|
|
#61 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Od dziś 30 kg mniej. Czy ktoś jest chętny ze mną ?
Mi bardzo smakuje i jedna i druga
W ogóle lubię takie ziółka.A zamiast cukru może lepiej słodzika używaj...Ja piję jedną kawkę jeszcze rano z mlekiem i słodzikiem ale dziś już dla mnie było to za słodkie od jutra bez słodzika.
|
|
|
|
|
#62 |
|
Raczkowanie
|
Witam Dziewczęta !!
Dawno tu nie zaglądałam - brak czasu .Waga narazie kurczowo trzyma sie 100 . ;( Nie chce za nic spadac ;( I tak jest dobrze , bo było 106 ;p Hmm. Linea jest świetna !! ![]() A co tam u Was ? ;] |
|
|
|
|
#63 |
|
Raczkowanie
|
Oj, Siostrzyczko... Moja waga też stoi :P
I chyba Ci pozazdroszczę i zacznę brać znowu tą Lineę ^^'
|
|
#64 |
|
Raczkowanie
|
Witam Dziewczyny.U mnie w domu mama juz gotuje ja jej troszkę pomagam na ile jestem w stanie.2 stycznia jadę do sanatoium więc pewnie nie będę mogła chwalić się moimi wynikami...Ale teraz w ten i następny czwartek dam znać.Dziś rano waga była poniżej 90
A to oznacza że w grudniu zrzuciłam dotychczas 4,5 kg.Zaczynam mieć mały kryzysik przez te zapachy w kuchni ale jestem silna.Za to więcej jeszcze piję wody i herbat żeby nie zacząć próbować. |
|
|
|
|
#65 |
|
Zakorzenienie
|
Black_Lady - słodzik spożywczy o którym mówisz, tak jak wiele produktów "bez cukru" np. gumy, szkodzą Ci jeszcze bardziej, zawierają ASPARTAM - silną substancję odkładającą się w Twoim organiźmie, rakotwórczą, więc z tym zastąpieniem cukru to nie najlepszy pomysł. Owszem ma mniej kalorii, ale szkoda zdrowia na to.
Gratuluję Ci tych 4,5 kg, tak trzymaj!
|
|
#66 |
|
Raczkowanie
|
Tak wiem że słodzik to też nic dobrego...Dlatego z tego też już zrezygnowałam
Po prostu nie słodzę.A po kilku dniach właśnie mojej diety słodycz w kawie z mlekiem zaczęła mi przeszkadzać.
|
|
|
|
|
#67 |
|
Zakorzenienie
|
Black_Lady - to fajnie
ile czasu musiało minąć żebyś się przestawiła? ja nie umiem nie posłodzić herbaty, wolę jej już nie pić, albo wypić zieloną
|
|
#68 |
|
Raczkowanie
|
Wiesz Katiennn jakoś to samo przyszło...Odkąd jestem na moim programie praktycznie zaczęłam sięodżywiać.Nie umiem z kawy prannej zrezygnować i zawsze jeden słodzik dodawałm.A kilka dni temu ta kawa z tym słodzikiem była dla mnie przesłodzona i nie dobra.Inna sprawa że nie piję czarnej herbaty jedynie zieloną i czerwoną a tych nigdy nie słodziłam.
|
|
|
|
|
#69 |
|
Raczkowanie
|
Hej Dziewczyny,jutro Wigilia....A rano mam ważenie.Dobrze że rano a nie wieczorem hehe,ale póki co mam mały kryzys ale się nie daję.Ale pachnie u mnie w mieszkaniu to szok...Mięso na święta w piekarniku ciasto i ryby...Moja mama robi wszystko wcześniej już od kilku dni po trochu ale dziś i wczoraj po południu było ciężko...
Z okaji Świąt życzę wszystkim zdrowia i spokoju i prawdziwie rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia.No i oczywiście mocnej silnej woli i wytrwałości w odchudzaniu. |
|
|
|
|
#70 |
|
Zakorzenienie
|
Black_Lady - nie dziwie Ci się, u mnie też małe grzeszki... chcę żeby było już po świętach hehe. Nawzajem, wesołych, chudych świąt
|
|
#71 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny moja motywacja wzrosła!Dziś miałam ważenie i wierzyćmi sie nie chciało!Od zeszłego czwartku 2,8 kg mniej! i 2 cm w pasie!
|
|
|
|
|
#72 |
|
Zakorzenienie
|
Black_Lady - super! gratuluję!
