodobniej 2.0.0.3
|
|
#74 |
|
Przyjaciel Wizaz.pl
|
|
|
|
|
|
#75 |
|
Administrator
|
|
|
|
|
|
#76 |
|
Raczkowanie
|
dziękuję, pomogło.
|
|
#77 |
|
Zakorzenienie
|
Problem z wizazem,opera i mozilla
Strasznie wolno chodzi mi wizaz.. Logowanie zajelo mi okolo 5 minut
I opera i mozilla z 10 razy zawiesila sie jak tylko wpisalam www.wizaz.pl lub jak chcialam wejsc w podforum.A teraz jak cos szybciej napisze to od razu sie blokuje. Dodam ze inne strony smigaja jak ta lala w 3 sekundy sie cale otwieraja. mam wylaczone wszystkie programy zmulajace kompa(emule itp) oprocz gg Wizaz wlecze sie dzis jak zolw- rozumiem ze jest duzo uzytkowniczek ale tak wolno to ja na neostradzie nie mialam Mam obecnie internet sieciowy dosc szybki okolo 100 -120 kb/s przy pobieraniu czegolowiek. Prosze o pomoc Dodam ze cookies usunelam- restartowalam.Wirusow nie mam bo pandzia skanowalam i znalazlo jakies adware ktore usunelo.Tylko wizaz mi sie tak tnie Juz po problemie a wiecie co mi pomoglo Mam Pande antyvirus i wylaczylam ja z paska na dole gdzie jest gg i takie p i e r d o l y. Komp juz smiga pieknie ale nie chronie teraz kompa i pewnie wirusiki sie rownie pieknie sciagaja ![]() Zeby nie bylo za rozowe komp co jakies 15 minut sam mi sie restartuje co mnie wkurza O co mu chodzi??
Edytowane przez ilo16na Czas edycji: 2007-05-12 o 19:48 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#78 |
|
Matka buldoga
|
Dot.: Problem z wizazem,opera i mozilla
Podepne sie pod stary watek
![]() U mnie wszystko gra z logowaniem/wylogowaniem, ale mam pytanie odnosnie wylogowania sie, w przypadku korzystania z 3 komputerow. Mam 3 komp. Na kazdym ustawione logowanie z zapamietaniem hasla, czyli w kazdym komp. moge wejsc na wizaz juz bez logowania, ot z marszu. I pytanie: czy jesli w komputerze nr 1 sie wyloguje, to czy osoby postronne wchodzac na wizaz przez komputer nr 2 i 3, beda mogly korzystac z mojego nicka, bo na tamtych komp sie nie wylogowalam? Chcialabym, aby bylo tak, ze jesli sie wyloguje z komp nr 1 to automatycznie zostaje odciety dostep z mojego konta na wizac poprzez komp 2 i 3. Nie zakrecilam? ![]() Czy po prostu tak sie nie da, bo pliki cookie nie zostaly wyczyszczone w komp 2 i 3.
|
|
#79 |
|
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Dot.: Problem z wizazem,opera i mozilla
Nie, nie zakręciłaś. Logowanie to proces, który pozwala być zalogowanym jednocześnie z kilku urządzeń. Konsekwencje możesz sobie dopowiedzieć sama
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Techniczne forum
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:24.

) i wole nie zaznaczać tej opcji. A zdarzy się że nadejdzie coś do wklepania do komputera i zmniejszam wizaż, a kiedy spowrotem wejdę i coś napiszę to okazuje się że mój czas minął