![]() |
#61 |
Zadomowienie
|
Dot.: nagość w domu? co myślicie?
U mnie w domu rodzinnym było tak, ze widziałam moją mamę nagą, tata zawsze chodził w slipkach. Córka też mnie widzi nagą często (okazja do "poważnych" rozmów), meża nigdy, też tylko w slipkach. Przy synu na odwrót, choć mąż nago to tylko pryz mnie, przy Wojktu - niet.
Mój tato mnie widywał nagą gdzieś do 13 r.ż, potemz aczełam się wstydzic. Do tego też czasu kapałam się z młodszym bratem i nei było to dla mnie zadnym problemem, nie wywołało neizdrowych fascynacji ani zboczeń. Mnie generalnie smeiszy pruderia Polaków w przebieralniach, na basenach, etc. W niektórych krajach (Czechy np. , Szwecja) jest tak, ze nikt na nikogo nie patrzy; my jesteśmy , niestety, takim narodem zawistnym, gdzie każdy patrzy na innego i porównuje, co ma lepszego. Dlatego u nas w Polsce tak sie zakrywają. Ja, np. w Czechach spokojnie sie rozbieram w szatniach basenowych i latam na pierdasa, w Polsce bym sie nei rozebrała, bo zaraz wszyscy się gapiliby. Edytowane przez Jaatkaa85 Czas edycji: 2010-11-07 o 10:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:25.