![]() a jak dietka w święta? jak idzie?
|
|
#73 |
|
Raczkowanie
Lokalizacja: Takie miejsce na ziemi, którego nie ma na mapie ...
|
Dziewczyny przyłączę się do Was
W lipcu miałam podobny problem, też potrzebowałam zrzucić 30 kg, dziś zostało już tylko 11 W święta odpuszczam, ale po.. pełna mobilizacja ![]() Przygarniecie kropka ?
|
|
|
#74 |
|
Raczkowanie
|
Tatiii witaj
Ja się normalnie wkurzyłam sama na siebie...Nie dość że w Wigilię zjałam dużo to jeszcze ochlałam się wina i piwa.Oczywiście na wadze teraz mam więcej...Wczoraj był powrót do diety dziś dalej dietuję.Wczoraj na steper 3 razy wchodziłam po 15 minut diś muszę to powtórzyć.Zeby w czwartek było chociaż te pół kilo mniej niż w ubiegły...Za tydziń jadę do sanatorium.Ciekawa jestem czy mi pomoże...Biorę ze sobą tam moją dietkę i na pewno nie przerwę.Ale ten człowiek to jest głupi...Mam straszne wyrzuty sumienia.Nie wiem nawet czy jaki alkohol w Sylwestra wypiję...
|
|
|
|
|
#75 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ejjj głowa do góry Ja tez w te święta sobie ostro pofolgowałam, i pewnie będzie mi dalej ciężko, puki te wszystkie słodkości i inne smakołyki nie zostaną zjedzone Ale w końcu święta są raz w roku Więc głowa do góry, jutro już motywacja na maxa- zobaczysz, bedzie dobrze Odpuść sobie te wyrzuty sumienia My Cię odpowiednio przypilnujemy Na czym Twoja dietka polega ?
|
|
|
|
#76 |
|
Raczkowanie
|
Tatiii jestem na Herbalife już tu pisałam o tym. Dziewczyny jest dobrze,dziś osiągnęłam znów wagę z kontrolnego ważenia czwartkowego.W związku z tym jakieś winko czy dwa w Sylwestra będzie.Póki co do czwartku trzymam dietę odpust w czwartek a w sobotę wyjazd do sanatorium a tam nie będę miała pokus jakie mam w domu w lodówce.
|
|
|
|
|
#77 |
|
Raczkowanie
|
Hello Dziewczęta ;].
Przez te święta przytyłam 2 kg ![]() A było tak pięknie .Z tego co czytam to nietylko ja zabieram sie ostro od poniedziałku ;]. Co tam u Was ? Pozdrawiam serdecznie. |
|
|
|
|
#78 |
|
Raczkowanie
|
A ja spadłam na 75
Nie wiem jakim cudem, ale waga nowa, wiec nie kłamie raczej Dziś zjadłam tylko barszczyk z uszkami, i activie- jakoś nie byłam głodna
|
|
|
#79 |
|
Raczkowanie
|
Hej Kobiety!Dziś dzień ważenia i mierzenia i:kolejne 1.5 kg mniej!!!!To w sumie już 6 więc do zrzutu zostały 24
kolejne 2 cm w pasie mniej i 1 w biodrach !!!Ale dziś Sylwester więc odpuszczam delikatnie a nie będę teraz pisać przez prawie miesiąc bo 2 stycznia jadę do sanatorium a tam nie będę miała komputera Więc dam znać o moimch efektach po powrocie.Z okazji Sylwestra życzę wszystkim udanych imprez a w przyszłym roku skutecznego zwalczania nadprogramowych kilogramów,dużo zdrowia pieniążków i szczęścia!I oczywiście spokoju przyjaźni i miłości!
|
|
|
|
|
#80 |
|
Przyczajenie
|
Witajcie Kobietki
![]() Weszłam wczoraj na wagę i się przeraziłam! 106,9 kg Mam nadzieję ,że pozwolicie mi dołaczyć do swojego grona Jak wiadomo,,w kupie siła"
|
|
|
|
|
#81 |
|
Raczkowanie
|
Ja jestem za
Witam i życzę powodzenia!
|
|
|
|
|
#82 |
|
Raczkowanie
|
Szczęśliwego Nowego Rokuu !! ;]
|
|
|
|
|
#83 |
|
Raczkowanie
|
Ja również życzę Szczęśliwego Nowego Roku!
No i jutro jadę do sanatorium więc odezwę się po powrocie... |
|
|
|
|
#84 |
|
Przyczajenie
|
Witam mam na imie Karolina Jesli pozwolicie opowiem wam o sobie!
