![]() |
#61 |
Raczkowanie
|
Dot.: Czekoladomaniaczki
no jak czytam wasze wypowiedzi jak to sobie odmawiacie słodyczy to się chcę pochlastać normalnie
![]() ![]() wy się odchudzałyście w weekend, a ja co? Piątek - wielka, podwójna czekolada Wedla z bakaliami. Sobota - mała miętowa. Dziś - mleczna. To wszystko sama zjadłam + jeszcze batonik, cukierki itp. Po prostu nie mogę sobie tego odmówić, a wszyscy mi jeszcze podsuwają! Ale od jutra spróbuję nie jeść - zaraz powiem wszystkim żeby mi nie kupowali słodyczy i czipsów, a jak sami będą jeść to niech się chociaż chowają trochę ![]() Pewnie jutro napiszę, że nic z tego, ale cóż, spróbować zawsze można ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
![]() ![]() Wpadłam na chwilę- właśnie wróciłam z zajęć, jestem padnięta. Do tego wczoraj popiłam sobie z okazji andrzejek i nie najlepiej się dziś czuję. Ale słodyczy nie tknęłam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Zadomowienie
|
jestem niziutka.. całe 157cm
![]() dziewczyny bijcie mnie ! zgrszeszyłam w weekend .. zjadłam kilka ciastek . ;/ jakoś w ogóle zapomniaam o tym że miałam ich nie jesc i o . ;/
67-66-65-64-63-62-61-60-59-58-57-56-55 Edytowane przez eMisss Czas edycji: 2009-11-30 o 07:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
O nieładnie moja droga. Jak mogłaś? ![]() ![]() ![]() ![]() A mi się dziewczyny dziś sniły ciasteczka ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Raczkowanie
|
jaaaaaaaaaa mam ten sam problem :P czekolada jest moja największą miloscia!! wlasnie pochlonelam truflowa z alpen gold....a od tygodnia nawet cukierka nie tknelam... niech mnie ktos zbeszta :P
![]() |
#66 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
ale nie mogę sie poddać. następny dzień bedzie lepszy . ![]()
![]() |
![]() |
#67 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Chyba już bardziej nie mogę Cię zbesztać ![]() Dla mnie czekolada do świąt nie istnieje, nawet nie wiem co to jest ![]() Edytowane przez Ewik86 Czas edycji: 2009-11-30 o 11:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#68 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() tez przez jakiś czas nie jadłam słodyczy a tu nagle ciacha .. ![]() więc tak nie można ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny nie ma co się dołować, tylko trzeba się wziąć w garść i stanowczo powiedzieć NIE słodyczowym kusicielom. Wierzę w Was! I nie myślcie tyle o słodyczach, bo przez to sie jeszcze bardziej nakręcacie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#71 |
Zakorzenienie
|
To już jest krok naprzód
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny razem jestesmy silniejsze i nie damy sie czekoladzie
![]() dla mnie dzisiaj czekolada umarła ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Raczkowanie
|
w weekend sie rozleniwilam i troche pojadlam slodkosci( z umiarem oczywiscie) a dzis 0 slodyczy i mam nadzieje ze dojde tak az do kolejnej niedzieli albo dalej
![]() ![]()
Odchudzam się. ![]() ![]() ![]() ![]() 1.01.2010-bez chipsow 17.02.2010-bez słodyczy KOCHAM; ciuszki, butki,biżuterię, Mojego M, truskawki, sh, torebki, Włochy, modę, stare piosenki ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Widac, ze idealnie pasujesz do naszego grona ![]() Bravo! Fitess to super sprawa dla lakomych. Bo zajmuje Twoj czas i najlepiej wydaje mi sie chodzic wieczorem, bo jak tak intesywnie czlowiek cwiczy po calym dniu, to jak wraca do domu to nie wie, czy ma sie kapac, czy od razu padac spac..wiec tym sposobem zapomina sie ze zmeczenia o wieczornej dawce jedzenia ![]() ---------- Dopisano o 16:41 ---------- Poprzedni post napisano o 16:24 ---------- Dziewczynki dziekuje Wam za mile slowa..a teraz tlumaczyc mi sie prosze z reka na sercu jak weekendowe obrzeranie..????? Bo ja Wam sie przyzna, ze w piatek odpuscialam caly dzien...ale jak robilam mase czekoladowa, to nie wytrzymalam i wyjadlam resztki z patelni ![]() ![]() Ale dzisiaj nie zjadlamani drobinki slodkiego!! I czekolada ciagle w szafce nie zjedzona ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:44 ---------- Poprzedni post napisano o 16:41 ---------- Cytat:
Jesli pomyslisz sobie o tym, ze ten batonik wyglada jak celluli w sloncu na Twoich posladkach(albo na moich) jak nie masz to moze Ci sie odechce.. ---------- Dopisano o 16:50 ---------- Poprzedni post napisano o 16:44 ---------- Cytat:
![]() Miss..jak moglas zapomniec, ze mialas nie jesc ciasatek ![]() Zeby to bylo ostatni raz, a jak masz problem z zapamietaniem to proponuje naklejke na lodowce ze swoim zdieciem powiekszonym o 2 rozmiary ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:58 ---------- Poprzedni post napisano o 16:50 ---------- I dobrze nalezalo jej sie!!!!
