![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Dot.: YSL Clinique Shiseido Givenchy
Szkoda
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
I mnie zależy na pozbyciu się tych rzeczy bo leżą bezużyteczne, jednak chcę coś o czym jestem przekonana, że naprawdę mi się przyda Pozdrawiam ![]()
![]() |
![]() |
#65 |
Zakorzenienie
|
witaj, moze u mnie cos znajdziesz? ostatnio mialam dokladke....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czego szukam? czegoś co mi wyjątkowo wpadnie w oko. W tej chwili mam pomysłu poza rzeczami z wish listy ale pewne, że jak się trafi coś ładnego... ---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ---------- idę jeszcze raz oglądać ---------- Dopisano o 21:22 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ---------- Za Princess dziękuję, w ciemno wzięłabym Perły ale podejrzewam, że za wysokie progi ![]() ---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ---------- Viki najciekawsze dla mnie przedmioty są już wydane, przykro mi...
![]() |
![]() |
#67 | |
perfumove love
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#69 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A gdybym dolozyla ok 10/50 ml Pleasures EDP, to bylaby rownowaga? ;-) Sciskam serdecznie ![]() Si |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
ojej no to szkoda... moze bym jeszcze poszperala gdybys np sie zapatrywala na JT... on nei wpada w fiolet w zadnym wypadku. jest to zdecydowanie roz. w opakowaniu jak sie dobrze przyjrzec widac leciutenkie niebieskawe refleksy ale to bardziej taki bajer, bo na ustach blyszczyk jest rozowy. ja bardzo jestem chetna na baze wiec nie wiem... bede myslec co ew jeszcze zaproponowac, szkoda ze w watku nic nie wybierzesz ![]() a te srebrne blysczyki to maybelline water shine elixir, nie wymienilam ich ale nie umieszczalam w watku mimo zdjecia bo im sie chyba jakos niedlugo termin waznosci konczy wiec nie bede Ci ich proponowac ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#72 |
Wtajemniczenie
|
Kochana
to daj moze znac, jak bys widziala nasza wymiane? Jestem otwarta na propozycje ![]() Odkopalam jeszcze puder prasowany EDM Fairly Light jedynie przetestowany przeze mnie dwukrotnie, ktory moglabym jeszcze dodac do wymiany ![]() Jesli Cie to nie zainteresuje to daj znac, co bys chciala oddac za moje Envy? Rozswietlacz YSL czy baze, czy wszystko jedno? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Fairly light wygląda nieźle, czy mogłabyś mu cyknać zdjęcie w wolnej chwili? Szukam jego porządnych swatchy i jakoś średnio mi idzie... Mam tu dwa zdjęcia, możesz zerknąć i określić czy odcień jest dobrze oddany? http://3.bp.blogspot.com/_6e9ozV07S_...0-h/swatch.JPG http://1.bp.blogspot.com/_6e9ozV07S_...-h/pressed.JPG
![]() |
![]() |
#74 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Oczywiscie, ze Cie rozumiem, przeciez ja tez tak mam ;-) Spokojnie sie zastanow - ja sobie spokojnie poczekam ![]() Co do koloru pudru to dam znac jutro - przetestuje przy swietle dziennym, bo przy elektrycznym trudno mi sie odniesc do tych swatchy ;-) No i fotke tez zrobie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Twoje linki calkiem niezle oddaja kolor ;-) puder jest bardzo jasny na twarzy. zalaczam zdjecie pudru i kolor na rece (po prawej stronie) A czy Ty znasz jakies konkretne kolory z EDM? Moze moglaabym jakos porownac do czegos co znasz, chociaz nie obiecuje ;-) Serdecznosci! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jestem natomast po wnikliwym teście Cinemy i na 100% oddam obie rzeczy za nią, także proszę o rozpatrzenie tej opcji ![]() Silencio znam perfect, linen, fawn, winged butter, light, fairy light neutral (wszystkie intensive) może któryś Ci przypomina tego prasowańca?
Edytowane przez majade Czas edycji: 2009-11-30 o 10:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 | |
perfumove love
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#80 |
Zadomowienie
|
znajdziesz coś u mnie za paletkę clinique i iluminator EL?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Probowalam sfotografowac na dloni porownanie odcieni, ale niestety moim zdaniem raczej porazka - nic nie widac ;-) Podsumowujac, swietny i mocno kryjacy puder prasowany, w bardzo jasnym, neutralnym odcieniu. Jesli jestes tzw. "bladolica, albo chcesz uzyskac efekt porcelanowej, jasniutkiej cery warto sprobowac. Jesli lubisz efekt lekko opalony albo brzoskwiniowy to raczej nie to... Mam nadzieje ze choc troche pomoglam ;-) Sama sobie zreszta tez, bo przekonalam sie, ze musze miec ten puder, tyle ze w innym odcieniu ;-) Serdecznosci i czekam na Twoja decyzje ![]() Si |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Zakorzenienie
|
Iwciu przepraszam za refleks, jakoś zupełnie zarzuciłam wymiankę no i chyba spóźniłam się na rarytasy u Ciebie.
Wstępnie podoba mi się Dior Pro Cheeks, ale musze sobie o nim poczytać, ok? Drei, dołożyłaś coś? ![]()
Edytowane przez majade Czas edycji: 2009-12-11 o 00:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Zakorzenienie
|
a może odsypałabyś mi trochę meteorków za benefit - hoola?
![]()
![]() |
#86 |
Rozeznanie
|
Hej, moze wypatrzysz cos u mnie za czworke Clinique i biala czekoladke?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Zadomowienie
|
Hej, interesuje mnie:
Platinium Illuminator Lauder, z kartonikiem, zuzycie około 30 % ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Raczkowanie
|
Może wpadnie Ci w oko coś u mnie za Platinum Illuminator?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Zakorzenienie
|
Silencio, znalazłam przy okazji szperania ten rozświetlacz na truskawie, oni nazywaja tę wersję jako "mini" - sama nawet nie wiedziałam, że to się tak zwie. Na opakowaniu tej informacji nie ma, a ja kupowałam swój egzemplarz w perfumerii. To tak dla uściślenia
![]() http://au.strawberrynet.com/makeup/y.../80367/#DETAIL oczywiście mój jest biały, jak na fotkach Co do reszty moich pragnień nic ciekawego nie wymysliłam, może Ty skrobniesz, co ewentualnie mogłabyś dołożyć ![]() ![]() Króliczku, akurat Hoolę już mam ![]() Lorane, musze chwilke podumać, ok? Ameliax w ej chwili nic nie widze dla siebie , pozdrawiam Larwinko bardzo żałuję ale nic mi się nie przyda ![]()
Edytowane przez majade Czas edycji: 2009-12-11 o 20:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:38.