3 Lata temu osiagnełam wage 80kg Był to wielki szok dla mnie dlatego ze miałam dobiero 21 lat Nie chciałam byc taka wstydziłam sie ciała i tej okropnej wagi, Nie wiedziałm co ze soba zrobic jak zaczac zyc normalnie czy zyc z waga 80 kg czy tez cos z tym zrobic byłam bezradna! Po kilku miesiacach rozmyslania stwierdziłam ze biore sie za siebie! Jednak nie bardzo wiedziałam jak to zrobic. 1 KROK ODSTAWIŁAM MASŁO ,PIECZYWO , HERBATE .CUKIER, MIESO, SŁODYCZE. ZIEMNIAKI 2 KROK ZAWSZE GDY BYŁAM GŁODNA ZAJMOWAŁAM SIE CZYMS ZEBY NIE MYSLEC O JEDZENIU 3KROK KUPIŁAM LINIE MAX -myslałam ze to kolejna herbata ktora nic nie daje . Wiec po 3 miesiacach - Moja waga 50 kg nie czułam głodu jadłam normalne posiłki po posiłkach piłam LINIE MAX zalecana dawka była 3 dziennie przez 1 miesiac ja piłam ja codziennie przez poł roku po tym czasie zeszłam do wagi 45 kg i zostałam przy niej długo . Było wiele ludzi ktorzy mowili zeby jej nie pic ze jest nie zdrowa itp. Jednak nic nigdy mi po niej nie było (Piłam litrami wode ) W ciagu tych 2 ostatnich lat wiele sie wydarzyło w moim zyciu Zachorowałam na nerwice lekowa przytyłam 40kg Dzi od 5 dni walcze z waga na nowo !!Chce byc taka jak byłam kiedys chce zeby moja waga była tak mała jak z przed kilku lat.... ---------- Dopisano o 15:18 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ---------- inf o herbacie LINIA MAX jest to czerwona herbata nie jest droga bo kosztuje zaledwie 5 zł jesli sie nie myle jest w niej 36 torebek W czerwonym opakowaniu z zoltym napisem i z piekna pania na niej ktora jest tak szczupła ze mozna jej tylko zazdroscic![]() waga obecna -85 kg cel 45kg Edytowane przez leadis Czas edycji: 2010-01-03 o 15:21 |
|
|
|
|
#85 |
|
Raczkowanie
|
Witaj . ;]
Ciekawa historia ;]. Chcę spróbować pić tą herbatę. Co zamierzasz zrobić ? Jakiej firmy jest ta herbata ? Nie mogę nic o niej znaleść w internecie . Edytowane przez black_dress Czas edycji: 2010-01-03 o 18:53 |
|
|
|
|
#86 |
|
Przyczajenie
|
Nie pamietam jakiej jest firmy ale obiecuje ze jak ja kupie to podziele sie tym info . Mozesz zapytac w aptece o linie Max Bedziesz widziała czerwone pudełko z zółtymi napisami LINIA MAX i Z TA PIEKNA PANIA W STROJU KAPIELOWYM TYLKO JEDNA JEST TAKA I ONA JEST WYJATKOWA..
![]() ---------- Dopisano o 08:25 ---------- Poprzedni post napisano o 08:22 ---------- Co zamierzasz zrobić ? walczyc moja droga walczyc
|
|
|
|
|
#87 |
|
Raczkowanie
|
Nie poddawajmy się ! ;]
|
|
|
|
|
#88 |
|
Raczkowanie
|
hej, dołączam się
Mam 25 lat, a przy wzroście 166cm ważę 88kg.... Mam zamiar stracić z 25... Zobaczymy czy mi się uda-w czerwcu mój Ślub to motywacja jest od dwóch dni jestem na diecie z koktajlami herbalife-zobaczymy jakie będą wyniki Niestety nie mogę się zupełnie rozstać ze słodyczami, ale sie staram i ostatnio prawie ich nie jem... a co do słodzików-trzeba wybierać te bez aspartamu, a są takie-zwłaszcza niemieckie-wiem bo mam
|
|
#89 |
|
Raczkowanie
|
Ja nie wiem czy się zdecydować na herbalife ...
|
|
|
|
|
#90 |
|
Raczkowanie
|
Hej Dziewczęta !
Co tu tak cicho ?? ;] |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:55.

W ogóle lubię takie ziółka.A zamiast cukru może lepiej słodzika używaj...Ja piję jedną kawkę jeszcze rano z mlekiem i słodzikiem ale dziś już dla mnie było to za słodkie od jutra bez słodzika.

.

Nie wiedziałm co ze soba zrobic jak zaczac zyc normalnie czy zyc z waga 80 kg czy tez cos z tym zrobic byłam bezradna! Po kilku miesiacach rozmyslania stwierdziłam ze biore sie za siebie! Jednak nie bardzo wiedziałam jak to zrobic.