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Bez fajek? Heh to jest właśnie najdziwniejsze, że po prostu pewnego dnia stwierdziłam, że nie chce mi się już palić, że za dużo pieniędzy wydałam i już. Skończyłam z tym. Sama jestem w szoku, bo paliłam naprawdę sporo i wytrzymanie dwóch godzin było wyczynem. A od 29 maja tak naprawdę ani razu mi się nie chciało palić ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() A ja chyba faktycznie zaopatrze sie w zdrowe slodycze typu morela w jogurcie.. i postaram sobie wyznaczyc dni, w ktore moge zjesc cos slodkiego i dni ktore mama zakazane. Bo napewno nie zrezygnuje ze slodkosci na zawsze, z tym to nie mam co sie ludzic. ALe chcialabym wyrobic sobie zdrowe nawyki zywieniowe. Takze poniedzialki mam bez slodyczy. ---------- Dopisano o 17:23 ---------- Poprzedni post napisano o 17:21 ---------- Tyle napisalyscie tych postow przez weekend, ze ledwo nadrabiam z czytaniem.. ![]() Bardzo sie ciesze, bo razem bedzie nam latwiej. Tylko bez oszukiwania!!! ---------- Dopisano o 17:25 ---------- Poprzedni post napisano o 17:23 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:26 ---------- Poprzedni post napisano o 17:25 ---------- Ewik cwaniaczku ![]()
![]() |
![]() |
#78 |
Raczkowanie
|
Ale powiedziałam sobie, że od jutra nie tknę nic co ma chociażby odrobinkę czekolady :P ale czekolada jest jak narkotyk.... wezmiesz do ust jedna kostkę i konczysz dopiero jak już nie ma ani jednej
![]()
![]() |
#79 |
Zakorzenienie
|
dzien sie konczy a ja nie zjadałam nic słodkiego znaczy czekoladowego,
![]() ![]() ostatnio regularne cwiczenia to chyba w liceum były, na studiach nie było w siatce w-fiz, był czas ze chodziłam na aerobic i pływanie a tak od roku to kilka przysiadów i brzuszków w domu ale to jednak za mało, jakos w wiekszym gronie lepiej mi sie ćwiczy,samej to tak troche sie nie chce; |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#80 |
Zakorzenienie
|
Gratuluję dziewczyny
![]() ![]() Ja dziś też nie tknęłam nic słodkiego- to już 6 dzień ![]() Oby tak dalej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Raczkowanie
|
Ewik gratuluje
![]()
Odchudzam się. ![]() ![]() ![]() ![]() 1.01.2010-bez chipsow 17.02.2010-bez słodyczy KOCHAM; ciuszki, butki,biżuterię, Mojego M, truskawki, sh, torebki, Włochy, modę, stare piosenki ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Zadomowienie
|
gratuluje wszystkim którzy nie tkneli słodyczy
![]() ja do swoich postanowien przedświątecznycj dodałam że nie będę jeść słodyczy. teraz to musi się udać . ![]()
![]() |
#83 |
Raczkowanie
|
chyba i ja sprobuje do swiat nie jesc slodyczy
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Zakorzenienie
|
Dziś jest tydzień bez wpadki
![]() Znowu miałam ogromną pokusę. Pojechałam z TŻ do wawy, bo musiał załatwić sprawy związane z obroną pracy mgr. Zeszło nam się trochę i strasznie zgłodniałam. TŻ wyjął z plecaka dwie pyszne bułeczki, jedna była dla mnie. I nie zjadłam! Sama siebie nie poznaję ![]() truskawax myślę, że możesz spróbować do świąt, ale jeśli nie jesteś pewna czy dasz radę, na razie może powiedz sobie, że np. do 15 nic nie zjesz słodkiego, a potem najwyżej sobie przedlużysz ![]() emisss a jakie masz jeszcze postanowienia? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() nie zgadniecie co ja dzis zrobilam ![]() ![]() ![]()
![]() |
#86 |
Raczkowanie
|
2 dzien bez slodyczy
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Czesc dziewczynki ![]() razniej mi z Wami. Co do tej czekolady to znam ten bol..ja jak otworze to nie zjem poki sie nie skonczy!! ---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ---------- Super ![]() ![]() ![]() ![]() A teraz mnie linczujcie ![]() Jestem z Was najslabsza... Nienawidze tej czekolady Ja nie wiem jak kiedys ludzie zli tysiace lat temu..nie znali przeciez slodyczy, ani chipsow i innego dziadostwa i jakos zyli, a nas od dziecka faszeruja markety produktami typuE246 i E1786 i to nas chyba uzaleznilo!!sama chemia i zero nturalnych skladnikow..ochyda, a najgorsze ze to takie smaczn sie wydaje. A podobnao jakby sie przestalo solic to po krotim czasie czlowiek przyzwyczaja sie do smaku niesolonych rzeczy i potem solone mu niesmakuje, myslicie ze ze slodyczami jest tak samo?? ---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ---------- Cytat:
![]() Ale jak chcesz to mozesz sie dolaczyc my Ci pomozemy, a przynajmniej postaramy sie wspierac Twoja slaba wole ![]() W koncu fajne z nas dziewczyny i wszystkim pomozemy ![]()
![]() |
![]() |
#88 |
Zakorzenienie
|
watpie, ze wytrzymam, nie potrafie bez tego zyc i chyba nie chce
![]()
![]() |
#89 | |
Zakorzenienie
|
kochana -ja tak samo,ale nawet dobrze mi sie zyje bez słodkosci,
ja trzymam to postanowienie do swiat ---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Zadomowienie
|
Ja niestety także jestem uzależniona od czekolady - szczególnie, a niestety jeść jej nie mogę bo lekarz mi zabronił z powodu stwierdzonych migren.. :/
Niestety jednak nie potrafię z tej przyjemności zrezygnować. :P Co zrobić aby jej tyle nie jeść? Sama się zastanawiam, hehe. ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:49.