![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Perfumy, dużo ciekawostek :)
EdP
Napisz mi jak sobie to wyobrażasz, ja na razie uciekam, muszę syna z treningu odebrać. Odezwę się pod wieczór. PA! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Zakorzenienie
|
Hmmm... Eau de Reglisse znam i mi się dość podoba, Parfum Sacre za to nie znam, ale ciągnie mnie do niego...
Chyba skłaniałabym się bardziej ku Parfum Sacre. Co Ty na to...? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziękuję Ci w takim razie za propozycje i pozdrawiam! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Zakorzenienie
|
Halo, halo, to znowu ja!
Potestowałam Parfum Sacre i cóż... jestem tutaj ![]() Agenta już nie mam, zamiast niego Pure Wish, ale mogę też zrobić odlewkę czego innego jakbyś chciała... Pozdrawiam ![]() ---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ---------- Ok, rozumiem, że odlewka za odlewkę też nie wchodzi w grę... Pozdrawiam zatem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
:d
Edytowane przez magdulenka Czas edycji: 2010-05-18 o 10:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
|
Tak wymianka jak Ty zaproponowałaś pasuje mi (tylko tych zapachów nie widzę w Twoim wątku
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Wtajemniczenie
|
Magdulenko
![]() Serge Lutens Daim Blond- nie wiem,ile masz Fleur de Noel ok 1,5ml -nie wiem,czy masz gotowe próbki,czy robisz,dlatego pisze około ![]() oraz odlewkę : Caron - Parfum Sacre 5ml Jeśli się zgadzasz,napisz,ile chciałabyś Addicta za to,oprócz oczywiście wymienionych próbek ![]() ---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 18:53 ---------- Magdulenko,nic nie obiecuję ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Wtajemniczenie
|
Magdulenko,już wszystko piszę
![]() Chciałabym: Serge Lutens Daim Blond 1ml Fleur de Noel 2ml Zara Winter 2ml S.McCartney – Stella 1ml Christian Lacroix – Bazar 1ml Chopard – Cascade 2ml Caron - Parfum Sacre 5ml Romeo Gigli – Romeo Gigli 5ml A ja dałabym Ci : Helena Rubinstein Wanted,ok 0,5ml A Avon Absynthe-nie wiem,ile jest w tych małych,oryginalnych fiolkach,ale mam takie dwie Z Flowerbomb Viktor&Rolf 0,7ml A Addict 15 ml Czy tak może być ![]() ![]() Edytowane przez Ender Czas edycji: 2010-05-18 o 21:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Wpisz tu zomzing
|
Hej,
![]() myślę nad po 5 ml celebration i lumiere za serża i le boise, wysyłam jeszcze PW co do specjalności ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Zakorzenienie
|
Trochę nowych rzeczy:
Lolita Lempicka - Si Lolita 10ml Celine - Celine Oriental Summer 20ml S.Dali - Dalimania 10ml Yves Rocher - Naturelle 20ml Yves Rocher - Aquarelles Vegetales 20ml Yves Rocher - So Elixir EdT 20ml Yves Rocher - Neonatura Cocon - nowa, zafoliowana - za coś poszukiwanego we flakonie, najchętniej na używkę Ricci Ricci Zapraszam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Zakorzenienie
|
Przypominam sie, wszystkie nowosci aktualne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Zakorzenienie
|
hey
![]() interesuje mnie Fendi – Celebration Guerlain – Coriolan Donna Karan - Gold Sparkling znajdziesz cos u mnie?
![]() |
#78 |
Zakorzenienie
|
hmm
![]() a ktorego zapaszku masz najmniej? nie ukrywam, ze tez lubie flakony ![]()
![]() |
#79 |
Zakorzenienie
|
przemysle to jeszcze, a w miedzy czasie sprawdze kilka zapachow z Twojej listy. byc moze odezwe sie niebawem
![]()
![]() |
#80 |
Wpisz tu zomzing
|
na razie wymysliłam 5ml Noir de Reminiscence, 5 ml YR Venice Reedition, 5 ml SL Gris Clair i po próbeczce 1 ml: Vivara i KC Black men
i dobierz próbeczkę ![]() może tak być? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Zakorzenienie
|
Ponawiam
![]() Dopisuje do listy: Ch. Lacroix - C'est la Fete! max 10ml Avon - Petal by Cynthia Rowley max. 10ml Ralph Lauren - Notorious max. 10ml Tessori d'Oriente - Aegyptus 20-30ml, Africa 10-20ml Nina Ricci - Love by Nina max. 15ml Edytowane przez magdulenka Czas edycji: 2010-08-29 o 18:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Zakorzenienie
|
Jaką masz pojemność Neonatury? Ja mam do zaproponowania to co w wątku. Jeśli byłabyś zainteresowana to zapraszam. W Twoim wątku flakonikowym zaproponował CI równiez flakon po Le Feu D'Issey Issey Miyake. Kochałam ten zapach, ale niestety już nie jest dostępny. Flakonika żal mi wyrzucić, bo go obwąchuję chociaż co jakiś czas
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Zakorzenienie
|
Nowosc
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Zakorzenienie
|
I kolejna porcja do oddania:
odlewki: Gale Hayman: Delicious Chocolat max. 20ml Azzaro: Blue Charm max. 15ml Yves Rocher: Bez max. 10ml flakon: Chopard: Cascade ok. 26-27ml z kartonem - za cos we flakonie ![]() (zdjecia w 1 poscie) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Zakorzenienie
|
Przypominam sie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Zakorzenienie
|
Dokladka:
YR - Hoggar - nowka sztuka prosto z salonu (zdublowany prezent ![]() Swietny - orientalno-drzewny zapach http://www.fragrantica.com/perfume/Y...ggar-3775.html nie tylko dla facetow ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:02.